SACCSIV – blog ortodox

EXCLUSIV Cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă rupe tăcerea: ”Se vindecase de Covid-19”

Posted in Coronavirus, Romania, virus by Vali on ianuarie 12, 2021

Sursa:https://playtech.ro/stiri/exclusiv-cauza-mortii-lui-bogdan-stanoevici-diana-sosoaca-rupe-tacerea-se-vindecase-de-covid-19-260895

Cauza decesului lui Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc după ce a fost diagnosticat în spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasă bacterie intraspitalicească. La aflarea veștii că Bogdan a încetat din viață, fosta lui prietenă, Diana Șoșoacă, intenționează să acționeze pe cale legală instituția medicală, luând legătura în acest sens și cu fiul regretatului artist.
Cauza morții lui Bogdan StanoeviciLa aproximativ o lună de când a fost intubat la Spitalul Sf. Pantelimon, actorul Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu boala, la 62 de ani. Cauza principală a decesului nu o constituie însă infecția cu Covid-19, informație lansată în mass-media, ci infecția nosocomială cu un germene intraspitalicesc extrem de periculos, Clostridium difficaile.

Într-o primă fază, actorul se vindecase de Covid-19, ultimul test efectuat fiind negativ! Însă, la câteva zile, artistul s-a simțit rău și a ajuns din nou la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. A fost intubat iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta. A intrat în comă, dar astăzi a încetat din viață.

Diana Șoșoacă, prietenă bună cu Bogdan Stanoevici

Fiul actorului a venit special din Franța în urmă cu câteva săptâmâni, când tatăl său se zbătea între viață și moarte. Acesta este, de altfel, singura rudă a lui Bogdan. Mama acestuia a murit, iar fosta soție locuiește în Franța.

Potrivit unor surse din anturajul actorului, avocata Diana Șoșoacă, care este în același timp și președintele Comisiei de Abuzuri din Parlament și care era prietenă bună cu Bogdan Stanoevici, intenționează să se adreseze justiției, pentru ca vinovații de moartea actorului să plătească:

  • EXCLUSIV Cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă rupe tăcerea: ”Se vindecase de Covid-19”

“Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, ne-au mărturisit sursele Impact.ro, în exclusivitate.

”Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decât l-am iubit noi! Dumnezeu să te odihnească-n pace! Rămâne frumusețea unor momente unice trăite împreună!

Pentru toți „DEȘTEPȚII ” din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de covid-19! Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las.

Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, este mesajul postat de Diana Șoșoacă în momentul în care a aflat de moartea lui Bogdan. Avocata din AUR a publicat o serie de imagini alături de actor, pe care le puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Bogdan Stanoevici era împotriva purtării măștilor

Bogdan a fost secretar de stat al Ministerului Culturii, în perioada ianuarie 2015 – decembrie 2015, dar și director general interimar al Circului Globus din București, în perioada 2017-2020. Bogdan Stanoevici participase la mai multe mitinguri de protest împotriva măsurilor luate de Guvern în pandemie. El se declarase împotriva purtării măştii de protecţie, spunând că aceasta este doar pentru cei bolnavi:

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes.

Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea actorul.

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on ianuarie 12, 2021 at 8:02 pm

    https://www.luju.ro/romanii-aruncati-in-vaccinurile-genetice

    „Ma uit si ma crucesc la cate unii care se dau rotunzi la televizor ca ei s-ar arunca in primul ac care l-ar vedea in fata, ca sa se vaccineze. Aruncati-va fratilor! Cine va opreste?!? Chiar e nevoie sa va laudati cu asta?

    Ma mai agreseaza si cei de la Guvern cu clipurile publicitare contractate la televiziuni, menite sa ne spuna zi de zi, din ora in ora – cat de sigur e vaccinul de la noi si cum se vor vaccina ei la primul colt – pentru ca stiu ca totul e contra cost si niciunul din personajele care dau din gura acolo cat mai persuasiv cu putinta habar nu are despre ceea ce vorbeste si o face din interese pecuniare. Guvernul va baga milioane de euro in presa, anul acesta, ca sa vi se spuna ce bine e sa va vaccinati.

    Campania de vaccinare din Romania e sortita esecului! Voi explica de ce…

    Cred in vaccinuri si m-am vaccinat de mic cu toate cele obligatorii. Si acum imi amintesc cum in scoala generala, in anii ’80, prin clasa a doua, a treia, parca… ne crestau pe toti in fata clasei, cu o bucata de lama pe umar, ca la X si 0, ne punea un praf peste rana si asa avea loc cate o vaccinare nationala. Sau ne faceau cate o injectie… Deci, sa nu aud ca as fi anti-vaccinist si tot repertoriul unitatilor militare din presa si al prostimii de pe net.

    Dar nu cred nici in ruptul capului in vaccinurile anti-Covid 19 cumparate de Romania pe repede inainte de catre idiotii care ne guverneaza. Am si de ce! Sa facem o mica recapitulare:

    – prostovanul de presedinte e primul care mi-a taiat increderea cand a anuntat ca vaccinul anti-Covid e sigur, si nu stiu cate doze ar trebui sa ajunga in Romania, desi el, vaccinul, nici nu aparuse oficial pe undeva; apoi prostovanul s-a laudat ca el se va vaccina, dar nu a facut-o nici pana in ziua de azi, chipurile sa nu ia vaccinul altuia de la gura, adica isi asteapta randul… sa i-o spuna lui mutu’;

    – nicio autoritate romaneasca, abilitata prin lege nu a verificat vaccinul, pentru a face vreun test daca acesta este nociv sau nu pentru populatie. Asta este o adevarata crima impotriva romanilor. A doua mare crima din pandemie, dupa impiedicarea medicilor legisti de a face autopsii celor care mor de covid sau asa cum se scrie fals in acte, ca sa faca unii adevarate afaceri pe decesele de covid. Sa ma fac inteles: daca eu as decide sa comercializez maine pe piata vreun medicament si nu as avea aprobare de punere pe piata de la Agentia Nationala a Medicamentului si restul avizelor necesare (omologare, testare) as fi arestat. Insa in cazul vacinului anti-Covid autoritatile nationale nu au facut nicio testare, nicio verificare. Nicio institutie nu a afirmat public, oficial, ca garanteaza siguranta vaccinarii. Legea a fost brutal incalcata, desi sanatatea constituie o problema de siguranta nationala;

    – incredibil, dar adevarat, anumite firme producatoare de vaccinuri (alea care cica au gasit solutia “minune”, solutia “superba” ARN-Mesager, care ce sa vezi, te modifica genetic) au cerut statelor europene si nu doar lor, imunitate totata pentru raspunderea penala si civila, in caz ca cineva moare sau sufera efecte devastatoare pentru sanatate. Cat de idiot sa fii, sa crezi ca in astfel de conditii, daca ti se va intampla ceva nasol, va exista si careva sa raspunda???

    – stie vreun roman, care daca, Doamne fereste, va pati ceva, impotriva cui sa se indrepte juridic pentru a fi despagubit, el sau urmasii lui? A spus Guvernul vietii, in mod oficial, cine raspunde pentru un vaccin care in anumite cazuri va avea efect fatal, cine este entitatea care poarta raspunderea juridica? Nu, pentru ca suntem tratati ca niste iobagi;

    – vaccinurile la noi intra in tara in cutii de carton (desi cica trebuie pastrate la -75 grade) si sunt plimbate intre spitale in cutii de pizza. Pana mai ieri se vaccinau 5 romani dintr-un flacon, ca sa se anunte ca metoda a fost gresita si trebuiau vaccinati 6 romani dintr-un flacon. Ce se va intampla cu supra dozarea in cazul celor cateva zeci de mii de romani vaccinati deja?

    – multi medici refuza sa se vaccineze, desi au recomandat la viata lor poate sute de vaccinuri fiecare. Sunt convins ca stiu ei de ce. Dar nu au curaj sa spuna ceea ce stiu pentru ca una din primele masuri de la inceperea nebuniei Covid 19 dispusa de Guvernul Iohannis-PNL a fost introducerea secretului profesional in spitale, cu interzicere expresa pentru medici si asistente de a spune ceva din interior, sub amenintarea dosarelor penale;

    – Franta a anuntat ca nu se va vaccina pana nu isi va dezvolta propriul vaccin. Elvetia a anuntat ca va astepta 6 luni pana va decide declansarea unei vaccinari nationale. Iranul a anuntat ca mai asteapta pana va primi asigurari ca vaccinul este sigur. Sunt convins ca stiti mai multe exemple decat acestea… Cert este ca in lume circula in prezent mai multe tipuri de vaccin, majoritatea de tip ARN (care modifica genetic corpul uman), care reprezinta o noutate mondiala, fiind evident ca ne aflam in fata unui experiment. Au aparut deja primele efecte adverse, de la paralizii, la decese subite. Dar de aici si pana la a putea dovedi cineva ceva impotriva vreunei companii din famiglia Big Pharma e foarte greu de facut pentru un muritor de rand;

    – si in ultimul rand l-am vazut pe Ghiorghita! Domn colonel Ghiorghita, seful vaccinarii nationale. De la el mi-a pierit definitiv pofta de vaccinare! Mai e ceva de adaugat?

    Ati vazut prin vreo tara conducatori mai iresponsabili decat cei de la noi? Care doar executa niste ordine din afara si fac ce li se dicteaza de acolo? Pe care nu-i intereseaza daca ni se poate intampla ceva rau si habar nu au ce fac cand ne cer sa ne incolonam la vaccinare? Mai mira pe cineva ca mai bine de jumatate de populatie nu vrea sa se vaccineze?

    Fiecare stat puternic nu accepta vaccinarea poporului sau decat cu vaccinuri pe care le testeaza in prealabil si pentru care au toate garantiile necesare. Vi se pare ca ai nostri conducatori nu mai dorm de grija noastra, ca nu cumva sa avem efecte dezastruoase post vaccinare? Vi se pare ca e vreunul care stie ce face? Mie nu!

    M-am mai interesat si eu prin stanga si prin dreapta despre vaccinare. Ce am auzit va spun si eu…

    Si sa vedeti ce am auzit de la persoane care stiu cate ceva, dar nu vi le va spune nimeni. Ca e frica de catuse si Big Pharma in tara asta in care medicii au fost amenintati prin ordin de ministru cu puscaria, daca spun ceva de prin spitale! In tara asta de conducatori-marioneta, care isi expun poporul oricaror pericole doar ca sa stea ei in functie, si nu dispun nicio verificare a ceea ce vor ei sa ne oblige sa ne bagam in vena.

    Am auzit urmatoarea explicatie care mi se pare mai mult decat logica: o persoana care a facut Covid 19 si s-a vindecat nu ar trebui sa-si mai faca vaccin din cel de tip ARN-Mesager. De ce? Pentru ca organismul respectivei persoane nu mai are nevoie sa i se introduca in corp un program, intrucat organismul a gasit calea de vindecare si organismul poate fi virusat. Ca intr-un calculator in care instalezi doua programe antivirus unul peste celalalt si acestea intra in conflict.

    Si am mai auzit ca cei care au avut Covid 19, iar apoi s-au vaccinat cu una din minunile ARN-Mesager pot dezvolta in urmatorii ani o boala autoimuna (exista peste 80 de boli de acest tip, de la cancere, la boli de piele, mai toate fatale). Cum asa, am intrebat eu?

    Simplu: daca un program introdus in corpul uman este prost scris, si el genereaza un sistem imunitar hiperactiv in directiile in care organismul stia cum sa actioneze, el poate face ca sistemul imunitar sa atace propriul organism. Mai departe nu dezvolt. Nu sunt medic. E treaba celor de specialitate.

    Dar am mai auzit ca cei care au avut deja Covid 19 (unii poate nu stiu pentru ca majoritatea covarsitoare a celor infectati sunt asimptomatici) nu ar trebui sa isi faca niciodata vreun vaccin ARN-Mesager, pentru a evita dezvoltarea unei boli autoimune.

    Si ca pentru a verifica aceasta situatie e obligatoriu ca cei care vor sa sa vaccineze cu un produs de tip ARN-Mesager sa-si faca in prealabil un test de anticorpi, si daca acesta demonstreaza ca persoana a avut deja Covid 19, e imperios SA NU SE VACCINEZE cu un produs de tip ARN.

    Trebuie inteles ca in cazul unor afectiuni, tip HIV sau HCV nu s-au gasit vaccinuri niciodata, nici dupa zeci de ani de cercetari asidue. Si ca in cazul unor vaccinuri binecunoscute a fost nevoie de zeci de ani de cercetari pentru a se gasi remediul, dupa cum urmeaza:

    Rotavirus – 25 ani;

    Hepatita A – 23 ani;

    Hepatita B – 17 ani;

    Febra galbena – 35 ani… s.a.m.d.

    Cum naiba s-a gasit pentru Covid 19 vaccin in mai putin de un an, fara sa se parcurga testele obligatorii de minim doi ani?

    Din fericire exista deja vaccinuri care actioneaza in stil clasic (infectarea organismului cu o cantitate infima pentru declansarea unei reactii imunitare eficiente), care nu sunt de tip ARN.

    Intreb si eu pentru un prieten: de ce in Romania s-au bagat doar vaccinuri de tip ARN, care te modifica genetic? Suntem cumva cobaii cuiva? Ce se urmarestre?

    Care ar fi cele mai sigure vaccinuri la ora actuala? Pai clar cele fara modificare genetica:

    Oxford – Astra Zeneca (cu care se vaccineaza masiv Marea Britanie) cele chinezesti si cel rusesc. As vrea sa le gasesc cat mai curand in farmacii in tara noastra! Pentru ca vreau sa am si alte optiuni decat ce imi baga in cap, prin publicitate platita cu milioane de euro, idiotii de la guvernare!

    Asa ca, deocamdata, atunci cand voi auzi pe cineva ca va instiga lumea sa se vaccineze obligat-fortat, singurul raspuns de bine pe care il am la indemana este: Sa se vaccineze el cu tot neamul lui! Eu mai astept pana voi primi garantii ca vaccinurile sunt sigure!”

    Razvan Savaliuc

    Apreciază

    • Mihai T said, on ianuarie 12, 2021 at 9:55 pm

      Nu trebuie făcute nici vaccinurile pentru celelalte boli. Nu trebuie acceptat nici un vaccin covid (nici Pfizer/Moderna, nici Astrazeneca, nici rusesc, nici chinezesc). Ba chiar nu mai trebuie acceptat nimic din lumea medicală. S-au dezvoltat modalități de vaccinare printr-un plasture. Să zicem că unul merge să-și facă niște analize. Dacă trebuie să-i ia o mostră de sânge (sau la transfuzii), de unde știe că nu-l vaccinează când îi bagă acul ?

      Apreciat de 2 persoane

  2. sorinel said, on ianuarie 12, 2021 at 9:19 pm

    E tragic ce se intampla, dar guvernantii nostri….prevazatori pentru nenumaratele cazuri de malpraxis si nu numai…..au hotarat sa micsoreze varsta de pensionare a judecatorilor de la 60 la 48 ani…..sunt sute de cereri de pensionare …asta va pune sistemul judiciar in carje…..iar procesele din lipsa de judecatori vor intra pe rol dupa ani de zile……totul e minutios gandit…in detaliu….

    Apreciază

    • Ionut said, on ianuarie 12, 2021 at 10:42 pm

      Daca asa au facut inseamna ca deja isi simt numaratoarea inversa a zilelor. Se asteapta la multe anchete si multe proese, si prin pensionarile astea ridicole ale judecatorilor, poate asa intarzie/prelungesc cat de mult procesele, sa iasa cu mai putine condamnari pana uita lumea de furie sau pana in momentul cand vin alte necazuri care nu ne mai ofera luxul de a ne lupta cu faradelegea (fenomene naturale catastrofale, saracie generalizata, razboi etc). Intre timp tapii ispasitori o iau spre locuri mai calde…

      Apreciază

  3. Tudor said, on ianuarie 12, 2021 at 9:24 pm

    Înainte de a te intuba ți se induce coma; dacă ești conștient ți se-ntoarce stomacul pe dos numai dacă-ți bagi degetul în gît darămite un tub pînă-n plămîni, dar mai ales trebuie oprită diafragma ce încurcă pompa, nesincronizare.
    Cum poți ajunge din comă în…comă? Toți intubații sînt în comă indusă.

    „Because it is an invasive and uncomfortable medical procedure, intubation is usually performed after administration of general anesthesia and a neuromuscular-blocking drug.”

    Chiar sănătos să fi nu știu cît de sănătos scapi după intubare.

    „tracheal intubation requires a great deal of clinical experience to master and serious complications may result even when properly performed.”

    „More serious complications include laryngospasm, perforation of the trachea or esophagus, pulmonary aspiration of gastric contents or other foreign bodies, fracture or dislocation of the cervical spine, temporomandibular joint or arytenoid cartilages, decreased oxygen content, elevated arterial carbon dioxide, and vocal cord weakness.”

    Apreciază

  4. GABI said, on ianuarie 12, 2021 at 9:39 pm

    Daca urmariti atent „evolutia” veti constata ca punctul CEL MAI COMUN al mortii oamenilor il constituie … nu atat „virusul”, nici „bacteria”.., nici diferitele tipuri de boli de care pot suferi acestia…, cat MOMENTUL INTUBARII SI VENTILARII MECANICE !!!!!! din clipa aceea poti fi sigur ca pacientul nu mai are aproape nici o sansa de revenire !!!. Caz concret, cunostinta personala, spitalizat, apoi starea s-a inbunatatit.., apoi zice-se ca i-a fost mai rau.., a fost intubat, ventilat si … a murit ! Dumnezeu sa-i ierte, tot Bogdan il chema, dar cu vreo 10 ani mai tanar … Nici vorba nu a fost de …. covid !!!! Punctul comul al mortii insa a fost exact acelas – bine, rau, intubare,,, ventilare….. „terminare”… Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar nu pot sa nu remarc coincidenta … Si intr-un an de zile, nu este singura…
    ia uitati ce scrie aici la pg 5,

    Dă clic pentru a accesa 15219-PCS_VAP_Pneumonia%25201.10.2013.pdf

    Pneumonia asociată cu ventilarea mecanică a pulmonilor (VAP-pneumonia) are cea mai
    mare prevalenţă dintre infecţiile nozocomiale la pacienţii care beneficiază de ventilaţie pulmonară
    artificială mai mult de 48 de ore in Unităţile de Terapie Intensivă (UTI).
    Mortalitatea produsă de această patologie ajunge pînă la 50%. Probabilitatea de a face o pneumonie nozocomială la pacienţii intubaţi şi ventilaţi artificial (VPA) este foarte înaltă şi variază de la 1% la 3% pentru fiecare zi de VPA. Astfel, aproximativ 30-70% dintre pacienţii ventilaţi pulmonar artificial mai mult de 48 de ore
    vor face o pneumonie nozocomială, care generează un risc de deces de 2-10 ori mai mare. Inchei citat.
    Iar la pg 8 spune ” Începând cu anul 1972, numeroase studii au demonstrat că la pacientul intubat şi ventilat artificial căile aeriene inferioare se colonizează rapid cu microorganisme, preponderent gram-negative [19]. La
    acea epocă, se presupunea că sursa de infecţie ar fi echipamentele medicale utilizate. Ulterior, odată cu
    acumularea datelor, s-a demonstrat faptul că echipamentele medicale NU SUNT SINGURELE VINOVATE în
    colonizarea căilor aeriene cu microorganisme (…) La pacienții spitalizați în unităţile de terapie
    intensivă, aproape 90% dintre episoadele de pneumonie nosocomială apar în timpul ventilației
    pulmonare artificiale. Există o corelare strânsă dintre prevalenţa pneumoniei asociată cu ventilarea
    mecanică a pulmonilor și durata VPA; etc, inchei citatul
    pg 42 nota de subsol – se indica 1 asist medical la 2 pacienti iar in cazuri grave (cum ar presupune o pandemie) ei indica asa – nota : Asistenta medicală care prestează îngrijiri medicale pacientului diagnosticat cu VAP provocat de un microorganism multirezistent va avea grijă doar de acest pacient izolat și nu va contacta în nici un fel cu alți pacienți din Terapie Intensivă, în efortul comun de a împiedica contaminarea încrucișată. inchei citat. Unde in Romania exista o singura asistenta la un singur pacient cand ei dau statistici de morti cu sutele si miile pe zi ???????? Si un copil, daca ar lua-o pe firul investigatiilor, ar descoperi usor PUNCTELE NEVRALGICE (ca sa nu le spun pe fata minciuni) DIN TOT GROTESCUL SCENARIU COVID ….
    Dumnezeu sa ne ierte pentru pacatele noastre, pacate de ale caror rezultate cumplite ne facem cu totii vinovati, intr-o masura mai mare sau mai mica.

    Apreciat de 2 persoane

  5. ion said, on ianuarie 12, 2021 at 10:06 pm

    nu e primul care pateste asa, sa se vindece de covid dar apoi sa moara de bacterii.
    cunosc personal pe cineva mort de infectie bacteriana, la cateva zile dupa ce scapase de covid.
    spital=centru de ucidere, scapi daca esti foarte tare.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Tudor said, on ianuarie 12, 2021 at 11:13 pm

    Nu știu ce să zic, actor, funcții în guvern, fără familie…din ce vezi să crezi jumate, din ce-auzi să nu crezi nimic.

    Apreciază

  7. Vasile said, on ianuarie 13, 2021 at 12:22 am

    Apropo de infectii nozocomiale – ceea ce i s-a intamplat si actorului Bogdan Stanoevici.
    Exista o tanti Beatrice Mahler de la spitalul Marius Nasta care parca de fiecare data e aproape cu ochii in lacrimi de grija pacientilor – Bineinteles ca aparut si in spoturi propagandistice despre vaccinare .
    Ideea care este – tanti asta omite sa spuna ca acest spital este campion la infectii intraspicalicesti . In loc sa ia masuri in privinta asta – fiind manager ea se tanguie de dorul vaccinarii tuturor .
    Alta chesti deosebit de deranjanta este propozitia – Ma voi vaccina , Si eu ma voi vaccina etc . Dar de ce domnule nu zic toti ca au facut-o deja chiar si asa tot exchibitionismul asta cu intrebari si raspunsuri – o veti face – raspunsuri tot asa – cam aceleasi , aproape am ajuns iarasi la limbajul de lemn din comunism . Mai lipseste o autocritica ceva

    Apreciază

  8. Tudor said, on ianuarie 13, 2021 at 8:26 am

    Infecțiile din spitale și super-microbii sînt născociri pt a ascunde răul făcut de actul medical și întreținerea minciunii „microbii îmbolnăvesc”.
    Dacă cuiva i s-ar face milă de mine și-ar vrea să-mi deschidă ochii asupra microbilor aducători de boală, cum ar face-o oare? Ce lucrare științificâ mi-ar da să mă lumineze?
    Tot ce am găsit sînt lucrări din prima jumătate a secolului trecut în care se recunoaște faptul că nu pot da boala de la un om la altul nici prin aer nici prin umori.
    Altceva, cum vă lămuriți că nu s-au folosit niciodatâ temutele arme biologice?

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on ianuarie 13, 2021 at 11:24 am

      Tudor

      Bacteriile chiar exista.

      Apreciat de 1 persoană

      • Tudor said, on ianuarie 13, 2021 at 11:33 am

        Desigur, dar nu îmbolnăvesc.

        „Pettenkofer obtained bouillon laced with a large dose of Vibrio cholerae bacteria from Robert Koch, the proponent of the theory that the bacteria was the sole cause of the disease. He consumed the bouillon in a self-test in the presence of several witnesses on 7 October 1892. He also took bicarbonate of soda to neutralise his stomach acid to counter a suggestion by Koch that the acid could kill the bacteria. Pettenkofer suffered mild symptoms”

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 13, 2021 at 11:43 am

        Tudor

        Unii spun ca atunci cand se strica un echilibru pot imbolnavi chiar si bacteriile bune.

        Apreciat de 1 persoană

      • Tudor said, on ianuarie 13, 2021 at 2:29 pm

        saccsiv,

        Se prea poate, dar nu ele sînt pricina dezechilibrului.
        “Orice boală trupeasca are si una sufleteasca” (Ștefan Mindea, preot și medic vestit)

        Apreciază

      • Tudor said, on ianuarie 13, 2021 at 2:36 pm

        Bolnavii închipuiți și pandemiile.

        “Mass Psychogenic Illness: Role of the Individual Physician

        Mass psychogenic illness is characterized by symptoms, occurring among a group of persons with shared beliefs regarding those symptoms, that suggest organic illness but have no identifiable environmental cause and little clinical or laboratory evidence of disease.

        Symptoms often follow an environmental trigger or illness in an index case. They can spread rapidly by apparent visual transmission, may be aggravated by a prominent emergency or media response, and frequently resolve after patients are separated from each other and removed from the environment in which the outbreak began[.

        Mass psychogenic illness involves people with real symptoms that are often triggered by misunderstood or false information. Unfortunately, by the time many outbreaks are recognized as psychogenic illness, they have had a devastating effect on the communities and individuals involved.

        Mass psychogenic illness, also referred to as mass hysteria, has been described for more than 600 years in a variety of cultures and settings but is seldom addressed during medical training. It can be difficult to differentiate from bioterrorism, rapidly spreading infection or acute toxic exposure. Epidemics of psychogenic illness often attract substantial media attention and may have profound public health, social and economic repercussions. Appropriate recognition of and response to such incidents by physicians can have a substantial impact on the outcome.

        Symptoms commonly described in mass psychogenic illness are …
        Headache
        Dizziness or light-headedness
        Nausea
        Abdominal cramps or pain
        Cough
        Fatigue, drowsiness or weakness
        Sore or burning throat
        Hyperventilation or difficulty breathing
        Watery or irritated eyes
        Chest tightness/chest pain
        Inability to concentrate/trouble thinking
        Vomiting
        Tingling, numbness or paralysis
        Anxiety or nervousness
        Diarrhea
        Trouble with vision
        Rash
        Loss of consciousness/syncope
        Itching

        Common Characteristics of Mass Psychogenic Illness
        Often occurs after exposure to an environmental trigger (e.g., odor, emergency response, rumor, reported toxin, etc.).
        Females affected disproportionately more often than males.
        Adolescents and children affected.
        Patients with psychologic or physical stress affected.
        Symptoms spread and resolve rapidly.
        Symptoms inconsistent with a single biologic etiology.
        Symptoms may include hyperventilation or syncope.
        Symptoms associated with minimal physical or laboratory findings.
        Symptoms spread by “line-of-sight” transmission (i.e., seeing or hearing of another ill person causes symptoms).
        Illness may recur with return to environment of initial outbreak.
        Illness may escalate with vigorous or prolonged emergency or media response.

        Recommended Approach to Patients with Mass Psychogenic Illness
        Attempt to separate persons with illness associated with the outbreak.
        Promptly perform physical examination and basic laboratory testing sufficient to exclude serious acute illness.
        Monitor and provide oxygen as necessary for hyperventilation.
        Minimize unnecessary exposure to medical procedures, emergency personnel, media or other potential anxiety-stimulating situations.
        Notify public health authorities of apparent outbreak.
        Openly communicate with physicians caring for other patients.
        Promptly communicate results of laboratory and environmental testing to patients.
        While maintaining confidentiality, explain that other people are experiencing similar symptoms and improving without complications.
        Remind patients that rumors and reports of ”suspected causes” are not equivalent to confirmed results.
        Acknowledge that symptoms experienced by the patient are real.
        Explain potential contribution of anxiety to the patient’s symptoms.
        Reassure patient that long-term sequelae from current illness are not expected.
        As appropriate, reassure patient that thorough clinical, epidemiologic and environmental investigations have identified no toxic cause for the outbreak or reason for further concern.”

        Apreciază

  9. […] EXCLUSIV Cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă rupe tăcerea: ”Se vindecase de Co… […]

    Apreciază

  10. […] Iata comentariul cititorului GABI postat la EXCLUSIV Cauza morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă rupe tăcerea: ”Se vindecase de Co…: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.