SACCSIV – blog ortodox

Preotul Constantin Necula: „In mana lui Dumnezeu stau si astfel de vaccinuri. Sa-i lasam pe profesionisti sa vorbeasca”

Posted in ORTODOXIE, Romania, vaccin, virus by Vali on ianuarie 11, 2021

Sursa: https://ziare.com/stiri/coronavirus/preotul-constantin-necula-in-mana-lui-dumnezeu-stau-si-astfel-de-vaccinuri-1655591

Profesionistii trebuie sa le explice clar oamenilor beneficiile vaccinurilor, a declarat duminica, 10 ianuarie, preotul Constantin Necula. Potrivit prelatului, credinciosii trebuie sa inteleaga ca si vaccinurile sunt „in mana lui Dumnezeu”, adauga el.
„Trebuie explicat oamenilor foarte atent si fara nicio presiune din cale afara, noi suntem sub presiunea timpului, asta ne costa acum. Raportam numarul de vaccinati si asta ne costa, in timp, dar cred ca e un moment sa respiram un pic, sa luam aer in piept si sa vedem cum ii facem pe oameni sa inteleaga ca nu sunt cobai, ca nu se supune asupra lor o presiune de genul acesta”, afirma Necula, citat de Digi 24.

„E momentul sa-i lasam pe profesionisti sa vorbeasca, dar sa-i invatam cum sa vorbeasca, pentru a fi intelesi”, a adaugat el.

Intrebat daca se va vaccina, preotul a raspuns: „Este o chestiune de intimitate personala intre mine si medicul meu de familie, iar mai nou intre mine si angajatorul meu”.

„A crede ca vaccinul e o incalcare a unei dogme tine de invelirea anatomiei in ideologie si e extrem de periculos, si daca privesti dintr-o parte si din alta. Credincios insemana om cu incredere in Dumnezeu si care-l lasa si pe Dumnezeu sa aiba incredere in el. Adica un om lucid care constientizeaza o data in plus ca este in mana lui Dumnezeu, iar in mana lui Dumnezeu, din cand in cand, stau si astfel de vaccinuri”, a spus preotul.

de Alina Toma

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Preotul conf. dr. CONSTANTIN NECULA despre intalnirea dintre Papa Francisc si Patriarhul Kirill: MODUL IN CARE LUCREAZA DUMNEZEU / Papa Ioan Paul al II-lea e sfant / Biserica Catolica e sora apostolica

Video. Preotul CONSTANTIN NECULA: Ardealul nu poate fi decat ecumenist. Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi. Ma linisteste. La primul concert rock voi fi si eu in sutana si cu crucea de gat

 

Tagged with: , ,

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on ianuarie 11, 2021 at 6:30 pm

    Sunt mulți oameni care nu ascultă de falșii medici, însă ascultă de falșii preoți!
    Rușine tuturor celor care promovează vaccinul criminal! Ferească Dumnezeu!

    Apreciat de 4 persoane

    • Un crestin said, on ianuarie 11, 2021 at 8:39 pm

      Daca are gandirea asta acum,daca va prinde timpul in care li va cere oamenilor sa isi puna pecetea antihristului ce va zice?
      Daca asta e pecetea,sau daca vaccinul asta va provoca anumite schimbari in om care il vor afecta foarte mult?
      Spune sa avem incredere in experti.Cine sunt acei experti,ii cunoaste dumnealui si ii stie oameni de incredere,se spovedesc la el si ii cunoaste bine?
      Sa primim tot ce ni se cere sa primim?
      Eu nu stiu de unde a invatat el acest tip de gandire dar eu nu mi-l aduc aminte sa-l mai fi intanlit in invatatura ortodoxa.Din ce am auzit gandirea asta e asemanatoare cu cea de prin secolul trecut de trista amintire.
      Este un optimism si o incredere oarba in orice om din punctul meu de vedere.
      Poate fi o cauza a ecumenismului caci acela cam relativizeaza cam tot ce e bine si rau,cine e bun,cine e rau.
      Cata dreptate are Sfanta Scriptura cand spune ca vai lumii din cauza smintelilor dar si vai aceluia prin care vine sminteala.
      Doamne,ajuta.

      Apreciat de 2 persoane

  2. Mircea Vircon said, on ianuarie 11, 2021 at 6:49 pm

    ‘Profesionistii’…

    Asta nu e popa, nici drac… ESTE LUCIFER cel care II SOPTESTE PRECUM LUI ALBERT PIKE !!!

    BLESTEMAT SA FII INTR-O MIE DE IADURI !!!

    Apreciat de 3 persoane

    • VioletaB said, on ianuarie 11, 2021 at 9:10 pm

      @Mircea Vurcon Mai ușor cu blestematul, nu ii sta bine unui ortodox sa scoată asemenea vorbe.
      Acest popă doar demonstreaza încă o dată că e o sluga vândută sistemului și un tradator ecumenist.
      Mai departe, judecata lui Dumnezeu…

      Apreciat de 2 persoane

  3. Mircea Vircon said, on ianuarie 11, 2021 at 6:50 pm

    „Dumnezeu….Dumnezeu….Dumnezeu….

    Despre care „Dumnezeu” vorbeste sarpele din inima lui? Caci nu HRISTOS esde ‘dumnezeul’ lui, ci ‘altcineva’!

    Are grija Cel PREAPUTERNIC de tine si de natia voastra!!! Ceasul face tic-tac !

    Apreciat de 2 persoane

  4. Alexandru TM said, on ianuarie 11, 2021 at 6:54 pm

    Vocea sarpelui – Nimeni sa nu creada vorbele acestuia.

    Apreciat de 2 persoane

  5. dante said, on ianuarie 11, 2021 at 7:00 pm

    Nu putea sa lipseasca din peisajul provaccinist nici acest pui de sarpe, popa Necula, cel care de mult timp sminteste pe multi pe la emisiuni TV. Acest individ care probabil are pe dedesubt epoleti, este un ecumenist convins ce vine acuma sa ne propovduiasca „beneficiile” vaccinarii. Nu i-am vazut ofuscindu-se prea tare anul trecut, cind oamenilor li s-a furat Pastele, nici pe el nici pe exagerat de fericitul Daniel, ambii parte a conventiei cretane apostate.
    Oare acest individ vede ce se intimpla in jurul lui, sau face si el parte din sistem, ca securistl Arahat, ambii fiind activati la ordin cind trebuie?
    Ar face echipa minunata, la caruta vaccinista, cu trompeta de la Antena 3, Gidea, amindoi oamenu cu treaba prin lume.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 11, 2021 at 7:08 pm

    Acesta nu e preotul lui Dumnezeu. Dacă ar fi, ar ști că Dumnezeu nu ne îndeamnă să acceptăm tehnologia demonică bazata pe 666. ( Apocalipsa 13) Dumnezeu îi va mântui pe cei care vor avea curajul de a rămâne așa cu i-a creat El, nu pe cei modificați genetic prin ,,vaccinul” cu hydrogel care este un cip lichid.
    Aceste vaccinuri nu au cum să stea în mâna lui Dumnezeu, ci în mâna unor oameni robiți de diavolul iubirii de arginți și al iubirii de stăpânire. Un preot ar trebui să distingă lucrarea lui Dumnezeu de cea a diavolului. Prin astfel de afirmații, parintele Constantin Necula se autocompromite..Dumnezeu îngăduie această lucrare a diavolului pentru pedepsirea păcatelor. Ar trebui ca toți preoții să îndemne lumea la pocăință, nu la vaccinare!

    Dacă nu se trezește și nu-i sfătuiește pe creștini în mod corect, se va izbi de aceste versete din Apocalipsă împreună cu cei care i-au ascultat sfaturile:
    . ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
    Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.” ( Apocalipsa, cap. 14, vs. 9-12)

    Apreciat de 2 persoane

  7. ioansperling said, on ianuarie 11, 2021 at 7:10 pm

    Deci te poti sinucide ca suntem in mana lui Dumnezeu! Principalul este sa-ti spuna un profesionist cum sa o faci!
    Chestia aia cu sa nu-l ispitesti pe Dumnezeu nu se preda la Sibiu?

    Apreciat de 2 persoane

  8. stef said, on ianuarie 11, 2021 at 7:57 pm

    Niciodata nu mi-a placut discursul si duhul acestui preot si scamatoriile pe care le face…

    Apreciat de 5 persoane

  9. tudorr said, on ianuarie 11, 2021 at 8:05 pm

    Doamne ajuta!
    Un pseudo-preot „marcat ” in copilaria teologica de lecturile despre Petrache Lupu. ( min. 7:00 in video)
    In Sibiu este un nucleu de idoli eretici foarte bine inchegat. Streza, Necula, Ica jr, Boca, Saguna etc. Trist este ca oamenii ii urmeaza orbeste, chiar daca au argumente logice inaintea ochilor.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Dana said, on ianuarie 11, 2021 at 8:30 pm

    Zambet de om superficial, lumesc, cine dintre apostoli era asa zambila? Si un altul, padre, super inteligent, care comunica brosuri informative cu titlul: ” Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA – Gratuită, Voluntară, Sigură”, la care explica ca sa fim informati „din surse sigure, credibile, validate instituțional”. https://www.stiripesurse.ro/patriarhia-romana-despre-vaccinare-acest-material-informativ-a-fost-transmis-in-aceasta-perioada_1585925.html

    Apreciat de 2 persoane

  11. Bond said, on ianuarie 11, 2021 at 8:39 pm

    Noutățile importante ale zilei de 9 ianuarie, Iran emite mandat de arestare pe numele lui Trump
    https://www.incorectpolitic.com/noutatile-importante-ale-zilei-de-9-ianuarie/

    Apreciat de 1 persoană

  12. Clement said, on ianuarie 11, 2021 at 8:49 pm

    Articolul 3 punctul 2 si Articolul 4 punctul 1din Statutul de functionare si organizare al BOR aprobat in 2008 fragilizeaza raportul intre institutia carmuita de Preafericitul nostru Patriarh Daniel si actuala guvernare.
    BOR a inteles ca se urmareste anularea contractelor (juramintelor) de fidelitate si confidentialitate semnate intre preoti si ierarhiile superioare BOR si respectiv departamente importante precum cel economic si juridic si respectivele ierarhii.
    Asa se explica zelul cu care parintele Necula isi mana turma cu cuvinte bine alese, spre prapastie.
    Dansul si nu numai dansul considera ca interesele institutiei pe care o reprezinta merita sacrificarea milioanelor de crestini romani.

    Apreciat de 1 persoană

  13. despre «socotirea și mărturisirea lucrării satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu» said, on ianuarie 11, 2021 at 9:45 pm

    Sfântul Ignatie Briancianinov în cartea sa Despre vedenii, duhuri și minuni scrie
    (https://html2-f.scribdassets.com/8ewgv6zdog585u00/images/8-b7cffe514d.jpg, https://html2-f.scribdassets.com/8ewgv6zdog585u00/images/9-a65a819638.jpg):

    «[…]

    Înaintea celei de-a doua veniri a lui Hristos, când creștinismul, cunoașterea duhovnicească și dreapta socotință se vor împuțina cum nu se poate mai mult între oameni, se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși și vor da semne mari și minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință și pe cei aleși (Matei XXIV, 24). Mai ales Antihrist însuși va izvorî minuni cu îmbelșugate, uimind și satisfăcând prin ele cugetarea trupească și neștiința: el le va da semnul din cer pe care acestea îl așteaptă și de care însetează. Venirea lui, grăiește sfântul Apostol Pavel, se va săvârși prin lucrarea satanei, însoțită de tot felul de puteri și de semne și de minuni ale minciunii și întru toată amăgirea nedreptății întru cei pieritori: pentru că dragostea adevărului n-au primit ca să se mântuiască (II Tesaloniceni II, 6, 10). Neștiința și cugetarea trupească, văzând acele minuni, nu vor sta câtuși de puțin să chibzuiască: le vor primi fără întârziere, potrivit înrudirii duhului propriu cu duhul acelor minuni, potrivit orbirii lor, vor socoti și mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu. Antihrist va fi primit foarte grabnic, fără chibzuință[5]. Oamenii nu vor pricepe că minciunile lui nu au nici un scop bun, rațional, nici un înțeles bine hotărnicit, că ele sunt străine de adevăr, sunt preapline de minciună, că sunt o comedie monstruoasă, atotrăutăcioasă, fără noimă, care se străduiește să uluiască, să-i aducă pe oameni într-o stare de nedumerire și uitare de sine, să-i amăgească, să-i înșele, să îi atragă fermecându-i prin efecte fastuoase, deșarte, prostești.

    Nu e ciudat faptul că minunile lui Antihrist vor fi primite fără împotrivire și cu entuziasm de către cei apostaziați de la creștinism, de către vrăjmașii adevărului, vrăjmașii lui Dumnezeu: aceștia s-au pregătit pe sine pentru primirea pe față, cu lucrul, a trimisului și a uneltei satanei, a învățăturii lui, a tuturor lucrărilor lui, după ce au intrat dinainte în împărtășire după duh cu satana. Este vrednic de adâncă luare-aminte și tânguire faptul că minunile și lucrările lui Antihrist vor pune în încurcătură pe înșiși aleșii lui Dumnezeu.

    […]»

    «potrivit orbirii lor, vor socoti și mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu.»

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/01/11/preotul-constantin-necula-in-mana-lui-dumnezeu-stau-si-astfel-de-vaccinuri-sa-i-lasam-pe-profesionisti-sa-vorbeasca/

    «Nu e ciudat faptul că minunile lui Antihrist vor fi primite fără împotrivire și cu entuziasm de către cei apostaziați de la creștinism, de către vrăjmașii adevărului, vrăjmașii lui Dumnezeu: aceștia s-au pregătit pe sine pentru primirea pe față, cu lucrul, a trimisului și a uneltei satanei, a învățăturii lui, a tuturor lucrărilor lui, după ce au intrat dinainte în împărtășire după duh cu satana.»

    https://saccsiv.wordpress.com/2017/02/27/preotul-anitulesei-gheorghe-despre-hula-preotului-constantin-necula-din-cadrul-conferintei-de-la-radauti-din-18-02-2017/

    Apreciat de 1 persoană

  14. Paul said, on ianuarie 11, 2021 at 11:13 pm

    Nu înțeleg de ce se baga preoții sa promoveze vaccinul, asta este misiunea lor? Pare f sinistru și bizar totul. De ce nu ies guvernanți sa arate ca se vaccinează primii, cei care au băgat popoarele în carantina, de ce preoții? Lăsați-l pe Constantin Necula, ca de el se știa.
    Ce părere aveți de Teodosie care și-a schimbat peste noapte părerea despre vaccin?

    Apreciază

  15. astridcezara said, on ianuarie 11, 2021 at 11:16 pm

    ANGAJATORUL LUI???????????????????????ADICA CINE,DUMNEZEU????????????????

    Apreciază

  16. Cristian Daniel said, on ianuarie 11, 2021 at 11:56 pm

    ”…potrivit orbirii lor, vor socoti și mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu….pentru că dragostea adevărului n-au primit ca să se mântuiască (II Tesaloniceni II, 6, 10). Prin neștiința și cugetarea trupească, văzând acele minuni, nu vor sta câtuși de puțin să chibzuiască: le vor primi fără întârziere, potrivit înrudirii duhului propriu cu duhul acelor minuni, potrivit orbirii lor, vor socoti și mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu. Antihrist va fi primit foarte grabnic, fără chibzuință. Oamenii nu vor pricepe că minciunile lui nu au nici un scop bun, rațional, nici un înțeles bine hotărnicit, că ele sunt străine de adevăr, sunt preapline de minciună, că sunt o comedie monstruoasă, atotrăutăcioasă, fără noimă, care se străduiește să uluiască, să-i aducă pe oameni într-o stare de nedumerire și uitare de sine, să-i amăgească, să-i înșele, să îi atragă fermecându-i prin efecte fastuoase, deșarte, prostești.
    Nu e ciudat faptul că minunile lui Antihrist vor fi primite fără împotrivire și cu entuziasm de către cei apostaziați de la creștinism, de către vrăjmașii adevărului, vrăjmașii lui Dumnezeu: aceștia s-au pregătit pe sine pentru primirea pe față, cu lucrul, a trimisului și a uneltei satanei, a învățăturii lui, a tuturor lucrărilor lui, după ce au intrat dinainte în împărtășire după duh cu satana. Este vrednic de adâncă luare-aminte și tânguire faptul că minunile și lucrările lui Antihrist vor pune în încurcătură pe înșiși aleșii lui Dumnezeu…”

    extras din cartea Sfântului Ignatie Briancianinov – Despre vedenii, duhuri și minuni

    Apreciază

  17. ibagul2006 said, on ianuarie 12, 2021 at 12:11 am

    Cum poate sa scoata un preot asemenea elucubratii ? Ca vaccinurile vin de la Dumnezeu Creatorul ! Atunci unde mai e harul divin prin care lucreaza Cel de Sus in viata oamenilor ? Sau harul divin nu mai e deajuns ? Trebuie ajutat cu vaccinuri ? Pai ce a spus decrepitul asta de fals preot e blafemie de cel mai inalt nivel. Sa-i fie rusine in vecii vecilor amin pentru asa ceva.
    Trebuie sa fii cu sufletul in mana necuratului sa spui o asemenea idiotenie.
    Doamne ajuta-ne si fereste-ne de astfel de suflete necurate, Amin.

    Apreciat de 3 persoane

  18. mercurie said, on ianuarie 12, 2021 at 2:42 am

    Poza e parca dintru-un stand-up. De la Romanii au Humor !!!

    Apreciază

  19. john said, on ianuarie 12, 2021 at 10:29 am

    Ce spunea Tudor Barbu la OTV și ce susține acu laBe1 tv😆

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 12, 2021 at 10:41 am

      john

      Ce sustine acum?

      Apreciază

      • john said, on ianuarie 12, 2021 at 11:29 am

        Nu numai că susține,dar și promovează vaccinarea @ saccsiv. Este un tip alunecos,eu nu am încredere în el.
        Poveste,după vaccin:
        Da, stăpâne !
        – Ce-i facem astuia ?
        – Eu zic ca să treacă prin portalul teleportarii în golirea de energie. Să vadă el ce înseamnă efecte
        secundare. Să vezi atunci ce noroc… Exact când se pregăteau ăștia de pedeapsă, am început să mă gândesc că nu am
        telefonul la mine. Îl uitasem acasă. Dar am început să mă gândesc și să mă gândesc și sa ma
        gândesc… când deodată aud în urechi : Țiiiir , țiiirr, țiiir !
        – Alo, aici Oculta Mondială ! Cu cine doriți ?
        – Păi cu domnul Bill Gates vă rog, zic eu in gând, surprins.
        – Imediat vă fac legatura, se aude cum striga….Bill, te caută unul din…. stai să vad ( se aude tac, tac,
        tac pe o tastatură)…din Romania ! Dă-l încoace …
        – Da, Bill sunt !
        – Domnu’ Bill, ce mă fac cu Dacii Liberi că vor sa mă golească de energie ?
        – Vezi ce noroc pe tine ? Dacă nu aveai cip-ul în hipotalamus, introdus cu vaccinul, nu mai puteai să suni cu 5G. Hai că te scap. Se aude cum strigă undeva în departare…. Soroseeeee ! Vezi ca e unul implantat care vrea să scape de curentatii ăia din România …..Ce ? Aha…. auzi ? Vezi că vine unul Barna să te scoată. O să fie mai greu ca pe acolo aveți efectul Șosoaca dar o rezolvăm noi.
        Și dintr-o dată s-a făcut în jurul meu luni. Așa am scăpat de aia. Totul e ok. Am observant însă, după o săptămână, că nu pot să mă dau pe silent
        sau să închid. Mă mai caută câte unii noaptea când dorm și trebuie să răspund că-mi sună 5G-ul în creier. Asta e. Am vrut vaccin, acum suport consecințele.
        Ce nu știu e, dacă mă trec în mod avion, pot să zbor ???

        Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on ianuarie 12, 2021 at 11:42 am

        john

        Doream sa stiu ce mai zice. Bine ar fi daca ai gasi vreun link, eventual pe youtube, ca sa bag un articol scurt.

        Apreciază

      • john said, on ianuarie 12, 2021 at 1:14 pm

        În cadrul emisiunii pe care o voi atașa în filmuleț,prezenta această știre,referitor la ce se dezbate în Elveția(era f surescitatde găselnița elvețienilor.Adică: „Pâine sau vaccin”?
        https://alephnews-ro.cdn.ampproject.org/v/s/alephnews.ro/sanatate/o-lume-in-care-va-trebui-sa-arati-ca-esti-vaccinat-daca-vrei-sa-cumperi-paine-cum-ar-putea-arata-noua-realitate-in-elvetia/amp/?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16104496703433&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=De%20pe%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Falephnews.ro%2Fsanatate%2Fo-lume-in-care-va-trebui-sa-arati-ca-esti-vaccinat-daca-vrei-sa-cumperi-paine-cum-ar-putea-arata-noua-realitate-in-elvetia%2F
        Emisiunea,aici:

        Bine,și în alte emisiune,el ” nici usturoi nu a mâncat,nici gura nu-i miroase”..Tipic!

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 12, 2021 at 1:54 pm

        john

        Am ascultat 15 minute si am renuntat. Da-mi te rog minutul unde se exprima limpede, gen Cristoiu sau preotul Alexa.

        Apreciază

      • moonty_man said, on ianuarie 12, 2021 at 3:39 pm

        Vezi de la 21′ – 25 ‘ dacă îți folosește
        Aceasta-i emisiunea actuală în care se disculpă de ce’a din 20012

        Apreciază

  20. […] Preotul Constantin Necula: „In mana lui Dumnezeu stau si astfel de vaccinuri. Sa-i lasam pe profes… […]

    Apreciază

  21. Alixis said, on ianuarie 12, 2021 at 1:27 pm

    Oare nu o fi citit niciodată ca nu trebuie sa ispitim pe Dumnezeu? Întrebare retorica e clar omul sistemului și spune ce e pus sa spună.

    Apreciază

  22. Bond said, on ianuarie 12, 2021 at 6:56 pm

    Ierarhia ecumenistă de la noi, gând la gând cu ereticul papă în problema vaccinării. Mihai Silviu Chirila

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.