SACCSIV – blog ortodox

USR-PLUS si CNA ataca furibund TVR1 deoarece a transmis un program de Revelion realizat de Vacanta Mare (Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu) “plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”

Posted in CNA, Coronavirus, REVELION by saccsiv on ianuarie 3, 2021

Va amintiti de prietenul nostru Iulian Bulai?

Iulian Bulai (USR), mesaj de Crăciun: Iisus avea o mamă surogat și un tată care…

Foto: De ce figura lui Iulian Bulai (deputat USR) seamana cu cea a lui Leon Troţki? Pentru ca si USR seamana cu bolsevismul…

A ajuns preşedintele Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților si este foarte suparat. Iata ce putem citi la Iulian Bulai: TVR 1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie / Voi chema la Parlament reprezentanții CNA / Doina Gradea trebuie să plece din TVR de pe Hot News:

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai, care este și preşedintele Comisiei pentru cultură, arte și mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, afirmă că TVR 1 a avut de Revelion „un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”, el anunțând că va chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a oferi un punct de vedere asupra acestei situații.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, sâmbătă, Iulian Bulai afirmă totodată că șefa TVR, Doina Gradea, trebuie să plece din funcție. „Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo”, a scris el.
Postarea lui Iulian Bulai:
În ultimele 7 luni, Guvernul României a dat redacțiilor de presă private aproximativ 40 de mil. €, pentru a scrie despre măsurile guvernului luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficiența acestei măsuri.
Acum 2 zile, pe banii noștri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirației.
Ceva mai contraproductiv nu se putea. Dai tot anul 40 de mil. € ca să informezi lumea (ineficient), dar permiți dezinformare pe bani publici, la televiziunea publică, în plină pandemie. În prime time. De Revelion. Adică sabotezi măsurile de împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulți.
Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații.
Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo.

Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie și începem curățenia.

Amintim că Dorina Rusu, membră în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a anunțat sâmbătă că s-a autosesizat după „spectacolul grotesc” oferit de TVR în noaptea de Revelion și acuză televiziunea publică de instigare la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus”.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, afirmă Dorina Rusu, într-un comunicat difuzat sâmbătă, după ce televiziunea națională a ales să .difuzeze în noaptea de Anul Nou emisiunea „Revelion la mine acas’”, filmată în barul deținut de Mugur Mihăescu în Centrul Vechi. Printre invitați s-a numărat și Dan Bittman, care în această toamnă a acuzat autoritățile că au „scos din burtă” numărul de victime provocate de Covid-19.
Dorina Rusu spune că, în emisiunea TVR, „nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor”.
„Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie, televiziunile şi posturile de radio trebuie să-şi înţeleagă nu numai libertăţile, ci şi responsabilităţile, iar televiziunea publică este cu atât mai datoare la responsabilitate cu cât este finanţată din bani publici. Dar acesta a fost încă unul dintre momentele deloc rare, din păcate, în care TVR şi-a abandonat misiunea publică”, mai spune Dorina Rusu.
Potrivit paginademedia.ro. înțelegerile încheiate de TVR cu Vacanța Mare însumează aproape 50.000 de euro.
„Este vorba de mai multe contracte, încheiate separat, la începutul lunii decembrie, cu Mugur Mihăescu, cu Radu Pietreanu și cu firma lor de producție, R&M Production”, afirmă site-ul citat.
Contactat de Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu a declarat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR și că programul a fost filmat în pub-ul din Centrul Vechi, la St Patrick. “A fost o negociere, cât am considerat că este valoarea noastră pe piață”, a afirmat Mugur Mihăescu.

 

Comentariu saccsiv:

Iata si emisiunea:

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 10:42 am

      cocoandro

      Daca tot programul ar fi fost doar asa, USR PLUS o aplauda si cu picioarele.

      Apreciază

      • cocoandro said, on ianuarie 3, 2021 at 1:02 pm

        Cu ce ma incalzeste pe mine, ca si credincios ortodox ca nu tot programul de Revelion a fost o bascalie la adresa lucrurilor sfinte ci doar o parte, atat cat sa nu aplaude USR si cu picioarele? BLASFEMIA RAMANE BLASFEMIE, frate Vasile, chit ca o alta bucata a programului de Revelion a fost dedicata cu unor personaje pe care nici nu mai trebuie sa le amintesc, ca le cunoaste toata lumea. Daca iti bati joc de cele sfinte, inseamna ca nu ai nimic sfant, nu ai niciun Dumnezeu. Din acest motiv,, acesti artisti si-au pierdut orice credit , asa ca o sa le dau ignore total ,pe viitor, oricat de tari ar fi poantele lor politice cu adresa la cioclii apocalittici care ne conduc. Din pacate, sunt anti crestini domnii de la Vacanta Mare, au dovedit-o si de data asta si cred ca am spus totul despre ei. Iar ca telespectator nu poti sa fi crestin si sa gusti glume in care randuielile crestine sunt luate in ras si batjocorite. Nu poti sa fi si cu Dumnezeu si cu.Mamona dupa cum scrie in Sfanta Scriptura!

        Apreciat de 3 persoane

      • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 3:20 pm

        cocoandro

        Eu n-am postat stirea ca sa iei lumina de la Vacanta Mare. Foarte bine ca nu te uiti la ei.
        Ideea este alta.

        Apreciat de 1 persoană

      • cocoandro said, on ianuarie 3, 2021 at 1:30 pm

        Pentru faptul ca au luat in deradere cele sfinte ( nu este pentru prima data cand fac acest lucru!), acesti artisti , (foarte talentati dealtfel )au dovedit ca nici ei nu sunt prea departe de personajele politice de care au facut bascalie de Revelion. Cine nu este cu Dumnezeu, este cu vrajmasul. A treia cale nu exista!

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 3:25 pm

        cocoandro

        E treaba cu zisele lui Albert Pike:
        “Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.
        Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.
        Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

        https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/13/in-sua-continua-repetitia-pentru-batalia-finala-dintre-atei-si-fiii-luminii-descrisa-de-albert-pike-in-secolul-19-ce-va-duce-la-inscaunarea-antihristului/

        Apreciază

  1. tvarheolog said, on ianuarie 3, 2021 at 8:33 am

    Durerea cea mai mare e că s-au legat de Werner, sperând să nu-l mai vadă niciodată, de aici și dezlănțuirea slugilor trădătoare de neam și țară. Aici este esența întregii emisiuni https://www.facebook.com/v75is/videos/4978649902205409
    (Iar știrile-n televizor o să las fără sonor, Să nu-l mai văd pe Werner, Hallelujah !
    Să vezi crizații din t.v., cum îi apucă spumele că vine valul cinșpe, Hallelujah !
    Și o strige, disperați, că vom fi iar contaminați, că nu purtăm nici mască, Hallelujah !)
    Emisiunea a avut și derapaje, în sensul scenetei cu un pseudo-preot cu un mănunchi de pătrunjel/leuștean în loc de busuioc. De asta nu s-au legat.

    Apreciază

  2. Diaconu said, on ianuarie 3, 2021 at 9:57 am

    Neo marxiști trec la treaba…ne întoarcem în anii ’50! Asta au vrut românii, asta vor avea!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 10:52 am

      Diaconu

      Prin absenta uriasa la vot, romanii au demonstrat indubitabil ce vor: NU-I VOR.

      Apreciat de 6 persoane

      • cristian27070 said, on ianuarie 3, 2021 at 12:10 pm

        Eu zic că românii nu au fost la vot din cauza lenii care e cocoană mare …la vot nu, la mitinguri nu …ca să intre UDMR-ul la guvernare ….

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 3:02 pm

        cristian27070

        Tu nu zici bine, dar e parerea ta si e dreptul tau sa o ai.

        Apreciază

      • Dana said, on ianuarie 3, 2021 at 1:33 pm

        Oamenii au conducatorii pe care-i merita.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 3:26 pm

        Dana

        Nu-i asa.

        Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 3, 2021 at 3:18 pm

        @cristian…. Nu zici bine.

        Apreciază

      • gheorghe said, on ianuarie 4, 2021 at 4:13 am

        Prin absenta uriasa la vot, „romanii” au demonstrat indubitabil ce vor: NU-I OPRESC PE MARXISTI.
        Ii lasa sa distruga Tara.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 4, 2021 at 10:58 am

        gheorghe

        Esti naiv.

        Apreciază

    • astridcezara said, on ianuarie 4, 2021 at 10:57 pm

      SI CU UN GUNOI CA VACANTA MARE IN CE AN ESTI?

      Apreciat de 1 persoană

  3. Dana said, on ianuarie 3, 2021 at 2:41 pm

    Extras din art.: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

    Preafericitul Părinte a vorbit despre importanța românilor plecați, din diverse motive, peste granițe și stabiliți în alte țări și a atras atenția, din nou, mai ales că România este condusă, în noua componență guvernamentală, de o coaliție din care face parte și Alianța USR-PLUS, care s-a declarat, de-a lungul timpului, împotriva bisericii și a familiei, că ”îi îndrumăm pe credincioșii ortodocși din țară și din străinătate să prețuiască familia – constituită din bărbat, femeie și copii –, deoarece familia binecuvântată de Dumnezeu reprezintă spațiul intim cel mai de preț în care se exprimă iubirea conjugală, dar și dragostea părintească, filială și frățească.

    https://www.stiripesurse.ro/video-decizie-istorica-luata-de-patriarhia-romana-fata-de-romanii-din-strainatate-avertismentul-pe_1572455.html

    Apreciat de 1 persoană

  4. P.M. said, on ianuarie 3, 2021 at 5:18 pm

    @@@Dana,legat de afirmatia ,,Oamenii au conducatorii pe care-i merita”;puteti aduce argumente?
    Va intreb:daca este asa cum spuneti,de ce acum nu foarte multi ani,pe vremea legionarilor mai exact,cand lumea nu era impovorata cu asa multe pacate ca in zilele de azi,de ce oare nu s a putut crea o conducere care dorea binele populatiei?daca este asa cum spuneti,logic ar fi fost ca atunci,cand lumea era altfel decat azi,sa fi avut ,,conducatorii ce ii meritau”;si cu toate astea,poporul roman a avut parte tot de niste spurcaciuni ca si n zilele de ieri,de azi si cel mai probabil si de maine.

    Apreciază

    • Marias said, on ianuarie 3, 2021 at 8:44 pm

      Sekuristii fac cārtile pe scena istoriei. Pe vremea legionarilor erau evreii bogati ce faceau cartile, astazi in 2021, ca si in 22 dec.1989, ca si mâine, si in viitor, in deceniul acesta si pánā la marele rāzboi mondial, sekuristii, tradatori de tarā, iubitori de aur si putere si închinatori la satan si la okulta sluga antihristului, ei fac cārtile. DUMNEZEU îngāduie pentru ca Credinta oamenilor crestin ortodocsi NU este puternica si marea majoritatea românilor sunt cåldicei si s-au lepādat de HRISTOS Cel Viu. Asa, eu sunt pācåtos, tu , el si ea si ei la fel, fiecare mai mult sau mai putine pacate, dar, in esenta suntem pacatosi, unii mai mult ca altii: ucidem prunci nenascuti prin avorturi, invidiem, desfrânām, suntem mândri, suntem iubitori de vaccinuri, urâm aproapele, ne certam zilnic si iubim banii si puterea, nu facem bine la altul, etc , etc, etc ….si nici preoti buni NU mai avem, toti sunt cāldicei si ecumenisti , cu vreo douā trei exceptii. DUMNEZEU urāste pācatul!
      La scara istoriei, un „mic” fapt, desi discutia este amplā : de ce taranii români si muncitorii au iubit mai mult pe comunisti si NU i-au sprijinit mai mult pe legionarii adevarati?!;
      NU vom avea niciodata , ca tarā, conducatori buni, mai ales cu fraudarea de alegeri, fraudare facuta tot de sekuristii trādåtori de tara, de BEC, de STS si SRI la ordinele okultei mondiale.
      Sā murim pentru HRISTOS pentru a ne fi iertate pācatele! Câti vor, azi in 2021?!;; Nimeni. Toti se uita la TV sau sunt prea ocupati cu numaratul banilor, cu prostia, cu setea de putere, cu invidia si cu lasitatea , dar se cred mari „crestini ortodocsi” si se duc si la biserica pentru a se închina cu „evlavie” la HRISTOS CEL VIU si rāstignit pentru pacatele noastre. Mare este ipocrizia oamenilor care se plâng ca NU au conducatori buni. Cánd acestia ar exista, sunt goniti, umiliti si stigmatizati social, de sistemul de relatii, pile si mitā la angajare si la ocuparea posturilor in parlament, presedintie , primari, etc.
      Biserica Lui HRISTOS, cam NU existā in România, care va dispare ca natie , datorita pācatelor de generatii!
      Cinste lui IPS TEODOSIE.
      Atât a mai rāmas din ortodoxia româneascā
      La nivel de individ, daca nimeni NU se schimbā, si statul român NU este scuturat de sekuristi , tradatori de tara si de sistemul de pile/ relatii/ mitā , atunci corabia se scufundå.

      S-a si scufundat, dar ne facem ca nu observām fenomenul. Sunt oameni care mor de foame in România si nimeni NU observā.
      DOAMNE AJUTĀ!

      Apreciat de 1 persoană

    • Ioan said, on ianuarie 3, 2021 at 10:25 pm

      Banuiesc ca Dana se refera la faptul ca e scris in Sfanta Scriptura,ca ” nu e stapanire , decat de la Dumnezeu” !

      Apreciază

  5. Mihai said, on ianuarie 4, 2021 at 4:34 pm

    Cateva observatii:

    1. Cei care inteleg cat de cat ce se-ntampla sunt in general trecuti de 45 de ani.Exceptiile intaresc regula.

    2. Chiar daca sunt nedusi la biserica cei mai in varsta au totusi un simt care le spune ca lucrurile nu sunt in regula (ex. Mircea Badea). Conteaza experienta de viata (in special cea din perioada comunista cand minciuna era adevar de partid), faptul ca s-au format intr-o perioada cand lumea era mai normala si, esential, faptul ca prin educatie au capatat gandire critica.

    3. Pana in urma cu cateva luni puteau marturisi Adevarul toti cei care nu erau spalati pe creier. Astazi se mai adauga o conditie esentiala: CURAJUL de a o face intr-un sistem ce evolueaza rapid spre totalitarism.

    4. Este o rusine pentru crestinii de duminica faptul ca exponentii luptei pentru adevar si libertate au ajuns sa fie niste personaje de desene animate cu caterinca ieftica, prostituate samd. In afara IPS Theodosie vocile crestinilor nu s-au facut auzite.

    5. Daca vrem sa criticam pe altii sa incepem prin autocritica.

    Apreciază

    • astridcezara said, on ianuarie 4, 2021 at 10:56 pm

      USR -stim cu totii care-i treaba,da…
      Dar VACANTA MARE E O SUPER MIZERIE,PROGRAME DE CEA MAI JOASA SPETA PENTRU OLIGOFRENI,DIN CARE AU SCOS MUNTI DE BANI SI AU PERVERTIT TOT CE SE PUTEA
      SI ACUM MUGUR MIHAESCU E LUPTATOR PENTRU DREPTATE…PE BUNE???????????????????/

      Apreciat de 1 persoană

  6. mariusmioc said, on ianuarie 5, 2021 at 12:58 am

    Nicolae Ceaușescu și Iulian Bulai (deputat USR-PLUS), mari spirite care gîndesc la fel
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/01/04/nicolae-ceausescu-si-iulian-bulai-deputat-usr-plus-mari-spirite-care-gindesc-la-fel/

    Apreciază

    • VioletaB said, on ianuarie 5, 2021 at 5:44 pm

      @mariusmihoc nu exista comparație între acest vierme blasfemiator neomarxist Bulai și Nicolae Ceaușescu, care a făcut și lucruri bune pt acest popor până la urmă, și și-a înmormântat creștinește părinții, așa ateu cum îl judeci, așadar mai multa atenție la ce promovezi

      Apreciat de 1 persoană

      • mariusmioc said, on ianuarie 9, 2021 at 4:04 pm

        Nicolae Ceaușescu a fost un dictator nemernic care a poruncit împușcarea românilor. Iulian Bulai vrea și el să fie dictator, dar încă n-a apucat să ceară omorîrea celor care nu îi sînt pe plac.

        Apreciază

  7. […] USR-PLUS si CNA ataca furibund TVR1 deoarece a transmis un program de Revelion realizat de Vacanta M… […]

    Apreciază

  8. […] USR-PLUS si CNA ataca furibund TVR1 deoarece a transmis un program de Revelion realizat de Vacanta M… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.