SACCSIV – blog ortodox

Video: „TEORIA CONSPIRATIEI si GRIPA PORCINA”, un film din 2009 pentru cei cu o prea mare incredere in SISTEM

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, teoria conspiratiei by saccsiv on ianuarie 3, 2021

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tommy said, on ianuarie 3, 2021 at 12:52 am

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 2:08 am

   Tommy

   L-a subtitrat apoi l-a trantit acolo fara sa dea si el detalii, care film, de cand, etc.

   Apreciază

   • Tommy said, on ianuarie 3, 2021 at 1:43 pm

    Scrie la inceputul clipului …Serialul ,,The last man on earth,, sezonul 3,episodul 10,din anul 2017

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 3, 2021 at 3:34 pm

    Tommy

    Acum ca ai zis, am vazut si eu, dar nu direct, ci cu stop.
    Nici macar pe link-ul asta nu apuci sa vezi c-ar fi ceva ce merita vazut la inceput:

    In sfarsit, multumesc, caci vreau sa-i fac un articol.

    Apreciază

  • Mădălina said, on ianuarie 3, 2021 at 1:53 pm

   Uite aici :https://youtu.be/FZnRioNJu6I

   Apreciază

 2. coate goale doctor bun said, on ianuarie 5, 2021 at 3:59 pm

  Dupa crucificarea si inaltarea Prea Bunului la ceruri, primii crestini au fost persecutati de catre aceiasi farisei fanatici care l-au si rastignit pe El. Amenintarile cu excluderea din societatea templului suferite de parintii acelui orb din nastere vindecat de Hristos s-au reluat. In acea vreme revenirea in societate (la normalitate) era conditionata de o dezicere de Hristos prin efectuarea unui pacat de neiertat, si anume trebuia sa se declare autoritatilor cum ca minunile Mantuitorului se faceau prin diavolul (Mt. 12:24, 27, 9:34, 10:25, Marc 3:22, Luca 11:15). Practic aceasta constiuia in acea vreme pecetea hulei impotriva Duhului Sfant. In ziua de azi intoarcerea la normalitate se conditioneaza prin o hula asemanatoare dar muta, anume prin acceptarea vaccinului mincinos. Acest foarte mediatizat “vaccin” nu satisface definitia de vaccin, fiind de fapt un tratament genetic cu messager ARN. Cercetati cum acesta are puterea de a neutraliza ireversibil capacitatea subiectului de a deveni locuinta Duhului Sfant. Prin virtutea cuvantului Fac 1:27, rasa umana este zidita dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Asemanarea nu este la infatisare caci nici un pamantean nu l-a vazut pe Dumnezeu Tatal la fata. Asemanarea este launtrica, prin chipul, informatia si structura ADN-ului din sange. Lev17:11 arata cum doar la nivelul sangelui viata si implicit asemanarea cu Dumnezeu poate salaslui deplin in trup. Cine va primi intepatura scorpiei isi va modifica ADN-ul stramosesc cel primit de la Dumnezeu dar nu chiar imediat. Mesagerul ARN are nevoie de aproximativ cinci luni si totodata de alti doi catalizatori si anume nanoparticule plus unde 5g de o anume frecventa. Nanoparticulele sant deja prezente prin ploaia invizibila de pulberi ce cade peste natura de decenii. Deci activarea va ramane sa se faca numai la pornirea acelor unde speciale si va fi nevoie de cateva luni de zile pentru ca diviziunea celulara indusa de 5g printr-un proces asemanator electroforezei sa raspandeasca prin tot corpul modificarea cea codificata in mesagerul ARN. Fara toti acesti vectori prezenti simultan modificatorul din intepatura scorpiei va dormita inactiv, fiind valabil pentru zece ani.

  Confirmarea acestei ipoteze vine explicit din cartea Apostolului Ioan a Apocalipsei 9:1-11. Aici este vorba de fantana adincului din care se ridica un fum ce intuneca soarele si vazduhul (pulberile nano care acopera cerurile in tot pamantul). Acest fum este totodata si ceata care se pune peste mintile oamenilor prin mass-media ca sa-i manipuleze spre lepadarea de Dumnezeu. Din acest fum al manipularii ies lacustele care nu ataca verdeata pamantului ci numai pe cei fara pecetea dumnezeiasca. Aici se arata ca cei care urmeaza dieta vegetariana nu pot fi manipulati prin frica de boala ca sa ceara vaccinul. Acesta este confirmata si de faptul ca in primavara 2020 lucratorii din industria carnii au fost cei mai afectati de pandemie. Lacustele au fete de oameni si par de femei cu bolduri intepatoare de om si au platose precum militarii. Personalul sanitar mondial, prin excelenta feminin, va actiona sincronizat, in stil militar, asemenea lacustelor, sub inspiratia si puterea fumului iesit din abis (media). Ele vor provoca o agonie de cinci luni pacientilor ascultatori care isi vor ruga moartea dar moartea nu va veni sa-i salveze.
  Doamne ajuta la tot preotul a recunoaste si feri pe el si oitele sale de pecetea lepadarii-trei-de-sase si a citi drept cartea cu invatatura despre aceasta pecete in altarul bisericii.

  Din EnglezA

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: