SACCSIV – blog ortodox

Foto: De ce figura lui Iulian Bulai (deputat USR) seamana cu cea a lui Leon Troţki? Pentru ca si USR seamana cu bolsevismul…

Posted in BOLSEVISM, Leon Trotsky by saccsiv on decembrie 28, 2019

Leon Troţki:

Pe numele sau real Lev Davidovich Bronstein (1879 – 1940), Leon Trotsky a fost un evreu bolsevic, teoretician marxist, lider al revolutiei din octombrie , al doilea dupa Lenin. Dupa o vizita in SUA se intoarce cu sume enorme de bani de la bancile evreiesti pentru finantarea bolsevismului. Comisar al poporului la politica externa, membru al biroului Comitetului Central al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice.

Iulian Bulai (USR):

Despre existenta sa, majoritatea romanilor au aflat dupa ce a postat pe facebook:

Iulian Bulai (USR), mesaj de Crăciun: Iisus avea o mamă surogat și un tată care…

Este deputat de Neamt si vicepresedinte USR, catolic cu sotie luterana. Face pe crestinul dar actioneaza precum un intrus.

In 2018 cerea ca in Biserica Ortodoxa, Sfintele Pasti “să fie sărbătorit o dată cu restul Europei”:

„Astăzi am votat pentru ca românii să aibă zi liberă în Vinerea Mare. Este o practică întîlnită în toată Europa. Nu am putut vota, însă, ca Paştele să fie sărbătorit o dată cu restul Europei. Nu ţine de competenţa Parlamentului. Acum aproape 100 de ani, Biserica Ortodoxă Română, împreună cu politicienii de atunci, a decis ca ziua de Crăciun să fie sărbătorită cu restul Europei. A fost un gest de curaj şi de voinţă, împotrivindu-se astfel influenţei ruseşti. Modificarea votată îi exclude pe toţi catolicii şi protestanţii, din păcate. Un milion de români catolici şi protestanţi din România, care nu sărbătoresc Paştele cu biserica majoritară, au parte doar de o zi liberă obişnuită. Totodată, sînt afectaţi peste trei milioane de români din diaspora care trebuie mereu să îşi sincronizeze concediile şi vacanţele împreună cu angajatorii din vestul Europei, care au altă sărbătoare pascală. Dacă acum 100 de ani am avut curaj să facem schimbări majore cu ziua de Crăciun, ar fi foarte important pentru români un act de curaj şi acum, care să alinieze la nivel european aceste sărbători religioase“

S-a opus Referendumului din 2018:

Coaliția pentru Familie și criticii ei. Când dialogul devine imposibil

Etc.

Revenind la mesajul de Craciun al deputatului, multi din USR i-au luat apararea. Iata, de exemplu, ce spunea Andrei Caramitru:

„Bravo Iulian Bulai că ai curajul să găndesti singur. Și da – oricine are dreptul sa interpreteze fix cum vrea Biblia sau orice altă carte. Ba chiar oricine are dreptul să nu fie ortodox. Dacă sar in sus imbecilii de ev mediu de pe la noi – să sară. Până le ies sarmalele pe nas de nervi.”

De ce seamana Iulian Bulai cu Leon Troţki? Pentru ca asa a vrut. Si-a pus ochelari asemanatori si si-a tras aceeasi freza. Cand ii va creste, probabil ca-si va lasa si barba. De ce a vrut asa? Pentru ca USR = bolsevism:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Duhul Căpitanului said, on decembrie 28, 2019 at 2:45 pm

  De ce un cocon(o pupa) devine gândac?! Pentru că ăsta este mersul trebuii..

  Apreciază

 2. Nelutu said, on decembrie 28, 2019 at 7:18 pm

  Stârpitura asta de Bulai trebuie alungata urgent din Parlament!De asemenea,vecinii lui sa se disocieze public de asemenea creatura diabolica!Un asemenea individ nu are ce cauta intre oameni!

  Apreciază

 3. Document oficial depre teroarea extrajudiciara a cetatenilor incoruptibili, de catre lucratorii nelegiuiri said, on decembrie 28, 2019 at 7:32 pm

  https://theintercept.com/document/2014/07/23/march-2013-watchlisting-guidance/

  Apreciază

 4. Ovidiu said, on decembrie 28, 2019 at 7:54 pm

  Satanistii spun prin stiinta lor ca peste 100 de stele au disparut de pe cer . AU INCEPUT SA SE ADEVEREASCA CUVINTELE APCALIPSEI ????
  URMARITI VIDEOUL DE LA MINUTUL 4:30

  Apreciază

 5. Alex said, on decembrie 28, 2019 at 8:03 pm

  Intr-adevar domnul Bulai dupa declaratia referitor la Maica Domnului ca fiind o mama surogat arata fara niciun dubiu ca se trage sin maimuta

  Apreciat de 1 persoană

  • pupa's'ar in bot langa cazanele lu satan said, on decembrie 28, 2019 at 8:59 pm

   Auzi la Alex, domnul Bu… serios omule,
   asta-i ditamai tovarasul comisar, la fel ca si idolul sau Troţki, pupasar in bot unu cu altu, acolo unde se afla primu la cazanele lui satan.

   Apreciază

  • nenimena said, on decembrie 28, 2019 at 9:49 pm

   Nu jigniti maimutele!

   Apreciază

  • kunta kinte said, on decembrie 29, 2019 at 12:04 am

   ..e papistas. Seful lor a spus multe lucruri aiurea( nu ma refer doar la erezia lor din 1054 si pina azi) asa ca sa ne asteptam la mai multe. Papistasii sunt terminati din toate punctele de vedere, de aceea incearca sa ne ocupe pe noi.Acest bufon reprezinta inca o generatiecpuerduta..

   Apreciază

 6. mircea.v said, on decembrie 28, 2019 at 8:23 pm

  off

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:
  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Apreciază

 7. Cosmin said, on decembrie 28, 2019 at 9:34 pm

  Cred ca daca aruncam o privire in Dictionarul Enciclopedic, in dreptul numelui BULA, vom observa fotografia lui Iulian Bulai.

  Are o figura cliseu: daca m-ar pune cineva sa fac o descriere fizica a celebrului personaj de banc, in mintea mea, il vedeam pe acest Bulai, numele lui Bula maghiarizat, nume predestinat.

  Nimic nu e intamplator.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: