SACCSIV – blog ortodox

L-au bagat la nebuni pe activistul anti-vaccin Jean-Bernard Fourtillan, care a aparut in documentarul „Hold Up”

Posted in PSIHIATRIE, vaccin, VIDEO by saccsiv on decembrie 20, 2020

Sursa: Aperçu dans „Hold Up”, le militant anti-vaccin Jean-Bernard Fourtillan incarcéré à Nîmes puis interné à Uzès

Activistul anti-vaccin Jean-Bernard Fourtillan care a aparut in documentarul „Hold Up”, închis la Nîmes internat apoi la Uzès

Profesorul Jean-Bernard Fourtillan a fost internat joi la spitalul de psihiatrie din Uzès. Apărătorii săi solicită „eliberarea” acestuia și asigură că activistul anti-vaccin a fost internat împotriva voinței sale. Cuvinte infirmate de procurorul de la Nîmes, Éric Maurel.

Profesorul Jean-Bernard Fourtillan a fost internat de joi la Mas Careiron, un spital de psihiatrie situat în Uzès, în Gard. Septuagenarul, care a făcut obiectul unui mandat de aducere de la un judecător de instrucție, a fost arestat pe 7 decembrie și plasat pentru prima dată în arest preventiv în centrul de arest preventiv din Nîmes.

Bărbatul este implicat în așa-numitele „studii clinice ale cazului Abbaye Sainte-Croix”, în Saint-Benoît lângă Poitiers: în septembrie 2019, Agenția Națională pentru Siguranța Medicamentelor și Produselor de Sănătate (ANSM) a dezvăluit că 350 de persoane au fost supuse testelor clinice ilegale în cadrul unei comunități religioase.

Fundatia „Fondului Josefa”, creată de Jean-Bernard Fourtillan împreună cu profesorul Henri Joyeux, a strâns câteva milioane de euro pentru a experimenta aceste noi tehnici și în special patch-uri împotriva bolilor Alzheimer și Parkinson. De atunci, amândoi au făcut obiectul urmăririi penale de către Ordinul medicilor pentru „șarlatanie”.

În timpul șederii sale în închisoarea din Nîmes, profesorul Fourtillan a fost supus unui examen medical: potrivit medicilor, starea sa de sănătate justifica un tratament într-un spital de psihiatrie. Prefectul Gard Didier Lauga a aprobat această decizie și a solicitat prin decret prefectural plasarea septuagenarului. Acesta din urmă „nu mai este încarcerat și intră doar în îngrijire medicală”, explică Éric Maurel, procurorul de la Nîmes.

Apărătorii lui Jean-Bernard Fourtillan cer „eliberarea” sa

De câteva zile, mesajele de sprijin pentru Jean-Bernard Fourtillan s-au multiplicat pe rețelele de socializare și în special pe platforma Youtube. Într-un videoclip publicat joi pe canalul său „Vivre sur le Fil”, un bărbat pe nume Vincent, care susține că este în contact cu familia, ne asigură că profesorul a fost „internat împotriva voinței sale”.

Într-un nou videoclip publicat vineri, așa-numitul Vincent cere utilizatorilor să nu mai sune numărul spitalului pentru a evita, potrivit lui, să deservească interesele profesorului. „Acesta ar putea fi un pretext folosit de persoanele care i-au inițiat internarea pentru a-l pune în condiții și mai stricte de detenție”, presupune el.

Procurorul din Nîmes asigură, la rândul său, că Jean-Bernard Fourtillan este „informat cu privire la drepturile sale” și „poate face recurs împotriva deciziei administrative în fața judecătorului pentru libertăți și detenție”, o posibilitate de care nu profita’.

Cu excepția cazului în care măsura spitalizării din motive medicale sau administrative nu va fi ridicată până săptămâna viitoare, „va fi primit în instanță de un judecător cu asistența obligatorie a unui avocat”, adaugă magistratul.

Intervievat în controversatul documentar „Hold-Up”

Profesorul Fourtillan nu este necunoscut publicului larg. În urmă cu câteva săptămâni, a apărut în documentarul „Hold-Up – Back to haos”, publicat online. Foarte comentat, acest film își propune să discrediteze gestionarea globală a crizei de sănătate, legată de epidemia Covid-19, și să identifice presupusele „minciuni” rostite de autorități.

Timp de câteva minute, septuagenarul apare în fața camerei și îsi explică ipoteza: pentru el, virusul a fost fabricat de Institutul Pasteur. În mod regulat incriminată de la începutul epidemiei, fundația privată a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că dorește să depună o plângere împotriva directorului documentarului.

 

Comentariu saccsiv:

Vizionati va rog:

Video: Hold-Up (subtitrare limba română)

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hâncu Stefan said, on decembrie 20, 2020 at 8:13 am

    Domnule Vasile iti urmăresc posturile de ani buni si as dori sa iti supun atenției ceva ce am descoperit pe youtube .Adresa canalului este Lucian std .Aici am gasit niste prezumtii daca le pot spune asa despre ce urmează să se întâmple în luna martie a anului viitor .Cel ce detine canalul se declară ortodox și se adresează doar creștinilor ortodocși.M a frapat și m ă pus pe gânduri ce susține acest om dealtfel cu mult bun simt.Va cer parerea despre acel filmuleț ce se refera la semnele celei de a doua veniți ă Domnului .Mentionez ca sunt creștin ortodox crescut in sf Biserica și cunosc multe din profesiile sf Părinti cu toate acestea sunt destul de uimit .Va rog sa urmăriți cu atenție cele câteva filmuleț și să mi transmiteți și mie ce părere aveți. Ba mentionez ca am supus atenției și unor preoți aceste ipoteze și oamenii nu au negat că ar putea fi ceva .Multumesc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 20, 2020 at 10:40 am

      Hâncu Stefan

      Da-mi un link, te rog.

      Apreciază

      • Hâncu Stefan said, on decembrie 20, 2020 at 5:30 pm

        Apreciază

      • Duce si Aduce said, on decembrie 20, 2020 at 11:11 pm

        Este alt material decat cel postat de mine, dar de pe acelasi site si cu aceleasi grave, grave probleme: constelatii, semne si minuni (cum cereau evreii si cei din ziua de astazi, care daca nu vad nu cred), citit in stele.

        Autorul spune ca astronomia este altceva decat astrologia (numita pseudostiinta).

        Simbolistica din Apocalipsa nu se interpreteaza cu instrumentele astronomiei.
        Citatele din Iov nu au nicio legatura cu limbajul din Apocalipsa si Daniel.
        Femeia / fecioara / prostituata, intotdeauna sunt simboluri pentru biserici in Scriptura (depinde de starea lor: curata, nevinovata, sau apostaziata).
        Balaurul nu este Diavolul/Satana, este o constelatie, etc.

        Pierdere de vreme. Patinaj grav. Nu am mai avut rabdare sa ascult toata balaria.

        Strict opinia mea.

        Apreciază

    • Duce si Aduce said, on decembrie 20, 2020 at 1:00 pm

      Cred ca se refera la acest material:

      Am primit si eu materialul, de mai bine de o saptamana si l-am urmarit.
      Materialul respectiv este o balarie, in opinia mea.

      Bezna totala in acel filmulet, omul nu intelege absolut nimic. Scriptura nu se interpreteaza cu zodiacul alaturi. Cu zodiacul se ocupa doar popoarele pagane si cititorii in stele / prezicatorii lui Baal:

      Ieremia 27:9 – Iar voi să nu ascultaţi pe proorocii voştri, pe ghicitorii voştri, pe visătorii voştri, pe vrăjitorii voştri şi pe-ai voştrii cititori de stele care vă zic: „Nu veţi sluji regelui Babilonului”,

      Daniel 1:20 – Şi în toate întrebările, asupra cărora regele le cerea dezlegarea, când era vorba de înţelepciune şi de pricepere, îi găsea pe ei de zece ori mai isteţi decât magii şi prezicătorii (cititorii în stele) din tot regatul lui.

      Daniel 2:27 – Daniel a răspuns înaintea regelui zicând: „Taina pe care vrea să o afle regele nu pot s-o facă cunoscută lui nici înţelepţii, nici prezicătorii, nici vrăjitorii, nici cititorii în stele.

      Daniel Cap 5

      13. Daniel a fost adus înaintea regelui. Regele a zis atunci lui Daniel: „Tu eşti Daniel, cel dintre robii iudei pe care i-a adus tatăl meu din Iuda?
      14. Am auzit că în tine este Duhul lui Dumnezeu şi că în tine se află lumină, pricepere şi înţelepciune fără seamăn.
      15. Acum au fost aduşi la mine înţelepţii şi prezicătorii (cititorii in stele) ca să-mi citească scrisul acesta şi să-mi facă cunoscută tâlcuirea lui, dar nu au fost în stare să-mi spună tâlcuirea acestor cuvinte.

      Cartile profetice, care se refera intensiv la „sfarsitul timpului”, Daniel si Apocalipsa se inteleg doar asa:

      Daniel 4:6 -„Beltşaţar, tu, mai-marele tâlcuitorilor de semne, tu, cel în care ştiu că locuieşte Duhul lui Dumnezeu celui Sfânt şi că nici o taină nu-ţi este grea, ia aminte la visul pe care l-am visat şi spune-mi tâlcuirea lui!

      Doar Duhul Sfant, care a insuflat pe acei profeti sa scrie cartile, poate oferi si interpretarea.

      Apreciază

      • Hâncu Stefan said, on decembrie 20, 2020 at 7:22 pm

        Aici nu este vorba despre nici un zodia Omul vorbește despre poziția unor constelații pe care le numește și D zeu in cartea lui Iov.El spune că imaginea femeii care se chinuie să nască și celelalte personaje din tablou sunt de fapt constelații așezate la un anumit moment pe bolta cerească. Pe mine m a uimit argumentația autorului caci nu i am gasit nici un cusur și cunosc bine sf scriptură și scrierile sf Părinti. Va rog sa urmăriți cu atenție despre ceea ce spune autorul despre „ziua DOMNULUI ” ca va veni pe 6 martie 2021.Are 4filmulete pe această temă. Si cred ca este teolog după argumentație.De aceea haideți să încercăm să nu cădem în promiscuitate și să discutăm cu argumente

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 21, 2020 at 12:09 am

        Hâncu Stefan

        Cum adica „„ziua DOMNULUI ” ca va veni pe 6 martie 2021”?

        Apreciază

    • Gașpar said, on decembrie 20, 2020 at 1:20 pm

      Ștefane,Foarte bine, foarte bine. Domnul știe ce e bine… Cu nădejde și credința dorim sa ne ardă darul Duhului Sfânt.

      Apreciază

    • guti flo said, on decembrie 20, 2020 at 1:33 pm

      Vezi ca ai talcuiri ale sfintilor parinti despre apocalipsa….si ai terminat cu nedumeririle.
      De exemplu , despre ” fuga voastra sa nu fie iarna sau sambata”..( din apocalipsa,) nu mai stiu exact ce parinte a spus…se refera la a nu te prinde in pacate..fara posibilitatea de a te impartasii.
      Daca interpretezi lumeste…chiar crezi ca este vb despre iarna…sau ziua respectiva, sambata.
      Iarna : ” frigul” pacatelor..
      Sambata : contrar Invierii Domnului..duminica.

      Ca sa-ti faci o idee ..in psalmi scrie ca: „vinul veseleste inima omului” .
      Aici nu se refera la bautura……ci se refera la dulceata inimii.. la.Duhul Sfant……ca sa-ti faci o idee.

      Apreciază

      • Hâncu Stefan said, on decembrie 20, 2020 at 7:44 pm

        Va rog sa cititi in context acest fragment din Psaltire .Psalmistul se refera la lucrarea mâinilor lui D zeu care scoate verdeață din pământ din care se face pâine ce hrănește trupul și vita de vie din care se face vinul ce băut cu grija întărește inima și organismul uman .Altfel Domnul nu ar schimbat apa in vin și la cina cea de taina nu l ar fi consumat .Aici nu discutăm despre abuz .Deci vinul este binecuvântat și dăruit chiar și lui Noe de sf înger. Sf Ioan Gură de Aur spune că dacă nu i ar fi descoperi taina viței de vie Domnul .Noe ar fi înnebunit de durere văzând ce dezastru este pe fata pământului. Da Noe s ă îmbătat dar asta s ă intamplat o singură dată necunoscand „putera”lui

        Apreciază

  2. Nume (obligatoriu) said, on decembrie 20, 2020 at 10:57 am

    WHO (Finally) Admits PCR Tests Create False Positives
    https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives

    Apreciază

  3. Hâncu Stefan said, on decembrie 21, 2020 at 5:44 am

    V am rugat sa i urmăriți posturile acestui Lucian std cu atenție. El afirmă că în urma cu 3 ani pe cer astronomii au observat cum constelația Fecioarei are luna la picioare și constelația Aurora Borealis care seamănă cu o cununa de stele deasupra capului și altele asemenea reproduc cu fidelitate tabloul din cartea Apocalipsei referitor la femeia ce se chinuie să nască. Revin cu îndemnul sa l urmăriți cu atenție pt ca omul argumentează corect..Toata aceasta descriere a viziunii pe care ă avut o sf Ioan se potriveste perfect cu evenimentele de pe bolta cerului de acum 3 ani .Nu implica horoscopul in discutie ci doar arată chiar și grafică cerului asa cum au văzut o astronomia.Apoi toată înșiruirea cronologică argumentată cu vechiul și noul testament conduc la idea ca in 6 martie anul viitor se va petrece un eveniment deosebit pe care autorul îl consideră începutul unui război mare in zona Palestinei cu implicarea armei nucleare .De aceea v am rugat sa va aplicați cu atenție asupra informațiilor pt ca pe mine m au siderat putin ..Din tot ce spune omul pare bine intenționat deci va rog sa încercați cumva sa va spuneti parerea caci mai multe păreri pot limpezi apele

    Apreciază

    • mario said, on decembrie 21, 2020 at 11:29 am

      Ok, am inteles de la primul comentariu ca acest Hancu Stefan este pocait. Acuma ne si spameaza?

      Apreciază

      • Hâncu Stefan said, on decembrie 21, 2020 at 3:53 pm

        D le eu sunt creștin ortodox nepot de arhiereu cu mulți membri din familie călugări mărturisitor închiși la canal și nalte pușcării comuniste pt faptele lor creștinești.Nu te cunosc nu ma cunosti și atunci de ce ma jignesti?Am crezut ca voi gasi aici pe acest site mai multă înțelegere și chiar înțelepciune. Păcat pentru postul pe care sper ca îl ții.Daca v am decat va rog sa ma iertati.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.