SACCSIV – blog ortodox

De ce testatii pozitivi Covid-19 nu au voie cu telefon in spital?

Posted in ANTENA 3, Coronavirus, Sinteza zilei, telefon mobil by saccsiv on septembrie 17, 2020

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on septembrie 17, 2020 at 1:08 pm

    Omerta TORTIONARA tine „suspectii” de coronavirus incuiati cu lanturi pe usi la Spitalele Covid de Exterminare !
    Cunostinta revenita recent foarte SLABA , INFOMETATA, aproape moarta, spune ce comportament satanic au slugile din Lagarul de la Barlad unde prin ordin central se administreaza medicamente pentru HIV gen Kaletra care produc voma , diaree, hiperglicemie, dureri musculare , sufocare iar incarceratii trebuie sa-si faca SINGURI curat in saloane si wc-uri ! Folosirea telefoanelor este restrictionata in mod suspect ! Mancarea este mizerabila!
    Majoritatea mortilor sunt de fapt OMORATI INTENTIONAT prin fortarea acestei medicatii cu efecte adverse si Netratarea afectiunilor cronice pe care le aveau – Foarte multi diabetici si cardiaci au fost de fapt ASASINATI de Guvernul de la Bucuresti prin ordinele si procedurile criminale !! TOTUL este o actiune CRIMINALA CONCERTATA cu ajutorul indispensabil al PRESEI !

    Apreciat de 4 persoane

  2. marcus said, on septembrie 17, 2020 at 1:16 pm

    Pai, ce le puscarie ai voie cu telefon? Cum care-i legatura?…

    Apreciat de 1 persoană

    • Constantin said, on septembrie 17, 2020 at 3:55 pm

      Am inteles! Pentru ca perturba instalatiile electronice medicale ce functioneaza in sistem WI-FI si se pot defecta! In fine,telefoanele mobile epuizeaza psihic,psihoogic1 Bolnavii trebuie sa stea linistiti si sa se odihneasca in urma tratamentelor medicale efectuate!

      Apreciază

      • cata said, on septembrie 20, 2020 at 12:25 am

        Instalaţiile electronice medicale costă un munte de bani TOCMAI fiindcă sunt proiectate să nu se „defecteze”.Telefoanele le sunt interzise şi asimptomaticilor. Deci „ordinul” nu are legătură cu bolnavii. În plus, contactul cu rudele, prietenii, îl întăresc pe bolnav psihic şi psihologic, nu-l epuizează.

        Apreciază

    • Grigore said, on septembrie 17, 2020 at 4:58 pm

      Felicitari pentru acest raspuns!

      Apreciază

  3. Mihaela said, on septembrie 17, 2020 at 1:37 pm

    Ca sa nu se vadă ca spitalul este gol, evident!!
    Tocmai s-a demonstrat la Antena 1 ca s-a raportat cu 31.000 bolnavi in plus! Adică fictivi!!!
    Tot sistemul medical este de vină, prin propagarea minciunilor ca si cum nu a mai existat pneumonie pana anul acesta.
    Căutați pe google, despre pneumonie, cum se manifesta, cat durează vindecarea, si mai ales, câți adulți și copii mor anual in România!!
    Dar nu s-a mediatizat decât anul acesta, la comanda celor care conduc lumea. O mediatizare violentă cu interes ascuns.

    Apreciază

  4. florinache said, on septembrie 17, 2020 at 2:20 pm

    Fara telefon ca sa nu filmezi si sa arati la oameni ca bate vantul prin spitale.

    Apreciază

  5. Adevărul said, on septembrie 17, 2020 at 2:21 pm

    Că să nu se filmeze, fotografieze in spital și să se afle adevărul!

    Apreciază

  6. Ion said, on septembrie 17, 2020 at 2:33 pm

    ca sa transmiti ce se petrece in spital, sa inregistrezi si sa ai dovezi despre bataia de joc si tratametul mecanic pe banda rulanta pt niste fiinte unice cu afectiuni diferite?

    Apreciază

  7. Cosmin said, on septembrie 17, 2020 at 4:02 pm

    Articol in Le Monde, tradus cu google translate:

    Kenya și Malawi, zone de testare a unui card de vaccinare injectat sub piele

    Inginerii americani au dezvoltat etichetare subcutanată și vaccinare încapsulată în nanoparticule.

    Le Monde cu AFP Postat pe 19 decembrie 2019 la 12:01

    Inginerii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au inventat nanoparticule care pot fi injectate sub piele care emit lumină fluorescentă invizibilă cu ochiul liber, dar vizibilă pentru un smartphone și care ar putea fi folosită într-o zi pentru a confirma că persoana a fost vaccinată. .

    Fundația Gates, care finanțează proiectul, a lansat, de asemenea, sondaje de opinie în Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a stabili dacă oamenii vor fi gata să îmbrățișeze aceste puncte cuantice microscopice sau preferă să rămână cu vechile carduri de vaccinare.

    Ideea este să scrieți dovada vaccinului pe corpul însuși, în țările în curs de dezvoltare în care cardurile de vaccinare pe hârtie sunt adesea incorecte sau incomplete, iar dosarele medicale electronice nu există.

    Sistemul, descris miercuri în revista Science Translational Medicine, a fost testat până acum doar pe șobolani, dar cercetătorii, finanțați de Fundația Bill și Melinda Gates (partener al World Africa), speră să le testeze pe oameni. în Africa în următorii doi ani, a declarat pentru AFP co-autorul Ana Jaklenec, inginer biomedical la MIT.

    Inginerii au petrecut mult timp găsind componente sigure pentru corp, stabile și capabile să reziste ani de zile.

    Rețeta finală este compusă din nanocristale pe bază de cupru, numite puncte cuantice, cu un diametru de 3,7 nanometri (nm) și încapsulate în microparticule de 16 micrometri (μm, 1 μm egal o milionime dintr-un metru și 1 nm este egal cu o miliardime). Întregul este injectat printr-un plasture de micronezi de 1,5 mm lungime.

    După ce au fost aplicate pe piele timp de două minute, microneglele se dizolvă și lasă puncte mici sub piele, distribuite de exemplu sub forma unui cerc sau a unei cruci. Aceste puncte mici sunt excitate de o parte a spectrului luminos invizibil pentru noi, aproape de infraroșu.

    Un smartphone modificat, îndreptat spre piele, permite cercului sau crucii să apară fluorescent pe ecran. Cercetătorii vor ca vaccinul împotriva rujeolei să fie injectat împreună cu aceste mici puncte. Un medic ar putea, cu ani mai târziu, să arate un smartphone pentru a verifica dacă persoana a fost vaccinată.

    Cercetătorii MIT, la 18 decembrie 2019, la Washington, au prezentat tehnologia de vaccinare subcutanată încapsulată în nanoparticule și nanocristale care lucesc atunci când se apropie lumina în infraroșu.

    Se crede că tehnica este mai durabilă decât markerii de pâslă de neșters, pentru care cercetătorii au simulat cinci ani de expunere la soare. Și necesită mai puțină tehnologie decât o scanare a irisului sau întreținerea bazelor de date medicale.

    Limita conceptului constă în faptul că tehnica va fi utilă numai în identificarea copiilor nevaccinați, dacă va deveni instrumentul exclusiv. De asemenea, vor accepta oamenii mai multe marcaje sub piele pentru fiecare vaccin? Și ce se va întâmpla cu punctele când corpurile copiilor vor crește?

    Fundația Gates continuă proiectul și finanțează sondaje de opinie publică în Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a determina dacă oamenii vor fi gata să îmbrățișeze aceste puncte cuantice microscopice sau preferă să rămână cu vechile carduri de vaccinare.

    Sursa articolului original:

    https://www.lemonde.fr/afrique/article/2019/12/19/le-kenya-et-le-malawi-zones-test-pour-un-carnet-de-vaccination-injecte-sous-la-peau_6023461_3212.html

    Apreciază

    • VioletaB said, on septembrie 17, 2020 at 8:06 pm

      „Microneglele ” e vorba de fapt despre micro ace de injectare, greșeală de traducere de la Google (microneedles in eng, microaguilles in fr).

      Apreciază

  8. AF said, on septembrie 18, 2020 at 11:11 am

    Scuze, dar si parintele Calistrat a acceptat sa asculte de doctorita aceea. Facea „ascultare”…

    Apreciază

  9. Ella said, on septembrie 18, 2020 at 7:29 pm

    E adevarat, am fost internată cu Covid, am mers la spital pe picioarele mele, mi s-a administrat Kaletra si mi-a fost atât de rău, vomitat și nu puteam sa mănânc nimic. Apoi au inceput sa ma hraneasca cu perfuzii. La un moment dat m-am gândit că voi muri. Aveam telefonul la mine, dar eram prea epuizată ca să pot vorbi. Am iesit de acolo cu ultimele puteri și m-am refăcut incet-incet acasă. Tratamentul de la noi e foarte prost.

    Apreciază

  10. […] De ce testatii pozitivi Covid-19 nu au voie cu telefon in spital? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.