SACCSIV – blog ortodox

Anunț sumbru al OMS despre Europa: „Va fi mai rău. În octombrie și noiembrie vom avea mulți morți”

Posted in Coronavirus, OMS, pandemie by Vali on septembrie 15, 2020

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/anunt-sumbru-al-oms-despre-europa-zva-fi-mai-rau-in-octombrie-si-noiembrie-vom-avea-multi-morti.html

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat luni că se aşteaptă la o nouă creştere a numărului de decese provocate de COVID-19 în Europa, în octombrie şi noiembrie, transmite AFP.

„Va fi mai greu. În octombrie, în noiembrie vom vedea o mortalitate mai ridicată”, a declarat Hans Kluge, directorul pentru Europa al OMS. El a explicat că vor fi mai multe decese deoarece vor exista mai multe cazuri – tendinţă deja observată, însă deocamdată cu un număr de morţi aproape stabil.

„Suntem într-un moment unde ţările nu doresc să audă acest tip de veşti proaste, iar eu înţeleg asta”, a spus oficialul, care a adăugat şi ‘un mesaj pozitiv’: ‘pandemia se va opri, la un moment dat’.
Reprezentanţii celor 55 de state membre ale OMS Europa se întâlnesc luni şi marţi pentru a se informa reciproc despre măsurile de combatere a epidemiei şi pentru a conveni asupra strategiei pe următorii cinci ani. Kluge i-a avertizat să nu se aştepte la încheierea epidemiei odată cu apariţia unui vaccin.
„Aud tot timpul: ‘vaccinul va însemna sfârşitul epidemiei”. Bineînţeles că nu!’, a spus reprezentantul OMS Europa, cu sediul la Copenhaga.

”Nu ştim nici măcar dacă vaccinul va fi eficient pentru întreaga populaţie. Anumite indicii primite arată că va fi eficient pentru unii, dar pentru alţii nu. Iar dacă din acest motiv va trebui să comandăm vaccinuri diferite, ce coşmar logistic”, a adăugat medicul belgian.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

A reinceput. Va fi mai rau si se va termina cu sange

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Adrian Constantin said, on septembrie 15, 2020 at 7:43 pm

    Cine-i mai crede pe ăștia? Nu e clar că au un plan bine pus la punct prin care vor să ne supună cu totul? Nu are rost să mai publicați asemenea știri.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 16, 2020 at 8:55 am

      Adrian Constantin

      Ba tocmai de aceea trebuie publicate astfel de stiri, ca sa se vada ca se merge dupa un plan bine pus la punct.

      Apreciază

  2. isa said, on septembrie 15, 2020 at 8:07 pm

    Traducere: OMS a dat semnal catre slugile ei obediente din UE sa faca ce stiu ei mai bine si cum stiu, ca sa crape cat mai multi in Europa. Dar urgent, in octombrie, noiembrie, sunt prea multi batrani, bolnavi si alti nefericiti ai sortii, care nu produc si trebuie eliminati. NOM are nevoie de sclavi buni de munca, de piese de schimb sanatoase, s-au saturat sa cheltuie banul public (pe care il socotesc al lor, numai pt ca il gestioneaza) degeaba …

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 16, 2020 at 8:59 am

      isa

      Cred ca ideea e alta. Dintre cei ce oricum mor, vor fi mai multi trecuti din pix la „morti covid”. In primul rand insa, populatia este terorizata de pe acum cu astfel de „previziuni”, ca sa i se pregateasca mentalul pentru acceptarea capitolului doi din dictatura medicala.

      Apreciază

  3. Nono said, on septembrie 15, 2020 at 9:08 pm

    Belitii ăștia sunt profeti inchipuiti,ca cei ai lui baal înfruntați de Ilie la paraul Chesonului.Din nefericire,Ilie n-a inceput a doua lupta cu falsii profeti si cu antihrist,astfel incat noi trebuie sa suportam zilnic minciunile si hulele slujitorilor
    antihristului,cum sunt Bililca-Te-Injecteaza si OrgmondialaSatanista,adica omeseul.IHNK !

    Apreciază

  4. Un om said, on septembrie 15, 2020 at 9:32 pm

    Nu vrem vaccinare forțată! Vrem libertate! Jos PLANdemia!

    Apreciază

    • Tica said, on septembrie 16, 2020 at 3:52 pm

      Cel nascut in lanturi greu mai stie unde, cand si cata libertate are.

      Apreciază

  5. GABI said, on septembrie 15, 2020 at 10:19 pm

    Adica, mai pe sleau, vremea se va raci, lumea va contacta, inevitabil, vreo banala raceala. gripa, poate chiar pneumonie dar, bineinteles, toate tratabile, iar omul care va fi dignosticat cu asa ceva va fi trecut, automat, la rubrica covid…, nu-i asa ???…Dar nu numai ca diagnosticul va fi automat acesta, dar va trebui sa si moara omul, vrea, nu vrea,, nu-i asa ?? chiar daca s-ar fi putut trata cu o banala aspirina, nu-i asa ?? Iar noi trebuie sa-i credem, ca doara…o spun… specialistii, nu-i asa ??? Si daca unii din noi tot o sa insistam, (ca in filmuletul abia postat de dvs zilele trecute), ca 2 + 2 fac 4 si nu 5, cum vor ei a zice.., nu vom fi impuscati…, dar vom fi vaccinati, nu-i asa ???. De aproape un an de zile nu s-a imbolnavit nimeni din multii cunoscuti avuti , nici ei pe mine nu m-au imbolnavit, nici eu pe vreunul, in conditii de trai total obisnuite ca pana la ..covid – spalat pe maini strict necesar, doar cand situatia o impune, NU de zeci de ori si de fiecare data cum ai atins ceva ..(asa cum recomanda cei care fac negot cu dezinfectantii…. !!!.), fara dezinfectari suplimentare.., fara botnite, fara spatii intre oameni, .. etc…Slava Domnului, nimeni nu a avut nici cea mai banala raceala…DEMONSTRAT !! Da, oamenii au murit si vor tot muri…, din varii motive, ZILNIC, cu sutele, cu miile, intr-o tara.. Au descoperit si ei abia acum ??? Dar nu de covid, in nici un caz…. Ce ne tot baga pe gat mizeria asta de minciuna ?? Le place s-o creada ? N-au decat sa se izoleze ei de restul populatiei (IPOHONDRI au existat in toate timpurile) iar noi, care Credem In Dumnezeu si in puterea Lui de vindecare, sa ne rugam si pentru ei sa-i scape Domnul de aceasta FRICA divoleasca pe care au dobandit-o taman din necredinta lor in Dumnezeu si in puterea Sa de videcare !!! . Da, da, de frica, de necredinta, sa ne scape Domnul pe toti, ca tare multa mai e in lumea asta….
    „IN LUME NECAZURI VETI AVEA, DAR INDRAZNITI, Eu AM BIRUIT LUMEA ” spune Domnul nosru Iisus Hristos !
    Cine CREDE CU ADEVARAT STIE CA ASA ESTE !!!!!! …… Nu-i asa ?????? …

    Apreciază

  6. neicaion said, on septembrie 15, 2020 at 10:48 pm

    …chiar să preluaţi ştiri „fabricate” de la pro-tv nu m-aş fi aşteptat aşa curând pe acest site, informaţia cap-coadă este incoerentă, aşa că ori archonii dau în foc lansând atuurile din mânecă, ceunul fiind deja prea mic şi fierbinte datoră faptului că oamenii chiar realizează diferenţa între realitate şi minciuna politicienilor, şarlatanii demagogi,(coform dexonline.ro), sau chiar ceva mare se apropie în viteză să restaureze ordinea iniţială înregistrată în matricea universului, cum susţine Terran, este momentul în care această exploatare a şarlatanilor demagogi conduşi de umbră să se incheie.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 16, 2020 at 9:47 am

      neicaion

      N-ai inteles de ce a aparut stirea.
      Ce-i aia „matricea universului, cum susţine Terran”?

      Apreciază

  7. vlad tepes said, on septembrie 16, 2020 at 12:25 am

    Daca satanistii marxisti(stiu ca e un pleonasm) de la OMS afirma asta, inseamna ca stapanii lor oculti se pregatesc sa pulverizeze in locurile aglomerate din toata Lumea, o tulpina mult mai periculoasa a Coronavirusului!, mai ales ca „sclavii” se inmultesc mult prea repede(din punctul lor de vedere) pe planeta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 16, 2020 at 9:54 am

      vlad tepes

      Nu cred.

      Apreciază

      • vlad tepes said, on septembrie 16, 2020 at 12:12 pm

        Vom vedea!

        Apreciază

      • neicaion said, on septembrie 16, 2020 at 6:28 pm

        @vlad tepes …este posibil să nu mai fie necesare şpreierile din aer, 5G-ul este mult mai eficient; https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/26/toata-lumea-va-testa-pozitiv-5g-telstra-imbunatateste-covid-dovezi-concludente-exosome/ , în marile oraşe 5g este deja funcţional, ca deasemeni şi zecile de mii de sateliţi lansaţi de la începerea pandemiei vor acoperi celelalte zone, nu degeaba au închis toate observatoarele astronomice de pe planetă, se infectau telescoapele de covid?, tot ce consumi, toate alimentele; cereale, fructe, plante şi animale sunt modificate genetic, nu mai există alimente naturale, totul e fad şi toxic, exceptând câteva gospodării care şi-au mai păstrat an de an, seminţele şi animalele de curte, deci exterminarea în masă nu va fi un impediment prea greu de înfăptuit când vor hotărâ aceasta.

        Apreciază

  8. Petre T said, on septembrie 16, 2020 at 12:34 pm

    Va rog sa verificati cu atentie, datele de mai jos:

    https://deagel.com/forecast

    Previziunea pentru anul 2025, extras => SUA pierde 77% din populatia sa, ajungand la 99 milioane, Germania pierde 65% din populatie, Italia pierde 31%, Franta 42%, Taiwan 22%, Spania 44%, Belgia 26%, Portugalia 19%, Ucraina 30%, Suedia 28%, Elvetia 35% iar UK pierde 78% din populatia sa.

    Este f. interesant sa vedem si prognoza lor economica, in 2025 China va fi cea mai mare economie a lumii, fara nicio pierdere de populatie. Rusia sta deasmenea bine, nici Romania nu sta prost 🙂 …la noi este si greu sa stai mai prost decat acum.

    Economiile vestive vor scadea drastic, de ex. Germania va avea un GDP mai mic ca al Romaniei !!!

    Nu stiu exact care sunt motivele acestei prognoze, pe ce se bazeaza mai exact, site-ul nu explica.
    Site-ul nu are o rubrica „About Us”, nu stim exact cine sunt.
    Cert este un lucru, acest site nu este la misto!

    Sursele din care se inspira sunt:
    US AirForce, US Army, US MarineCorps, US Department of Defense, US Department of State, World Bank, CIA, NSA, NATO, OECD, OSCE, Russian Defense Procurement Agency, Stratfor, The World Bank, United Nations, etc.

    Va rog sa citit cu atentie aici:

    https://www.2025initiative.org/faq

    Alice Bailey – a scris foarte clar in cartea sa „Externalizarea Ierarhiei” (din 1957) ca:

    „The present cycle (1945-2025) (…) is called technically „The Stage of the Forerunner”. It is preparatory in nature, testing in its methods, and intended to be revelatory in its techniques and results.”
    Alice Bailey, The Externalization of the Hierarchy, p.530.

    Programul este acesta, pe scurt:

    The “2025 Initiative: Preparing the Way” coordination group bases its vision of the current world situation on the Ageless Wisdom Teachings as described primarily in the writings of Alice Bailey. A key concept is the understanding that the world is now moving through a crisis of a major transformation leading to a future time in which old patterns of man’s inhumanity to man and to other kingdoms of life on our planet will be replaced by a better and more just and loving system of global inter-relationship and partnership.

    Lumea veche (actualul capitalism al tarilor vestice => fost crestine) va trece printr-o criza majora, vechiul sistem va fi inlocuit cu unul mult mai bun, asa cum ne spune Papa (Binele Comun, Justitie Sociala, Egalitate, Ecologie, etc).

    Ca o concluzie: 2025 este un an f.f. important, in care/pana la care se intampla ceva major in statele puternic industrializate astazi, cele vestice din Europa si America.

    Este f. posibil ca „Ierarhia” (Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii* şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor**, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor† întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti) sa se externalizeze si sa loveasca in prima faza lumea vestica, venind apoi „pacea” adusa de Antihrist, care se va drept Hristos.

    Mai este f. putin timp de har, ma rog pentru pacatele mele si viata mea dusa in neascultare…

    Maranatha!

    Apreciază

    • Tica said, on septembrie 16, 2020 at 4:18 pm

      Numarul de avorturi cu cat a redus populatia in tarile respective?????? cred ca cu mai mult de 200%, daca Nigeria o tara saraca si-a dublat populatia in 30 de ani.

      Daca semeni moarte, moarte si culegi.

      co+vid= acceptarea vidului existential, din om devii sclav, si din sclav masina,
      Frica e de la draci.
      frica= lipsa de credinta sau credinta slaba
      Pescuitul oamenilor se face cu momeala castigului, si apoi cu navodul prin frica si control a vietii individului.
      Inducerea fricii ca metoda de control a ateilor si lacheilor iadului.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.