SACCSIV – blog ortodox

O familie din Prahova a reuşit să demonstreze că moartea tatălui nu a avut legătură cu coronavirusul. „Nu a avut COVID”

Posted in Romania, virus by Vali on august 8, 2020

Sursa: https://www.romaniatv.net/o-familie-din-prahova-a-reusit-sa-demonstreze-ca-moartea-tatalui-nu-a-avut-legatura-cu-coronavirusul_532641.html

O familie din judeţul Prahova nu şi-a îngropat tatăl timp de 30 de zile, acesta fiind declarat mort de COVID. Rudele bărbatului decedat au făcut tot posibilul pentru a demonstra contrariul.

Familia bărbatului a petrecut aproape o lună pe drumuri la instituţiile statului, iar în final au reuşit să demonstreze că acesta nu a murit în urma infecţiei cu coronavirus.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Varbilau, judeţul Prahova, a decedat pe 14 iulie la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Ploiesti. La scurt timp, familia acestuia a aflat că bărbatul a fost declarat mort de covid, potrivit observatorulph.ro.

Bătrânul suferea de mai mult timp de insuficienţă renală, dar avea şi alte complicaţii. Acesta făcea săptămânal dializa, motiv pentru care era testat pentru coronavirus înaintea fiecărei proceduri.

Familia bătrânului a început demersurile pentru a dovedi că acesta nu era infectat cu coronavirus imediat după ce au aflat că  pentru ridicarea corpului decedatului trebuie să semneze un formulat în care se menţiona infectarea cu virusul.

După trei săptămâni în care s-au plimbat la mai multe instituţii, în baza buletinului de analize efectuat de Institutul Naţional „Cantacuzino”, familia a aprobat că decesul bărbatului nu avea nicio legătură cu coronavirusul.

„Noi nu am vrut sa semnam formularul acela. Ni s-a spus sa mergem la Schuller ca aici se decide daca ni-l da sau nu. De la Schuller am fost trimisi la DSP ca trebuie sa facem toate demersurile pentru prelevarea probei COVID. Asa am facut. Am ajuns la DSP. DSP-ul a spus ca nu depinde de ei, sa merg inapoi la Spitalul Judetean”, sustine Livia Stancu, nora barbatului decedat.

„A doua zi cand am fost sa vad daca a fost trimisa la DSP cererea… Mi s-a spus insa ca trebuie sa semnez formularul de COVID, iar de acolo i-am spus domnului manager ca daca dumnealui nu ma ajuta pentru prelevarea probei eu imi iau mortul acasa, fara COVID, fara nimic… << Mi-l dati sa-l inmormantez! >> . A vazut toate treburile astea, a sunat la DSP, m-am dus si acolo, am facut inca o cerere”, a adăugat femeia.

Dupa aproape o luna de la decesul barbatului, vineri, 7 august, corpul neînsufleţit al acestuia a fost ridicat de la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti. Sâmbătă, 8 august, va avea loc şi înmormântarea-

„Tot satul ne ocolea ca avem COVID, coronavirusul pe care i l-a pus lui tata de la Spitalul Judetean. Vrem sa stie tot satul, toate institutiile statului, ca tata nu a avut COVID. Vrem sa se afle adevarul!”, sustine Livia Stancu, nora barbatului decedat.

Cu toate că familia a reuşit să demonstreze că moartea bătrânului nu a avut nicio legătură cu infecţia cu coronvirus, aceştia încearcă să îşi facă dreptate şi în instanţă.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioana said, on august 8, 2020 at 3:27 pm

    Iata cum a ajuns sa se desfasoara pelerinajul la icoana facatoare de minuni de la Nicula: fara sarutarea icoanei si sub supravegherea dronelor
    https://m.activenews.ro/stiri/Procesiunile-spre-Manastirea-Nicula-nu-se-tin-in-acest-an.-Credinciosii-se-vor-putea-inchina-la-icoana-facatoare-de-minuni-fara-a-o-atinge.-Respectarea-masurilor-va-fi-facuta-cu-ajutorul-dronelor-162471

    Apreciază

    • Marian said, on august 9, 2020 at 9:02 am

      @Ioana Nu-i problema : daca CREZI CU ADEVARAT atunci minunea se va savarsii sub ochii tai indiferent daca-i supravegheata cu drone sau nu iar despre nevoia de-a atinge icoana , pai lui Iisus i-a fost atinsa doar umbra si acea femeie s-a vindecat . ” FEMEIE , CREDINTA TA TE-A VINDECAT ” , cum poti uita aceste cuvinte ale Mantuitorului ?!

      Apreciază

      • Ioana said, on august 9, 2020 at 1:37 pm

        @Marian
        Eu nu te contrazic in privinta asta, stiu ca are mare putere credinta, dar in cazul asta este o mare hula sa se actioneze in virtutea fricii, de parca harul Duhului Sfant din icoana este biruit de mizerii ca bacterii si virusi care pot imbolnavi oamenii si ca atare nu mai sarutam icoana… de-a lungul vremurilor cand au fost marile epidemii (adevarate epidemii ca ciuma, holera etc) se facea procesiune cu sfintele icoane si inceta imbolnavirea oamenilor, iar acum crestinii, fortati de autoritatile antihriste trebuie sa se fereasca a cinsti cum se cuvine o icoana facatoare de minuni( adica prin inchinare si sarutare, conform Sinodului VII Ecumenic).
        Este absurd pentru un om credincios sa nu arate evlavia cuvenita acelor abiecte sfintite care izbavesc de boli, tocmai din pricina unei imbolnaviri.

        Apreciază

      • stef said, on august 9, 2020 at 3:16 pm

        Ardealule in ce HAL ai ajuns !! Supraveghere cu Drone !! Legiunile de draci calcand pe demnitatea umana!
        Mitropolia Clujului a dat in aceeasi schizofrenie cu ASPECT ANTIHRISTIC ca si Primaria ! Departarea de icoana este esentiala in instaurarea tiraniei !
        ABOMINATIIILE APOCALIPSEI au intrat in Biserica – Taina acestor procesiuni este intinata de „bannere” ,”panouri LED” si mesaje in timp real… Deasupra dronele – Gulag satanic !

        Apreciază

  2. Stefan said, on august 8, 2020 at 5:41 pm

    Frumoasa familie. Bravo lor . Curaj și perseverență.

    Apreciază

  3. Marius said, on august 8, 2020 at 6:20 pm

    Apreciază

  4. Elena said, on august 8, 2020 at 7:31 pm

    Dar pentru sufletul omului mort e bine oare să nu aibă parte la vreme de slujba de înmormântare la (pomenirea de 3 zile), de pomenirea de 9 zile, de 3 săptămâni, de 40 de zile…?
    Creștinește cum au procedat? Nu cred că Dumnezeu i-a amânat judecata până s-au lămurit ei pe pământ cum e cu covid-ul…

    Apreciază

    • Marian said, on august 9, 2020 at 8:57 am

      @Elena CRED CA GLUMESTI SAU INCERCI SA FI SARCASTICA !!!

      Apreciază

    • ilie said, on august 9, 2020 at 5:56 pm

      crestineste, ce crezi ca s-a intamplat cu milioanele de soldati sau de sfinti morti fara slujba si ingropaciune prin pustietati?
      mortii sa-si ingroape mortii lor- nu inseamna sa nu ingropam rudele ci sa ne ocupam de suflet mai mult decat de trup, iar oamenii astia eroi s au ocupat de demnitatea acestui suflet, sa nu fie tinut minte de tot satul ca a fost mancat de virusul satanic…

      Apreciază

      • gheorghe said, on august 10, 2020 at 5:36 pm

        Nu asa se pune problema – „ce crezi ca s-a intamplat…”; Romania nu e o pustie si cei care mor „acum” nu sint nici soldati si nici nu e vreun razboi in care mor…
        Ca sa fii linistit – batalioanele, regimentele, diviziile, … aveau Preoti si acestia faceau slujbe pentru ei.
        Si supravietuitorii ii ingropau. Si in localitatile apropiate de zonele „de foc” erau preoti – si acestia participau la impartasirea celor pe moarte, la ingropari unde slujeau, la intarire sufleteasca a suferinzilor.
        Scenariul tau nu este o caracterizare realista si – pentru ca au fost si unele exceptii – nu e corect sa faci o regula care NU ARE LEGATURA CU REALITATEA DE AZI!
        Ne rugam in fiecare an [macar] de Ziua Eroilor dar si pentru cel necunoscut.

        „virusul satanic” e o banala indispozitie, ceea ce doboara pe cei cu slaba putere de viata s-a gasit a fi o bacterie care se afla in organism dar care – din motive necontrolabile de cunoastea actuala – se dezvolta exploziv si mor.
        Etichetarea COVID nu are legatura cu adevarul stiintific.

        Apreciază

  5. carla said, on august 8, 2020 at 8:00 pm

    Chiar și pe vremea împușcatului oamenii aveau demnitate.
    Omologul lui „Rafila”, din perioada împușcatului:
    „Dr. Traian Ionescu: Populația trebuia luată cu vorba bună, nu tratată ca niște răufăcători”
    (#cristoiuTv)

    Apreciază

    • Cosmin said, on august 9, 2020 at 12:20 pm

      @ mariusmioc

      Un tratament cu Remdesivir poate ajunge la 3000 de euro.

      Hidroxiclorochina, 8 dolari.

      Cum e mai bine?

      Apreciază

    • gheorghe said, on august 10, 2020 at 5:47 pm

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1232869/
      Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread

      Mortalitatea in tari cu si fara Hidroxiclorochina
      – grafic din informatii culese de pe net

      ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1283840179652960260%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fpolitical%2Fhydroxychloroquine-one-chart-you-need-see

      – grafic cu date din statistici medicale oficiale

      Apreciază

  6. Marian said, on august 9, 2020 at 8:55 am

    Bravo lor ! 100 de milioane de Euro sa le ceara despagubiri morale si materiale talharilor astia dar , daca se poate , banii sa fie platiti din buzunarele banditilor care l-au declarat mort pe motiv de Covid 19 , facand astfel ca familia sa ajunga paria localitatii respective !

    Apreciază

  7. ilie said, on august 9, 2020 at 5:49 pm

    astia sunt eroi, adevarati drepti care dau exemplu preotilor care ar trebui sa fie purtatorii adevarului si sa ia partea crestinilor vii sau morti!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.