SACCSIV – blog ortodox

Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină

Posted in virus by Vali on august 2, 2020

Video cu traducere in limba romana, accesibil aici:

https://www.bitchute.com/video/GtT32mbeIJMX/

Un grup de doctori americani au ținut o conferință de presă la Washington, cu privire la covid și la hidroxiclorochină – tratament și prevenție pentru covid. Filmarea respectivă a fost cenzurată pe facebook, youtube, twiter, vimeo. O pun acum aici cu tămăcire românească.
Doctorii și-au făcut și un sait americasfrontlinedoctors.com – care și el a fost cenzurat.
Pagină de informare despre covid-19: https://mariusmioc.wordpress.com/covid-19/

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. carla said, on august 2, 2020 at 1:47 pm

    Cel mai mare critic al testului este chiar inventatorul său. Dr. Karry Mullis, care a câștigat premiul Nobel pentru invenția PCR pentru a detecta HIV:
    „PCR are scopul de a identifica substanțele calitativ, dar prin însăși natura sa nu este potrivit pentru a estima numere. Deși există o impresie greșită că testele pot număra virușii din sânge, aceste teste nu pot detecta virușii liberi infecțioși. Testele pot detecta doar proteinele despre care se crede, în unele cazuri greșit, a fi unice pentru HIV. Testele pot detecta secvențe genetice de viruși, dar nu virușii înșiși.”
    Acest test RT PCR te testează pentru virus sau DOAR pentru material genetic? dacă el colectează material genetic pe care îl amplifică, adică îl mărește și în funcție de cât de tare amplifică iese negativ sau pozitiv.

    Apreciază

  2. Adryan said, on august 2, 2020 at 1:54 pm

    Am găsit o nouă filmare (netradusă) cu acei doctori, într-o sală, probabil la scurt timp după filmarea cunoscută de afară care a fost cenzurată.
    https://altcensored.com/watch?v=aX_Q1FaY9pI
    Între timp doctorița Simone Gold a fost dată afară de la spitalul de unde lucra.

    Apreciază

  3. Catalin said, on august 2, 2020 at 2:56 pm

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-8584003/Footage-shows-police-violently-dragging-grieving-father-dying-six-year-old-daughter.html
    Shocking footage obtained by The Mail on Sunday shows how police officers violently dragged a grieving father from the hospital bedside of his dying daughter shortly after he had been told her life support was being withdrawn.

    The harrowing film from a police body camera shows the moment Rashid Abbasi, a 59-year-old hospital consultant, was wrenched away from his critically ill six-year-old daughter by an officer holding his neck.

    Mr Abbasi, who has worked in the NHS for more than 30 years, had his legs and ankles strapped together and was wheeled away from his daughter Zainab on a trolley. His wife Aliya, a former doctor, was grabbed from behind, pulled from the bedside and fell backwards on to the floor of the hospital ward screaming.

    The disturbing incident took place in a hospital in the North of England that the MoS cannot name for legal reasons. It came after the parents were involved in a protracted dispute with doctors over the care of their critically ill daughter. Medics insisted Zainab should be allowed to die but Mr and Mrs Abbasi fought for further treatment that they were convinced would keep her alive.

    Apreciază

  4. Un om said, on august 2, 2020 at 3:08 pm

    Se vrea vaccinare obligatorie, nu tratament adecvat! Nemții s-au trezit! Noi când renunțăm la spălarea pe creier?

    Apreciat de 2 persoane

  5. gheorghe said, on august 2, 2020 at 3:22 pm

    Prima doctorita din videoclip a fost concediata deja…
    https://www.thesfnews.com/dr-simone-loses-her-job-after-promoting-hydroxychloroquine-rewrite/61666

    Apreciază

  6. Ines said, on august 2, 2020 at 5:53 pm

    Alerta: E haos total lângă granițele României. Autostrăzi și orașe blocate de mulțimea furioasa
    https://www.capital.ro/alerta-e-haos-total-langa-granitele-romaniei-autostrazi-si-orase-blocate-de-multimea-furioasa.html

    Apreciat de 1 persoană

  7. Kozma said, on august 2, 2020 at 7:12 pm

    Buna ziua. Sunt medic . Hidroxiclorochina (Plaquenil 200mg) este disponibil in Romania. Va recomand pentru preventia Covid19 sa luati 400mg (2 cp)/saptamana, doza uzuala ca si pentru malarie. Solicitati medicilor sa va prescrie. Daca nu vor sa scride la diagnostic capreventia primara covid 19, le spuneti ca vreti sa plecati intr-o tara tropicala si sa va prescrie pentru preventia malariei. Daca ati urmarit videoclipurile, acest medicament previne infectia la poarta de intrare in organism. Face ca sa nu va iasa pozitiv testul rtPCR (daca nu intervin erori de laborator). Astfel, Unul dintre medicii americani observa incidenta scazuta si putinele decese in Africa, unde HCQ e folosita frecvent. Este un medicament sigur, ieftin, eficient, cunoscut de zeci de ani. Contraindicatiile sunt foarte putine, (alergia cunoscuta la medicament). Doamna doctor de culoare a salvat viata unei gravide cu pneumonie folosind combinatia cu azitromicina si Zn . Asta e sansa lasata de Dumnezeu: tratamentul e disponibil, la indemana! Asta vor medicii americani sa transmita. NU e nevoie de vaccin. Nu poate exista vaccin pt covid, deoarece e un virus cu genom ARN, cum e HIV. Nici HIV nu are vaccin.
    Presati medicii sa prescrie. Cat se poate. Mai ales pentru cei mai expusi, personal medical, profesori, persoane varstnice cu boli cronice (diabet zaharat, obezitate, bronsita cronica, neoplazii).

    Apreciat de 4 persoane

    • Ioan said, on august 3, 2020 at 1:23 pm

      Medicul Adina Alberts(sotia lui Catarama) chiar spune ca ar mai exista niste alternative la hidroxiclorochina

      https://evz.ro/medicul-adina-alberts-a-rabufnit-pe-facebook-schimbati-va-dioptriile-stimabililor.html

      „Despre Albastrul de metilen cred că am spus foarte clar tot ce era de spus. Am oferit o bibliografie care să conțină studii și cercetări științifice clare. Nu există medic în România care să nu cunoască beneficiile acestei substanțe. Și totuși eu sunt blamată pentru aducerea în dezbaterea publică a AM, de către nonmedici! Da, Albastrul de metilen, care costă 2 lei (acum 5 lei), și se găsește și-n vârf de munte, dacă îmi permiteți această ușoară exagerare, e un bun agent de prevenție, un antimalaric (mai eficient decât hidroxiclorochina) și un foarte bun dezinfectant al organismului. Mai nou, se pare că are rol în refacerea celulei nervoase, studii ample sunt în curs de efectuare pentru a certifica valențele albastrului de metilen în refacerea neuronilor în demența Alzheimer.”

      Apreciat de 3 persoane

  8. virusologul german Dr. Stefan Lanka:despre viruși said, on august 3, 2020 at 12:31 am

    Istoricul și minciuna virușilor și bacteriilor, de virusologul german Dr. Stefan Lanka:

    Notele din subsolul videoclipului:

    Stefan Thomas Josef Lanka (născut pe 27 septembrie 1963, la Langenargen, Lacul Konstanz) este un biolog german.

    A studiat biologia la Universitatea din Konstanz, unde și-a prezentat teza de diplomă în 1989, cu privire la infestările cu virus la algele marine brune.

    În 1994 și-a susținut doctoratul în același domeniu, cu o teză despre studii biologice moleculare ale infecției cu virus la Ectocarpus siliculosus (Phaeophyceae), o specie de alge marine brune. rer. nat. doctorat.

    Din 2003, conduce pagina principală și revista cu același nume „Wissenschaffeplus

    http://www.virusmyth.com/aids/hiv/mcinterviewsl.htm

    Timp de aproape un an am solicitat autorităților, politicienilor și institutelor medicale dovezi științifice în legătură cu existența unor astfel de viruși despre care se spune că ar provoca boli și, prin urmare, necesită „imunizare”. După aproape un an nu am primit nici măcar un răspuns concret care să dovedească existența acelor „virusuri care pot fi prevenite prin vaccinuri”. Concluzia este inevitabilă, copiii noștri sunt încă vaccinați pe baza standardelor științifice din secolele XVIII și XIX. În secolul 19, Robert Koch a cerut în postulatele sale general acceptate, dovezi ale existenței virusului pentru a dovedi infecția; pe vremea lui Koch această dovadă nu putea fi obținută direct prin vizualizarea și caracterizarea virușilor, deoarece tehnologia adecvată nu era disponibilă la acea vreme. Metodele medicinei moderne s-au schimbat profund în ultimii 60 de ani, în special prin invenția microscopului electronic, totuși toți acești viruși împotriva cărora am fost imunizați, nu au fost încă niciodată reexaminați folosind această tehnologie.

    I-am arătat dr. Lanka o serie de imagini și explicații care ne-au fost indicate ca argument, și despre care se spune că ar arăta – respectiv descrie (caracteriza) virușii. Iată comentariile sale sumare:

    „Toate aceste fotografii au în comun faptul că, respectiv autorii, nu pot susține că reprezintă un virus, atât timp cât nu furnizează și publicațiile originale care descriu cum și ce anume a fost izolat din acel virs. Astfel de publicații originale nu sunt citate nicăieri.

    Într-adevăr, în întreaga literatură medicală științifică nu există nici măcar o singură publicație în care îndeplinirea primului postulat al lui Koch să fie revendicat chiar și pentru astfel de viruși. Aceasta înseamnă că nu există nicio dovadă că virușii responsabili pentru aceste boli au fost izolați din oamenii afectați cu viruși. Cu toate acestea, acest lucru este exact ceea ce se susține public.

    – Biologul a dovedit că rujeola nu este un virus, și a câștigat on proces la Instanța supremă din Germania

    https://preventdisease.com/news/17/012717_Biologist-Proves-Measles-Isnt-Virus-Wins-Supreme-Court-Case.shtml

    https://www.vaccinationinformationnetwork.com/dr-stefan-lanka-debunks-pictures-of-isolated-viruses/

    Lămurire

    Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Postulatele_lui_Koch

    Postulatele lui Koch sunt un set de patru criterii formulate de Robert Koch și Friedrich Loeffler în 1884, îmbunătățite și publicate de Koch în 1890. Scopul acestor criterii este acela de a stabili o relație cauzală între un microb și boala pe care o cauzează. Koch a aplicat aceste postulate pentru a determina cauzele antrax-ului și a tuberculozei. Ele au fost generalizate ulterior și la alte boli.

    Definiția unui agent patogen (virus):

    1. să fie găsit în leziunea unei boli;
    2. să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură;
    3. inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă ar trebui să inițieze boala;
    4. să fie recuperat din nou de la a 2-a gazdă.

    Apreciază

  9. acelas said, on august 3, 2020 at 2:17 am

    E bine sa ne uitam si la habauci, la oamenii antihristului sa vedem ce mai spun? Uneori, poate da…

    https://www.gandul.ro/diverse/profetie-carmen-harra-lanseaza-avertismentul-soc-pericol-mult-mai-mare-decat-coronavirusul-va-fi-catastrofa-pentru-omenire-19445255

    conform carmen horror, antihristul s-a nascut deja, in anul 2000, de pasti. Si va aparea la propovaduire in 2033…

    sunt alte linkuri acolo in text, in locurile subliniate, care dezvolta si alte articole

    unul dintre ele, cel mai realist, din trecut legat de clorochina ..

    https://www.gandul.ro/mini/carmen-harra-premonitie-cumplita-pe-cine-va-lovi-mai-intai-coronavirusul-19400111

    Apreciază

  10. BREAKING: SCHOOLS PREPARE TO BECOME COVID KILL ZONES said, on august 3, 2020 at 3:23 am

    Apreciază

    • R said, on august 3, 2020 at 11:31 am

      Unii spun că în SUA, din toamnă, nu va mai exista decât școală on line.

      Apreciază

  11. noname 7 said, on august 3, 2020 at 10:35 am

    VIAŢA MAICII DOMNULUI, a Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si Mama noastra:
    https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/08/viata-maicii-domnului.html

    Apreciază

  12. Spaceman said, on august 3, 2020 at 12:05 pm

    Cadrele medicale din întreaga lume, mai ales cele din România, se pare că au o mare problemă cu drogurile!

    Dacă un pacient a fost diagnosticat cu covid19 în urma unui test cu rezultat pozitiv asta nu înseamnă că medicul infecționist nu trebuie să facă investigații și pentru alte cauze ale infecției respiratorii, pentru ca pacientul să primească tratamentul adecvat.

    NU doar să se respecte directiva OMS: testați, tratați, izolați!

    Corect ar fi să se facă trei teste fiecărui pacient în aceeași zi la trei laboratoare diferite, pentru un rezultat cât mai precis.

    În general, infecțiile respiratorii, care sunt cauzate de virusuri sau bacterii, sunt denumite răceli.

    Majoritatea infecțiilor respiratorii sunt cauzate de viruși.

    https://www.nature.com/articles/s41594-020-0468-7

    https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7

    https://www.45north.ro/2020/07/09/raport-osint-de-monitorizare-epidemiologica-r-o-m-e-07-20/

    – ‘Analizele filogenetice arată introducerea recentă a 2019-nCoV (SARS-COV-2) în populația umană, precum și înrudirea cu un coronavirus izolat anterior de la lilieci din provincia Yunnan (BatCoV RaTG13), față de care există 96,3% similitudine genetică.’

    – ‘Rata reală a infecțiilor ușoare, nespitalizate nu este (încă) cunoscută, dar există indicii că pot exista și infecții asimptomatice, de la care transmiterea este puțin probabilă. MERS a determinat frecvent infecții asimptomatice, în schimb, SARS aproape niciodată.

    Nici unul din cele trei coronavirusuri zoonotice nu pare să aibă contagiozitate ridicată, rata de reproducere R0 fiind estimată a fi de 2,4-2,68 pentru 2019 nCoV. (coronavirusurile zoonotice NU au potențial pandemic!)

    Transmiterea respiratorie, prin picăturile lui Pfluge sau prin fomite, este dominantă pentru toate cele 3 coronavirusuri zoonotice.

    În cazul SARS și MERS, transmiterea secundară a fost în special intraspitalicească, aerosolii generați în cursul unor proceduri medicale de tip intubație endotraheală, bronhoscopie, administrarea unor medicamente aerosolizate) au facilitat răspândirea bolii.

    În prezent nu există un vaccin anti-coronavirusuri. Studii preliminare au fost realizate în timpul epidemiei SARS CoV, dar abandonate după dispariția virusului.’

    https://360medical.ro/stiri/analiza-genomica-arata-ca-noul-coronavirus-din-china-provine-de-la-lilieci-fiind-transmis-la-om-printr-o-gazda-intermediara/2020/02/05/

    Diagnosticul infecției respiratorii se face adesea chiar de persoanele afectate. Dar dacă simptomele apar brusc și dacă starea generală este grav afectată, este recomandat să consultați un medic.

    Medicul diagnostichează în mod normal infecțiile respiratorii prin intermediul

    – întrebărilor legate de simptome
    – ascultării plămânului pentru o perioadă scurtă de timp
    – examinării scurte a gurii și a urechilor

    Examinarea plămânilor, a gâtului și a urechilor se efectuează pentru a stabili răspândirea exactă a infecției și indică dacă este de așteptat sau nu o evoluție a bolii mai lungă și mai gravă.

    Deoarece multe infecții respiratorii sunt cauzate de viruși, antibioticele nu funcționează.

    https://www.montavit.ro/ro/domenii-terapeutice/Infectiile-respiratorii

    Doctori americani recomandă ca tratament al infecțiilor respiratorii, cauzate de virusuri sau bacterii, inclusiv SARS-COV-2, o combinație de hidroxiclorochină + zinc + azitromicină (antibiotic).

    https://www.sensiblu.com/antiparaziti/21739-plaquenil-200mg-4bl15cpr-sanofi.html

    https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/medicamente-pe-baza-de-reteta/medicamente/azitrox-500-mg-3-comprimate-zentiva-p315418

    https://comenzi.farmaciatei.ro/vitamine-si-suplimente/vitamine-si-minerale/minerale/zinc-forte-15mg-30-tablete-walmark-p302625

    https://www.secom.ro/articles/totul-despre-zinc-care-este-rolul-sau-in-organism-si-ce-beneficii-are-pentru-sanatate

    Nu este de mirare că acest grup de doctori americani sunt combătuți, deoarece având un tratament simplu pentru covid19 dă peste cap toate calculele plandemiei, cu vaccinurile, cu digitalizarea…

    Când s-a mai văzut ca guverne din întreaga lume să plătească sute de miliarde de dolari, euro, pe ‘pielea ursului din pădure’ (un posibil vaccin)?

    Eu rămân la concluzia mea:

    SARS-CoV-2 – fizic – NU EXISTĂ!

    COVID-19 – este – UN CONCEPT!

    Atenție, NU îndemn pe nimeni la încălcarea legii 55 din 15 mai 2020!

    http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/225620

    Eu cred că scopul acestui concept – covid19 – este acela de a fi un catalizator pentru: digitalizare, digitalizare, digitalizare!

    Apreciază

  13. mariusmioc said, on august 3, 2020 at 4:24 pm

    Youtube a șters și de pe canalul meu filmarea cu doctorii americani din linia întîi, dar ea se găsește pe bitchute și acum pe blogul meu, cu transcriere. Alții au pățit mai rău decît mine că au deranjat interesele industriei farmaceutice: Simone Gold, prima doctoriță care apare în filmare, a fost dată afară de la serviciu. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/03/doctori-americani-din-linia-intii-despre-covid-si-hidroxiclorochina-leac-pentru-covid-video/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.