SACCSIV – blog ortodox

(Video) Ion Cristoiu: Ludovic Orban a cerut ca România să fie controlată până și ginecologic

Posted in Ion Cristoiu, virus by saccsiv on iulie 11, 2020

Presedintele Turciei anunta prima rugaciune musulmana la „Sfanta Sofia” pe 24 iulie, dupa ce monumentul a redevenit moschee

Posted in ORTODOXIE, STIRI, Turcia by Vali on iulie 11, 2020

Sursa: https://ziare.com/international/turcia/presedintele-turciei-anunta-prima-rugaciune-musulmana-la-sfanta-sofia-pe-24-iulie-dupa-ce-monumentul-a-redevenit-moschee-1619120

Foto: pixabay.com

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat vineri ca primele rugaciuni colective musulmane vor avea loc pe 24 iulie la Sfanta Sofia ca moschee, adaugand ca edificiul va ramane deschis vizitatorilor de toate confesiunile, relateaza AFP.

„Ne vom ruga impreuna de vineri, 24 iulie, la Sfanta Sofia si, astfel, o vom deschide cultului (musulman)”, a spus Erdogan intr-un discurs, adaugand ca fosta bazilica, un important obiectiv turistic din Istanbul, „va ramane deschisa tuturor, turcilor si strainilor, musulmanilor si non-musulmanilor”.

UNESCO a anuntat vineri ca „regreta profund” decizia autoritatilor turce, „luata fara un dialog prealabil”, de a „modifica statutul” fostei catedrale Sfanta Sofia, aflata in patrimoniul mondial al organizatiei ONU

Consiliul de stat din Turcia a acceptat cererea mai multor asociatii anuland o decizie guvernamentala din 1934 care conferea monumentului Sfanta Sofia de la Istanbul statutul de muzeu, a indicat agentia de presa de stat Anadolu. Consiliul a examinat aceasta cerere din 2 iulie si decizia sa a fost asteptata in termen de 15 zile.

Opera arhitecturala majora, construita in secolul VI de bizantinii care si-au incoronat imparatii aici, Sfanta Sofia este un sit clasat in patrimoniul mondial al UNESCO si una dintre principalele atractii turistice de la Istanbul.

Ea a fost convertita in secolul al XV-lea in moschee dupa invazia otomana, apoi in muzeu in 1934 de tanarul lider al Republicii turce, Mustafa Kemal, dornic sa o ofera „umanitatii”.

Organizatie LGBT cheama in judecata CNCD, ce i-a amendat pe cei cu piesa de teatru „Eu sunt. Şi?” in care actorii, doar in chiloti si camilafca, mananca slanina pe o icoana

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 11, 2020

Am primit pe e-mail:

 

In urma reclamatiilor (pe cea a Patriarhiei nu am observat-o) depuse la CNCD in care a fost reclamat spectacolul organizat de catre un ONG LGBT la Cluj in Iunie 2019, in care actorii piesei de teatru s-au imbracat in haine monahale si au taiat ceapa pe chipul Mantuitorului, gest ultradefaimator, blasfemiator, lipsit de
respect si toleranta, CNCD pe buna dreptate, a dat castig de cauza petitionarilor si a amendat asociatia LGBT organizatoare.
E adevarat, amenda a fost una modica, respectiv 2000 de lei, tinand cont de sumele cu care sunt sponsorizate acest gen de asociatii si cam ce s-ar fi putut intampla respectivilor in primele 24 de ore, intr-o alta tara democrata cum ar fi Germania spre exemplu, daca ar fi taiat ceapa pe Coran sau Tora. Nu mai vorbim daca evenimentul ar fi avut loc in Turcia, Israel, Arabia Saudita, Emirate etc
Zilele trecute, respectiva organizatie LGBT a citat si chemat la judecata, institutia CNCD recte petitionari, cu intentia de a contesta si anula hotararea CNCD-ului.
E important de stiut ca nu avem voie sa-i lasam sa castige, iar batalia trebuie dusa cu perseverenta.
Ei sunt foarte perseverenti, sunt finantati sa fie asa, iar realitatea dovedeste ca ei nu au alte preocupari decat sa-si duca la bun sfarsit misiunea, si anume aceea de a putea savarsi casatorii intre persoane de acelasi sex si in egala masura de a putea adopta copii.
Si pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga, tineti cont de urmatoarele aspecte:
1. Conducerea tradatoare a Romaniei are in grija ca pana la 30 septembrie a.c. sa finalizeze legislatia adoptiilor internationale;
2. Educatia sexuala in scoli a fost promulgata;
3. Nu in ultimul rand, legea de sorginte nazista care e fortata acum legat de „pandemie” sta sa treaca.
Ne vor fi luati copiii, invocandu-se fel si fel de aberatii, caci despre ei este vorba la nivelul la care discutam.
De asemenea, e bine sa stie si ceilalti petitionari implicati in acest dosar, ca lupta se duce in continuare, sa nu renunte, exista avocati credinciosi care sunt dispusi sa ne reprezinte in aceasta cauza pro bono.

Daca sunt mai multi avocati implicati, cu atat mai bine.
Prima batalie din marele razboi, cea mai importanta de altfel, a fost castigata. Ei nu se lasa si incearca sa profite de situatia tensionata din tara din aceste zile si se gandesc ca daca am castigat, ne culcam pe-o ureche si nu ne mai intereseaza.
Sa le aratam ca nu dormim, nu suntem prosti si ca veghem.
Distribuiti aceasta informatie la cat mai multi.
Doamne ajuta!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ziarul “Adevarul” numeste DELIR MISTIC decizia CNCD de a amenda Asociaţia Pride România pentru piesa de teatru „Eu sunt. Şi?” in care actorii, doar in chiloti si camilafca, mananca slanina pe o icoana

 

Tagged with: ,

PSD i-a tradat din nou pe romani iar Ana Birchall a plusat cu amendamentul conform caruia copiii celor internati in lagarele COVID-19 vor fi preluati de catre stat si azvarliti in orfelinate

Posted in carantina, copii, PROTECTIA COPILULUI, virus by saccsiv on iulie 11, 2020

Intrebam pe 5 iulie daca ii va trada din nou PSD-ul pe romani, votand o lege care sa-i reincarcereze?

Raspunsul a fost da si a venit ultra rapid. Iata ce putem citi pe Lumea Justitiei:

In opinia lui Gheorghe Piperea, vinovati pentru groaznica forma a proiectului de lege care a iesit din Camera Deputatilor sunt atat Marcel Ciolacu (presedintele PSD si al Camerei Deputatilor), cat si fosta ministresa a Justitiei Ana Birchall (data afara din PSD), care nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa introduca un amendament prin care copiii celor internati in lagarele COVID-19 vor fi preluati de catre stat si azvarliti in orfelinate (vezi facsimil):

„Cand masura izolarii a fost luata fata de o persoana bolnava in a carei ocrotire se afla un minor, o persoana pusa sub interdictie, o persoana careia i s-a instituit tutela sau curatela ori o persoana care, datorita varstei, bolii sau altei cauze, are nevoie de ajutor, autoritatea competenta este incunostintata, de indata, in vederea luarii masurilor legale de ocrotire pentru persoana respectiva”.

[…]

  1. Va temeati ca in Romania vor ajunge sa se aplice practicile din tarile scandinave de scoatere din familie cu forta a copiilor, pentru ca “este pentru siguranta lor”?

E, nu e cazul sa va mai temeti, caci temerea voastra s-a transformat in fapt.

Conform art. 7 alin.7 din proiectul de lege, in caz de aparitie a suspiciunii de infectare/contaminare in familie, autoritatile competente vor lua de indata masurile necesare, adica: internarea fortata, carantinarea sau izolarea parintilor/tutorilor suspecti de a fi infectati si, atentie mare, luarea spre “ocrotire” a copiilor din familie, in vederea plasarii lor in institutiile specializate. Adica la casele de copii (foster house, pentru corporatisti).

Daca sunteti suspecti sau daca sunteti dati in gat de un vecin ofticos ori de un vrajmas (care sunt incurajati sa va reclame imediat la 112, btw), puteti ramane pe termene indefinite fara contact cu copiii vostri.

Multumim dlui Ciolacu dar mai ales dnei Birchall (autoarea amendamentului) pentru asta.

Cititi va rog mai multe la:

https://www.luju.ro/romania-sub-tirania-medicala-avocatul-gheorghe-piperea-denunta-caracterul-dictatorial-al-legii-care-ii-va-interna-cu-forta-pe-romani-la-cea-mai-mica-suspiciune-de-covid-19-nenorociri-juridice-anti-constitutionale-prezumtie-de-infectare-sau-de-contaminare