SACCSIV – blog ortodox

Cheloo: #refuzdebotnița!!!

Posted in masca de protectie, virus by saccsiv on iulie 6, 2020

Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!
Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.
Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.
O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid păcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.
Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie.

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iulie 6, 2020 at 6:53 pm

    Daca asta ar fi atitudinea generala a romanului atunci nici dementul asta de Arahat nu ar putea sa faca ceea ce face, numai ca al nostru concetatean e axat strict pe politica lu’ …mici – bere si manele…pe el nu-l intereseaza demnitatea sau libertatea atita timp cit are matul plin.
    Va marturisesc ca eu personal nu am purtat botnita niodata pina acum in toata aceasta perioada de aproape trei luni jumate, am evitat toate supermarketurile care au impus aceasta conditie si mi-am facut cumparaturile in alte magazine sau din piata si am constatat ca pot trai si fara marile lanturi de retaileri. Nu am acceptat nici macar sa mi se ia temperatura cu pistolul si consider toata aceasta perioada ca fiind un test pentru vremurile viitoare.
    Cum sa-l convingi pe nea Ion ca totul nu este decit o facatura atita timp cit el merge singur in masina cu botnita pe nas?
    Hai sa incercam cit mai multi aceasta infrinare a mercantilismului salbatic si sa ne gindim ca toata aceasta actiune poate fi considerata ca benefica sufletului pentru ca nebunii astia de la putere nu au nici cel mai mic gind de a ne reda libertatea, ei avind ordine precise de executat.

    Apreciat de 7 persoane

  2. jikutza said, on iulie 6, 2020 at 7:16 pm

    Lucrez in comerț și chiar ieri am avut un client care a chemat poliția pentru ca o persoana a intrat în magazin fără botniță. Gândiți-va ce conflict va fi cand un vaccin va fi obligatoriu precum O botniță in interior.Va sări lumea din jur si o sa zică,, luati-l e nebun .nu are vaccin!!!’.Acolo se va ajunge la un mare conflict.Cred ca acest Covid
    …..face parte dintr-un astfel de scenariu.

    Apreciat de 7 persoane

  3. dreptac said, on iulie 6, 2020 at 7:52 pm

    https://ayeaye202.wordpress.com/2020/07/06/dr-rashid-masti-viziere/

    Dr. Rashid masti, viziere
    • Autor articolDe ayeaye202
    • Dată articol6 iulie 2020

    ”Dr.Buttar Rashid: Câți oameni au văzut de fapt pe președintele Trump purtând mască?

    BE BREVE, PRESENTS:

    WHITE HOUSE – PRESIDENT DONALD TRUMP SAY:
    ”CDC-ul (Centrul de Control pentru Boli) sfătuiește folosirea textilelor non-medicale ce acoperă fața, ca o măsură VOLUNTARĂ suplimentară, de sănătate publică.
    Deci, este voluntar…NU trebuie s-o faci.
    Ei au sugerat pentru o perioadă de timp.
    Dar, ASTA SE FACE VOLUNTAR.
    Eu NU cred că o voi face :))
    BUT THIS IS VOLUNTARY
    I DON’T THINK I’M GONNA BE DOING IT”

    Dr.Buttar Rashid: Deci, acel fel de propagandă, acel fel de informație greșită, ai canale centrale de comunicații, care îl…care îl atacă președinte, în timpul conferințelor de presă spunând: ”De ce NU porți o mască, este (un gest) iresponsabil” etc, etc…camerele au terminat (de filmat) zic ei că camerele s-au oprit din filmat, dar sunt una sau două alte camere care încă filmează și îi vezi pe membrii de la media (comunicații – AND YOU SEE MEDIA MEMBERS ALL TAKE OF THEIR MASK ), TOȚI își dau jos măștile și de ce e asta, niciodată nu îl vezi pe președinte purtând mască, corect!

    Deoarece ȘTIE că a purta mască este asemenea ca purtarea…construirea unui gard, gard din plasă să țină țânțarii afară.
    Este absolut cea mai mare prostie!

    (TO WEAR A MASK IT’S LIKE BUILDING A CHAIN LINK FENCE TO KEEP MOSQUITOES OUT)
    Eu cred că, oricine se plimbă cu masca pusă, pe scurt spun: ”Hei! Sunt un prost”- asta spun ei, pentru că ei, fundamental NU înțeleg pentru CE este purtată o mască și… și cum suntem.
    Este învechit a purta o mască, sincer..asta ar trebui să începem să spunem, ar trebui să…eu ar trebui să încep să împart autocolante când spui, când ”EU DACĂ VĂD PE CINEVA CU MASCĂ, IATĂ!

    UITE AICI UN AUTOCOLANT PENTRU TINE = ”ȘTII, PORT O MASCĂ PENTRU CĂ SUNT UN CUR PROST”, la asta se rezumă într-adevăr!
    Unii oameni au spus: ”ei bine, o știi…sunt fricoși, ei bine!”

    (IF YOU ALLOW FEAR TO MOTIVATE YOUR ACTIONS,
    YOU ARE A DUMBASS!)

    DACĂ PERMIȚI FRICII SĂ ÎȚI MOTIVEZE ACȚIUNILE: EȘTI UN CUR PROST!
    Eu…eu nici nu știu cum să o spun altfel pentru că, bine!
    Poate, poate sunt extrem aici dar…simt că de la un punct, trebuie să începi să tai…să tragi linia.
    Și, și…lasă-mă să îți spun MOTIVAȚIA pe care o am, pentru a face aceasta….bine, Brad?
    Am auzit o poveste despre un tată ieșind de la un CostCo cu fiul lui, cu fiul lui de patru sau cinci ani și masca fiului ca căzut la pământ, iar copilul a căzut în genunchi și a început să se tânguiască, a început să plângă și aproape țipând și tatăl a spus: ”Ce nu e în regulă? Ce nu e în regulă?”

    El (copilul) a spus: ”Masca mea a căzut!”
    Și tatăl spune: ”pur și simplu, pune-o înapoi”, iar el (copilul) spune: ”NU, O SĂ MOR!”

    Asta este ceea ce un copil, psihicul unui copil se confruntă cu…din cauza propagandei informării greșite care a fost perpetuată pentru…pentru o ILUZIE.

    NOI, CA PĂRINȚI PURTĂM O RESPONSABILITATE CA SĂ NE ASIGURĂM CĂ NE CONDUCEM COPIII ÎN VIITOR ȘI TREBUIE SĂ ÎI GHIDĂM, TREBUIE SĂ NE ASIGURĂM CĂ NU SUNT MOTIVAȚI DE FRICĂ.

    Dar, dacă TU te plimbi cu o mască, TU ești motivat de frică și îți înveți COPILUL să fie OAIE, și pentru asta…eu NU AM nicio TOLERANȚĂ!

    Cauzează o întreagă reacție în lanț, PROVOCI HIPERCAPNIE…ceea ce înseamnă că respiri mai mult dioxid de carbon pentru că NU îl poți ventila, restricționezi fluxul de oxigen și ASTA te poate face SĂ INTRI într-o STARE HIPOXICĂ și, bineînțeles…după studiile ce au fost făcute, numeroase studii au fost făcute ca să arate starea hipoxică care este indusă de purtarea măștii, chiar la chirurgi și asistente la care au făcut aceste studii, și au văzut o REDUCERE ÎN NIVELURILE DE OXIGEN, să nu mai vorbim că, atunci când îți conduci nivelul de cortizol în sus, pentru că TRAGI AER PRIN CEVA CE REZISTĂ FLUXULUI DE AER, adică mască, conducând la CREȘTEREA CORTIZOLULUI CE ÎȚI SUPRIMĂ SISTEMUL IMUNITAR.

    Cortizolul este un hormon al stresului ce te conduce într-o conducere mimetic simpatică care este un răspuns al luptei zborului, de asemenea, mai mult…SUPRIMĂ SISTEMUL IMUNITAR, provoacă o suprimare a sub-populației limfocitelor și acum, fundamental ești sensibil la orice fel de patogen de acolo, de afară…NU numai de Covid 19 sau oricare alți viruși, dar orice bacterie, spirochete, micoplasmă, drojdie, fungi, paraziți, orice… vei fi mai sensibil la ele.

    De fapt, cred că dacă începi să te uiți la datele actuale și începi să te uiți la răspândirea acestuia, și te uiți cum canalele centrale de comunicații au făcut asta…și vezi cum chiar Dr.FAUCI a spus inițial că NU trebuie să porți mască și apoi, ”începe să porți mască!, e aproape ca și cum ar spune:

    ” CUM PUTEM ÎN CONTINUARE SUPRIMA SISTEMUL IMUNITAR AL POPULAȚIEI ȘI SĂ ÎI FACEM MAI SENSIBILI LA COVID 19…OH, SĂ ÎI FORȚĂM SĂ POARTE MĂȘTI ȘI APOI, DE ASEMENEA…SĂ ÎI SEPARĂM…IZOLARE…DEOARECE SUNT ANIMALE DE TURMĂ….separând oamenii, ei devin stresați, ei devin mai supărați și mai, mai fricoși…deci, să-i stresăm, le suprimăm sistemul imunitar și să le punem acele măști!

    Măști care în continuare le va suprima sistemul imunitar, și acum avem oameni care vor fi chiar mai sensibili la acest Covid 19.
    Dacă ei, dacă tu, DACĂ EI S-AR UITA LA ETICHETĂ UNDE SPUNE CLAR CĂ ACEASTA (MASCA) NU TE VA PROTEJA DE COVID 19 SAU DE ALȚI VIRUȘI, ASTA SPUNE MASCA…acei oameni se plimbă cu aceste măști.

    Și uite….celălalt lucru, dacă într-adevăr ești preocupat de măști; dacă crezi că este o validitate în aceste măști, de ce oamenii se plimbă cu masca așa, expunându-și nasul, corect?
    Sau ochii lor. Sau, bine…da, ochii tăi sunt o gaură dar jumătate din oameni chiar vor purta mască sub bărbie, sau oamenii vor avea mască pusă în avion și apoi ei o ridică, ca să începe să mănânce ca și cum virușii vor spune: ”Bine! Am ajuns la mâncare, opriți-vă! Dar apoi când ei NU mănâncă, când masca este pusă, atunci vrem să facem atacul nostru. ”

    Este cel mai absurd lucru și continuă așa.
    Am văzut oameni cu măștile puse într-un fel care este…care NU are niciun sens.
    Oh, măștile acestea sunt cel mai ”bun” lucru, NU doar o mască, VIZIERA despre asta vorbesc, despre viziere; deci, oamenii au viziere puse în locul unei măști pentru că ei acum, ei pot respira mai bine dar, luăm virusul…tu crezi că va veni drept, NU va veni ocolind masca sau pe deasupra, sau pe dedesubt?
    DECI, PURTAREA VIZIEREI ESTE O ȘI MAI MARE IDIOȚENIE!”

    Apreciat de 1 persoană

  4. dreptac said, on iulie 6, 2020 at 7:54 pm

    P.S.-ul e cel mai tare! El arată o realitate…restul e poveste!

    Apreciat de 1 persoană

    • Dana said, on iulie 6, 2020 at 8:22 pm

      Nu sunt spurcaciuni turnatoare ci semeni infricosati de mass-media oficiala. Daca acesti semeni, care il felul lor sunt de buna credinta, ar fi interesati de indrumarea pastorilor ar ramane la fel pt ca si pastorii au recomandat respectarea cu strictete a masurilor oficiale. Asa ca uneori sunt cam derutata care e nebun si care e normal, care e intelept …

      Apreciat de 1 persoană

      • Paul said, on iulie 6, 2020 at 9:21 pm

        @Dana
        Nu sunt spurcaciuni turnatoare, ci doar înfricoșati de mass-media? Oare nu de asta ne-a lăsat Dumnezeu capul, sa judecam cu el? Ei n-au auzit pana acum nici măcar sloganul Ati mințit poporul cu televizorul?
        Eu am fost f dezamăgit sa constat ca ei refuza și sa accepte când le zic ca cifrele date de autorități sunt exagerate. Deci chiar dacă eu încerc sa le spun, ei refuza ca eu sa le explic.
        Mi se pare ca refuza ca le e frica de amenzi, de autorități, dar f mulți și din comoditate, ce sa ma mai cert eu cu paznicul nu știu care. Asta e situația, asa ni s-a zis, o luam ca atare… Asta e mentalitatea romanilor și cine a zis ca romanii au conducatorii pe care ii merita, nu a greșit prea mult. Dar nici cu mult pretinsul ortodox nu îmi e rușine. Mulți sunt mamaligi, probabil tot din comoditate.

        Apreciat de 2 persoane

      • R said, on iulie 6, 2020 at 10:15 pm

        Păstorii ne îndrumă să stăm cu botniță în fața li Hristos și la 2 metri unii de alții și să nu sărutăm icoanele? Păi la ce fel de credință suntem îndrumați?

        Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on iulie 6, 2020 at 11:57 pm

        Da, parintele paroh, uneori vine printre pastoriti ca sa le ceara sa pastreze distanta si a recomandat de multe ori purtarea mastii si respectarea masurilor de igiena. Dar si parintii sunt la randul lor sub ascultare. Adevarata credinta? Este cea care ne-a invatat Domnul si pe care o regasim in Sfintele Evanghelii.

        Apreciază

      • R said, on iulie 7, 2020 at 3:44 pm

        @Dana, tu ca și păstorită, l-ai întrebat pe părintele paroh dacă Biserica, Sfintele Evanghelii și Sfinții Părinți ne-au învățat vreodată că atunci când este vreo epidemie să închidem bisericile, să purtăm măști ca infractorii, să stăm la metri distanță unii de alții, și să nu ne mai atingem de icoane? Dacă asta e învățătura Bisericii, să-ți spună părintele paroh când s-a mai întâmplat vreodată așa ceva, pentru că în istoria omenirii au existat molime într-adevăr groaznice. Pentru că trebuie să-i dăm cezarului ce este al cezarului, și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu. Și în Biserică cine trebuie ascultat, nu Hristos?

        Apreciază

      • Dana said, on iulie 7, 2020 at 6:57 pm

        Raspuns pt R
        Draga domnule R, mai usor cu tonul, chiar parintele a fost internat acum in Iunie. Inteleg sa facem schimb de opinii, sa dezabatem probleme, dar cu toleranta ceruta de crestinism!

        Apreciază

      • R said, on iulie 7, 2020 at 9:37 pm

        @Dana, îmi pare rău că părintele dvs a fost internat, dar ce legătură are asta cu ce am vorbit noi, sau credeți că virusul există cu adevărat, și că măsurile anti creștine luate în biserică nu sunt altceva decât „jignire nejustificată împotriva lui Dumnezeu”, așa cum sunt considerate de exemplu de Biserica Georgiei? Sau ceea ce ni se întâmplă nu e decât o pedeapsă de la Dumnezeu pentru că am ajuns să facem? Despre ce toleranță vorbim?

        Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on iulie 8, 2020 at 12:23 am

        Aveti dreptate, trebuie sa fim atenti la ce se intampla si sa aflam cat este adevar si cat se exagereaza, cu ce scop. Da, vremurile sunt consecinta incalcarii legilor divine. Dar sa avem rabdare cu semenii si sa nu ne grabim sa-i judecam. De felul cum sunt, de nivelul de intelegere, suntem raspunzatori toti. Recunosc ca si eu gresesc si judec.

        Apreciază

      • topazturcoaz said, on iulie 8, 2020 at 10:21 am

        Dana, termenul de toleranță este un cuvânt inventat de sistem!
        Dacă părintele tău este în spital…asta e!
        Dar dacă v-a pus în Biserică la ”distanțare socială” și la purtat botniță, NU era/este un părinte adevărat!
        E cu sistemul!
        Lasă tu mila creștinească pentru situația când vom fugi mâncând pământul din pricina Antihristului și-a slugilor lui, ajutând să urci sau să cobori dâmbul cu mine, să-ți dau din bucata mea de pâine sau să te îmbrățișez când nu-ți va fi bine, vei tremura de frică sau de frig….

        Acum SE CULEG ROADELE cunoștinței binelui și-a răului…a ceea ce am acumulat dpdv sufletesc, duhovnicesc!
        ”cine se spurcă, spurcă-se mai departe, cine se sfințește, sfințească-se…”

        Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on iulie 8, 2020 at 10:54 pm

        De mila crestineasca vei fi intrebat si pe timp de pace si de prigoana, parintele nu o fi adevarat crestin dar nici multi altii …

        Apreciază

  5. Mihaila said, on iulie 6, 2020 at 8:55 pm

    Sunt de acord întrutotul cu Cheloo!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihaila said, on iulie 6, 2020 at 11:54 pm

      Specific!
      Sunt întrutotul de acord cu Cheloo, ce spune aici în acest articol, că poate are și alte convingeri care nu coincid cu ale mele!

      Apreciat de 1 persoană

  6. ION COJA said, on iulie 7, 2020 at 11:21 am

    RESPECT, RESPECT, RESPECT !!!

    Apreciat de 1 persoană

  7. MI said, on iulie 7, 2020 at 7:24 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  8. […] Cheloo: #refuzdebotnița!!! […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.