SACCSIV – blog ortodox

S-a aflat cel mai bine păzit secret din România: membrii Grupului de Comunicare Strategică

Posted in cenzura, virus by saccsiv on iulie 1, 2020

Din luna martie, de când s-a înființat Grupul de Comunicare Strategică, nimeni nu a reușit să afle care este componența acestuia.
La sfârșitul lunii februarie, când în România a apărut primul caz de infecție cu noul coronavirus, președintele Klaus Iohannis spunea că acest Covid-19 este o simplă răceală și nu trebuie să ne alarmăm. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgentă. Însă, potrivit documentelor anexate, Grupul de Comunicare Strategica se înființează pe 3.03.2020, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat.

Iată cine sunt cei care, unii plătiți separat printr-o firmă, comunică informațiile și, în perioada stării de urgență, au decis închiderea unor site-uri:
Andi Manciu, consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea Tv și fostă realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. In biroul ei de la MAI,  Coșbuc este ajutata de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI)  și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm. Potrivit surselor cristoiublog,  aceștia se sfătuiesc cu ministrul Vela înainte să transmită cifrele.

Așa se explică și gafa de marți, când Andi Manciu a trimis, ca de obicei, informațiile la PNL, înainte de a da comunicatul oficial, iar ei l-au pus pe site, după care l-au retras. Comunicatul oficial avea alte cifre decât cele pe care le dăduse PNL.

Sursa:

S-a aflat cel mai bine păzit secret din România

Iata si ce putem citi la Grupul de Comunicare Strategică a confirmat că are componența anunțată de cristoiublog:

Grupul de Comunicare Strategică a trimis către Agenția Mediafax o precizare în legătură cu știrea care dezvăluia componența grupului. În primul rând, știrea a fost prezentată pe cristoiublog și cristoiuTv, iar agenția a preluat-o integral. Apoi, nu spun că cei indicați nu sunt membri ai GCS, prin urmare, confirmă. Pe ei îi doare altceva: că aceștia nu sunt plătiți printr-o firmă și că unul este asociat cu Carmen Dan.

Către agenția de presă Mediafax:
PRECIZAREReferitor la articolul publicat de dumneavoastră astăzi, 1 iulie, cu titlul “Un jandarm și trei ex-jurnaliști fac parte din Grupul de Comunicare Strategică”, facem precizarea că respectivul material conține mai multe informații false, inclusiv cele referitoare la faptul că membrii Grupului de Comunicare Strategică ar fi “plătiți separat printr-o firmă”.Precizăm că membrii Grupului de Comunicare Strategică nu sunt remunerați distinct pentru activitatea desfășurată în cadrul Grupului.Persoanele care compun Grupul de Comunicare Strategică sunt remunerate de instituțiile pe care le reprezintă cu salariul curent, fără alte venituri suplimentare rezultate din activitatea în cadrul Grupului.Totodată, dezmințim considerațiile personale referitoare la unii membrii ai Grupului de Comunicare Strategică care privesc presupuse asocieri cu foști miniștri, aceste informații fiind în totalitate false.

GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ

Știrea o găsiți aici S-a aflat cel mai bine păzit secret din România

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. R said, on iulie 1, 2020 at 3:38 pm

  Pe membrii Grupului de Comunicare Strategică îi verifică cineva dacă informațiile pe care le-au dat până acum au fost corecte? Și dacă au fost și informații incorecte, câte au fost, care, când și de ce? Răspund ei în fața cuiva de activitatea lor, pentru că ce să vezi, deciziile lor au afectat fatal o țară întreagă, milioane de oameni.

  Apreciază

 2. gigimutu said, on iulie 1, 2020 at 4:36 pm

  deci in sfirsit aflam si noi cine ne minte incontinuu de 4 luni incoace!!!!

  Apreciază

 3. Ioana said, on iulie 1, 2020 at 4:48 pm

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: