SACCSIV – blog ortodox

Marius Tucă Show: “Stări de alertă pentru proști” – cel mai dur atac impotriva lui Iohannis, Orban, Tataru, Arafat si Ciolacu pe care l-am vazut pana acum

Posted in KLAUS JOHANNIS, VALENTIN STAN, virus by saccsiv on iunie 17, 2020

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. topazturcoaz said, on iunie 17, 2020 at 11:41 am

    E demențial!
    De mult n-am mai urmărit un așa joc…de cuvinte, de expresii …este dat pe față și interpretat milimetric ceea ce-au făcut ăștia cu noi, cu o țară întreagă și etichetați AȘA cum merită!
    Toate țările tind spre normalitate/normalizare, numai noi…NU conform califatului-securistic al celor 5 impostori, din pricină cărora ”trebuie” să sufere o națiune întreagă!

    Dar știți ceva? Noi suntem de vină….toți! Toată lumea trebuie JOS MASCA, DISTANȚAREA și înfruntarea derbedeilor prin purtare/comportament normal, NU impus!
    Cei în vârstă sau bolnavi, cei care se simt vulnerabili, să păstreze distanță, să poarte botniță, treaba lor…dar NU impus de către orice bodygard, miliție maidaneză sau de MAI, de către orice vânzător și/sau farmacistă crizată!

    JOS PĂLĂRIA AUTORILOR!
    E DE VIZIONAT ȘI RE-VIZIONAT…

    Apreciază

    • vali said, on iunie 18, 2020 at 9:19 am

      recomand!
      desi Tuca si V Stan s-au mai intalnit in pandemie de cel putin 3 ori (gasiti video-urile pe youtube), si in asta, ca si in celelalte, V Stan cu prezenta colorata si limbajuj acordat, aduce o multitudine de dovezi ca Dulapul ne considera PROSTI si ca nu se sfieste sa ne-o si transmita.

      Dar esenta a ceea ce a surprins foarte bine dl Stan si cred ca a fost singurul, este cum BISERICILE SUNT COMPARATE / TRATATE IN CONTEXTUL PANDEMIEI, CU CRÂȘMELE!
      iar mai marii nostri conducatori si „egzperti”, se fac de tot rasul cu explicatiile lor privind „modul de imprastiere al virusului”, ba spun total contrariul fata de expertii americani (V Stan argumenteaza cu video si inregistrari si chiar extrase din diverse documente medicale)
      e de urmarit…

      Apreciază

  2. acelas said, on iunie 18, 2020 at 7:11 pm

    valentin stan a mai avut un antecedent la tuca, acum vreo 6 luni, cand temele de discutie nu erau acestea cu pandemia etc, ci se discuta firesc despre dominatia politica puternica a americii asupra noastra … Aici e video cand prof Stan afirma ca in mod real noi pt america nu existam! Suntem nimic, nu exista „colaborare”, „parteneriat” etc. Apoi vine o intrebare de la telespectator, atunci cand scapam de astia? Nu. Niciodata. Sa-si aloce toate resursele pt familia sa, pt viata sa personala si a copiilor… . Altadata, prof Stan a spus-o si mai explicit, intrebat de Tuca, bun si noua ce ne mai ramane de facut? Stingem lumina? Si el: sa-si aiba grija omul de viata sa personala, de copiii lui, de familia sa, in lumea asta de acum nu a mai ramas nimic de facut. In sensul ca nimic nu mai poate fi schimbat. E o iluzie.

    este de admirat ca Stam a ajuns la concluziile pe care noi le vehiculam aici, nu neaparag dintr-o perspectiva religioasa, ci dintr-o experienta civila se zi cu zi. Inseamna ca latul s-a strans bine de tot, iar cei sinceri si realisti nepatimasi vad realitatea limpede si ei. Imi pare rau ca nu mai gasesc si bucata aia. Insa ce am descris putin mai sus, prima parte, se gaseste aici: min 38:50 pana la 42:30

    Apreciază

  3. […] Credeati ca limitele prostiei au fost atinse de exemplele date in emisiunea cu Marius Tuca si Valentin Stan? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.