SACCSIV – blog ortodox

Traian Horia: Națiunile Unite, cu grație pe arătură

Posted in Romania, virus by Vali on iunie 7, 2020

Sursa: https://www.cristoiublog.ro/natiunile-unite-cu-gratie-pe-aratura/

Invocând controversatul Pact Compact pe Migrație și pandemia Coronavirus, ONU vrea eliberarea „în comunități” a migranților ilegali deținuți în penitenciare: printre ei se pot afla violatori, pedofili, criminali și tâlhari condamnați prin sentințe judecătorești.

În 29 aprilie 2020, Organizația Internațională pentru Migrație (IOM – în engl. orig.) cerea printr-un comunicat (nota bene, cu caracter „urgent” și cu „recomandări practice”) eliberarea migranților, solicitanților de azil sau refugiaților aflați în penitenciarele statelor membre: organizația globalistă, care este un organism al Națiunilor Unite, invoca răspândirea pandemiei Coronavirus și făcea solicitarea ignorând total faptul că o eliberare în masă, fără control, a unor migranți condamnați, putea pune în pericol siguranța publică a statelor naționale.

În plus, solicitarea IOM era făcută

… unilateral și discriminatoriu, în favoarea deținuților-migranți, fiind ignorat suveran faptul că deținuții non-migranți aveau aceeași nevoie de protecție la Noul Coronavirus: în mod scandalos, conducerea IOM sugera că prezența unei pandemii într-un spațiu de detenție era riscantă doar pentru sănătatea unei anumite categorii de deținuți.

Deloc întâmplător, Guvernelor care semnaseră

… anterior „Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (un Pact global pentru Migrație, semnat și de România pe 10 decembrie 2018 și care este deja agitat în 2020) le erau reamintite „angajamentele asumate” în acel document controversat, care lucrează pentru „legalizarea” migrației ilegale, respectiv întru susținerea politicilor de tip „Frontiere Deschise” ale fundațiilor sorosiste. Povestea semnării la Marrakesh (Maroc) a Pactului Global Compact pentru Migrație inițiat de ONU, are profilul multor altor povești de slăbiciuni, subordonări voluntare, frivolități, viclenii și lașități fanariote, care sunt pretinse de regimul Klaus Iohannis ca fiind acte de autentică „politică externă”.

La acel moment

… președintele Klaus Iohannis, care intuia că susținerea migrației ilegale spre Uniunea Europeană – UE, specific spre România, i-ar afecta șansele pentru un nou mandat, a anunțat pe toate canalele că „a aprobat” așa-numitul Compact Global la „recomandarea” Guvernului Viorica Dăncilă, în speță, a ministrului de Externe Theodor Meleșcanu, una din „glugile de coceni” ale diplomației mioritice. S-a lăsat astfel impresia că Iohannis a fost pus în fața unui fapt împlinit de o inițiativă a Guvernului.

În realitate, însă

… Klaus Iohannis semnase deja pentru Pactul pe Migrație (de două ori în patru luni), după ce, în întâlniri succesive, discutase (și aprobase tot ce i se spusese) la București cu şeful Adunării Generale a ONU, Miroslav Lajčák (iunie 2018), cel supranumit „Mesagerul lui Soros și cu Comisarul ONU pentru refugiați, Filippo Grandi (septembrie 2018), unul dintre obedienții aceluiași controversat „filantrop” George Soros. Altfel spus, semnarea Pactului fusese pregătit din timp și impus Bucureștilor.

Reamintim că în noiembrie 2018, Ministerul Afacerilor Externe

… transmitea cristoiublog.ro că Pactul Compact al Națiunilor Unite (ONU) este „doar un document de orientare și nu are efecte juridice sau financiare”: un Pact bun, cuminte, devreme-acasă. În contrast cu ministrul român de Externe, Theodor Meleșcanu, înainte de semnarea Pactului Global, ministrul austriac de Interne, Herbert Kickl, declarase că documentul ONU are „un ton iresponsabil pro-migrație” și poate produce „efecte pe ușa din spate”. Astăzi, austriacul este confirmat, iar Pactul Global este folosit de „elitele” neo-marxiste din ONU ca instrument de presiune asupra guvernelor, pentru acceptarea migrației ilegale.

Pe 4 mai 2020, cristoiublog.ro

… a solicitat IOM România o confirmare, respectiv lămuriri suplimentare asupra faptului că Națiunile Unite, printr-un organism al său, cere statelor membre punerea în libertate a migranților (legali sau ilegali) aflați în custodie în diversele sisteme de detenție, pe perioada pandemiei COVID-19. IOM România a evitat un răspuns și ne-a reexpediat către alți responsabili pe Comunicare (de la agențiile IOM, UNHCR, UNICEF), mai aproape de „centru”: era ca o probă că, în nereformatul ONU, reprezentanții din statele membre nu au niciun cuvânt de spus. „Politicile” sunt făcute de „elitele” de la New York (grupuri controlate de cluburi globaliste) care decid eventual „ce este bine” în numele națiunilor și care oferă presei aceleași veșnice explicații împănate de slogane și dublu-standard, impuse de filozofiile „political correctness”: acolo unde le oferă.

În cazul de față

… Organizația Internațională pentru Migrație România a fost incapabilă să ne ofere informații, iar Organizația Internațională pentru Migrație „Central” a eșuat complet să ne trimită vreun punct de vedere. Probabil, nici nu o va face, ca organizație care este mai obișnuită cu întrebările comode, „simple” ale jurnalismului neo-marxist american sau european, în care orice inepție discriminatorie devine obiect de adorație.

În primul rând, oficialii ONU ar trebui

… să își răspundă lor înșiși, cu privire la „privatizarea democrației” practicată subtil la unele dintre organismele sale în ultimii ani, pe bani publici: ca un simplu exemplu, după 2000, chestiuni serioase precum migrația ilegală au fost transferate în tăcere, dinspre dezbaterea în cadrul națiunilor către cheremul unor „iluminați” din New York. După comportament, părți serioase din ONU apar azi ca simple anexe ale unor fundații private globaliste și este incert ce legături mai are ONU cu națiunile pe care pretinde că le reprezintă, în cea mai rușinoasă epocă de decăderi din drepturi ale principiilor democratice: este vorba de acele principii fundamentale care au impus mult timp înainte că Democrația este decizia unei majorități naționale la vot și nu decizia unor grupuri din Națiunile Unite, la birou.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dfsdf said, on iunie 7, 2020 at 3:20 pm

    https://www.consalud.es/pacientes/ley-eutanasia-busca-aprobada-espana_74982_102.html
    Nu scrieti si despre legea eutanasiei din Spania care o baga psoe si podemos? Doar partidul conservator de dreapta Vox si PP au incercat sa se opuna.In loc sa imbunatateasca sistemul sanitar, sa ofere medii pt batrani, persoane cu handicap, socialistii baga legea eutanasiei.

    Apreciază

  2. isa said, on iunie 7, 2020 at 4:10 pm

    Între timp: https://www.ct100.ro/un-preot-fost-patron-de-magazin-care-vindea-bauturi-si-tigari-condamnat-la-1-an-de-inchisoare-cu-suspendare-pentru-ca-a-ridicat-ilegal-o-biserica/
    Ignorați titlul tendențios – omul a avut înainte de a fi preot un mic magazin alimentar, nu e nimic rău în asta – și rețineți că a primit condamnare pt că a îndrăznit să continue lucrările de construcție la o biserica, fără să aibă autorizație. Nu spune însă in articol și câți amărâți mănâncă la cantina sociala a acestui așezământ. Plus că părintele e vocal și spune multe lucruri care ii deranjeaza rău pe unii.

    Apreciază

  3. Ion said, on iunie 7, 2020 at 4:12 pm

    China mobilizeaza zeci de mii de soldati la granita cu india
    https://mobile.twitter.com/globaltimesnews/status/1269567756287897601
    CNN recunoaste ca ce se intampla in america este doar inceputul unui experiment ce va fi la scara globala
    https://edition.cnn.com/2020/06/05/opinions/trump-put-americas-moral-authority-in-danger-ghitis/index.html

    Apreciază

  4. rr said, on iunie 7, 2020 at 4:17 pm

    „Mii de israelieni au participat sâmbătă seară (06.06.2020) la proteste în Tel Aviv, împotriva deciziei premierului Benjamin Netanyahu de a demara la începutul lunii viitoare procesul de anexare a unor părți din Cisiordania.”

    „Manifestarea a fost organizată de partidul de stânga Meretz și de facțiunea comunistă Hadash din Lista comună majoritar-arabă, alături de alte câteva grupuri de stânga.”

    „Liderul mișcării de stânga a mai spus că «anexarea este o crimă de război, o crimă împotriva păcii, o crimă împotriva umanității, o crimă care va avea ca rezultat vărsarea de sânge».”

    Sursa: https://geodef.net/index.php/2020/06/07/proteste-la-tel-aviv-pe-fondul-deciziei-de-anexare-a-teritoriilor-din-cisiordania

    Apreciază

  5. Un om said, on iunie 7, 2020 at 8:54 pm

    Mai criminali decât cei din pușcării sunt cei care eliberează criminali pe nedrept!

    Apreciază

    • dreptac said, on iunie 8, 2020 at 11:43 am

      Adevărat!
      Ăștia ar trebui scărmănați și băgați la închisoare….dar care?
      Aia în care Turcana PeNaListă a promovat legea cu ”închisoare la domicil până la 7 ani?” știindu-se TOȚI cu musca pe căciulă?

      Apreciază

      • topazturcoaz said, on iunie 8, 2020 at 12:47 pm

        Dă rateuri net-ul ăsta…eu dau pe ”răspunde”, el mă bagă pe ”apreciază”!
        Deci, saccsiv….au dat drumul deocamdată doar la imigranți, DAR la noi Dragnea cu bubosul de la in-justiție a dat drumul la toți…ai uitat când a zis Dragnea cu gurița lui mustăcioasă că ar fi cazul să ne cumpărăm arme?
        Și treaba e de vreo 2 ani…cam așa!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 8, 2020 at 1:45 pm

        topazturcoaz

        Subiectul propozitiei era ONU.
        Cei doi „a dat drumul la toti”? Nu, n-a dat.

        Apreciază

    • dreptac said, on iunie 8, 2020 at 11:44 am

      Iată că se probează ÎNCĂ O DATĂ una din proorocirile lui Otroc Veaceslav în care spune că, puțin înainte de apariția Antihristului vor da drumul la toți pușcăriașii!

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 8, 2020 at 12:16 pm

        dreptac

        Dar nu-i vorba despre toti, ci doar despre refugiati.

        Apreciază

  6. stef said, on iunie 7, 2020 at 9:26 pm

    Apreciază

  7. gloria said, on iunie 8, 2020 at 7:44 am

    dragilor ! sa revenim la oile noastre, pardon* pandemia de la noi , iata ce zice , cu parere de rau pentru faptul ca nu se mai joaca in prelungiri ; cel din capul trebii cu sanatatea https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24042797-nelu-tataru-greu-cred-nu-mai-stare-alerta-dupa-15-iunie.htm, asta in timp ce in alte tari, precum la vecinii bulgari se elimina toate interdictiile ! asta ma face sa cred ca autorul acestui articol are dreptate 100% ;https://www.art-emis.ro/jurnalistica/na-va-masti, si mai ales ce va urma din actul 2 ! , iata ce spune acest general : https://www.art-emis.ro/analize/trebuie-sa-ne-pregatim-pentru-al-doilea-val-pandemic-declansat-de-guvernul-mondial

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.