SACCSIV – blog ortodox

Un fermier de 51 de ani și-a luat viața de teamă că ar fi infectat cu coronavirus!

Posted in Romania, virus by Vali on mai 20, 2020

Sursa: https://agrointel.ro/143563/un-fermier-de-51-de-ani-si-a-luat-viata-de-frica-ca-ar-fi-fost-infectat-cu-coronavirus/

Un fermier în vârstă de 51 de ani, din comuna Braniștea, județul Dâmbovița, și-ar fi pus capăt zilelor de frică că ar fi fost infectat cu noul coronavirus COVID-19 și ar fi putut să-și îmbolnăvească astfel și mama, cu care locuia în aceeași casă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul avea o afacere de succes în agricultură, fiind unul dintre cei mai înstăriți oameni din sat. Acesta nu era căsătorit și nu avea nici copii, el locuind împreună cu mama sa. În ultima vreme însă, era abătut și credea că ar suferi de COVID-19 și că și-ar putea îmbolnăvi mama și din precauție, a decis să se autoizoleze și în ultimele două săptămâni a locuit la ferma sa.

Mama bărbatului mergea să-l viziteze și să-i ducă de mâncare, dar nu s-a gândit nicio clipă că fiul său ar avea intenția să se sinucidă.

El ar fi fost chiar și testat, iar rezultatul testului a fost negativ în cazul său, dar cu toate acestea gândurile negre nu l-au părăsit.

Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar spun că toate indiciile indică spre o sinucidere.

de Ramona Dascălu

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on mai 20, 2020 at 2:08 pm

    „Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar spun că toate indiciile indică spre o sinucidere.”

    Este o sinucidere a carei cauza se afla in mass media mainstream care a panicat si panica in continuare populatia cu stiri false.

    Adica este ucidere din culpa.

    Apreciat de 1 persoană

  2. dante said, on mai 20, 2020 at 2:23 pm

    Daca e adevarat atunci acest fermier se adauga la lista mai lunga a celor care s-au sinucis sau au murit din cauza sistemului.
    Un tinar a facut infarct dupa ce politistii l-au alergat si l-au amendat cu 2000lei, o femeie (preoteasa) a fost lasata sa moara in urma unei fracturi din cauza hemoragiei pentru ca medicii nu erau siguri ca are sau nu Covid, alt om s-a spizurat tot dupa amenda de 2000 lei aplicata de politisti, o batrina a fost lasata sa moara in spital, suspecta de Covid, ulterior analizele iesindu-i negative, etc.
    Cine plateste si cum pentru toate aceste crime care cu siguranta sint mult mai multe ?

    Apreciat de 2 persoane

  3. Mihai T said, on mai 20, 2020 at 2:29 pm

    Cazul ăsta e suspect. S-ar putea să fie o lucrătură, ca să introducă astfel de idei în mintea oamenilor (fereastra overton)

    Apreciază

  4. neicaion said, on mai 20, 2020 at 4:51 pm

    Cred că a fost sinucis de sistem, tot ce mişcă contra jugului ce vor să îl pună, se sinucide sau moare de covid.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 20, 2020 at 6:45 pm

      neicaion

      El cu ce a miscat contra? El s-a sinucis deoarece a cazut prada spaimelor produse de mass-media.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.