SACCSIV – blog ortodox

CORONAVIRUS: Desi a luat inca de la inceput printre cele mai dure masuri, ROMANIA are CEL MAI MARE NUMAR DE MORTI la 1 milion de locuitori DINTRE TOATE TARILE DIN EST

Posted in morti, Romania, virus by saccsiv on mai 16, 2020

Iata lista cu numarul de morti la un milion de locuitori, la ora la care scriu acest articol, conform https://www.worldometers.info/coronavirus/

In est:

Romania 57

Moldova 51

Slovenia 50

Estonia 47

Macedonia 47

Ungaria 46

Bosnia Hertegovina 39

Cehia 28

Serbia 26

Polonia 24

Croatia 23

Lituania 20

Armenia 19

Rusia 17

Belarus 17 (n-au luat nici o masura iar bisericile au ramas deschise pentru credinciosi)

Bulgaria 15 (bisericile au ramas deschise pentru credinciosi)

Muntenegru 14

Ucraina 11 (bisericile au ramas deschise pentru credinciosi)

Albania 11

Letonia 10

Slovacia 5

Azerbaijan 4

Tajzikistan 4

Georgia 3 (bisericile au ramas deschise pentru credinciosi)

Kazakhstan 2

Kyrgyzstan 2

Estul sta extrem de bine comparativ cu vestul. Cateva exemple din Occident:

Belgia 777 (locul 1 in lume)

Spania 590

Italia 525

Marea Britanie 508

Franta 422

SUA 269

Germania 96

Nu stiu de ce estul sta mai bine decat vestul.

In comparatie cu vestul, Romania sta bine. Comparativ cu estul, insa, Romania sta rau. Si cred ca noi trebuie sa se comparam cu tarile regiunii din care geografic facem parte, nu cu vestul.

De ce suntem pe locul 1 in est, nu stiu, insa este cert ca masurile dure nu ne-au ajutat. Si nici nu cred ca aplicarea unor masuri si mai dure ne vor ajuta mai mult sa coboram de pe locul 1, din simplul motiv ca in celelalte tari din est numarul de morti nu va creste spectaculos, caci oricum numarul de morti zilnice la nivel mondial se afla in scadere. A se vedea graficul “Daily Deaths” de la:

https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. M. Uriel said, on mai 16, 2020 at 10:22 pm

    6.5 magnitude earthquake hits Nevada near Area 51; quake felt from Utah to California
    https://www.foxnews.com/us/earthquake-nevada-felt-from-utah-to-california

    Apreciază

  2. nenimenea said, on mai 16, 2020 at 10:38 pm

    Apreciază

  3. oarecare said, on mai 16, 2020 at 11:06 pm

    Poate la ei s-a raportat pe bune iar la noi… „la hectar” adica la plan… auzisem zvonuri ca se dadeau in plus bani celor care ii declarau morti de corona, credeti ca nu au facut-o? Am primit cel putin doua marturii forwardate pe watapp de la noi, nu ii cunosc personal, nu stiu daca in celelalte tari au fost astfel de „stimulente”

    Apreciat de 1 persoană

  4. Anamaria Mark said, on mai 16, 2020 at 11:08 pm

    Chiar luam de bune datele, stiind ca sunt aberații?
    Imi pare rau dar eu nu accept ca real un nr umflat cu pompa. Un mort de probleme cu rinichii, ficatul, inima etc etc, etichetat ca mort de corona ca sa se motiveze de ce tin spitalele goale nu justifica numerele.. Trebuie sa vrei cu adevărat sa crezi astfel de minciuni. Offff.

    Apreciază

  5. Nimeni said, on mai 16, 2020 at 11:09 pm

    Avem număr mare de morți pt ca se dau bani familiilor carora le mor rudele din alte cauze pt a accepta sa fie trecut în certificatul de deces ca și cauza de deces Covid 19. Și pt ca se primesc bani de la UE pt fiecare mort de Covid 19. Mai mulți morți, mai mulți bani….

    Apreciază

  6. Releu said, on mai 16, 2020 at 11:10 pm

    Pentru ca la noi, toate persoanele decedate in ultimele 2 luni au fost trecute in dreptul GUVIDELUI 19. La ordinul ministrului sanatatii. Sintem o tara vinduta.

    Apreciază

  7. Un om said, on mai 16, 2020 at 11:49 pm

    Pentru că „morții de coronavirus” SUNT FABRICAȚI!

    Apreciază

  8. rr said, on mai 16, 2020 at 11:54 pm

    „Potrivit unor înţelegeri agreate de prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, şi reprezentantul Parlamentului, Benny Gantz, anexarea unor teritorii din Cisiordania ar trebui să înceapă la 1 iulie.”

    „Această anexare este partea a planului preşedintelui american, Donald Trump, numit Deal of the Century, care a fost oficial anunţat pe 28 ianaurie. Acest plan presupune recunoaşterea suveranităţii Israelului asupra unor teritorii întinse ale Cisiordaniei.”

    Sursa: https://monitorulapararii.ro/regele-abdullah-avertizeaza-israelul-ca-ar-putea-declansa-un-conflict-major-in-contextul-anexarii-unor-teritorii-din-cisiordania-1-31819

    https://www.mediafax.ro/externe/proteste-ale-miscarii-vestele-galbene-in-mai-multe-orase-din-franta-unii-manifestanti-au-fost-retinuti-19139592

    Apreciază

  9. Nicusor said, on mai 17, 2020 at 12:20 am

    Pai cum sa nu aibe daca mortii care mor saracii de alte cauze is trecuti la kakaovirus ca si kakauza, cand de fapt nu au avut asa ceva, da se primesc niste bani de la ue daca se declara mortii ca fiind infectati, no jidecti si voi…..

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 17, 2020 at 10:02 am

      Nicusor

      Daca e cum zici, atunci tu consideri ca, de exemplu, Bulgaria nu primeste bani de la UE sau ii refuza?

      Apreciază

  10. acelas said, on mai 17, 2020 at 8:48 am

    Ne pasc doua boli „mortale”. gripa A si corona… in toamna. Cine e apocaliptic?

    https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/raed-arafat-atentioneaza-vor-fi-doua-boli-mortale-trebuie-o-campanie-ampla-de-vaccinare-599007.html

    Apreciază

  11. mircea.v said, on mai 17, 2020 at 10:40 am

    Pai s-a recunoscut oficial ca 87% din cei care au murit au comorbiditati si ca doar restul au murit de gripa gripa.
    Adica, rezulta ca ar fi cam 7-8 morti la milion. Si atunci se schimba treaba. Dar aceiasi poveste e si la ceilalati.
    In plus, nu exista o bariera clara care sa stabileasca, daca de ex virusul a fost cauza decisiva, omul avand si alte boli. Adica totul e relativ. Si tarile pot avea criterii diferite de evaluare a decesului …Plus manipularea…

    Un caz interesant e Qatarul, care a declarat ca are vreo 25000 de infectati si 14 decese. (asta era acum cateva zile)

    Apreciază

  12. Florinache said, on mai 17, 2020 at 11:49 am

    Eu o sa zic direct: nu exista boala asta (este o gripa standard), nu exista bolnav fara simtom, masca este un simbol, un drapel.

    Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on mai 17, 2020 at 5:34 pm

      @ Florinache

      Ieri am iesit pe strada. Am mers toata famila (4 persoane) la un centru comercial deschis.

      Noi nu purtam masti. Am mai vazut cativa ca noi, dar putini.

      Se statea la coada la intrare la magazinele cu interes crescut. Toti aveau masti, se lua temperatura la intrare, totul foarte strict. De acasa am stabilit ca nu intram in acele magazine care au cozi la intrare.

      In schimb, magazinele care nu erau atat de curtate de catre clienti, nu aveau nici coada, nici controale stricte la intrare. Acolo am intrat relaxati, fara sa ne ia cineva la intrebari. Supraveghetorii stateau cu spatele spre intrare si se faceau ca nu ne observa, noi fiind nonconformisti.

      Concluzie:

      1.atmosfera era una distopica, iar faptul ca peste 90% purtau masti, indica gradul de dresaj al plebei, care, intradevar poate fi un indicator pentru elite, dar si un soi de ritual.

      2. Daca toata lumea ar renunta la masti si ar intra cu tupeu in magazine, ori administratia magazinului ar ceda, ori ar ramane fara clientela. Dar asta presupune o unitate, o inchegare la popor…

      Adevarul e ca efectele panicii sadite de media main stream mincinoasa, au avut acest rezultat. Cred ca multi poarta de frica masca. Am vazut oameni singuri in vehicule, cu masca pe nas. Asta spune multe.

      Apreciază

      • Florinache said, on mai 17, 2020 at 8:15 pm

        In Bucuresti? Zi-mi te rog ce magazine primesc neconformisti deoarece nu am pace daca imi pun masca. La kaufland am intrat termoscanat dar fara masca deoarece o aveam in mana si le-am zis ca o s-o pun, dar nu am mai facut-o 🙂 dar m-am simtit privit de toata lumea.

        Apreciază

  13. Florinache said, on mai 17, 2020 at 4:11 pm

    Daca nu facem ceva impotriva Mastii fara de care acum nu putem cumpara sau vinde ceva, nu o sa facem nici impotriva pecetii fiarei. Cel mai trist e ca am ajuns sa ne obligam noi insine sa purtam masca. La magazin nu este niciun politist, totusi nu am putut intra fara masca. La Biserica, desi autoritatile au dat obligativitate doar in incinte, desi s-a stat afara si la distanta, masca obligatorie. In starea de urgenta desi se cumpara la fel adica era la fel de aglomerat, masca nu era obligatorie. In felul asta si vaccinul va fi obligatoriu, nu de la autoritati, ci la usa magazinelor, la usa bisericilor. Afirm cu toata convingerea ca ateismul este mic copil fata de starea de indracire la care s-a ajuns acum.

    Apreciază

  14. P.M. said, on mai 17, 2020 at 4:29 pm

    E simplu de rãspuns de ce estul stă foarte bine în comparație cu vestul:în est încã nu a avut loc metisarea populațiilor;cu alte cuvinte sunt gene curate,adaptate climei,traiului specifice zonelor.
    În ceea ce privește România,trebuie văzut mai întåi care i scopul final al acestei ,,pandemii”;cum în ultimul timp în societate a fost o opoziție fermă contra vaccinãrii obligatorii,cu argumente solide atât de la oamenii simpli cåt și de la specialiști,spurcații nu prea mai aveau cum să impună asemenea lege care ar distruge o mare parte din populație dacă ar fi implementatã;iar atunci ei recurg la varianta care de cele mai multe ori dã rezultatele scontate și anume:frica
    Au mãsluit datele,au fãcut propagandã pentru ca oamenii să apeleze singuri la ,,salvare”;iar românii se știe că sunt foarte fricoși;cu ei poți glumi pe orice subiect dar nu pe måncare (se știe cum s a procedat cånd s a dus zvonul cã va fi prãpãd în țarã,cum au luat cu asalt marketurile,supermarketurile și hipermarketurile) și nici pe viruși din aceștia care cicã se iau prin aer,prin atingeri de obiecte,bani și.a.
    În concluzie:planul se desfășoară după cum a fost scris;rãul cu adevărat va începe din toamnă.

    Apreciază

  15. Mihai T said, on mai 17, 2020 at 5:09 pm

    Există un medic numit Andrew Kaufmann care pare foarte bine pregătit. Acesta spune cu hotărâre că nu există nici o dovadă științifică despre existența acestui virus. Mai mult, datele oficiale de la Centrul pentru prevenirea și controlul Bolilor (SUA) arată că anul ăsta au murit MAI PUȚINI oameni decât media anilor trecuți. Încă și pentru sars-cov1 (din 2003) nu există dovezi științifice că există. Mai mult, nu există dovezi științifice cum că virușii chiar ar exista. El nu a zis frontal ”virușii nu există”, a zis că nu există dovezi. Când omul spune că ”nu există dovezi” el spune că nu există dovezi certificate științific. La nici unul din virușii în cauză nu s-au îndeplinit cele 4 postulate ale lui Coak. Sunt articole unde se pretinde că s-au îndeplinit criteriile, dar omul spune că a cercetat articolele și mint. Adică spun în titlu ”Postulatele lui Coak au fost îndeplinit în cazul sars-cov2”, iar în textul articolului spune că au fost îndeplinite numai 2 postulate. Chiar dacă strâmbi din nas când auzi o asemenea idee, este greu să-l contrezi pe acest doctor, pentru că e de meserie.
    Pentru cei care vor să vadă argumentele lui Kaufmann, uite aici: https://bitchute.com/video/r9MG7YY5CrpL/
    Ce să vezi ? Acest interviu a fost șters de youtube în 1 sau 2 zile de la publicare. ”Dacă nu putem câștiga o dezbatere, atunci mai bine să nu existe dezbaterea”.

    Apreciază

  16. Cosmin said, on mai 17, 2020 at 5:44 pm

    Referitor la statistici mai exact la raportul numar de infectati/decese:

    Am ales 4 tari, care personal consider ca au avut o atitudine ceva mai onesta in raportarea cifrelor: Rusia, Belarus, Quatar si Arabia Saudita.

    Ar fi mai multe, dar pe acestea le consider reprezentative.

    Apreciază

  17. 5-6G Covid20 said, on mai 17, 2020 at 6:06 pm

    doctorii au prima la salariu pentru bolnavii de covid19. sa va fie clar! directorii isi doresc morti de covid pentru alocatiile pe care le primesc spitalele pt numarul de infectati cu covid19, clar?
    in alte tari din est, medicina nu este atat de politizata si sub bocancul securistilor ca la noi. Romania e tara cu cea mai mare densitate de securisti si controleaza toate domeniile vietii.

    medicii de azi din spitale nu mai sunt ca cei de pana acum, sa judece cu mintea lor, sunt oameni prelucrati sa vada cu ochelari de cal, asa este dresata aceasta generatie de medici, nu concep ca cineva ii manipuleaza, pt ei daca a zis OMS sau Sanepidul e lege, asa e toata generatia rezist. Medicul de azi e „operator de aparatura medicala”, ce fac ei furtunul poate sa faca si gradinarul dupa un curs de 2 zile.

    Apreciază

  18. […] CORONAVIRUS: Desi a luat inca de la inceput printre cele mai dure masuri, ROMANIA are CEL MAI MARE N… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.