SACCSIV – blog ortodox

Petitia “Suntem impotriva vaccinarii obligatorii!”

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 13, 2020

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on mai 13, 2020 at 9:52 pm

    Nici eu nu sint impacat 100% cu Radu Moraru, dar petitia aceasta trebuie sustinuta, caci ne reprezinta drepturile si libertatile noastre. Deci, semnati petitia caci sistemul ne vrea niste slugoi fara drepturi si vlaga.

    Apreciat de 1 persoană

    • Andrei-Nicolae said, on mai 14, 2020 at 11:53 am

      Petițiile de pe petition.org, petitieonline.com samd, nu au absolut nici o valoare juridică, iar semnăturile nu au valabilitate legală (pe bună dreptate – se pot falsifica foarte ușor și nici nu indeplinesc normele legale de aprobare – cei care au fost implicati in organizarea Referendumului înțeleg despre ce e vorba). Iată o petiție antivaccinare reală, cu valoare juridică, lansata de profesioniști (medici și avocați) care va fi trimisă la Camera deputaților. Hristos a înviat!

      https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii

      Apreciază

  2. M. Uriel said, on mai 13, 2020 at 9:59 pm

    Cate mii de semnaturi sunt nevoie ca sa castigam cazul?

    Apreciază

  3. paul said, on mai 14, 2020 at 3:01 am

    10 lucruri pe care ar trebui sa le știi despre Bill Gates

    http://contramundum.ro/2020/05/12/10-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-le-stii-despre-bill-gates/

    Apreciază

  4. acelas said, on mai 14, 2020 at 8:03 am

    https://romanialibera.ro/investigatii/bill-gates-legatura-cu-coronavirusul-824954

    Despre scarboseniile nevertebratei cu ochi …

    „Bill Gates nu are niciun fel de studii medicale, nu a fost ales de nimeni în vreo funcție reprezentativă și nu este deloc clar în ce calitate se pronunță atât de tranșant în domeniul medical… „

    Apreciat de 1 persoană

  5. tataia said, on mai 14, 2020 at 10:43 am

    Am semnat-o demult…ma indoiesc ca cineva ia in considerare aceste petitii.

    Apreciază

  6. acelas said, on mai 14, 2020 at 10:47 am

    si o intrebare care imi tot staruie in minte .. Mega-intrebarea pentru duminica se acum!

    Cu frica de Dumnezeu, cu credinta si cu dragoste! Asta este obligat sa spuna, e din Liturghie. Apoi urmeaza: NU va apropiati! ???

    sau spune asa cum e liturghia de aproape 2000 de ani, Va apropiati! Stiind ca se cunoastea intelegerea si nu o sa vina nimeni .. Si daca un credincios se duce normal si spune, doresc sa ma impartasesc parinte. Ce-o sa faca parintele, o sa-l dea jos de pe solee si sa zica pleaca de aici, nu ai voie? Pai nici gardienii inchisorilor comuniste daca ar fi intrat intr-o biserica nu ar fi cutezat sa faca asa ceva.

    Cel mai probabil, majoritatea preotilor nu o sa zica nimic, nu o sa mai cheme la Sfantul Potir, ori asta nu e sfanta liturghie completa, e ciuntita, e cenzurata. Se va taia din ea. Ar trebui deci ORICUM spus totul.., cu „riscurile” ca cineva sa vina pana la urma, la potir (sigur, poate incepe chestionarea dar te-ai spovedit, unde in conditiile astea? Se poate spovedi, cu grija. Bun, dar sunt sunt si copii in schimb de impartasit.. ). Asta este parinte! Il vei impartasi, ca pacatul in cazul acela e si mai mare. Si stai linistit nu o sa te aresteze sau amendeze nimeni, nu vor avea curajul acesta malefic.. , chiar nici macar daniel ..

    Apreciază

  7. VioletaB said, on mai 14, 2020 at 11:34 am

    Vasile, cred că ar fi mai bine sa promovezi aceasta petiție împotriva vaccinarii obligatorii, nu pe cea a lui radu morar.
    Deja s-au strâns 30 000 de semnături, și în plus e pe o platformă mai de încredere:
    https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii

    Apreciază

  8. Cosmin said, on mai 14, 2020 at 5:14 pm

    Radu Morar intentioneaza sa stranga minim 100.000 de semnaturi, cu care sa promulge conform dreptului oferit de Constitutia Romaniei o lege prin care sa se interzica Vaccinarea Obligatorie.

    Daca o sa urmariti emisiunile lui Radu Morar de la Nasul TV Canada incepand cu 27 Aprilie(de atunci il urmaresc), o sa realizati ca omul s-a schimbat: vorbeste de Dumnezeu, vorbeste de patriotism, vorbeste de eliminarea intregii clase politice impreuna cu securitatea. Nu stiu cum era inainte, dar daca era altfel decat acum, inseamna ca s-a schimbat. Daca era tot asa, atunci de ce nu este simpatizat?

    Vorbeste impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva cipuirii, impotriva cenzurii, educatiei sexuale, etc Aminteste de faptul ca OrtodoxInfo a fost cenzurat.

    Inteleg ca din diverse motive nu toti il simpatizeaza, dar consider ca nu avem nimic de pierdut semnand si aceasta petitie initiata de el.

    Eu cred in pocainta omului si consider ca faptele lui o demonstreaza.

    Stiu ca „solutii lumesti nu sunt”, dar fiecare din noi are datoria de a lupta, de a ne opune tavalugului satanico-globalist, nu cu bate sau topoare, ci printr-o semnatura, printr-o distribuire de petitie sau stire, printr-un sprijin financiar catre media alternativa, etc.

    Vad comentariul lui Andrei-Nicolae, care face o afirmatie fara argument: unele petitii sunt bune altele nu. Care e diferenta? Numai el stie, sau poate e secret.

    Radu Morar spune ca sunt petitii intocmite de securisti cu intentia de a fi trase pe linie moarta ulterior.

    Eu personal am semnat toate petitiile legate de vaccinarea obligatorie, indiferent de pe ce platforma sunt.

    Am observat un lucru insa: petitia lui Radu Morar avea la un moment dat aproape 40.000 de semnaturi si 109.000 de distribuiri pe Facebook. Ciudat. Presupunand ca fiecare ins care a distribuit a si semnat, de ce sunt numai 40.000. Interesant.

    Radu Morar le atrage atentia celor cu platforma sa aiba grija sa nu se joace cu sabotaje.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.