SACCSIV – blog ortodox

Cercetătorii italieni susțin că au produs primul vaccin care ucide coronavirusul

Posted in Italia, STIRI, vaccin, virus by Vali on mai 7, 2020

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/cercetatorii-italieni-sustin-ca-au-produs-primul-vaccin-care-poate-ucide-coronavirusul.html

Cercetătorii italieni susțin că au dezvoltat primul vaccin din lume care poate neutraliza coronavirusul în celulele umane, potrivit agenției italiene Ansa.

Testele desfășurare pe șoareci de laboratorul Institutului Lazzaro Spallanzani din Roma, specialziat în boli infecțioase, arată că vaccinul produce anticorpi capabili să neutralizeze virusul și în celulele umane.

Este cel mai avansat stagiu de testare a unui posibil vaccin creat în Italia. Din câte știu, suntem primii din lume care am reușit să neutralizăm coronavirusul cu ajutorul unui vaccin. Ne așteptăm la acest rezultat și în cazul oamenilor. Vom desfășrua teste pe oameni în cursul verii”, a declarat Luigi Aurisicchio, directorul general al companiei care a dezvoltat vaccinul.

Acesta a cerut ajutorul instituțiilor naționale și internaționale pentru a putea lansa vaccinul cât mai repede.

Producătorul a testat eficiența a cinci vaccinuri care au generat cantități mari de anticorpi, au fost selectate două cu cele mai bune rezultate. Serul a fost izolat din sângele bogat în anticorpi și analizat de laboratorul Instutului Spallanzani.

Am văzut cantitatea de anticorpi indusă și acum vedem că sunt capabili să blocheze virusul”, a explicat Aurisicchio.

Luigi Aurisicchio a explicat că următoarele teste vor stabili cât timp durează imunitatea produsă de acest vaccin.

Producătorul spune că acest vaccin va putea fi ușor modificat – în doar câteva săptîmâni – pentru a fi eficient și împotriva viitoarelor mutații ale SARS-CoV-2.

Tagged with: , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sorin22pg said, on mai 7, 2020 at 6:00 pm

    Este o stire care sa acopere faptul ca a fost gasita cura . Tot in Italia se trateaza pacientii cu plasma din sange. Practic cei care s-au vindecat doneaza plasma. Plasma o poate produce doar corpul omenesc. Las aici un link unde se vorbeste de acest lucru. In Italia incearca sa saboteze pe acesti medici din Mantova, cei din sistem chiar au sugerat sa se reproduca industrial plasma dar este imposibil . Nu sunt de acord pentru deoarece costul este foarte mic. Dupa ce sa aflat de acest lucru profilul facebook la acest doctor care se chiama De Donno a fost inchis. Incearca din rasputeri sa nu se afle de acest lucru. Aici link-ul si poate scrieti de acest lucru

    https://www.iene.mediaset.it/2020/news/plasma-iperimmune-facebook-profilo-de-donno_778962.shtml?fbclid=IwAR1gCLIz8cv0jVt5icvqQQDYEkRwb_q_b6q9dNWGSOcbo_CF557liAYN5Oo

    Apreciază

  2. luigilucretiu said, on mai 7, 2020 at 6:27 pm

    Israel: Se răscoală rabinii? Îl acuză pe Netanyahu că dorește microciparea în masă a populației
    7 mai 2020 0 5.445 1 minut de citit
    Facebook Twitter Google+ LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Reddit VKontakte Odnoklassniki Pocket
    breakingisraelnews.com | Rabbis Accuse Netanyahu of a “Mass Microchip Plot”: Selling Out Israel to the Globalist Agenda
    Premierul israelian Benjamin Netanyahu îl vizitează pe Rabinul șef al Migdal Ha’Emek, rabinul Yitzchak Dovid Grossman la Migdal Haemek

    Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a pornit un mare scandal luni seara, în urma unei conferințe de presă, în care a prezentat noile măsuri de combatere a coronavirus din reglementările Ministerului Sănătății.

    Asta pentru că în timpul discursului său, el a făcut aluzie la ideea de a instala senzori de distanță pe copii, care să genereze semnale sonore atunci când se apropie de oameni.

    Cunoscutul Rabin Amnon Yitzchak, care are mii de adepți în Israel, a declarat că ar dori să dezvăluie ce este în spatele declarației lui Netanyahu. El a acuzat primul ministru că nu este sincer și menționează că un al doilea val epidemic este deja planificat: „Bibi, te prefaci ca nu știi că este totul planificat – un al doilea val (de coronavirus) ca să forțeze vaccinul.”

    Rabinul Yitzchak remarcă, de asemenea, că discursul lui Netanyahu dovedește că tehnologia despre care a vorbit primul ministru există deja și că guvernul israelian intenționează să o utilizeze. Rabinul, de asemenea, presupune că afirmația lui Netanyahu se va traduce prin „microcipuri și senzori, pentru a controla populația și a-i înrobi”.

    Rabinul Yitzchak concluzionează că planul este de a forța pe toți să se vaccineze și, dacă refuză, vor deveni criminali. „Scopul este pregătirea generațiilor viitoare pentru proiectul lui Bill Gates. ”

    „De ce atunci când gripa, care a ucis mult mai mulți oameni, nu v-ați asigurat niciodată că oamenii să nu o răspândească?” rabinul a spus că Netanyahu este membru al Consiliului pentru Relații Externe (n.t. organizația masonică CFR)

    Un alt rabin, rabinul Daniel Asor, de la Institutul Yanar din Ierusalim, a dat și un răspuns aspru la declarația spunând:

    „Netanyahu a depășit orice limită. El va instala un senzor în fiecare persoană din Israel și va începe cu copiii din școli și grădinițe. „

    Referindu-se la povestea biblică a lui Esau care vinde dreptul său de prim născut lui Iacob, Rabin Asor a adăugat:

    „Practic, Netanyahu a vândut națiunea Israel Guvernului Shadow (Guvernul Mondial din Umbră) pentru un blid de linte”.
    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/07/israel-se-rascoala-rabinii-netanyahu-este-acuzat-ca-doreste-microciparea-in-masa/

    Apreciază

  3. Angela said, on mai 7, 2020 at 6:57 pm

    Foarte elegant si subtil modul in care se pune problema: https://evz.ro/divort-de-pandemie-adina-alberts-se-desparte-de-viorel-catarama-motivul-e-socant.html

    Viorel Catarama chiar incearca sa faca ceva concret in afara de vorbe. Dumnezeu sa-l intareasca.

    Apreciază

    • florinache said, on mai 8, 2020 at 10:31 am

      Totusi nu mi se pare in regula sa te imbolnavesti voit, chiar daca boala nu ar fi grava. Mi se pare chiar un pic pacat. E ca si cum ai fuma.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.