SACCSIV – blog ortodox

Europa se cutremură! Eutanasia persoanelor cu demență, aprobată!

Posted in STIRI by Vali on aprilie 22, 2020

Sursa: https://evz.ro/europa-se-cutremura-eutanasia-persoanelor-cu-dementa-aprobata.html

Curtea Supremă olandeză a aprobat eutanasierea persoanelor suferinde de demenţă, chiar dacă acestea nu mai pot să declare că își doresc sinuciderea asistată.

 

Justiţia din Olanda a achitat o femeie medic acuzată că a eutanasiat, în 2016, o pacientă cu Alzheimer.

„Ministerul Public a trimis cazul la Curtea Supremă, pentru a obţine clarificări juridice – o măsură neobişnuită, dispusă ”în interesul legii”.

Parchetul încerca să obţină precizări cu privire la dreptul persoanelor atinse de demenţă de a-şi decide propria soartă – o problemă pentru care nu avea un răspuns clar.

<<Un medic poate să dea curs unei cereri scrise de eutanasie a persoanelor atinse de demenţă avansată>>, a stabilit marţi Curtea Supremă.

În cazul în care se îndeplinesc toate condiţiile stabilite prin lege, un medic nu poate fi adus în faţa justiţiei, chiar dacă pacientul nu mai este în măsură să-şi reitereze dorinţa de a muri, precizează într-un comunicat cea mai înaltă instanţă judiciară din Olanda.

Legislaţia prevedea deja că o persoană are dreptul să formuleze în scris o cerere de eutanasiere în cazul în care nu va mai avea capacitatea de a-şi exprima voinţa ulterior.

De-acum, ”acest lucru se aplică de asemenea dacă incapacitatea de exprimare a unei voinţe este cauzată de o demenţă avansată”, a stabilit Curtea Supremă.

Eutanasia este autorizată de legea olandeză numai în condiţii stricte.

Este necesar ca cel puțin doi medici să certifice faptul că nu există altă soluţie rezonabilă pentru pacient şi că suferinţa acestuia este insuportabilă şi fără vreo speranţă de ameliorare, potrivit romaniatv.ro.

 

 

Cititi si:

https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/21/eugenie-instrumentul-prin-care-papusarii-doresc-diminuarea-drastica-a-populatiei-pamantului-si-transformarea-celor-ramasi-in-sclavi/

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mario said, on aprilie 22, 2020 at 2:40 pm

    off
    pe 24 mai se voteaza anexarea Cisiordaniei in parlamentul israelitean urmand sa fie propusa in fapt dupa data de 1 iulie
    https://thehill.com/policy/international/493769-trump-peace-plan-set-to-advance-after-israeli-leaders-strike-governing?amp

    Apreciază

  2. mircea.v said, on aprilie 22, 2020 at 2:46 pm

    https://gnews.org/179505/

    https://www.globaltimes.cn/content/1185999.shtml

    Ideea:

    „Professor Luc Montagnier, who won the Nobel Prize for Medicine in 2008 for discovering HIV as the cause of the AIDS epidemic, said in a recent media interview, claiming SARS-CoV-2, responsible for the COVID-19 pandemic, „is a virus that was manipulated and accidentally released from a laboratory in Wuhan, China, in the last quarter of 2019.” Montagnier said that Indian researchers have tried to publish the results of analyses that showed the coronavirus genome contained sequences from HIV virus.

    The academic analysis by nine researchers from the India Institute of Technology was published on January 31 on website bioRxiv, titled „Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag.”

    However, the research article was withdrawn shortly after.”

    Si acum „stiintificii” au sarit pe colegul lor „nobel”, ca e tampit si ca vine cu idei absurde.

    Pana la vaccinarea obligatorie din Franta, tot poporul vorbea de „nobelul” nostru cand se referea la profesorul Luc Montagnier. A venit vaccinarea obligatorie, si Profesorul a fost printre putinii care s-au opus, si destul de tare. Din momentul ala, peste „nobelul nostru” au inceput sa fie imprastiate tone de dejectii ce ieseau din gura presei, „stiintificilor”….

    Omul e meserias pt domeniul lui, e clar Chiar daca s-a retras din activitatea stiintifica, un meserias nu poate fi pacali.. Nu are cum. Iar la nivelul profesorului, nici atat. Asta e parerea mea.

    Apreciat de 4 persoane

    • sherlock_holmes said, on aprilie 23, 2020 at 7:53 am

      Profesorul Luc Montagnier pare un om deosebit si are partial dreptate si cu virusul manipulat. Numai ca laboratorul bio din Wuhan este o fumigena,care sa-i acopere cu fumul ei pe adevaratii faptasi. Chinezii pur si simplu au fost pacaliti de americani si altii,si cu laboratorul,si cu atragerea unor cercetatori chinezi in programul american de studiu pe virusi Corona care incepuse cu multi ani in urma,inclusiv de creare a unor arme biologice…asa ca in urma unei scurgeri accidentale a virusului,nu ar fi putut nega ca nu lucrau la el.

      Acum daca scurgerea a fost accidentala sau nu,din laborator sau din afara lui,fiecare crede dupa convingerile lui.Oricum virusul il aveau multi ( multe tari,care au lucrat la el )

      Oricum China dar si Rusia cred ca stiu ca acesta este un atac biologic,chiar daca o recunosc sau nu. Si mai stiu ca orice alt virus ( sau mutatie cum ii alinta ei acum ) cu mult mai letal poate fi raspindit in orice comunitati ale lor.

      Apreciat de 1 persoană

  3. luigilucretiu said, on aprilie 22, 2020 at 5:00 pm

    Klaus Iohannis: ”După 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție”
    https://stirileprotv.ro/stiri/politic/iohannis-sedinta-cu-membri-guvernului-privind-masurile-de-gestionare-a-epidemiei-covid-19.html

    Apreciază

    • Cosmin said, on aprilie 22, 2020 at 8:53 pm

      @ luigilucretiu

      Au ramas securistii lui Johanis cu stocuri mari de masti si trebuie consumate cumva.

      Apreciază

  4. Mihai said, on aprilie 22, 2020 at 7:45 pm

    Acest fragment a fost publicat la adresa https://banned.video/watch?id=5e8c9ef7475781009430c49d

    Transcriere:

    În Grecia Antică, acum aproape 2400 de ani, Platon discuta despre importanța controlului populației. Aristotel apăra folosirea avortului și a infanticidului.
    În 1798, Thomas Malthus a scris un eseu despre ”principiul populației”. Acesta sublinia ideea de ”evenimente pozitive”: boli, războaie, dezastre, foamete, și genocid. Malthus afirma că aceste lucruri ar trebui folosite pentru a crește rata mortalității. El credea că suferința umană este o consecință ”absolut necesară”.
    În 1859, Charles Darwin a publicat ”Originea Speciilor”. În această carte, Darwin numai a făcut aluzie la problemele pe care le-ar genera existența populației. Dar vărul lui, Sir Francis Galton, a devenit obsedat de această idee.
    În 1883, Galton a publicat lucrarea ”Investigații privitoare la condiția umană și dezvoltarea acesteia”, în care a scris că intenția lui este să se ocupe de diverse subiecte mai mult sau mai puțin în legătură cu cel al ”cultivării rasei”. Sau, așa cum am putea s-o numim, cu ”eugenia”.
    Acest termen provine din cuvântul grecesc ”eugenes”, care înseamnă ”de viță nobilă”.

    La începutul secolului 20, eugenia a devenit o ramură de studiu în universități. Au fost fondate (și finanțate) organizații care să promoveze ideea și să atragă publicul. Institutele ”Kaiser William” și ”Cold Springs Harbour” au respins ideea că toți oamenii se nasc egali, și au început să promoveze ideea de a ”cultiva” a nouă rasă: ”oamenii-stăpâni”, de neam nobil.
    În America a fost fondată organizația ”Planned Parenthood” (Planificare familială) de către Margaret Sanger, o susținătoare a eugeniei pe criterii rasiale. Președintele IBM, Thomas J. Watson, a fondat o sucursală specială a IBM în Polonia, numită ”Instalațiile Productive Watson”, pentru a da o mână de ajutor la invadarea Poloniei de către naziști. Această organizație a continuat să existe și după război, iar toate activitățile erau gestionate de către IBM de la sediul central din New-York.

    În timpul Procesului de la Nuremberg, pentru a se apăra, naziștii au apelat la mărturia judecătorului Oliver Wendell Holmes de la Curtea Supremă din SUA. Ei au pretins că programul nazist de eugenie (masacrarea oamenilor) era condus din Statele Unite.
    Naziștii au fost condamnați pentru crime de război, dar nu și Thomas Watson. Mai târziu, acesta a creat ”Corporația IBM pentru comerțul Mondial”, și a lăsat IBM moștenire fiului său. Nepoata lui a ajuns să se căsătorească cu nepotul lui Margaret Sanger.

    Tatăl lui Bill Gates a lucrat în Consiliul de Conducere la Planned Parenthood, iar mama lui Bill Gates a lucrat în Consiliul de Conducere de la IBM, firma cu care s-a asociat Bill Gates pentru a fonda Microsoft.

    Fără să aibe studii medicale, Bill Gates a devenit mai târziu cel mai mare susținător din lume al vaccinării și al controlului populației. Vi se pare că toate astea sunt o coincidență ?
    Fundația Bill și Melinda Gates finanțează Organizația Mondială a Sănătății, Institutul Național de Sănătate din SUA, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (SUA), și Națiunile Unite. Iar acum Bill Gates spune că, până nu ne vaccinăm în masă, s-ar putea să nu ne mai putem aduna niciodată în grupuri.
    Bill Gates: ” … și care activități, precum întrunirile în masă, ar putea fi considerate ”mai opționale”. Deci, până nu vă vaccinați pe scară largă, acele activități s-ar putea să nu mai revină niciodată.”

    În cadrul Grupul de Luptă Împotriva Coronavirului, înființat de Trump, toți cei de acolo susțin planurile de vaccinare ale lui Bill Gates. Dr. Anthony Fauci se află în Consiliul de conducere de la Fundația Bill și Melinda Gates.
    În ianuarie 2017 (înainte ca administrația Trump să intre în pâine), Fauci a afirmat – în fața publicului adunat la Universitatea din Georgetown – că va fi o ”pandemie supriză” în timpul președinției lui Trump.
    Anthony Fauci: ”Nu există îndoială că administrația care vine acum va avea o provocare în domeniul bolilor infecțioase, atât al celor cronice – în sensul bolilor care deja fac probleme, și avem o mare povară cu astea acum – dar și în sensul izbucnirii neașteptate a unei boli.”
    Deborah Birx este în Consiliul de Conducere al ”Fondului Global pentru combaterea SIDA, tuberculozei, și malariei”. Acest fond a fost creat de Fundația lui Gates, și este cunoscut pentru fraude financiare de miliarde de dolari.

    În octombrie 2019, Bill Gates a sponsorizat Evenimentul 201, o simulare care a estimat 65 milioane de morți în urma unei epidemii de coronavirus.
    În noiembrie 2019, Institutul Pirbright (fondat de Bill Gates) a primit aprobare pentru patentul european EP 3 172 319 B1 – un vaccin împotriva coronavirusului, care ar putea fi utilizat pe oameni.

    Astăzi, dr. Fauci spune că virusul va tot reveni. El spune că soluția pentru rezolvarea problemei va fi un vaccin nou.
    În Australia, Primul Ministrul le spune oamenilor că activitățile vor fi închise luni de zile, că acesta este ”noul normal”, și că singurul mod de a ieși din casă este prin acceptarea vaccinului.

    Nu există nici o dovadă că vaccinurile ar fi soluția. De fapt, Centrul pentru prevenirea Bolilor (SUA) au admis în fața Curții Federale că nu au studii care să confirme pretenția lor că vaccinul nu cauzează autism.
    Un om de știință de top din cadrul Națiunilor Unite a recunoscut că vaccinurile ucid oameni.

    A venit timpul să ne putem mintea la contribuție. Veți permite guvernului vostru să impună vaccinarea obligatorie ?

    Pentru infowars.com a transmis Greg Reese.

    Apreciat de 1 persoană

  5. acelas said, on aprilie 22, 2020 at 10:55 pm

    o intelegere mai explicita aici. Pacat de partea de final, demna de o fantasma eretica deja „traditionala”

    Apreciat de 1 persoană

  6. Gheorghe said, on aprilie 24, 2020 at 9:46 am

    Bun, transforma medicii în criminali. Oricum sunt destui nebuni care îmbracă halatul alb, le mai trebuia și legalizare la crima. Urat! Dumnezeu nu mai exista pentru Europa.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.