SACCSIV – blog ortodox

De ce au fost inchise peste 100 dintre cele mai mari telescoape de pe Pamant?

Posted in virus by saccsiv on aprilie 12, 2020

Peste 100 dintre cele mai mari telescoape de pe Pământ au fost închise pe motiv de coronavirus:

COVID-19 forces Earth’s largest telescopes to close

Obsolut sigur, motivul real nu este coronavirusul, caci aceste telescoape nu sunt construite in mijlocul oraselor, ci din contra, pe inaltimi cat mai pustii.

Care ar fi insa motivul real?

 

Tagged with: , ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Elena J. said, on aprilie 12, 2020 at 5:00 pm

    Sa poata intoxica populatia cu chemtrails, sa poata monta antene 5G, sa fure in liniste paduri, totul cat mai ascuns.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 12, 2020 at 5:11 pm

      Elena J.

      Cu ce-i incurca telescoapele la toate astea?

      Apreciază

      • Dariusm said, on aprilie 12, 2020 at 8:01 pm

        Ar putea vedea de exemplu astrologii care se uita prin acele telescoape performante punerea in practica a planului ocultei: instalarea satelitilor Starlink ai lui Elon Musk, proiectul Bluebeam cu holograma, avioanele chemtrails,etc, etc … si ar putea ciripi unul dintre acesti astrologi si asta nu e de dorit evident.

        Apreciază

  2. Vali said, on aprilie 12, 2020 at 5:37 pm

    Poate pt ca de destul de mult timp se vorbeste despre o aliniere a planetelor ?

    Pe site-uri straine scrie ca Luni, 13 aprilie, ora 7:00 a.m. putem admira pe cer: Marte, Saturn, Jupiter și Luna, perfect aliniate.
    https://www.francetvinfo.fr/sciences/astronomie/un-exceptionnel-alignement-de-planetes-visible-dans-le-ciel_1277555.html

    In link-ul asta este o poza frumoasa cu plantele aliniate, problema e ca aici spun ca alinierea incepe pe 14 aprilie
    http://www.astro-urseanu.ro/calendar_aprilie.html

    In articolul de aici, aflam ca turcii inchid cateva orase tot in aceasta perioada
    https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/11/locuitorii-din-31-de-orase-din-turcia-nu-au-voie-sa-si-paraseasca-locuintele-timp-de-48-de-ore/

    O alta bizarerie ale acestor timpuri este exodul cadrelor de conducere.

    „În lunile premergătoare celei mai mari crize a pieței bursiere din istorie și odaca cu erupția celei mai mari crize de sănătate publică, am fost martorii celui mai mare exod al directorilor generali de companie pe care l-am văzut vreodată. Și după cum veți vedea mai jos, persoanele interesate au vândut miliarde de dolari din propriile companii chiar înainte de prăbușirea bursei. În viață, sincronizarea poate fi decisivă și uneori oamenii doar au noroc. Dar pare ciudat că atât de multe dintre elitele corporative sunt atât de „norocoase” în același timp.

    „CEO-urile demisionează în număr record anul acesta, cu peste 1.332 plecări între ianuarie și sfârșitul lunii octombrie 2019, conform noilor date publicate miercuri. Deși nu este neobișnuit să vedem CEO-urile fugind în mijlocul unei recesiuni, este interesant să vedem un astfel de val de plecări ale executivilor superiori pe un fundal de profituri corporative și înregistrări bursiere puternice.
    Luna trecută, 172 de CEO-uri și-au părăsit locurile de muncă, potrivit firmei de căutare executivă Challenger, Grey & Christmas. Aceasta este cea mai mare cifră lunară înregistrată, iar totalul cumulat de la începutul anului depășește chiar valul de plecări executive în timpul crizei financiare „.

    Până la sfârșitul anului, un număr record de 1.480 de șefi au demisionat din funcțiile lor.

    Însă, pentru majoritatea oamenilor, se părea că perioada potrivită încă se desfășura la sfârșitul anului 2019. Profiturile companiilor au crescut și piața bursieră a înregistrat recorduri succesive.

    Da, au existat multe semne că economia mondială încetinea, dar majoritatea experților nu au prevăzut o recesiune iminentă.

    Deci de ce au decis atât de mulți CEO-uri că este timpul să mergem mai departe?

    Iată câteva dintre marii CEO care au ales să se pensioneze în 2019 …

    Dennis Muilenburg – Boeing
    United Airlines – Oscar Munoz
    Alphabet – Larry Page
    Gap – Art Peck
    McDonald’s – Steve Easterbrook
    Wells Fargo – Tim Sloan
    Sous blindage – Kevin Plank
    PG&E – Geisha Williams
    Kraft Heinz – Bernardo Hees
    HP – Dion Weisler
    Bed, Bath & Beyond – Steven Temares
    Warner Bros. – Kevin Tsujihara
    Best Buy – Hubert Joly
    New York Post – Jesse Angelo
    Colgate-Palmolive – Ian Cook
    MetLife – Steven Kandarian
    eBay – Devin Wenig
    Nike – Mark Parker

    Desigur, exodul în masă al liderilor de afaceri nu s-a oprit aici.

    De fapt, 219 CEO-uri și-au dat demisia doar în luna ianuarie 2020.

    La acea vreme, începuse să fie clar că coronavirusul care face ravagii în China ar putea deveni o mare pandemie globală.

    Unii dintre acești CEO au salarii mari și este mult mai ușor să luați banii și să fugiți decât să rămâneți la cârma unei companii mari și să-l îndrumați prin criză, cea mai dificilă pe care am cunoscut-o vreodată.

    Iată câțiva dintre cunoscuții CEO care au demisionat până acum în 2020 …

    Bob Iger, CEO of Disney
    Ginni Rometty, CEO of IBM
    Harley-Davidson CEO Matt Levatich
    T-Mobile’s CEO John Legere
    LinkedIn CEO Jeff Weiner
    Mastercard CEO Ajay Banga
    Keith Block, co-CEO of Salesforce
    Tidjane Thiam, CEO of Credit Suisse
    Hulu CEO Randy Freer

    „Potrivit unei analize a Wall Street Journal, directorii de conducere ai companiilor americane au vândut în total aproximativ 9,2 miliarde USD în acțiuni ale propriilor companii între începutul lunii februarie și mijlocul lunii martie.
    Vânzarea a permis executivilor – inclusiv mulți din industria financiară – să evite pierderi potențiale de 1,9 miliarde de dolari, potrivit analizei, întrucât indicele bursier S&P 500 a scăzut cu aproximativ 30%, între 19 februarie și închiderea pieței din 20 martie „.

    Pe piața bursieră, câștigați bani doar dacă ieșiți la timp, iar mulți dintre CEO-uri par să aibă o sincronizare impecabilă …”

    https://www.nbcnews.com/business/business-news/why-have-more-1-000-ceos-left-their-post-past-n1076201

    https://exoportail.com/pourquoi-des-centaines-de-pdg-ont-ils-demissionne-juste-avant-que-le-monde-ne-devienne-completement-fou/?fbclid=IwAR1fputnWXn3nz6oAKVGuRVAoKAdGsObG4glb6-OEAEVO_Ig9QYbWw6gesY

    Apreciază

    • contracurent said, on aprilie 12, 2020 at 8:17 pm

      vali, toate corpurile ceresti insirate de tine, aliniate sau dezlanate, se vad cu ochiul liber , nu e nevoie sa inchizi 100 de telescoape ca nu cumva sa se foloseasca de ele nea grigore din odobesti cand vrea sa observe alinierea planetelor, ca altfel nu adoarme noapte de grija

      Apreciază

  3. minionita said, on aprilie 12, 2020 at 5:51 pm

    Poate are legatura cu satelitii lansati la greu. E posibil sa existe anumite chestii care nu trebuie vazute. Si de vreme ce coronavirusul a aparut si la unii care nu au fost in zone sensibile si nu au avut contact cu persoane contaminate e clar ca se poate transmite si wireless(sic)

    Apreciat de 3 persoane

  4. Ioan said, on aprilie 12, 2020 at 6:00 pm

    Oare se prepara sa puna in act proiectul Blue Beam ,si nu trebuie sa existe nimeni,care sa-si dea seama ca e doar un spectacol? Asta in cazul in care,cine lucreaza la aceste telescoape,folosindu-le,si-ar putea da seama ca totul e fake ???

    Apreciat de 2 persoane

  5. Cosmin said, on aprilie 12, 2020 at 6:32 pm

    Cometa Atlas va incepe sa devina vizibila pana undeva pe la jumatatea lui mai, inspre nord, zona Carului Mare.

    Totusi nu cred ca acesta sa fie motivul. Cometa cica ar avea haloul de dimensiuni impresionante, cam cat jumatate diametrul soarelui.

    Am zarit in schimb activitate satelitara intensa acum vreo 10 zile.

    Poate nu e nici una nici ailalta… CIne stie ?

    Si in orasul unde am locuit, exista un observator astronomic cu program public si este inchis de cand cu covid-ul.

    Observatorul astronomic, e situat in oras, probabil ca inchiderea lui temporara e legitima… in masura in care chiar exista un virus.

    Apreciat de 1 persoană

  6. contracurent said, on aprilie 12, 2020 at 8:21 pm

    probabil e acelasi motiv pt care si vaticanul si-a construit un telescop, vor fi semne mari in cer in vremurile din urma si prostimea nu trebuie sa afle prea devreme; daca s-a inchis si lucifer, inseamna ca ce era de vazut, a fost vazut si nu mai au nevoie de ele; sper totusi sa nu am dreptate

    Apreciază

  7. ioanide said, on aprilie 12, 2020 at 9:20 pm

    Cometa de la sfarsitul lunii aprilie.

    Apreciază

  8. Duhul Căpitanului said, on aprilie 12, 2020 at 9:25 pm

    Pentru ca Dumnezeu mai vrea să ne arate o dată, la urma, ca pământul este plat și ca este cea mai mare nebunie sa te împotrivești cuvântului Sau, revelat în Sfânta Scriptura..

    Apreciat de 1 persoană

  9. maresalul said, on aprilie 12, 2020 at 10:27 pm

    chiar asa aici lucreaza putine persoane is izolate de mariile aglomeratii se pot tine distantele de securitate 2 metrii….

    Apreciază

  10. Mihai said, on aprilie 12, 2020 at 10:30 pm

    Icke: Elon Musk a obținut de la Biroul Federal de Comunicații din SUA (controlat de Ocultă) permisiunea de a lansa până la 42000 de sateliți pe orbită joasă (între 160 și 2000 de km de la sol) și 1 milion de antene 5G în SUA. Deja numai cu sateliții lansați până acum au apărut complicații pentru comunitatea astronomică internațională, care se plânge că nu mai pot vedea cerul nopții din cauza acelor sateliți.
    Probabil că unele lucruri ale trecutului vor fi trase pe linie moartă pentru a face loc acestui nou (dar vechi) proiect, prin care Oculta va crea o realitate virtuală, prin conectarea oamenilor la nanoroboți care vor facilita interfața om-mașină. Ceea ce urmăresc ei este să transforme pe oameni într-un fel de computere. Cu infrastructura și tehnologia 5G ei vor fi capabili să ”dea telefon” la toată lumea în același timp. Nanoroboții sunt băgați în noi prin mai multe lucruri, printre care vaccinuri.
    Dacă acești sateliți sunt pe orbită joasă, atunci asta ar putea fi o explicație. Oricum, sateliți erau lansați și dezafectați mereu. Sunt mulți sateliți care au avut activitate pe orbită și acum nu mai sunt acolo.

    Apreciază

  11. Vali said, on aprilie 12, 2020 at 11:02 pm

    Nu vad vreo conspiratie aici sincer, s-au dat legi peste tot in lume ca lumea sa stea in case, si ca orice alta activitate/companie si aici se vad rezultatele. In astfel de locuri lucreaza si cate 70 de oameni, si cum nimeni nu asteapta vreo invazie extraterestra, nu s-a pus probabil problema de „siguranta nationala”.

    Apreciază

  12. isa said, on aprilie 13, 2020 at 1:00 am

    Au fost închise ca sa nu vadă ceea ce ar putea sa vada. De exemplu, sosirea a ceva sau a cuiva ?!

    Apreciază

  13. paul said, on aprilie 13, 2020 at 5:47 am

    Ursula voi der Leyen-Persoanele în vârstă ar putea fi izolate pana la sfârșitul anului (nr.în lagare).Ticăloșii!

    https://m.activenews.ro/externe/Ursula-von-der-Leyen-Persoanele-in-varsta-ar-putea-fi-izolate-pana-la-sfarsitul-anului-161009

    Apreciat de 1 persoană

  14. Ion said, on aprilie 13, 2020 at 5:49 pm

    Pământul plat !

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.