SACCSIV – blog ortodox

IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST

Posted in antihrist, Ioan Ianolide by saccsiv on februarie 5, 2020

IOAN IANOLIDE, ”DETINUTUL PROFET “,1985.

Detinutul simte ca intr-un viitor previzibil puterea comunista va fi anihilata . Si totusi el e trist si ingrijorat .
Trist este pentru ca vede ca aceia care au avut puterea comunizarii tarii se profileaza ca stapani si ai lumii care va veni . Este ingrijorat pentru ca intelege ca se deschid perspectivele unei tiranii mondiale , fara oponenti si fara precedent .

[…]
Din punct de vedere antihristic , comunismul ateu si-a indeplinit misiunea si nu mai este necesar , deci poate sa dispara spre a transmite puterea sa unei noi forte apocaliptice … ”
[…]
Pacea de dupa primul razboi mondial a fost pacea masonica , pacea de dupa al 2 lea razboi mondial este pacea iudaica , fiindca s-a produs conflictul dintre capitalism si comunism . Numai evreii detin centrele de gandire si de putere , atat in lumea capitalista cat si in cea comunista . Desi puterea lor este mare si in capitalism si in comunism , ei nu sunt tolerati ca stapani de catre nimeni . Asa au ajuns evreii sa fie dusmanii lui Dumnezeu , ai crestinatatii , ai islamului , ai comunismului si ai capitalismului . Folosind aurul , minciuna si teroarea , ei umilesc omenirea intreaga . Despre ei nu se poate spune adevarul decat cu riscul crucificarii . Ei il ucid din nou pe Hristos. Ce va fii ?

[…]

Experienta pitesteana a esuat , dar daca omenirea nu va intelege la timp ce o asteapta , va fi o bezna pitesteana internationala.

http://ierisiastazi.files.wordpress.com/2014/04/ioan-ianolide-detinutul-profet.pdf

 

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru said, on februarie 5, 2020 at 6:02 pm

    Este deja un Pitești la nivel mondial, pt cine are ochi de văzut.

    Apreciază

    • Andrei said, on februarie 6, 2020 at 9:37 am

      Nu este inca dar … VA FI. La Pitesti le era sa frica pana sa si gandeasca. Orice gand care le trecea prin minte aducea si schimbari extrem de mici pe fata lor dar care erau sesizate de catre tortionari. De aici incepea tortura pana in momentul marturisirii daca aceasta nu era facuta imediat de catre detinut. Retineti ca se ajunsese in situatia in care nici macar un singur gand nu mai putea fi tainuit. Niciunul. Le era pur si simplu frica sa gandeasca pana si cele mai banale lucruri pentru ca astfel ar fi putut face rau cuiva nevinovat (pe baza declaratiilor pe care le dadeau incepea o intreaga ancheta care se lasa de regula cu condamnari grele).

      Repede si sigur ne indreptam catre o societate a supravegherii totale iar oamenii vor avea din ce in ce mai mult un comportament politic corect. Inca de pe acum parintii evita sa-si educe copiii in privinta unor subiecte sensibile penalizate de corectitudinea politica iar Zeul Tolerantei face ravagii in mintile si sufletele lor. Vin astfel din urma noi generatii care nu mai au educatia si adevaratele repere necesare unei gandiri clare, obiective, in duhul Adevarului. Acestia sunt asa-zisii analfabeti functional care vad dar nu pricep, aud dar nu inteleg.

      Deja in China sunt cateva zeci de milioane de oameni care au citit operele Presedintelui Xi pentru a-si creste scorul social, sunt companii care folosesc scanere ale undelor cerebrale ca sa-si dea seama in ce masura angajatii sunt concentrati pe munca pe care o fac iar drepturile altor zeci de milioane sunt limitate (ex. nu-si pot cumpara bilete la avion si la trenuri de mare viteza, nu pot accesa credite bancare sau daca o fac au conditii mult mai grele samd).

      Sigur ca zorii noii societati totalitariste, un neo-sclavagism tehno-globalist, sunt foarte clari si ne indreptam cu pasi repezi catre acel nou Pitesti planetar dar, din pacate, vocile celor care afirma raspicat acest lucru sunt extrem de putine iar cei care reactioneaza in vreun fel aproape … . Toate aceste lucruri se vor intampla pentru ca suntem departe de Adevaratul Dumnezeu, singurul care poate opri / frana avansul tainei faradelegii in lume. Poate ca sunt multi credinciosi cu buzele dar cu inima … hai sa fim sinceri si sa nu ne amagim.

      Majoritatea crede ca poate fi si cu Dumnezeu si cu Mamona. Asa se indreptateste in folosirea tuturor instrumentelor pe care satana le are in slujba sa pentru daramarea lumii. Sub masca utilitarismului (a ideii ca ceva nu este rau in sine ci doar modul in care-l folosesti ii da un scop bun sau rau) se ascunde de fapt necredinta. Asa s-a ajuns ca oamenii sa renunte de bunavoie la darurile pe care le-au primit de la Dumnezeu si sa le inlocuiasca prin tehnica. Asa s-a ajuns la slabanogirea trupului dar si a mintii si, mai ales, a sufletului.

      Prin folosirea tehnicii „smart” totul pare mai rapid si mai usor de facut dar in fond ne lipsim de bunavoie de Puterea data de Dumnezeu inlocuindu-o astfel cu Puterea tehnicii „smart” ajungand astfel dependenti de un sistem satanic in loc sa fim dependenti de Dumnezeu. Daca luam in discutie aspecte punctuale, gen – uite ce usor comunic cu whatsapp, riscam sa nu vedem padurea din cauza copacilor. Daca ne detasam putin vom realiza ca de fapt fiecare pas mic este o cedare care ne aseaza pe acelasi drum al indepartarii de Dumnezeu.

      Iar acesta nu este pesimism. Nici loc de deznadejde nu este. Toate ar trebui sa ne creasca trezvia si sa ne mobilizeze sa punem inceput bun si sa alegem calea cea stramta care duce catre mantuire.

      Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Apreciat de 4 persoane

  2. Duhul Căpitanului said, on februarie 5, 2020 at 8:33 pm

    Satana se mai deghiza doar cu doua camasi:a căzut comunismul și a dat jos cămașa roșie, se va reseta și actuala ideologie neomarxista, și, în sfârșit, diavolul se va arăta cu adevărat(în pielea goala) in persoana antihristului..

    Apreciat de 1 persoană

  3. vlad tepes said, on februarie 5, 2020 at 11:26 pm

    „Mă, întoarceţi-vă la Dumnezeu caci calul roşu bate la porţile Răsăritului. Dar sa nu va întristaţi ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”, le spunea Boca oamenilor.

    Apreciat de 1 persoană

  4. […] IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST […]

    Apreciază

  5. […] IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST […]

    Apreciază

  6. […] IOAN IANOLIDE despre ANTIHRIST […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.