SACCSIV – blog ortodox

N-A SCAPAT nici JK ROWLING. Celebra autoare a romanelor “Harry Potter” este PUSA LA ZID de gloate isterizate, deoarece a indraznit sa declare ca SEXUL BIOLOGIC ESTE REAL

Posted in TRANSSEXUALISM by saccsiv on decembrie 22, 2019

SUMMIT NEWS: JK Rowling Cancelled by Woke Outrage Mob For Saying Biological Sex is Real

JK Rowling pusă la zid de o mulțime isterizată pentru a spus ca sexul biologic este real

Autoarea lui Harry Potter, JK Rowling, a fost pusă la zid de o foarte nervoasă mulțime la a cărei creare chiar ea a ajutat, după ce a lăsat un mesaj pe Twitter, în sprijunul femeii care a fost concediată deoarece a spus că “bărbații nu se pot transforma în femei”

Rowling a revenit pe Twitter pentru prima dată în ultimele luni pentru a-și exprima solidaritatea față de Maya Forstater, care și-a pierdut job-ul de la Centrul Global pentru Dezvoltare, un think tank care vorbește împotriva inegalității, pentru un mesaj postat pe Twitter acum mai mult de un an.

“Ceea ce mă surprinde foarte tare este că oameni foarte inteligenți pe care îi admir,  care sunt absolut pro-știință în alte domenii,  și sunt luptători pentru drepturile omului și ale femeilor se abțin să spună adevărul, că bărbații nu se pot transforma în femei (deoarece ar putea răni sentimentele bărbaților)”, a postat ea pe Twitter în Septembrie 2018.

După ce Forstater a fost concediată, o mulțime de persoane publice au sărit în apărarea ei, printre care și Rowling.

“Îmbrăcați-vă cum vreți. Numiți-vă cum vreți. Culcați-vă cu orice adult care vă vrea. Trăiți-vă viața în pace și siguranță,” a postat pe Twitter Rowlig.

“Dar să dai femei afară din serviciu doar pentru că au spus că sexul biologic este real?” a întrebat ea.

Pentru că a făcuta ceastă crimă atroce de a recunoaște că sexul biologic este real, Rowling trebuie să răspundă unei mase furioase și unui hastag #TERF (o feministă radicală care exclude oamenii transgen) care a început să prindă contur.

“Fata mea, care este trans, este un mare fan al tău,” spune mama unei fete transgender. “Îmi rupe inima să te văd postând ceva care face discriminarea împotriva ei un comportament normal din partea unui angajat. Cele mai credibile organizații medicale confirmă oamenii trans. Te rog să te documentezi.”

“De-a lungul anilor JK Rowling și-a folosit masiva platformă aproape în exclusivitate pentru a distruge mișcarea de stânga și pentru a ruina viețile oamenilor transgen“,  a spus pe Twitter un alt utilizator.

“Nu există nici o scuză în acest moment pentru a nu știi că JK Rowling este o transfoba care urăște oamenii trans, în special femeile trans”, adaugă un altul.

“Am crescut ca un copil trans, citindu-ți cărțile ca o formă de evadare. Des alegeam pentru mine nume ale unor personaje, până am ajuns să mă simt confortabil cu ceea ce eram. Această decizie, de a susține oamenii care mă urăsc, și vor să îmi facă rău mă face să plâng… De ce? De ce?” se întreabă altul.

Această postură pentru Rowling este ușor ironică, ținând cont că în ultimii ani ea a susținut fiecare mișcare de “trezire”, oricât de ridicolă ar părea, mergând chiar până la a spune că personajul Hermione era neagră, chiar dacă în cărtile Harry Potter este descrisă ca având “fața alba”.

 

Tagged with: ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kunta kinte said, on decembrie 22, 2019 at 7:09 pm

    Off topic
    Pe site’ul http://www.aparatorul.md
    scrie ca un pelerin roman( absolvent la Teologie) a cazut si murit intr-o prapastie de 40 m tinind o icoana in brate. Stiti ceva de asta?

    Apreciază

    • Constantin said, on decembrie 22, 2019 at 9:16 pm

      ,,Un tânăr român în vârstă de 28 de ani, care absolvise de curând Facultatea de Teologie din București, a fost găsit fără viață după ce s-a prăbuşit în gol 40 de metri, pe Muntele Athos. În momentul în care a fost găsit, băiatul avea în mâini o icoană a Maicii Domnului. Trupul neînsuflețit a fost găsit joi, 12 decembrie, lângă intrarea în peştera Sfântului Atanasie Athonitul, de pe Muntele Athos. Site-ul ekathimerini.com, citat de Observator, scrie că cel care a descoperit trupul fără viaţă al băiatului a fost un călugăr de la Mănăstirea Lavra. Conform primelor cercetări efectuate de autoritățile din nordul Greciei, tânărul de 28 de ani a murit după ce s-a prăbuşit de pe o stâncă, de la 40 de metri înălţime, dar nu se știe dacă a fost un accident sau o decizie a sa de a-și pune capăt vieții. Băiatul venise în pelerinaj pe Muntele Athos în urmă cu o săptămână, când s-a cazat la un schit românesc, iar ultima oară a fost văzut miercuri dimineaţă.Presa din Grecia scrie că tânărul a fost găsit ţinând în mâini o icoană a Fecioarei Maria. Este posibil sa fie accident!

      Apreciază

  2. acelas said, on decembrie 24, 2019 at 5:29 pm

    pai lucrurile sunt destul de simple și net tranșate de Dumnezeu. Sexul morfologic determina cert genul și orientarea sexuala a omului, fara abatere. Anume, dacă bărbatul are la partea bărbătească testicule, testiculele secreta testosteron, hormonul masculin. Că atare vei căuta în orientarea ta hormonul complementar, lipsă, adică estrogenul. Nu are nici un sens că omul sa caute de la natura ceea ce el are deja și corpul ii tot produce. E o nebunie. De ce ar mai „căuta”? Cauți ceea ce nu ai, ceea ce ai lipsa, de aia cauți! Nu cauți ceea ce ai avut dintotdeauna. La fel și invers. Aparatul genital al femeii secreta testosteron, de asta femeia in mod natural și cert va căuta hormonii lipsa, nu ceea ce are de când e ea (și de care este deja „îmbibată” după cum mai scrie in unele studii), anume caută testosteronul. Dar o alta femeie nu produce testosteron, deci nu are ce sa migreze in plăceri la „ea”, că ceea ce i-ar oferi o femeie are deja și încă din plin, nu are nevoie de așa ceva, de aia e și senzația de greață când se confunda persoanele și realizezi ce e de același sex. Desigur, se poate face o atracție între persoane de același sex, bărbați de exemplu, dacă testiculele n-or mai secreta vreodată testosteron, ci invers hormoni feminini. Or, așa ceva încă nu s-a întâmplat și nu s-a dovedit până acum de când e viața pe pământ, și Dumnezeu nu a greșit. De asta testiculul e făcut, că sa secrete hormonul sau, masculin, nu altceva. De asta morfologia sexului este hotărâtoare și fără greș in orientarea sexuala a oamenilor.

    Apreciază

    • acelas said, on decembrie 24, 2019 at 5:34 pm

      (mica modificare: corpul femeii produce *estrogen). Mesajul corect:

      pai lucrurile sunt destul de simple și net tranșate de Dumnezeu. Sexul morfologic determina cert genul și orientarea sexuala a omului, fara abatere. Anume, dacă bărbatul are la partea bărbătească testicule, testiculele secreta testosteron, hormonul masculin. Că atare vei căuta în orientarea ta hormonul complementar, lipsă, adică estrogenul. Nu are nici un sens că omul sa caute de la natura ceea ce el are deja și corpul ii tot produce. E o nebunie. De ce ar mai „căuta”? Cauți ceea ce nu ai, ceea ce ai lipsa, de aia cauți! Nu cauți ceea ce ai avut dintotdeauna. La fel și invers. Aparatul genital al femeii secreta estrogen, hormonul feminin, de asta femeia in mod natural și cert va căuta hormonii lipsa, nu ceea ce are de când e ea (și de care este deja „îmbibată” după cum mai scrie in unele studii), anume caută testosteronul. Dar o alta femeie nu produce testosteron, deci nu are ce sa migreze in plăceri la „ea”, că ceea ce i-ar oferi o femeie are deja și încă din plin, nu are nevoie de așa ceva, de aia e și senzația de greață când se confunda persoanele și realizezi ce e de același sex. Desigur, se poate face o atracție între persoane de același sex, bărbați de exemplu, dacă testiculele n-or mai secreta vreodată testosteron, ci invers hormoni feminini. Or, așa ceva încă nu s-a întâmplat și nu s-a dovedit până acum de când e viața pe pământ, și Dumnezeu nu a greșit. De asta testiculul e făcut, că sa secrete hormonul sau, masculin, nu altceva. De asta morfologia sexului este hotărâtoare și fără greș in orientarea sexuala a oamenilor.

      Apreciat de 2 persoane

  3. […] N-A SCAPAT nici JK ROWLING. Celebra autoare a romanelor “Harry Potter” este PUSA LA ZID de gloat… […]

    Apreciază

  4. […] N-A SCAPAT nici JK ROWLING. Celebra autoare a romanelor “Harry Potter” este PUSA LA ZID de gloat… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.