SACCSIV – blog ortodox

RITUAL PAGAN? Rareș Demian, preşedintele organizaţiei „Valea dacilor” s-a spanzurat cu tricolorul de Ziua Nationala sau de Sfantul Andrei

Posted in DACI, PAGANISM, Romania, sinucidere by Vali on decembrie 3, 2019

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/gest-fatal-facut-de-presedintele-de-la-valea-dacilor-chiar-de-ziua-nationala-cum-a-fost-gasit-548598.html?email=&Abonare=Abonare+Newsletter

Gest cutremurător al unui tânăr cunoscut pentru acţiunile de promovare a evenimentelor dedicate istoriei României.

Rareş Demian (33 de ani), preşedintele organizaţiei „Valea dacilor” a fost găsit mort, duminică dimineaţă. Potrivit informaţiilor provenite de la apropiaţii săi, tânărul din Orăştioara de Sus, satul de la poalele Sarmizegetusei Regia, s-ar fi spânzurat cu un tricolor.

Nu se cunosc motivele pentru care tânărul şi-a luat viaţa.

Au loc cercetări cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit Adevărul.

 

Rareș Demian era președintele Asociației Culturale Valea Dacilor care organiza de trei ani, la Costești, Festivalul Frăția Lupilor. Avea doar 33 de ani.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă

Imediat, pe pagina acestuia au început să curgă mesajele.

Veil ramane intodeauna Regelele Renasterii Dace!
Te vom onora mereu!
Drum lin catre Zamolxe!
Iti multumim pentru tot!

Drum lin printre stele, prietenul meu drag, mândru Lup Geto-Dac,Rares Demian!
Sufletul tău a fost și este cu noi. Ai fost chemat ca mesager, alături de Zalmoxe, chiar de Anul Nou al Marelui Lup Alb, Divinul, ca cei Aleși. Mulțumesc pentru privilegiul de a te fi cunoscut, în 2018, la Câmpulung Muscel, când, în pauză de luptă, împleteai cămăși de zale… Tare regret ca nu am apucat sa ne revedem, sa mă duci la faimoasa Nana Ana Demian, bunica ta poetă, care se apropie de suta de ani, să-mi coasă o comoară de IE ca a ta, din OrăștIE și să te văd jucând cu Călușarii din Orăștioara, păstrând tradiția sfântă, milenară a strămoșilor tăi.
Asociația Culturală Valea Dacilor a rămas săracă fără tine, plecat atât de prematur! Sa continui a veghea asupra noastră, Moțule-înger luptător și Dacule nemuritor!
Îți dedic această poezie de suflet, pe care am scris-o chiar la Orăștioara, în august 2016, parte din volumul SPIRIT SACRU.

 

Comentariu saccsiv:

A fost şi unul din iniţiatorii Frăţiei Lupilor.

Duminica dimineata l-au gasit. Adica de Ziua Nationala. Nu stim insa cand s-a spanzurat. E posibil s-o fi facut in ziua precedenta, adica de Sfatul Andrei.

Cititi va rog si:

Emisiunea “Conspiratii” (Antena 3), de Sfantul Andrei: CRESTINAREA a facut un DESERVICIU stramosilor DACI

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on decembrie 3, 2019 at 11:32 am

    Hm … De ziua nationala sau de Sf. Andrei? Varsta 33 de ani (numar care are o semnificatie aparte), nu avea motive sa-si ia viata – miroase a ucidere ritualică, prin sugrumare. Folosirea tricolorului are si ea o semnificatie – mai terminati cu nationalismul si promovarea istoriei României, alfel sfârșiti ca el.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 3, 2019 at 11:57 am

      isa

      Noi nu trebuie sa terminam cu nationalismul.
      Ei trebuie sa termine cu paganismul.

      Apreciază

      • isa said, on decembrie 4, 2019 at 10:24 am

        Asa e, voiam doar sa subliniez ca au trecut la nivelul urmator – adica la eliminarea oricarei forme de rezistenta.

        Apreciază

      • Paul222 said, on decembrie 4, 2019 at 11:44 am

        Cred ca ni se ascund foarte multe lucruri legate de stramosii nostri si nu doar foarte multe ci si foarte mari.
        Se stie ca au fost monoteisti, de unde stim sigur ca au fost pagani? De ce daca au fost pagani , si au avut deci o credinta stramba in ingeri cazuti, nu suntem lasati sa aflam adevarul despre ei? De ce se ingroapa siturile arheologice cu ramasitele cetatilor lor? De ce se minte foarte mult si se manipuleaza? De ce nu se vrea sa stim adevarul despre ei altfel decat daca acest adevar nu ar fi unul socant si important???

        V-ati gandit vreodata la legatura etimologica dintre Moise si Zal Moxis? Moise…Moxis? Din ce stiu eu au traiat cam in aceeasi perioada. Daca Moise si Zamolxis sunt defapt aceeasi persoana? Sau poate ca nu sunt dar poate si Zalmoxis credea in Dumnezeu adevarat, de unde putem stii sigur ca nu e asa?
        Repet, daca nu erau decat niste pagani bezmetici atunci de ce suntem opriti din a afla adevarul despre ei?

        E drept ca nu e nimic mai important decat adevarul lui HRISTOS dar ceva e foarte putred in treaba asta… TREBUIE sa ne cunoastem trecutul pentru a intelege tot.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 4, 2019 at 12:50 pm

        Paul222

        Cred ca nu se sapa prea adanc pentru a nu se dovedi ca Roma a fost fondata de refugiatii troieni, care troieni erau traci. Am simplificat la maxim ecuatia.
        Oricum, motivul pentru care nu se sapa nu este acela ca ei nu ar fi fost pagani.

        Apreciază

      • Paul222 said, on decembrie 11, 2019 at 3:27 pm

        Frate Vasile, ca sa duc mai departe legatura dintre Moise si (Zal)Moxis uita-te cu atentie la postarea asta socanta si spune-mi ce parere ai. https://i.ibb.co/F764KB3/TABLE.jpg

        Redau si textul:

        În ziua de 6 august 2019 Părintele Gheorghe Colțea a săvârșit Sfânta Liturghie în Piatra Craiului, în Muntele Vlădușca, în locul numit La Table.
        Legenda spune că în acest loc Dreptul Moise, cu 3.500 de ani în urmă, a primit de la Dumnezeu, Tablele Legii. Din această legendă se înțelege că aici ar fi începuturile Religiei Mozaice – Vechi Testamentare.
        Părintele Gheorghe a făcut acestă Sfânta Liturghie, în ziua Schimbării la Față a Domnului nostru Iisus Hristos, în numele tuturor generațiilor de oameni care au viețuit pe fața pământului din zorii existenței creației, în numele generației contemporane și pentru binecuvântarea generațiilor care vor veni. Prin această Sfântă Liturghie săvârșită în Muntele lui Dumnezeu s-a marcat intrarea în mileniul trei.
        Lucrarea liturgică s-a făcut cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu – Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.
        Părintele Protopop Gheorghe a fost însoțit de Domnul Ciprian Vasile Olinici – Consilier al Părintelui Patriarh Daniel și Director General al Televiziunii Trinitas TV, care a ostenit pentru realizarea infrastructurii necesare evenimentului liturgic; de Domnul Daniel Morăraș – Consilier Patriarhal și Director Tehnic al TV Trinitas, care a fotografiat evenimentul și a montat placa comemorativă pe Altarul de Piatră; de Preacucernicul Părinte Cătălin Ilie Dumitrean – Consilier al Părintelui Mitropolit Laurențiu și Director al Radio Trinitas – studioul Sibiu, care a dat răspunsurile liturgice susținând strana; de Domnul Daniel Petolea – Cameraman la Trinitas TV, care a filmat săvârșirea Sfintei Liturghii și a cărui filmare va fi pusă într-o viitoare postare pe profilul de Facebook al protopopiatului Bran-Zărnești; de Domnul Ioan Moșu – Tehnician Silvic responsabil cu fondul de vânătoare pe Piatra Craiului, și de Liliana Maria Moșu enoriașă din Parohia Moieciu de Jos păstorită de Părintele Gheorghe.
        Piatra de Altar pe care s-a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie va rămâne pentru totdeauna un loc sfânt închinat Dumnezeului Celui Preaînalt.
        Locul, care este de o frumusețe rară, este destul de greu accesibil dar poate să fie vizitat de iubitorii de drumeții montane și de cei care doresc să aprindă o lumânare, să se reculeagă și să rostească o rugăciune în singurătatea tainică a munților.
        Bucurie și binecuvântare.

        Apreciază

  2. Rareș Demian a fost asasinat ? said, on decembrie 3, 2019 at 12:07 pm

    Chiar de ziua nationala sa-si ia viata ?
    Chiar cu tricolorul ?
    Se vede de la 10 km departare ca a fost asasinat.
    Nu am nici cea mai mica indoiala ca omul acesta a fost ucis miseleste tocmai pentru ceea ce reprezenta.
    Dumnezeu sa aiba mila de sufletul sau.

    Rareș Demian a fost asasinat ?

    Rareș Demian, președinte al Asociației Culturale „Valea Dacilor”, a fost găsit mort, chiar în dimineața zilei de 1 Decembrie, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Conform primelor date de la Se pare că bărbatul s-a sinucis cu ajutorul unui tricolor, în ziua în care toți românii au celebrat ziua națională a țării.

    Apropiații sunt șocați de vestea morții lui Rareș Demian și cred că tânărul a vrut să transmită un mesaj greu de descifrat. E un mister moartea lui subita, mai ales ca motive de depresie nu pare să fi avut.

    ”Avea toate motivele să trăiască. N-aș putea spune că pe plan financiar stătea rău. Avea o casă foarte mare și frumoasă la Orăștioara. Să fi fost vorba de datorii, să nu fi fost vorba de datorii, nu știu”, spune un apropiat al lui Rares Demian, potrivit stirilekanald.ro.
    Era acasă cu soţia şi copilul de doar şase luni, în satul hunedoarean Orăştioara de Sus, situat la poalele renumitei cetăţi dacice Sarmizegetusa. Familia lui încă dormea când el şi-a pus capăt zilelor.

    Acum, familia si prietenii lui Rares Demian vor sa ii organizeze funeraliile la fel ca evenimentele istorice pe care tanarul le organiza. Apropiatii vor veni imbracati, se pare, in costume dacice, in semn de omagiu.

    Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara a declarat, potrivit Observator.tv, că sunt efectuate cercetări în acest caz însă, din primele verificări nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni.

    Rareș Demian își iubea originile mai presus de orice
    Pasionat de trecutul înaintașilor noștri, Rareș Demian, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor”, s-a implicat în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns în acest an la a III-a ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator.

    Pentru cei care l-au cunoscut, Rareș părea că își dedică tot timpul și toată energia pentru păstrarea valorilor strămoșești. Împreună cu ansamblul de dansuri tradiționale, hunedoreanul a fost la Roma, unde a jucat Călușul la „Natale di Roma”, sărbătoare europeană dedicată fondării fostei Capitale a Imperiului Roman.

    https://ciao.ro/rares-demian-a-fost-asasinat-bomba-in-cazul-romanului-care-a-fost-gasit-strangulat-cu-un-tricolor/?utm_source=ProMotor&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 3, 2019 at 12:32 pm

      Era pagan? Daca da, atunci poate chiar s-a sinucis ritualic.
      Apoi, ce pericol reprezenta el si pentru cine? Oculta duce un razboi cu crestinismul. Paganismul n-o incurca, ci din contra.

      Apreciază

      • cca70 said, on decembrie 3, 2019 at 8:59 pm

        oculta duce un razboi si cu patriotii si nationalistii…..aspectul asta ar trebuii luat in calcul in cazul de fata…omul a fost ucis pentru ca era prea mandru de stramosii lui si putea crea adepti

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 3, 2019 at 9:53 pm

        cca70

        Iar oculta are tot interesul ca paganismul sa faca multi adepti. I-a prigonit pe stalpii new age? Nu. Din contra. Ii prigoneste pe realizatorii emisiunilor de tip „Conspiratii” de pe Antena 3? Samd.

        Apreciază

  3. GHEORGHE said, on decembrie 3, 2019 at 8:19 pm

    Bai, astia sint nebuni? Ei nu stiu ca dacii se inchinau lui dracu zamolxe?
    Si dacii aveau altare unde aduceau sacrificii in cinstea lui zamolxis cei mai frumosi cipii ai dacilor?
    Daca s-a sinucis, d
    era posedat de dacu (DOAMNE FERESTE!) si l-a pus sa se omoare.
    N-are nationalismul nici in clin nici in mineci ci dezacsatii de sat3anisti numiti daci. D

    Apreciază

  4. Duhul Căpitanului said, on decembrie 3, 2019 at 9:35 pm

    Și asta e un semn apocaliptic…

    Apreciază

  5. Cristiana said, on decembrie 3, 2019 at 9:57 pm

    Rareș Demian era un patriot desăvârșit și nu avea niciun motiv să se sinucidă.Un cadru militar foarte important a spus la televizor că, dacă nu a fost ucis, a fost determinat în schimb prin TELEPATIE să se sinucidă.ȘI, DA, oculta duce un război și cu păgânismul caracterizat de patriotism, naționalism, dragoste de limbă, neam și țară.

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on decembrie 3, 2019 at 10:56 pm

    Exista si varianta sa fi fost „sinucis”! Mai ales daca era in posesia vreunei informatii extrem de importante cu privire la zacamantul impresionant de aur pur din Muntii Sureanu, ravnit de toate marile puteri!

    Apreciază

  7. Cristiana said, on decembrie 4, 2019 at 12:24 am

    E treaba lor și nu a altora, dacă ei vor să fie păgâni și nu creștini, e treaba lor și nu a altora, dacă ei îl adoră pe Zamolxe și nu pe Iisus. Nu poți dicta SUFLETULUI să-l iubească pe Iisus, care pentru ei este doar un străin evreu și nu pe Zamolxe, divinitatea îndrăgită de strămoșii noștri daci, iar religia asta a lor nu-i împiedică să fie buni și adevărați români. Spartanii au dispărut din istorie pentru că nu au vrut să se alieze cu nimeni și pentru că au devenit mult prea selectivi și mult prea intransigenți, până n-a mai rămas nimic din ei. Aviz amatorilor legionari, care încetul cu încetul vor dispărea și ei din viața noastră.

    Apreciază

    • httny said, on decembrie 4, 2019 at 9:45 am

      dacii sunt stramosii nostri, ca minus, aduceau sacrificii umane zeilor (ca nu era doar Zamolxe ci si Gebeleizisis sau Bendis/zeita apelor). ca plus, s au crestinat primtre primii.

      Apreciază

  8. GHEORGHE said, on decembrie 4, 2019 at 11:08 am

    GRESIT! Foarte gresit. Nu, nu e treaba DELOC doar a lui, CRISTINA, pentru ca nu traieste precum ursul in padure de unul SINGUR. Acest individualism de natura demonica care ne este indus noua romanilor in familie si societate este IMPLEMENTAT de 30 de ani cu scop satanist precis CRIMINAL pentru individ si societate cu CONSECINTE DEZASTRUASE :distrugerea FAMILIEI, A SOCIETATII, A ROMANIEI, asa cum s-a intimplat, dezbina si cucereste, iar POPORUL ROMAN azi este o HAITA IMENSA DE DEZAXATI, fiecare face doar RAU, dupa mintea lui demonica, in care unul ca dinca impreuna cu sefii lor din conducerea de partid si stat , fac legea STRIMBA IN ROMANIA,cu consecinte, ca sinuciderea acestui „nationalist” egala cu sinuciderea poporului roman.
    Acest individualism, a dus la lipsa de UNIRE SI IUBIRE in familie si societate si astfel ne-au putut cucerii si DARIMA caramida cu caram8da incit nu mai avem ECONOMIE NATIONALA si romanii sint sclavii europei in exterior dar si in interior prin multinationale sau privatizari romanesti cu salarii /PENSII de subzistenta, adica de EXTERMINARE FORTATA de 30 de ani(100./250EURO).DEH,este libertate, democratie! Fals este HAOS, MANIPULARE SI GENOCID MASCAT prin lipsa de EDUCATIE.
    Libertate, fac ce vreu! Gresit! Trebuie sa faci, ce TREBUIE, nu ce vrei. OCCIDENTALII, fac ce trebuie, si nu ce vrea muschiul neinteligent al fiecarui dezacxat, de aceea au ORDINE SI DISCIPLINA. LONDRA are aceeasi culoare si dimensiuni, la fel ca orice oras occidental, individul se supune UNOR REGULUI STRICTE de aceea ESTE CURAT SI FRUMOS LA EI si noi inotam in HAZNAUA ROMANIA. . Ei au stiut ca aducind in ROMANIA HAOSUL, ne vor cucerii fara arme. Si au reusit.
    DUMNEZEU a creat o natie ca un tot unitar, ca un organism care trebuie sa functioneze COORDONAT de creier.
    Ce ar fi daca piciorul tau sting
    si_ar COMANDA SINGUR. independent de creier si ar sa meraga la stinga si cel drept la dreapta, corpul tau s-ar mai urnii din loc? Sau s-ar inversa comenzile picioarelor, NU AI VENI URGENT IN BOT? ASA SI O NATIE NECOORDONATA CENTRAL, cu cap, cum sint coordonate exemplar fiecare tara dezvoltata ! Acolo nimeni nu face ce vrea, ci face ce ESTE DICTAT DE LEGE, fara comentarii, pentru ca intri urgent la zdup.
    Fiecare face in ROMANIA dupa capul lui mai ales PROST, unul hais si altul cea, si de aceea nu ne mai urnim din loc de 30 de ani. Din contra, ne-am darimat pe noi tot ce s-a construit 50 de ani. PROSTIE CRASA din partea romanilor securisti vinzatori de tara la indicatia imperialistilor ca EINSA PROSPERE SI NOI sa fim SLUGI pe citiva CENTI, ÎN si ei sa exploateze bogatii ROMANIEI pntru venitri INCOMENSURABILE.
    ROMANII ar trebui sa ceara socoteala celui de linga el, sa-i atraga atentia ca nu e DREPT CUM ACTIONEAZA, pentru ca afecteaza INTREGUL. Asa fac si cei din occident si cei din america. NIMENI NU-LNDERANJEAZA PE CELALAT CU MANELE DATE LA MAXIM SAU CU BATAI DOMESTICE SAU MAHALAGISME, pentru ca este anuntata POLITIA sibte salta urgent. Nu faci, ce vra muschii tai.
    Din cauza faptului ca ROMANUL A FACUT CE A VRUT dupa mintea lui CAZUTA, ATEE, 70 de ani de SATANISM IMPLEMENTAT asupra noastra a ortodocsilor de satanistii occidentali, noi astazi avem extrem de multe SECTE, inclusiv PAGINI SATANIZATI zis nationalisti daci, care se opun DREPTEI CREDINTE ORTODOXE,datorita careia prin VOIEVOZII NOSTRI am ajuns azi aici iar acum DUMNEZEU si-a intors FATA DE LA NOI.
    Dumnezeu, pentru ca BUREBISTA SI DACII erau satanistii PAGINI, care isi sacrificau COPIII ritualic in cinstea diavolului zamolxe, SARMIZEGETUZA ESTE UN ALTAR DE SACRIFICAT COPIII DACILOR IN CINSTEA LUI ZAMOLXIS – a adus peste ei pe romani, LATINII lui TRAIAN , alti satanisti cu cei mai multi si puternici zeii draci , ZEII DIN OLIMP,

    pentru EXTERMINAREA dracilor zamolxieni, geto-dacii, si nastera unui neam nou, ROMANII. Dumnezeu nu intimplator a permis aceste cuceriri ci pentru ca a dorit ca NOUL POPOR provenit din incrucisarea dacilor cu romanii – latini, numiti ROMANI, sa fie CRESTINATI DE PRIMUL APOSTOL CHEMAT, APOSTOLUL ANDREI, cei care au avut in frunte VOIEVOZII ORTODOCSI HABOTNICI , datorita carora existam noi astazi.
    Daca ne vom intorce la ORTODOXIE cu simtiri ne vom SALVA ca neam, daca vom face fiecare dupa INSPIRATIILE DEMONILOR IMPERIALISTI, la fel cum s-a ales PRAFUL de daci in cinci ani (101-106)asa se va lege PRAFUL SI DE ROMANI in urmatorii cinci ani.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 4, 2019 at 12:44 pm

      GHEORGHE

      Sfantul Apostol Andrei i-a crestinat pe dacii din Dobrogea, nu neamul care ar fi rezultat din daci si cuceritorii de la Roma.

      Apreciază

      • GHEORGHE said, on decembrie 4, 2019 at 5:16 pm

        DA ,SFINTUL APOSTOL ANDREI a crestinat pE DACII DIN DOBROGEA,,nu pe dacii de la SARMIZEGETUZA care se inchinau lui zamolxis aducindu-i jertfe copii.
        Si cu toate astea ,nu puem fii siguri care au.fost anii exacti cind a stat SFINTUL APOSTOL ANDREI IN SCITIA MINOR ,DOBROGEA.DE AZI.ANII 60 d.H si anii 101 sint prea apropiati si nu avem prea mari certitudini .

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 4, 2019 at 7:44 pm

        GHEORGHE

        Oricand a stat, sigur a fost inainte de invazia lui Traian.

        Apreciază

      • abc said, on decembrie 4, 2019 at 8:25 pm

        Vasile, Sfantul Apostol Andrei a ajuns in Dacia in anul 40 dupa Hristos. Romanii au purtat razboaie cu Dacii dupa anul 100, deci la 60 de ani distanta, ani in care ii crestinase si pe greci, nu numai pe daci.
        Deci, in anii razboiului daco-roman dacii ereau OASTE CRESTINA, iar romanii oaste pagana. Tocmai de aceea Decebal sigur nu s-a sinucis precum se spune in legenda, fiindca Dewcebal era Crestin.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 4, 2019 at 8:38 pm

        abc

        Nu erau toti dacii crestinati. Asa cum, de partea cealalta, nici toti grecii nu erau si nici toti cetatenii imperiului roman.

        Apreciază

  9. Gheorghe Gheorghiu Dej said, on decembrie 5, 2019 at 11:00 pm

    Suntem copiii de securisti satui de campaniile cu sfintii inchisorilor si de campaniile pe frontieristi. Pentru asa campanii toti copiii de securisti renuntam la ortodoxie si la crestinism si trecem la religiile ,,pagane” ale dacilor.
    Credem in Zalmolxe , facem ritualuri si chiar si sacrificii umane daca e nevoie! Care e problema voastra? Ce nu va convine? Ca din biserici ne-ati izgonit cu popiii vostrii!
    Fie ca zeii sa va lumineze mintile!

    Apreciază

    • guti flo said, on decembrie 6, 2019 at 8:54 am

      Aici este gresala omului…se raporteaza la oameni(preoti) care pot gresi, si nu la Dumnezeu…sau la invatatura care a lasat-o prin Sfintii Parinti..dogmele.
      Daca omul ramane cu gandirea asta…niciodata nu o sa- L cunoasca pe Dumnezeu.

      In general…omul cand isi i-a o sotie, sau un sot, se raporteaza la cei care o (il) inconjoara..daca au defecte sau nu,..sau se uita la dragostea pe care i-o poarta?
      Daca unul din familia sotiei greseste,(preot de exemplu) asta inseamna ca a gresit sotia….si trebuie sa te desparti de ea?
      Nimic nu te poate desparti de Dumnezeu, de Biserica, (dogmele) daca Il doresti cu adevarat…pt ca El este fara gresala.
      Asa ca lasati-va de mentalitatea asta, cum ca preoti va dat afara din Biserica. Voi singuri va taiati craca…pt ca va uitati la om….si daca greseste, va alegeti un zeu pagan, care chipurile va „lumineaza”.
      Uita-te mai atent la felul in care gandesti…si ai sa-ti dai seama cat „lumina” este in tine.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.