SACCSIV – blog ortodox

Ceva este extrem de greșit la hotelul Lucia

Posted in SIMBOLURI by saccsiv on noiembrie 11, 2019

Vigilant Citizen: Something is Terribly Wrong With Hotel Lucia

Ceva este extrem de greșit la hotelul Lucia

Situat în Portland, Oregon, holul hotelului Lucia induce cumva coșmaruri: reprezentări cu copii în suferință și înrobiți, combinate cu imagini ale unor celebrități și politicieni. Ce se întâmplă acolo, mai exact?

La întrebarea ”Vrei să fii înspăimântat de hotelul în care urmează să dormi?”, aproximativ 99,6% dintre oameni răspund: ”Bineînțeles că nu, ești nebun?” Ei bine, în ciuda acestei statistici uimitoare, hotelul Lucia pare să se întreacă în a-și face holul cât mai descurajant.

La prima vedere, majoritatea oamenilor ar putea aprecia arta acestui hotel ca ”ciudățenie specifică Portland-ului”. Cu toate acestea, o privire mai atentă asupra diferitelor piese expuse arată că, de fapt, acolo se desfășoară o temă. Și este cam îngrozitor. Este aproape ca și cum hotelul încearcă să trimită un mesaj codat, prin artă simbolică, că ceva groaznic se petrece acolo.

Acesta nu este primul meu articol despre hoteluri înfiorătoare. Articolul meu din 2013 – What’s Up With Room 322 at Hotel ZaZa? (Ce se întâmplă cu camera 322 de la Hotel ZaZa?) a descris multe caracteristici ciudate ale unei camere ”secrete” de la un hotel elegant din Texas. În afară de oglinda suspectă, cu două sensuri, camera conține picturi tulburătoare de fețe deformate, cuplate cu imaginea unui important om de afaceri din Texas.

Holul hotelului Lucia urmează același model ciudat: artă înfricoșătoare și imagini ale unor oameni puternici. Hai să aruncăm o privire mai de aproape asupra acestui hotel.

Hotel Lucia

Descris drept ”cel mai istoric hotel din centrul Portland”, Hotel Lucia găzduiește cea mai mare colecție permanentă de fotografii alb-negru din lume. Este, de asemenea, casă pentru exponate de artă înfiorătoare. Combinația dintre aceste două elemente creează un spațiu bizar, unde te întreabi dacă există o temă generală aici.

                                                    Holul

Vizitatorii care intră în hol sunt întâmpinați de o colecție curioasă de opere de artă, care cer să fie cercetate. Iar acest lucru duce la o gaură ciudată de iepure. Pentru început, sunteți întâmpinați cu acest tablou:

             Trei băieți în costume de baie sau în lenjerie

Acest tablou amintește de picturile ciudate cu copii, expuse în casa lui Tony Podesta:

                            Arta din casa lui Tony Podesta.

Pe măsură ce oaspeții pătrund mai adânc în hol, aceștia sunt învăluiți și mai adânc de ciudățenie.

              O sculptură a unui băiat tânăr care pare arestat.

Întreagă sculptură strigă MKULTRA. Băiatul este acoperit cu un model dualist cu dungi – de bază în simbolismul controlului minții, Monarch. Dungile sunt de asemenea o amintire a gratiilor închisorii.

                                 Mintea în spatele gratiilor.

Imediat lângă această sculptură se află o pictură care folosește un model similar, în dungi.

Nu sunt exact sigur de ceea ce reprezintă, dar se pare că arată o persoană mică, care deține un obiect falic.

Pe cealaltă parte a sculpturii se află o colecție de sculpturi mai mici, cu aceeași temă de robie și ciudățenie.

Nu sunt exact sigur de ceea ce reprezintă, dar se pare că arată o persoană mică, care deține un obiect falic.

Pe cealaltă parte a sculpturii se află o colecție de sculpturi mai mici, cu aceeași temă de robie și ciudățenie.

Acest tablou prezintă un fluture (simbol al programării Monarch), fețele a patru copii și, în dreapta, corpul unui copil.

Pe măsură ce devii din ce în ce mai perturbat de această colecție de artă, se întâlnește această monstruozitate:

Lenjerie cu o umflătură vizibilă, din creioane … care sunt folosite de copii. Care este mesajul aici? Înțelegeți, pe bune.

Un copil într-o poziție destul de incomodă, un adult care pare furios. Și două rațe?

Sincer nu știu ce se întâmplă în tabloul respectiv. Poate înfățișează un copil, care a fost torturat în timp ce o persoană striga la el, printr-un fel de interpuși (rațele).

O persoană neagră și una albă, înlănțuite împreună. Sclavie MK.

              Femeia aceasta poate arăta și mai diabolic?

Aceasta este o gravură în culori, numită ”Mâna goală”, a artistului John Buck. Este plină de imagini ciudate, cum ar fi o femeie care ține un copil în timp ce este legată de bombe, biserici arzând și o mulțime de simboluri ezoterice.

      În partea de jos sunt oase și bucăți de corpuri dezmembrate.

Tema generală a tabloului pare să se învârtă în jurul războiului, poluării, grupurilor extremiste precum KKK, plus o mulțime de oameni care mor.

Piesa lui Buck pare a fi inspirată de Marele Sigiliu al lui Somolon – unul dintre cele mai importante simboluri ale ocultismului occidental, care se bazează pe conceptul important al dualității.

În consecință, în acest hol al hotelului, plin de imagini legate de durere, abuz, sclavie și suferință, există o colecție uriașă de imagini cu celebrități și oameni puternici. Site-ul oficial al hotelului informează:

”Hotel Lucia găzduiește cea mai mare colecție permanentă de fotografii în alb și negru ale fotografului David Hume Kennerly, câștigator de premi Pulitzer și originar din Oregon. Kennerly a câștigat premiul Pulitzer în 1972, la 25 de ani și a ocupat funcția de fotograf personal al președintelui Gerald R. Ford. A fotografiat opt războaie, la fel de mulți președinți ai SUA și nenumărate celebrități.”

Alături de piesele văzute mai sus se află un perete plin cu imagini cu Hugh Hefner și partenerele lui de joacă Playboy; foștii președinți Bush, Nixon, Carter, Ford și Reagan; Kramer din Seinfeld; Liderul sovietic Leonid Brejnev și … un parc pustiu.

Multe alte imagini sunt împrăștiate prin hotel.

                 Dick Cheney conducând o mașinuță electrică.

            Bill and Hillary Clinton sunt expuși la etajul 7.

Tot ce lipsește este o imagine cu Jeffrey Epstein, care joacă mini-golf.

În cele din urmă, ca să rezum totul, asta este expus deasupra restaurantului:

              Capul de țap deasupra restaurantului hotelului.

În concluzie

În timp ce piesele de artă expuse la Hotel Lucia sunt destul de criptice și enigmatice, se pare că există o temă comună care le unește. Și se învârte în jurul copiilor, al abuzului și al elitei mondiale. Câteva reprezentări ale arestului, robiei și suferinței, însoțite de imagini cu celebrități și politicieni, par să trimită un mesaj specific vizitatorilor. Ei bine, cel puțin pentru cei aflați ”în lumină”.

Până la urmă, numele Lucia provine de la cuvântul latin Lux, care înseamnă ”lumină”. Și cine este figura preferată a elitei oculte? Lucifer … aka ”purtătorul de lumină”.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

 

Tagged with: , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 13, 2019 at 9:27 am

    Antecamera iadului…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.