SACCSIV – blog ortodox

RITUAL SATANIC: Un grup de satanisti au batjocorit, drogat, chinuit si baut sangele unei eleve de 16 ani din Giurgiu

Posted in satanism by saccsiv on noiembrie 5, 2019

Observator: Elevă din Giurgiu, ritual satanic într-o clădire abandonată: ‘I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme’

O elevă în vârstă de 16 ani, din Giurgiu, a fost victima unor satanişti care au batjocorit-o, au drogat-o şi au chinuit-o, ore în şir, în interiorul unei clădiri abandonate.

Potrivit anchetatorilor, sataniştii i-au înfipt cioburi în palme, iar unul dintre ei i-a băut sângele.

Totul s-a întâmplat în luna iulie 2019, atunci când eleva de 16 ani a mers în clădirea abandonată împreună cu alte cinci persoane, printre care şi un tânăr care a iniţiat un ritual satanic.

„În cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul și alte 5 persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber. În incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpat.

În aceste condiţii, inculpatul i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă.

Cu un ciob, inculpatul i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, cu acelaşi ciob, tânărul care a iniţiat ritualul, a tăiat-o pe fată în palme şi apoi i-a băut sângele.

Ulterior, eleva din Giurgiu a primit o ţigară tip joint de la tânărul de 25 de ani din care a tras trei fumuri şi a leşinat.

„În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen.

După aproximativ 8-9 zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut, înregistrarea reprezentând momente în care întreţinea un raport sexual cu inculpatul”, au mai arătat anchetatorii.

Pe 3 noiembrie, tânărul de 25 de ani a fost prins de poliţiştii BCCO Giurgiu în aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să fugă din ţară.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

Tagged with: ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 5, 2019 at 10:12 pm

    Pai, suntem aproape de sfârșit, nu?! Deja avem satanisti în tara…

    Apreciază

  2. Nomad said, on noiembrie 5, 2019 at 11:47 pm

    In zilele noastre sunt de 1000 ori mai multi satanisti decat suntem noi Crestini Ortodocsii !!!

    Sunt persoane la care nici nu te astepti sa practice asa ceva, dar din pacate asta fac !!!

    Un satanist niciodata nu o sa iti spuna ca e satanist , tot timpul o sa iti spuna ca e ateu , gnostic , yogin etc sau crede in ENERGII sau ca Dumnezeu e Acelas *ecumenism* sau alte bazaconii !

    Se folosesc de aceeste ESCHIVE pentru a nu te speria sau indeparta sau strica statutul lor social !!!

    dar in scurt timp o sa le vina stapanul si nu or sa mai foloseasca aceste eschive or sa isi zica pe fata SATANISTI!

    Sa va feriti de acestia, caci multi dintre ei NU SUNT RATACITI !!! ATENTIE REPET NU SUNT RATACITI !

    Ei stiu foarte bine ce fac si cui i` se inchina, DAR FAC PE PROSTII !!! stiu ca noi crestini suntem naivi* !

    Apreciază

  3. isa said, on noiembrie 6, 2019 at 9:07 am

    Am avut ocazia anul acesta sa vad dimensiunea dezastrului, cu ocazia ”helouinului”. In scoli, NEOFICIAL, aprox 80-90% dintre copii participa la aceasta manifestare. La fel la gradinite. Am vazut inclusiv purtarea ostentativa a pentagramei. S-au facut inclusiv petreceri cu clasa. Inclusiv in clasa copilei mele, mamicile au intrebat invatatoarea (sotie de preot) daca nu se face petrecere la clasa. Dumneaei (sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa o tina pe calea dreapta!) a spus ca nu e obligatoriu si nu s-a facut asa ceva. Acum au venit cu o altfel de gaselnita: sa le cumpere de Sf. Nicolae niste cornite cadou – de la Jumbo, ca sunt la oferta ! Am spus ferm ca nu sunt de acord si ca eu nu permit copiilor mei sa poarte asa ceva niciodata.
    Deci cine ii strica pe copii? Propriile mame, proprii parinti …

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.