SACCSIV – blog ortodox

Directorul Serviciilor Secrete ruse spune că informaţiile existente nu dovedesc moartea liderului Statului Islamic

Posted in ISIS, RUSIA, Siria, SUA by saccsiv on noiembrie 2, 2019

Adevarul: Directorul Serviciilor Secrete ruse spune că informaţiile existente nu dovedesc moartea liderului Statului Islamic
Sergei Naryshkin, directorul Serviciilor Secrete de Informaţii din Rusia, a declarat agenţiei de ştiri TASS că nu sunt dovezi solide care să concluzioneze că liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost omorât în raidul purtat de Statele Unite.

Nu există materialul genetic care ne-ar permite să spunem că s-a întâmplat 100%.”, a spus Sergei Naryshkin.

La 27 octombrie, Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a spus că al-Baghdadi a fost omorât în timpul operaţiunii speciale americane şi a mulţumit Rusiei, Irakului, Siriei şi Turciei pentru ajutor.

Totodată, Ministerul Apărării din Rusia a declarat că nu există informaţii clare referitoare la moartea lui al-Baghdadi, iar comunitatea internaţională anunţă că moartea liderului islamic este un pas important, dar nu decisiv în războiul contra terorismului.

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on noiembrie 2, 2019 at 2:33 pm

    Într-o lume în care minciuna este instituționalizată nu mai contează decât varianta oficială. Abu Bakr al-BigDaddy oficial este mort.

    Apreciază

  2. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 2, 2019 at 8:42 pm

    Dacă nu este mort, sa ne așteptăm la multe!

    Apreciază

  3. ovidiu said, on noiembrie 2, 2019 at 8:51 pm

    Acestia sunt trei anticristi mossadisti , de fapt sunt patru ,netaniahu lipseste ,toti mincinosi si satanisti ,toti manjiti cu sangele a milioane de nevinovati ,toti actori si marionete ale diavolului. Putin,Trump,Netanyahu si maimuta aceasta evreiasca sunt membri chabad ,filiera castigatoare purtatoare de drapel a satanei,dintre toate ouale viperei spurcate jidanesti ,si cea care probabil va kaka in lume bestia din apocalipsa.Baghdadi cel mai probabil este in apartamentul lui Netanyahu si o intretine pe nevasta-sa la o cina cusher.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.