SACCSIV – blog ortodox

CE SE PREGATESTE? Milioane de oameni protesteaza pe intreg Pamantul impotriva INCALZIRII GLOBALE, inaintea summitului ONU privind actiunile in domeniul climei

Posted in Australia, incalzirea globala, proteste, schimbarea climei, VIDEO by saccsiv on septembrie 20, 2019

Hot News: Zeci de mii de oameni au participat la manifestații în Australia cu ocazia grevei climatice globale

Zeci de mii de australieni au luat parte la demonstrații cu ocazia grevei climatice globale, eveniment ce are loc pe data de 20 septembrie, înaintea summitului ONU privind acțiunile în domeniul climei, urmând ca acțiuni similare de protest să fie organizate în majoritatea țărilor de pe Glob, scrie Mediafax.

Protestatarii, care militează pentru acțiuni urgente cu scopul combaterii schimbărilor climatice, s-au strâns în număr mare la Sydney, cel mai mare oraș al Australiei, dar și la Canberra, capitala țării. Organizatorii, Global Strike 4 Climate, au anunțat că proteste similare au loc în 110 localități din Australia, relatează agenția The Associated Press.

Australia este cel mai mare exportator de cărbune și gaz natural lichefiat din lume. Manifestanții australieni cer autorităților să ia măsuri mai drastice pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră.

Demonstrații similare sunt programate în majoritatea țărilor din lume, inclusiv România, fiind așteptați milioane de participanți la nivel global. În Statele Unite sunt programate vineri peste 800 de evenimente cu această ocazie, iar în Germania ar urma să se desfășoare peste 400 de manifestații.

Greva climatică este parțial inspirată de activismul elevei suedeze Greta Thunberg, care a lansat o campanie de proteste săptămânale, intitulată „Vineri pentru Viitor”, cu scopul atragerii atenției asupra efectelor schimbărilor climatice.

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. oarecare said, on septembrie 20, 2019 at 12:37 pm

    Avand in vedere „discursul” papei despre ECOLOGIE (faptul ca se leaga de ecologie ca sa promoveze pe anticrist!), cred ca este de asteptat CEVA in directia asta, in directia dorita de elite: globalizare, guvern mondial unic (cu ocazia asta nu ar mai fi razboaie, cel putin teoretic) si „presedinte” mondial, adica exact anticrist!!

    Ce video dragut: UN COPIL (Greta …cum o cheama), mare activist-mare, organizeaza atatea lucruri si misca milioane de oameni …de zici ca e mai priceputa decat presedintele Romaniei (ala care scoate zeci de mii de oameni in strada, sa protesteze …nici ei nu stiu sigur de ce, cu o singura apasare de tasta/buton). Oare ne este clara imaginea?? Un copil …care de fapt e doar un actor, joaca un rol si atat. Nu ar scoate pe nimeni in strada, daca nu ar fi o foarte puternica echipa „media” in spate: instigatori, „formatori de opinie”, securisti, servicii secrete de cine stie unde etc. Pana si televiziuni internationale o cheama sa dea interviuri!! (ca sa o promoveze deci… conform agendei…) Oare un copil poate spune toate lucrurile astea? Sau mai degraba …ca politicienii de prin Romania, respecta si ea o agenda, are un discurs stabilit dinainte…?

    Nu cred in incalzirea globala!! Nici in pamantul-glob nu mai cred!! UNDE E DUMNEZEU in incalzirea asta? A pierdut EL controlul si o sa distruga omul intreaga creatie cu niste emizii de gaze (CO2)? Nu, eu nu cred ca omul poate distruge creatia! Nici macar satana nu poate (altfel ar fi distrus-o demult) si nu pentru ca nu ar avea putere CI PENTRU CA NU-L LASA DUMNEZEU!! De fapt, nu-i asa, toata AGENDA asta cu incalzirea globala este gandita din start ca „rampa de lansare” pentru anticrist!! Vai… ce rau este si „trebuie sa facem ceva” dar uite ca nu ne putem intelege, nu putem ajunge la consens, ca unii vor asa si altii vor altfel si pana ne intelegem noi se distruge planeta! Asa ca… e nevoie de „superman”, adica de anticrist, care sa faca un singur guvern, o singura tara-mondiala, iar el sa se dea drept dumnezeu (cu „d” mic fiind vorba de anticrist). Nu?? Cam asa vad…

    Apreciază

    • Catalin said, on septembrie 22, 2019 at 6:20 pm

      Greta nu e nici de departe un copil dragut. Are, va vine sa credeti, 16 ani, urmeaza si recomanda dieta vegana, recomanda de asemeni consumul de gandaci, iar efectele ireversibile ale alimentatiei necorespunzatoare in perioada de dezvoltare se vad.

      Apreciază

  2. tataia said, on septembrie 20, 2019 at 6:33 pm

    Agenda (falsei) incallziri globale este o agenda anti-umana si in definit o agenda impotriva intregii creatii. Masinile cica sint rele ca emit CO2..dar CO2 expira si omul si toate fiintele vii. NU are cum sa fie rau..la urma urmei este folosit de plante in procesul de fotosinteza si transformat inapoi in oxigen, deci mai mult CO2 duce la un pamint mai verde..nicidecum invers.

    Dar cum a inceput totul? Totul a inceput de la faptul cum ca masinile emana NOXE! Ce sint acele noxe? Ei bine cuvintul vine de la NOx…Nitrous Oxide (oxizi de azot in limba engleza care mai ies pe teava de esapament a motoarelor cu ardere interna si care cica sint toxici si polueaza). Pina aici toate bune si frumoase…cu toate ca exista o teorie conspirationista si in legatura cu acesti oxizi de azot din motoarele de masina, dar nu intram in detalii acum. Asta era acum 30-40-50 de ani…cind inca nu innebunisera cu agenda ecologista. Motoarele cu ardere interna mai scot ca gaze de ardere inclusiv oxizi de azot deoarece datorita presiunilor si temperaturilor foarte ridicate din camera de ardere a cilindrului, alaturi de benzina, GPL sau ce alt carburant ai folosi, mai arde si azotul din aerul atmosferic.Acesta este un fapt real. Dar incet, incet..pentru ca omul de rind oricum repeta ca papagalul NOXE fara a intelege ce inseamna si ce reprezinta acest cuvint, notiunea de NOXe si-a schimbat incet incet definitia si a ajuns sa fie echivalenta cu emisii de dioxid de carbon. In ziua de azi nimeni nu mai pomeneste de emisiile de oxizi de azot…probabil ca oricum au devenit neglijabile cu noile generatii de catalizatoare auto, dar noxe a ajuns sa insemne de fapt dioxid de carbon. La un banal ITP cind mergi cu masina ti se masoara dioxidul de carbon si monoxidul de carbon..nu masoara nimeni alte gaze. La masinile diesel se masoara emisiile de funingine…practic la acelea nici nu se foloseste un analizor de gaze ci un OPACIMETRU care masoara de fapt modificarile in transparenta aerului. Funinginea fiind carbon in stare pura, C, particule fine de carbon in suspensie libera in aer.

    Deci unde sint noxele? Pai in ziua de azi noxe inseamna ca masina emana dioxid de carbon..ce alte noxe vrei? Si dupa ce ne vor deposeda de masini, ca doar oamenii liberi au masini, sclavii nu au nevoie de asa ceva, o sa ne zica…si vitele pe care noi le crestem pentru a va hrani pe voi expira dioxid de carbon deci nu mai mincati vita..mincati gindaci, sau carne de om sau fiti vegani. Si dupa ce lumea va trece la veganism, sau la canibalism, sau la insecticism 🙂 vor zice…pai si voi expirati dioxid de carbon, faceti rau „planetei” o incalziti trebuie sa mai sacrificam din voi ca altfel omoriti saraca planeta deci despre asta este agenda ecologista…este o agenda anitumana si anti-viata, nu are nici o legatura cu banii.Doar pentru ca omul de rind vrea bani caci el nu stie alt mod de viata nu inseamna ca elitele vor bani. EI AU TOTUL! EI AU INVENTAT BANUL ca mijloc de control al maselor

    Si in incheiere tot cei cu agenda ecologista vorbesc despre asa numita „amprenta de carbon” (carbon footprint) care cu cit consumi mai mult (energie electrica, gaze, benzina, carne etc) cu cit folosesti mai mult mijloacele de transport individual, etc cu atit ai amprenta de carbon mai mare si practic esti un ticalos care vrea raul planetei..daca stingi luminile, daca folosesti becuri chioare cu LED care strica ochii, daca mergi cu bicicleta sau trotineta electrica (alta moda timpita), maninci numai buruieni si esti slab ca tirul….atunci esti pe placul elitei…pe tine merita sa te tina..esti un sclav perfect, te multumesti cu extrem de putin..adica cu mai nimic…si raul pe care il faci planetei nu mai este atit de mare…Pai fratilor cum adica amprenta de carbon? Pai toata viata de pe pamintul acesta este bazata pe CARBON. Dar ei urasc carbonul deoarece ei urasc viata! Mai aveti dubii in privinta asta?

    Apreciat de 2 persoane

    • Cosmin said, on septembrie 20, 2019 at 9:05 pm

      @ tataia

      Un comentariu pertinent.

      Cam asa stau lucrurile: carbonul e viata, am invatat in clasa a 3-a la Cunostinte despre Natura in anul 1985.

      Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on septembrie 21, 2019 at 10:22 am

      Sefu’, nu te grabi…
      Zici ” mai arde si azotul din aerul atmosferic.Acesta este un fapt real.”
      Iata ce zicel a Iasi, la Universitate… http://www.mec.tuiasi.ro/diverse/hd2.pdf
      „… Elementele combustibile dintr-un combustibil solid sau lichid sunt carbonul (C), hidrogenul (H), şi sulful (S). Elementele necombustibile sunt azotul (N), oxigenul (O) şi cenuşa (A)1 – substanţele minerale din combustibil. Acestea, împreună cu umiditatea (W)2 formează balastul.
      Analiza elementară a unei mase oarecare m de combustibil solid sau lichid va evidenţia următoarele cantităţi: m kg combustibil = C kg carbon + H kg hidrogen + O kg oxigen + N kg azot + S kg sulf + A kg cenuşă + W kg apă…. ”
      si
      „Azotul nu participă la ardere, dar în mod convenţional a fost inclus în masa combustibilă.
      Prezenţa azotului este dăunătoare, deoarece acesta consumă din căldura degajată, micşorând puterea calorică.”
      –––-
      Azotul nu arde. Azotul nu explodeaza.Azotul este balast.
      ––
      Cu mancatul de carne…. am intrebat (in Canada) un tip de 80 de ani daca m=ar omora ca nu as renunta la carnea de vita (eu nu mananc decat ciorba de oase) si zice „sure”… ca „salveaza” planeta.
      –-
      Parerea mea este ca aceasta idiotenie = incalzirea globala, ca problema! – a continuat prinm convertirea in afacere a unei credinte mai veche – ca Pamantul e viu si e o zeita iar rebelii nu mai vor divinitate barbat – Dumnezeu ci o divinitate femeie – zeita Gaia.
      Influenta unui smintit – Bachofen a emis o teorie (1865) precum ca matriarhatul este baza civilizatiei, moralei, … si au inceput toti sa fabuleze pe tema zeitei-mama.
      Pentru el, viata de la inceput…. era un fel de orgie generalizata… – asta DA! stiinta demonica, fara sa fie nici o stiinta ci imaginatie de vrajmas al lui Hristos. … bunicii erau jidani….

      Apreciază

    • GHEORGHE said, on septembrie 21, 2019 at 12:49 pm

      FELICITARI, OMULE!
      Un comentariu extrem de realist venit din INTELEPCIUNEA DIVINA, IUBIREA DE DUMNEZEU SI APROPELE.
      MULTUMESC, CU FELICITARI!

      Apreciază

  3. Florian said, on septembrie 20, 2019 at 8:20 pm

    „Incalzirea globala” (la fel ca si miscarea pentru „drepturile” lgbt-qwerty) este sustinuta agresiv de catre activisti platiti extrem de bine pregatiti ideologic si foarte bine organizati. Restul adica idiotii utili sunt recrutati cu precadere din mediul universitar, studenti aflati la o varsta totusi frageda si fara cine stie ce discernamant majoritatea dintre ei revenind la normal dupa ce termina studiile.
    Asa-zisa „manifestatie globala” e doar o iluzie pe internet, s-a dat sfoara in tara prin campusuri sa iasa studentii sa protesteze pentru chestiuni foarte generale cum ar fi „impotriva sistemului”, sau „impotriva Wall Street” a „banksterilor” etc. A fost o tentativa de „photo-op” adica aduni oamenii cat mai multi, fiecare cu motivele lui
    si impotriva a ce vrea el si pe urma faci poze la turma si le distribui pe retelele de socializare, nu inainte sa le „photoshopezi” putin mai adaugi oameni pe ici pe colo sa para multi…. O mare pacaleala globala.

    Apreciază

  4. Traviato said, on septembrie 20, 2019 at 11:42 pm

    ma gandesc ca ne asteapta si mai multe restrictii si ingradiri in modul in care ne traim viata. citeam undeva ca e posibil sa avem in viitor un fel de credit lunar pentru energia pe care ne este permis sa o consumam, si daca il depasim, vom sta in bezna.

    Apreciază

  5. […] CE SE PREGATESTE? Milioane de oameni protesteaza pe intreg Pamantul impotriva INCALZIRII GLOBALE, in… […]

    Apreciază

  6. Florin said, on septembrie 21, 2019 at 1:52 pm

    Ca oameni sa nu se mai gandeasca la Dumnezeu cand vine o napasta asupra noastra si sa zica ,,Doamne iartane pe noi pacatosi ,, mai mari lumi au inventat incalzirea totala si departeaza pe om la cugetarea la Dumnezeu .Am observat in randurile credinciuosilor practicanti cum ca aceste fenomene ar fi din cauza incalziri globale si nu mania lui Dumnezeu asupra pacatosilor

    Apreciază

  7. Duhul Căpitanului said, on septembrie 21, 2019 at 5:47 pm

    Sa dea Dumnezeu sa vina întâi ww3 și nu antihristul!

    Apreciază

  8. Spaceman said, on septembrie 21, 2019 at 6:39 pm

    Activiștii ăștia îl invocă pe Căpitanul Planetă, care apare din zodiac. Da… Căpitanul Planetă si planetarii mâncători de qat, go Planet!

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Captain_Planet

    https://www.imdb.com/title/tt0098763/

    La secunda 57, cand zice ‘puterea este’ apare asta

    https://imgur.com/a/MUKTglG

    Apreciază

  9. […] Iata si comentariul cititorului oarecare postat la rubrica de comentarii a CE SE PREGATESTE? Milioane de oameni protesteaza pe intreg Pamantul impotriva INCALZIRII GLOBALE, in…: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.