SACCSIV – blog ortodox

SEMNUL FIAREI – MOMENTUL ADEVARULUI: Cati vor refuza noile CARTI DE IDENTITATE sub forma unui CARD DE CREDIT cu CIP?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 20, 2019

La 10 ani de la Apelul Parintelui Justin Parvu, tocmai cu acordul Preşedinţiei române a Consiliului, cărțile de identitate ale cetățenilor Uniunii Europene vor fi modificate. Vor avea forma unui card de credit si un cip cu amprentele digitale ale titularului:

Sub președinția României, UE vrea schimbarea cărților de identitate în toate țările membre. Bineînțeles, vor fi cu cip biometric

Va avea forma unui card de credit pentru ca in etapa urmatoare noul document va fi si carte de identitate si card bancar. Intr-o societate care va elimina banii cash, asta inseamna ca fara respetivul document nu vom mai putea cumpara sau vinde. Adica va fi penultima etapa pana la semnul fiarei de pe mana dreapta sau frunte.

Toti marii duhovnici ne-au avertizat ca aici se va ajunge si cu totii ne-au indemnat sa nu le luam. Cati vom si face ascultare insa?

In 2009 un milion se ortodocsi romani au semnat ca se opun. Se vor mai opune?

In 2009 zeci de preoti si mireni ortodosi romani, administratori de bloguri, redactori de reviste si vorbitori pe la conferinte ne-am strans in jurul parintelui Justin Parvu si am promis solemn ca vom incepe lupta. Noua ni s-au alaturat in actiune multi altii care n-au putut veni atunci.

Dupa doar un an, jumatate dintre toti acestia au tras pe dreapta sau chiar au intors armele impotriva noastra. Cititorii vechi isi amintesc desigur episoadele Razboi intru cuvant, parintele Mihail Stanciu, etc.

Dupa alti cativa ani, unii frati s-au mutat la Domnul. Altii au adormit in ghete si astfel in ziua de azi am mai ramas doar cativa pe baricade.

Dar iata ca a sosit si momentul adevarului. Noile carti de identitate se vor implementa, depasindu-se astfel faza discutiilor teoretice despre ceva ce va fi intr-un oarece viitor. Cei ce l-au tradat pe parintele Justin Parvu, se vor cai? Cei ce au adormit in ghete, se vor trezi? Cei un milion care au semnat, isi vor aminti?

Activistilor pro cip le va cadea ceata de pe ochi?

PREOTII lui ANTIHRIST – MATEI VULCANESCU zice: Sfantul PAISIE AGHIORITUL a fost INFLUENTAT de NEOPROTESTANTI sa vorbeasca despre ANTIHRIST si ACTELE CU CIP / Iar CALISTRAT CHIFAN zice la fel despre Parintele JUSTIN PARVU …

 

95 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on februarie 28, 2019 at 10:59 am

    I-auzi ce zice jidovul asta barbos despre „Mesia” lor:

    Apreciază

  2. unu said, on februarie 28, 2019 at 12:23 pm

    Aceste doua siteuri, saccsiv si ortodoxinfo, sunt cam printre ultimele locuri in care gasesti un cuvant curat ortodox si in care poti discuta liber, dar haideti sa discutam fara a folosi inutil cuvinte care altora li s-ar parea jignitoare si respectivele siteuri sa apara reclamate pe te miri unde. Saccsiv, eu cred ca ar fi bine ca la unele texte sa intervi spre a nu aparea probleme. poate ca sunt oameni cu treaba pe aici care intentionat folosesc astfel de cuvinte, nu ar trebui sa le aprobi.

    Apreciază

  3. Alex said, on martie 1, 2019 at 8:23 am

    Nebunie, fratilor, nebunie:
    http://orthochristian.com/119632.html

    Apreciază

  4. Naavin said, on martie 1, 2019 at 4:32 pm

    Dar cum vom putea sa le refuzam? Daca sunt obligatorii, ca si actualul buletin? Cum sa le refuzam? Sau daca le primim apoi le ardem? Cum putem trai fara buletine?

    Apreciază

    • Riko said, on martie 1, 2019 at 7:58 pm

      Vom pastra actele vechi pe care le avem, in nici un caz nu ne ducem sa ne dam datele biometrice (fata, ochi, amprente) si nu acceptam buletinul electronic. Vor urma sanctiuni, neamurile care nu inteleg ce se intampla vor fi impotriva noastra si in cele din urma vom fi nevoiiti sa fugim undeva in pustie ca sa ne scapam sufletele. Unii vor fugii, altii vor ramane sa lupte pana la ultima suflare.
      Mai exista posibilitatea sa inceapa un razboi mondial inatea buletinelor, atunci se va schimba total situatia, pentru ca imediat dupa se va arata antihristul ca salvator. Iar noi vom fi prigoniti si cautati chiar si in pustiuri.

      Apreciat de 2 persoane

  5. Flavius said, on martie 2, 2019 at 12:51 am

    Apreciază

  6. unu said, on martie 2, 2019 at 10:48 am

    Un bărbant a murit în maşină. Acesta era pe jumătate dezbrăcat, anchetatorii suspectând că acesta ar fi decedat în timpul unei partide de amor.
    Bărbatul a plecat de acasă spunându-i soţiei că merge cu mașina la un service din localitate. Văzând că nu se mai întoarce acasă, soția sa a alertat autoritățile.
    Astfel, după mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit de polițiști fără pantaloni, mort, în propria mașină, care se afla parcată într-o zonă periferică a Bradului.
    ……………….
    Potrivit martorilor, bărbatul ar fi făcut infarct în timpul unei partide de amor, cu o femeie care a fost văzută fugind de la locul incidentului.

    Of saracul suflet, in clipa morti lui toti fugeau de el, Sfintii Ingeri, amanta cu care a pacatuit, sotia ce-a care poate il blestema. Pacatul l-a despertit de toti lasandul ca pe un blestemat pe mana celui rau.
    Fereste Doamne asa ceva.

    Apreciază

  7. ovidiu said, on martie 2, 2019 at 7:26 pm

    pentru sacciv

    Apreciază

  8. Radu said, on martie 3, 2019 at 3:23 am

    Aveti articol sau articole despre Old Believers/rascolnicii din Rusia?

    astia sunt de fapt stilistii? sau fac eu confuzie?

    Apreciază

  9. mircea.v said, on martie 3, 2019 at 10:50 am

    Un comentariu interesant de pe activenews, care are concluzia:

    „Ceea ce vreau să vă spun e că, atât în SUA cât și peste tot în lume se pregătește o restaurație radicală a fostei ideologii. Menirea „celor care întârzie” a fost aceea de a permite forțelor retrograde ale răului să se coalizeze și să se radicalizeze peste măsură. Astfel încât, la revenirea la putere, să schimbe într-o clipă măsurile minore în direcția normalității pentru care s-a consumat atâta energie. Ceea ce urmează e dezastrul.
    Pregătiți-vă să plătiți pentru delictul de opinie, pregătiți-vă să vă demonstrați „inclusivitatea” și toleranța față de agenda lgbt așa cum maurii și evreii erau obligați să-și demonstreze creștinismul în Spania de după Reconquista. Așa cum atunci erai obligat să ai jamon-ul atârnat de ușa de la intrare, iar când venea inchiziția trebuia ca tu și membrii familiei să mâncați cu poftă din pulpa de porc, la fel acum va trebui să le demonstrezi cumva toleranța. E doar un aspect deoarece ceea ce urmează e greu de creionat. Și credeți-mă, ceea ce spun acum nu e pentru a vă speria ci doar pentru a vă pune în gardă. Forțele iadului sunt aproape de cea mai mare dezlănțuire din istorie. Niciodată lumea n-a mai cunoscut o asemenea revărsare de otravă.”

    Mai jos, tot comentariul.

    Tache Mache 03.03.2019 03:10

    De fiecare dată când lucrurile se îndreaptă iremediabil spre dezastru apare câte un personaj – uneori din afară, alteori dintre cei implicați – care pare a avea puterea să evite dezastrul. El este „cel care întârzie evenimentele”. Personajul despre care vă vorbesc este cel care, în tot tăvălugul irațional în care se scufundă uneori oamenii, pare a fi singurul care mai are un dram de logică, care vorbește coerent și care pare capabil să evite deznodământul tragic. Culmea, uneori se află „la butoane”, alteori suspect de aproape de zona în care se iau deciziile. Celor care privesc dezastrele mult după ce s-au întâmplat li se pare, la fel ca și contemporanilor săi, de neexplicat de ce „acela care întârzie” nu a putut evita tragedia.
    Al doilea Război Mondial a fost, atât în sine cât și prin ceea ce a generat după, cel mai mare dezastru al vremurilor noastre. Nu trebuie să uităm că el a înălțat un obsedant munte de cadavre în confruntările directe, dar și distrugerea iremediabilă a destinelor a sute de milioane de oameni până în prezent. Puțini știu că dacă Churchill n-ar fi refuzat în 1940 oferta de pace a lui Hitler, întreg dezastrul ar fi putut fi evitat. Aceasta deoarece dorința lui Hitler era să-și asigure o securizare a resurselor pentru națiunea sa prin anexarea unor teritorii spre Est și cam atât. Dacă Churchill i-ar fi acceptat planul de pace, singura confruntare posibilă ar fi fost cea cu Uniunea Sovietică, adică am fi avut parte de un conflict cel mult regional, nicidecum mondial. În acel context, „cel care a întârziat evenimentele” a fost, culmea, Hitler, cel care a devenit personajul central al întregului dezastrului.
    Dacă veți studia istoria veți constata repetarea de fiecare dată a acestui pattern. „Cel care întârzie lucrurile” apare, dar niciodată nu poate schimba destinul evenimentelor. Studiind mai atent, veți constata că neputința sa de a detensiona sau devia evenimentele nu ține de ghinion ci de un lucru mult mai limpede: el e parte a evenimentelor, operează în aceeași logică, cu toate că celor „deconectați de evenimente” le pare a fi ceva diferit. El, la fel ca și ceilalți, e un om al logicii momentului, iar menirea sa pare a fi aceea de a asigura un respiro nu pentru evitarea dezastrului ci, culmea, pentru a isteriza forțele dezastrului, de a le face să devină mai radicalizate, mai unite și, în același timp, mai puternice decât ar fi fost dacă n-ar fi apărut el și retorica sa.
    Am făcut această introducere lungă pentru a vă face să înțelegeți pattern-ul după care judec lumea de azi. Privind de jur împrejur înțelegem că totul a luat-o razna. Societatea e putredă, nebunia a ieșit la propriu în lume. O scurtă plimbare pe străzi nu mai e, ca altădată, un motiv de relaxare, ci de înfiorare. Vezi oameni mutilați psihic, bărbați feminizați, femei masculinizate, indivizi care vorbesc de unii singuri etc. Ai impresia că întreaga casă de nebuni s-a revărsat și a populat lumea. Și dacă „la firul ierbii” se întâmplă așa, la nivelele superioare haosul n-are cum să fie mai mic. Singura logică pe care o vedem operând eficient în toate sferele este cea a strigătului, a isterizării, a lipsei de argument și a înlocuirii acestuia cu forța scandărilor iraționale. Trăim vremuri în care operează logica lui „HUO!” și a înjurăturilor spumoase, vremuri în care noțiunea de rezonabil a fost înlocuită cu cea de „aberant de anormal”.
    Axa lumii pare a se fi deplasat ireversibil. Înainte râdeam de tembelismul corectitudinii politice, acum ne e frică de ea. Asta ar trebui să ne semnalizeze „cine-i șeful”. Înainte nici nu concepeam anumite comportamente pe care le consideram anormale, marginale sau de neacceptat. Acum, prin „teorii ale genului” sau alte aberații, devin elemente centrale ale societății. Iar societatea, în întregul ei, pare – așa cum am mai spus – o imensă casă de nebuni.
    Vi-l mai amintiți pe Obama? Îl știți bine, doar l-am înjurat împreună. A fost probabil cel mai prost președinte al SUA. Asta însă nu l-a împiedicat ca, în prostia lui, să genereze o serie de evenimente dezastruoase în Orientul Mijlociu(„primăvara arabă”) și un război în Siria ale cărui efecte negative le vom vedea mult timp de-acum înainte. Trump a apărut pe firmament ca o reacție fermă la politica aberantă a lui Obama. Discursul său părea mai articulat și mai logic decât isteroido-aberantul discurs al lui Hillary Clinton, iar planul său părea de bun simț, rezonabil. Cu toate acestea, absolut tot ceea ce s-a întâmplat până acum ni-l indică pe Trump ca nefiind nimic altceva decât „omul care întârzie evenimentele”.
    Dacă vom asculta cu atenție ceea ce spune, vom constata că logica sa – care doar pare de bun simț – nu este nimic altceva decât o față a actualei stări de fapt. Ce spune Trump? Că vrea un nou naționalism. Asta i-a cucerit pe mulți, dar cei pe care i-a cucerit n-au înțeles în ce constă acest „nou naționalism”. Mulți au picat în capcana în care și-au imaginat că în spatele MAGA(„Make America Great Again”) ar sta idealurile de bun simț la care visează. Aiurea MAGA e o formă hibridă de naționalism orientată strict economic. În absurditatea vremurilor în care trăim, nimeni însă nu se întreabă cum poate exista naționalism fără națiune? Căci în programul lui Trump nu există națiune ci o gașcă eterogenă(acest obsedant „noi”, adică „cei care ne aflăm indiferent cum pe teritoriul acesta”) care-și propune nu să devină mai bună, să strălucească prin caracteristicile sale care-o fac unică, ci să-i șunteze pe chinezi deoarece „ăia vând la noi și noi avem monopolul banului”.
    Pseudo-naționalismul lui Trump e o gogoriță chiar mai mare decât globalismul. Asta deoarece el nu e decât o ideologie derivată din mlaștina ideologică globalistă. E o tâmpenie să te consideri naționalist atunci când te pui în fruntea unei găști eterogene, ale cărei idealuri nu mai există și să proclami în gura mare: „noi suntem golanii planetei și idealul nostru trebuie să fie să fim iar mari”. „Dar oare voi, cei care sunteți acum, ați fost vreodată mari?” – i-ar putea întreba părinții fondatori pe acești pigmei care-și spun patrioți.
    Care-i măreția care poate fi identificată la unul ca Trump? Când îl privesc nu pot vedea decât fanfaronadă, chiloți de starlete porno și pițipoance atrase de bani precum muștele de rahat. Știu, mulți dintre cei care mă citesc frecvent vor fi dezamăgiți, dar eu nu fac altceva decât să le arăt tabloul așa cum e el. Uitați-vă cu atenție și-mi veți da dreptate.
    Ceea ce însă e vizibil chiar și pentru cei care se auto-amăgesc e isterizarea fără precedent a forțelor retrograde ale globalizării, radicalizarea și polarizarea agresivă a opiniilor. Întreaga medie e invadată de debilizanta ideologie, iar concepte care erau pe vremuri discutate doar în spatele ușilor închise fac acum primele pagini ale ziarelor. Minciuna e adevărul zilelor noastre, logica răsturnată e vedeta pe care se focalizează toate aparatele de fotografiat și camerele de luat vederi. Trump, cu al său naționalism șchiop, pare un barbar al trecutului apărut accidental pe scenă. Reflectoarele sunt pe el nu pentru că ar fi vreun personaj principal ci deoarece e viitoarea victimă.
    Prima acțiune vizibilă a lui Trump după ce a depus jurământul a fost închiderea secțiunii lgbt de pe site-ul „Casei Albe”. Cum arată asta privită dinspre ziua de azi în care Trump a dat o directivă fermă întregii diplomații americane pentru a forța legalizarea ideologiei lgbt peste tot în lume? Nu-i oare „strigătul înjositor de clemență” al victimei?
    Să ne uităm puțin și-n ograda noastră. Vedem neputința unui PSD care a venit la putere pe cai mari și care, pe zi ce trece, e mai slab, mai fără vlagă și mai demn de milă. Azi ia o măsură fermă, mâine se-ntoarce și-și cere scuze. Ce-i asta? Pentru mine e un comportament al celui căruia îi e frică. Dacă vă veți uita însă în curtea opoziției veți vedea o trepidație fără precedent. Opinii aberante și lipsite de logică – precum cele ale odraslei lui Caramitru – sunt „lumina” în jurul căreia gravitează roiul de muște veninoase gata să dea asaltul final asupra puterii. „Când vom veni noi vă vom aresta pe bază de ordonanță de urgență!” – urlă tânărul imberb în strigătele isterizate ale susținătorilor săi. Nu mai există cenzură a bunului simț, totul se spune pe față. Și culmea e că totul se va face așa cum se spune!
    Ceea ce vreau să vă spun e că, atât în SUA cât și peste tot în lume se pregătește o restaurație radicală a fostei ideologii. Menirea „celor care întârzie” a fost aceea de a permite forțelor retrograde ale răului să se coalizeze și să se radicalizeze peste măsură. Astfel încât, la revenirea la putere, să schimbe într-o clipă măsurile minore în direcția normalității pentru care s-a consumat atâta energie. Ceea ce urmează e dezastrul.
    Pregătiți-vă să plătiți pentru delictul de opinie, pregătiți-vă să vă demonstrați „inclusivitatea” și toleranța față de agenda lgbt așa cum maurii și evreii erau obligați să-și demonstreze creștinismul în Spania de după Reconquista. Așa cum atunci erai obligat să ai jamon-ul atârnat de ușa de la intrare, iar când venea inchiziția trebuia ca tu și membrii familiei să mâncați cu poftă din pulpa de porc, la fel acum va trebui să le demonstrezi cumva toleranța. E doar un aspect deoarece ceea ce urmează e greu de creionat. Și credeți-mă, ceea ce spun acum nu e pentru a vă speria ci doar pentru a vă pune în gardă. Forțele iadului sunt aproape de cea mai mare dezlănțuire din istorie. Niciodată lumea n-a mai cunoscut o asemenea revărsare de otravă.

    Apreciază

  10. De ce Duminica ? said, on martie 3, 2019 at 11:18 am

    Un protest faţă de OUG 7, de modificare a legilor justiţiei , este anunţat duminică, la ora 19;00, la Ministerul Justiţiei. https://www.romaniatv.net/protest-la-ministerul-justitiei-fata-de-oug-7-de-modificare-a-legilor-justitiei-si-actorii-de-la-teatrul-national-vor-protesta_463531.html

    Saccsiv, oare de ce mitungurile rezist se desfasoara aproape intotdeauna in sfanta zi de duminica ?
    De ce rezistenti nu-si aleg spre exemplu ziua de sambata, caci si sambata e zi libera si nici nu-i zi de sarbatoare ?
    Duminica omul simplu merge la biserica, apoi tot Romanul simplu iese la poarta sa mai stea de vorba cu vecinul, tot Romanul de la oras mai iese prin parcuri la relaxare.
    Sa necinsteasca ei intentionat ziua de duminica ?
    Oare cine nu-i lasa pe rezistenti sa faca mitinguri sambata ? Cine ii impinge ca pe o turma turbata sa-si verse furia lor in sfanta zi de duminica ?
    Sa le spuna cineva ca poporul roman e crestin si tine ziua de odihna duminica, poate cei ce-i conduc nu stiu asta, cine stie !!!

    Apreciază

    • Aristide said, on martie 3, 2019 at 3:59 pm

      N-are legătură cu idioții de la #rezist. Noi în provincie numim fenomenul „putoare de București”.
      A apărut la manifestațiile din 2013 anti Roșia Montană și sunt făcute duminica după amiază ca să nu strice programul „capitaliștilor”. Duminică se întorc din mini vacanțe de la munte, mare, case la țară etc. și ies și ei la un protest, o bere și o vorbă. Sâmbăta când ar putea veni să participe și „proștii” de provinciali ei sunt ocupați cu weekend-ul și doar nu vrei să le strici ploile.
      Uite și ceva util. Când mai mergi în zone unde se pregătesc manifestații scanează cu un telefon rețelele. S-ar putea să ai surprize. Spre exemplu azi când se pregătește marșul Coaliției Pentru Familie.
      Ca să vezi cine ne iubește

      🙂

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 3, 2019 at 5:02 pm

        Aristide

        Dar de ce zici ca nu are legatura cu #rezist?

        Apreciază

      • Aristide said, on martie 3, 2019 at 8:01 pm

        Pentru că în 2013 când s-a dat startul la tâmpenia asta nu exista nici un rezist.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 3, 2019 at 11:20 pm

        Aristide

        Nu conteaza. Papusarii acestor inginerii sociale, ba chiar si locotenentii lor, sunt aceiasi.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.