SACCSIV – blog ortodox

Amazon inlatura documentarele anti vaccinare

Posted in vaccin by saccsiv on martie 3, 2019

Amazon a inlaturat documentarele anti vaccinare de pe platforma Prome Video, dupa ce congressman-ul democrat Adam Schiff i-a solicitat in scris acest lucru lui Jeff Bezos.

Printre ele:

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe”

Shoot ‘Em Up: The Truth About Vaccines”

Man Made Epidemic”

Evreul Adam Bennett Schiff a mai trimis scrisori in urma cu doua saptamani si catre Google si Facebook, cerand detalii despre cum au decis aceste companii sa combata materialele anti vaccin.

Saptamana trecuta Youtube a transmis ca nu va mai publica reclame pe canalele anti vaccinare:

YouTube a pornit lupta cu antivacciniștii ca Olivia Steer

Iar Facebook si Pinterest au implementat si ele cenzura:

Comunicat Facebook: Mesajele anti-vaccinare din grupuri sau din feed-ul utilizatorilor vor fi eliminate

Cum lupta Pinterest impotriva anti vaccinistilor

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioansperling said, on martie 3, 2019 at 1:42 pm

    Dictatura devine tot mai draconică!

    Apreciază

  2. A început educația sexuală în școli! Răspândirea ideologiei de gen, în plină desfășurare said, on martie 3, 2019 at 7:55 pm

    Asociația „Tineri pentru Tineri” a inițiat proiectul „Pentru fete și băieți”. Scopul acestuia este ca 150 de diriginți de la clasele a șaptea și a opta să fie instruiți să coordoneze activități cu elevii despre educație sexuală. Mii de părinți sunt revoltați de această situație, iar reacția cea mai acidă vine din partea lui Mihai Gheorghiu, președintele Platformei Împreună.

    Asociația „Tineri pentru Tineri” a declanșat desfășurarea proiectului numit „Pentru fete și băieți”, prin care 150 de diriginți de la clasele a șaptea și a opta au fost instruiți să coordoneze activități cu elevii despre educație sexuală.

    Mai mult decât atât, doi profesori de la o școală din Ilfov au fost de acord cu afirmația „Consider că materialele pornografice contribuie la creșterea nivelului de informare a celor ce le utilizează.”
    În cadrul acestui proiect sunt vizați copiii cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani. Proiectul este finanțat de Kaufland, cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și este promovat de site-ul Recorder.ro, informează Active News.

    Materialul publicat pe Recorder a stârnit reacțiile părinților, aceștia fiind îngroziți de imaginile în care copii de 10 ani sunt evident stânjeniți când li se vorbește despre „ejaculare”, „organe genitale” și homosexualitate.

    Președintele Platformei Împreună, Mihai Gheorghiu, a spus că miza ideologiei de gen este „cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații”.
    „Revoluția „stării de bine” începe cu copiii noștri

    La Ciorogârla a început deja! Starea de bine! Apoi epicentrul „stării de bine” se mută la

    Popești – Leordeni. Au fost identificați și inamicii publici, părinții. 4 800 de copii din 8 județe sunt deja subiecte ale experimentului „stării de bine”. Grupe de profesori, apoi clase de elevi, se adună și recită mantra eliberării sexuale a întregului popor.

    Tozo și Ova sunt noii eroi de basm al copilăriei sexualizate, iar sexualitatea este noua aventură eroică care trebuie mereu repovestită. Astfel, ajungem la miza fundamentală a ideologiei de gen în școlile noastre, cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații. Totul are aerul sordid al unei campanii din anii 50 pentru crearea omului nou al progresismului multilateral dezvoltat și sexualizat.”, a scris Mihai Gheorghiu.
    Asociația „Tineri pentru Tineri” a pregătit și un manual pe această temă.

    https://evz.ro/educatie-sexuala-scoala-diriginti-instruiti.html

    Apreciază

  3. ovidiu said, on martie 4, 2019 at 1:14 am

    Ar fi bine sa-l traduceti .Este un medic crestin si sotie de congressman american.Iar subiectul este incendiar pentru crestinatate,Interviatorii sunt evrei ,fost sionisti ,deveniti crestini.

    Apreciază

    • gheorghe said, on martie 5, 2019 at 11:57 am

      Nu am reprodus ce este in video-clip ci textul (partial) de ka
      http://www.spingola.com/Dannemeyer.html
      Iata traducerea selectiva si partiala despre adoptare si semnificatie:
      Spune un fost membru al Camerei Reprezentantilor (un fel de deputati…) care a votat alte legi in ziua aceea de 5 martie 1991, zi in care „a trecut” o lege care forteaza americanii sa se supuna regulilor monstruoase numite „Legile Noahide” (Noahide Laws)… reguli care considera credinta in Iisus Hristos o infractiune care poate ar putea fi pedepsita [inclusiv] prin taierea capului (!?!!), ghilotinare.
      Dupa ce a „trecut” si de Senat, documentul a fost promulgat de George Bush Sr. Pe 20 marie 1991.

      Ceea ce produce efecte este pasajul din legea aceasta, HJ Res. 104 …
      Cum s-a ajuns aici?

      La 31 ianuarie 1991 a fost adoptata o Rezolutie prin care a fost decisa ziua de 26 marie 1991 drept „Education Day in the USA”. Rezolutia a fost initiata de Minority Leader, Rep. Robert H. Michel of Illinois.
      De fapt, rezolutia nu avea nimic de-a face cu „educatia” ci cu Rabinul Menachem Mendel Schneerson care implinea 89 de ani.
      225 de membri ai Camerei Reprezentantilor au semnat initiativa (sponsored) carora li s-a spus ca este o declaratie de onorare a rabinului; nu li s-a spus nimic de anexa cu Legile Noahide.

      Inregistrarea noii legi arata ca ar fi fost „trecuta” prin consens unanim! – ceea ce, de fapt ascunde orice informatie despre cine a votat…. fiind adoptata fara a a fi votata! Nu se stie cine si nici cum ar fi – eventual – votat!

      In ziua adoptarii, toti Reprezentantii prezenti in sedinta au plecat acasa fiindca se terminase lista de activitati de pe ordinea de zi. Au ramas in urma patru conspiratori care au adoptat „un consens unanim” acea rezolutie…

      Cam despre ce se afirma in Rezolutie:
      „… Congresul recunoaste principiile si valorile fundamentale… acestea fiind Legile Noahide… fara de care edificiul soocietatii se intoarce la haos… societatea fiind profund ingrijorata ca prin slabirea acestora se ajunge la crize care ameninta societatea… preocuparea fiind de a nu lasa cetatenii acestei natii sa piarda din vedere responsabilitatea transmiterii acestor principii generatiilor urmatoare… caci miscarea Lubavitch a cultivat si sustinut aceste principii in lume…
      Pentru ca Rabbi Menachem Mendel Schneerson este universal respectat si ascultat si aniverseaza 89 de ani pe 26 martie 1991, ca tribut, in al 90-lea an din viata sa sa devina anul „educatiei si daruirii” … an in care educati si caritatea sa se „intoarca” la cele 7 legi Noahide …
      Ziua de nastere a rabinului sa devina Ziua Educatiei din 1991 in SUA.
      ––
      Miscarea Lubavitch a inceput in ramura Hasidica a Iudaismului in secolul al XVIII-lea.
      Ce lipseste in Rezolutie?
      1. In ce limba sint scrise aceste legi?
      2. Cine le-a scris si de unde provin?
      3. Cand au fost scrise?
      4. Cine defineste intelesul acestor legi? Care este pedeapsa nerespectarii lor? Cine le aplica?
      5. Care este raportul dintre aceste legi si Cele 10 porunci?
      6. Cui se aplica aceste legi si cine decide asupra lor?
      7. Este constitutionala legea care adopta Rezolutia?

      Cum descrie Enciclopedia iudaica Legile Noahide?
      1. stabilirea unui sistem al legilor
      2. interzicerea blasfemiilor
      3. abandonarea idolatriei
      4. interzicerea incestului
      5. interzicerea omuciderii
      6. interzicerea hotiei
      7. interdictia de a manca dintr-un animal viu – intelegand cruzimea, sub orice forma (Talmudul Babilonian)

      Despre aceste reguli, Presedintele SUA spune ca sint fundatia civilizatiei…
      Cei mai multi [americani] nu stiu ca regulile provin din Talmudul BABILONIAN, nici macar din Vechiul Testament si ca incalcare vreuneia se pedepseste prin moarte prin decapitare.

      Aceata lege de adoptare a Rezolutiei implica pedepsire crestinilor pentru idolatrie si deci … decapitare.
      In 2004 s-a infiintat in Kansas o coalitie pentru Israel – UCFI de catre o jidoafca, Esther Levens cu vreo 200 de asociatii si organizatii reprezentand cca 40 de milioane de persoane care vor sa apere Israelul…
      Coalitia are resurse financiare sa influenteze si Republicanii si Democratii… Aluf Ben (purtator de cuvant al lui Ariel Sharon) afirmand ca intre 60% si 90% din finantarea Democratilor este asigurata din aceasta sursa si circa 40% pentru Republicani…
      Lobbistii jidani au reusit sa determine („convinga”) liderul Minoritatii sa initieze Rezolutia.
      Totusi, cele „10 porunci” scrise de Dumnezeu sint fundatia care stabileste valorile si principiile civilizatiei noaste si nu Legile Noahide!

      s.a.m.d.

      ======================
      La prima vedere, nu e ceva suspect dar vazand semnificatia termenilor putem intelege diferenta de interpretare; sensul termenilor in iudaism difera uneori complet de cele don crestinism.
      Exemplul cel mai la indemana este privitor la intelesul termenului „idolatrie”.
      Icoana crestina/ortodoxa nu este acceptata de luciferieni = talmudistii babilonieni.

      Cine stie mai bine si mai ulte ar trebui sa ne lumineze.

      Apreciază

  4. geo said, on martie 4, 2019 at 8:24 am

    https://www.caseyresearch.com/doug-casey-and-eb-tucker-on-the-climate-change-hoax-part-1/

    https://www.caseyresearch.com/articles/doug-casey-and-eb-tucker-on-the-climate-change-hoax-part-2/

    https://www.zerohedge.com/news/2019-03-02/mapping-where-measles-spreading-fastest – Romania lipseste din clasament…in ciuda isteriei mass media care ne informeaza cu scrupulozitate in fiecare zi ca a mai murit un om…evident, din cauza ca nu s-a vaccinat, omitand insa, sa spuna ca decedatul suferea de alte complicatii…

    http://www.alt-market.com/articles/3674-the-real-reason-why-globalists-are-so-obsessed-with-artificial-intelligence

    https://hackernoon.com/future-artificial-intelligence-2019-1cd09cc491c7

    https://www.aier.org/article/dont-blame-technology-blame-yourself

    https://internationalman.com/articles/warning-your-identity-will-be-stolen/

    https://www.zerohedge.com/news/2019-03-03/voters-would-overwhelmingly-reject-socialists-and-candidates-over-75-poll-shows

    https://tomluongo.me/2019/03/02/bubbles-tesla-cycle-global-warming/

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-28/how-a-giant-ponzi-scheme-destroyed-a-nation-s-economy

    https://www.zerohedge.com/news/2019-03-01/our-drivers-have-been-attacked-ups-halts-deliveries-swedish-no-go-zone

    https://www.zerohedge.com/news/2019-03-01/us-army-takes-50-tons-gold-syria-alleged-deal-isis

    https://www.zerohedge.com/news/2019-03-02/quadriga-auditors-confirm-bankrupt-exchanges-cold-storage-wallets-have-been-empty

    https://www.zerohedge.com/news/2019-03-01/uks-unreported-bombing-iraq-syria

    https://www.zerohedge.com/news/2019-02-28/israeli-troops-may-have-committed-crimes-against-humanity-gaza-protests-un

    https://www.zerohedge.com/news/2019-02-28/israeli-justice-minister-indicts-netanyahu-charges-bribery-fraud-breach-trust

    https://www.naturalblaze.com/2019/03/amazon-joins-big-tech-assault-on-anti-vaccine-information.html

    https://www.theorganicprepper.com/its-not-the-internet-thats-dark-its-humanity/

    https://futurism.com/china-social-credit-system-barred-traveling-2018/

    https://www.theguardian.com/technology/2019/mar/02/facebook-global-lobbying-campaign-against-data-privacy-laws-investment

    http://www.shtfplan.com/headline-news/an-arms-race-deadly-ai-tanks-the-u-s-militarys-next-project_02282019

    https://www.eff.org/deeplinks/2019/03/massive-database-leak-gives-us-window-chinas-digital-surveillance-state

    https://fox2now.com/2019/03/01/anti-vaccine-movies-disappear-from-amazon-after-cnn-business-report/

    https://motherboard.vice.com/en_us/article/kzdp5v/police-in-canada-are-tracking-peoples-negative-behavior-in-a-risk-database

    https://vaccineimpact.com/2019/the-next-mandatory-vaccine-battleground-homeschool-children/

    https://fee.org/articles/scientists-are-hatching-mad-plans-to-geoengineer-earth-to-save-us-from-global-warming/

    https://journal-neo.org/2019/02/28/returning-syrian-refugees-were-fleeing-us-proxy-war-not-assad/

    https://thefreethoughtproject.com/as-media-freaks-over-159-measles-cases-thousands-of-kids-sold-as-sex-slaves-out-of-foster-care/

    https://losangeles.cbslocal.com/2019/02/27/whooping-cough-harvard-westlake/?fbclid=IwAR3P2Xi5MqCQcMSmVAQdHjtqidqo61pmLTjNMvOcvlTBk48Gh6ZSQmQgMdA

    https://blogs.scientificamerican.com/beautiful-minds/when-does-intelligence-peak/

    http://www.bbc.com/future/story/20190218-are-we-on-the-road-to-civilisation-collapse

    http://www.investmentwatchblog.com/california-to-tax-anything-everything-they-can-think-of/

    http://www.investmentwatchblog.com/2019-is-breaking-all-records-for-cold-the-real-threat-is-a-global-freeze/

    https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/huge-trump-announces-he-will-sign-executive-order-requiring-universities-to-support-free-speech-if-they-want-federal-money-video/- progresistii or sa inebuneasca!!! si vor mai adauga inca un pacat (care or fi celelalte???) la lista…si il vor propulsa spre al doilea mandat…

    https://sputniknews.com/analysis/201903011072868518-indian-mig-shot-down-pak-f16/

    https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/royal-mess-prince-harry-and-meghan-markle-will-raise-their-baby-as-gender-fluid/

    https://www.globalresearch.ca/pchr-israeli-forces-wound-civilians-gaza/5670216

    https://www.breitbart.com/the-media/2019/03/01/dr-phil-medicare-medicaid-force-doctors-throw-pills-patients-go-out-business/#

    https://www.henrymakow.com/2019/02/Paying-to-be-Dispossessed-Replaced.html

    http://www.informationclearinghouse.info/51191.htm

    https://www.theepochtimes.com/wi-fi-in-schools-experimenting-with-the-next-generation_2808921.html

    https://thefreethoughtproject.com/children-kidnapped-fever-er/

    Apreciază

  5. Mihail said, on martie 4, 2019 at 9:53 am

    http://www.spingola.com/Dannemeyer.html

    Apreciază

    • pamaio said, on martie 6, 2019 at 9:06 pm

      Pentru cei care nu au citit acest articol (http://www.spingola.com/Dannemeyer.html) redau primele randuri :

      Guvernul dvs. din S.U.A. poate ucide în mod legal creștinii pentru „crima” de a-L sluji pe Iisus Hristos! O înșelăciune diabolică a fost comisă poporului american de către liderii lor, senatori și congresmeni, care și-au vândut sufletul diavolului.
      La 5 martie 1991, în Camera Reprezentanților și în 7 martie 1991 în Senatul SUA, fără cunoștințe sau contribuții ale poporului american, senatorii și congresmanii americani au adoptat o lege atât de scandaloasă – și sincer neconstituțională – că forțează poporul american să fie legat de un set de reguli monstruoase, numite legi noahide, reguli care fac credința în Iisus Hristos o crimă pedepsită prin decapitare prin ghilotină ! La 20 martie 1991, președintele George H.W. Bush, presupus creștin, a semnat proiectul de lege.

      Legat de ghilotine rog a se vedea https://prosistemhaha.wordpress.com/2013/08/02/globalizarea-ia-noi-forme-iar-controlul-asupra-populatiilor-va-atinge-cote-de-neimaginat-pentru-majoritatea-oamenilor/

      Apreciază

  6. geo said, on martie 4, 2019 at 10:56 am









    Apreciat de 2 persoane

    • Magda said, on martie 8, 2019 at 3:17 pm

      Bune!
      Aia cu SELFIE-ul m-a făcut să râd, pentru că în prostia lor, toți cei care se auto-pozează, cred că sunt văzuți numai de acea persoană căreia i se trimite și că, cei care scormonesc, nu văd ce are fiecare prin telefon.

      Apreciază

  7. Remus Satală said, on martie 4, 2019 at 2:49 pm

    TSD vrea dezbatere națională pentru legalizarea drogurilor ușoare, a prostituției și recunoașterea drepturilor persoanelor LGBT
    https://www.antena3.ro/politica/tsd-vrea-dezbatere-nationala-pentru-legalizarea-drogurilor-usoare-a-prostitutiei-si-recunoasterea-510689.html

    Apreciază

    • gheorghe said, on martie 5, 2019 at 12:04 pm

      De fiecare data cand aud despre aceste initiative ma intreb:
      Au rezolvat toate problemele existentiale, fundamentale…. nevoile sociale?
      Ce-i f-te grija de o „mana” de degenerati ca sa oblige intreaga societate sa accepte atat violul moral cat si distrugerea stabilitatii sociale si promovarea sinuciderii colective???
      PS: nu zic de ingurgitarea fecalelor – aspect nu doar gretos dar inevitabil in scenarita lor!?!!!

      Apreciază

  8. Anastasia said, on martie 4, 2019 at 11:06 pm

    Cuvioasa Pelaghia din Reazani despre vremurile din urma

    Apreciază

    • Magda said, on martie 8, 2019 at 3:14 pm

      Rugăminte maaare!
      Poți să mai dai astfel de filmulețe traduse cu/despre oameni așa de mari? Cuv.Pelaghia, profeții, etc…
      Mulțumesc.

      Apreciază

  9. George said, on martie 5, 2019 at 10:14 am

    Off topic




    Apreciază

  10. abc said, on martie 5, 2019 at 12:11 pm

    Gigi Becali a investit milioane de euro într-un spital. Tratamentele sunt gratis

    Ultima ”ispravă” a miliardarului: un spital modern, în care a investit mai bine de 15 de milioane de euro, scrie Cancan.

    Este vorba despre o clinică în care sunt trataţi bolnavii de cancer. Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, la Arcom, lângă locul în care clubul îşi avea birourile.

    Finanţatorul echipei FCSB a explicat ce se întâmplă la Unitatea de tratament pe care a înfiinţat-o.

    ”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis… Se plăteşte, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali, pentru Cancan.

    https://www.capital.ro/gigi-becali-a-investit-milioane-de-euro-intr-un-spital-tratamentele-sunt-gratis.html?utm_source=EVZcatreCapital&utm_campaign=EVZ&utm_medium=EVZ

    Apreciat de 1 persoană

  11. Cristian said, on martie 5, 2019 at 8:27 pm

    Vor fi haituite si ucise peste 60.000 de animale salbatice din fondul cinegetic, patrimoniu tarii: mistreti, vulpi, lupi, ursi, sacali, rasi, vultur codalb, ciori dar si caini comunitari… Dintre acestea, 30.000 sunt numai mistretii (in afara de cota anuala stabilita la 53.000 de mistreti). Practic, va fi ucis tot ce are „par si pene” dupa cum se precizeaza in ordinul ministrului.
    Din cauza pestei porcine africane, care a afectat fermele de porci, au fost ucisi 90.000 de porci. Si se continua. Bolnavi sau nu, porcii au fost ucisi pe banda rulanta apoi incinerati in gropi putin adanci, in incineratoare mobile sau aruncati. Pentru a le proteja afacerile detinatorilor de ferme, Guvernul, prin CMSU, adopta mai multe HG-uri care autorizeaza un adevarat masacru in fondul cinegetic: uciderea prin impuscare de catre vanatori, personal silvic si politisti dar si capturarea cu ajutorul capcanelor puse de catre fermieri, a peste 60.000 de „pradatori”: mistret, vulpe, lup, ras, urs, sacal, vultur codalb. Aceste adevarate masacre (care deja au inceput) se vor derula timp de 3 luni, pana la 1 noiembrie. Nu cred ca mai are rost sa explic detaliat cate abuzuri vor avea loc privind dorinta acerba de a obtine castig din vanarea si capturarea acestor biete animale ce apartin naturii ci nu omului. Mai mult, Dimitrie Musca, proprietarul a 40.000 de porci, cere guvernului omorarea tuturor porcilor mistreti: „impuscam cu armata, cu politia”.
    Conform HG 458/2018, statul va plati pentru uciderea fiecarui mistret mascul 65 lei, pentru fiecare femela ucisa 400 lei, la care se adauga un stimulent de 225 lei/animal iar lanurile de porumb contaminate vor fi incendiate, 75% din aceste cheltuieli fiind asigurate de catre CE.
    In zonele frontaliere – Ungaria, Ucraina, Moldova – unde se confirma prezenta virusului, se va ucide absolut orice pradator pe o raza de 200 km patrati (mistret, urs, lup, vulpe, sacal, vultur codalb, cioara)
    – in Tulcea, Constanta, Insula mare a Brailei si Balta Ialomitei se va ucide integral orice animal fara a se mai face prelevari pentru teste.
    Vanatorii spun ca ursul si lupul au transmis virusul si ca trebuie vanati (bieninteles, este mai interesanta vanatoarea de ursi) si ca niciun mistret, dintre cei ucisi, nu a iesit pozitiv la pesta; decidentii din guvernul spun ca pesta a aparut ieri si ca este peste tot; in provincie toate prelevarile au iesit pozitive iar Bucuresti au iesit toate negative. Ca la fiecare criza de mare amploare, diversele institutii ale statului isi aduc acuze reciproc, isi paseaza responsabilitatea de la una la alta, fiecare fiind, de fapt, vinovata pentru incapacitatea de a gestiona astfel de situatii care genereaza, ca de fiecare data, abuzuri, afaceri oneroase dar si mari drame.
    Este inadmisibila decizia guvernului de a initia si permite un masacru de o asemenea amploare in fondul cinegetic, patrimoniu al Romaniei, doar pentru a proteja oamenii de afaceri care detin ferme cu mii si zeci de mii de porci inghesuiti si inchisi. Animalele salbatice nu au nicio vina dar vor fi ucise, zeci de mii! Vor fi haituiti si ucisi si cainii comunitari…
    (foto apartine agrointel.ro)
    ….asta inseamna ca atunci cind vine foametea sa nu mai existe vanat de nici un fel…doar omul vanator dar si vanat??!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.