SACCSIV – blog ortodox

Ultimul “Taken” cu Liam Neeson. Doar ca acum e in viata reala iar actorul e de partea ucigasilor de copii …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 9, 2018

Traducerea OrtodoxInfo:

 

Actorul Liam Neeson încurajează Irlanda să legalizeze avortul: „Trebuie să sustinem ceea ce este bine”

Actorul Liam Neeson se alătură activiștilor de pro-avort pentru a încuraja uciderea legalizată a copiilor nenăscuți în Irlanda sa natală.

Cunoscut pentru rolurile sale în filmele de acțiune populare, Neeson a lucrat cu Amnesty International și alte grupuri de pro-avort de ani de zile.

Duminică, el a scris o scrisoare către Sunday Independent împingând Irlanda să legalizeze avortul la cerere.

„Există momente în care trebuie să susținem ceea ce este corect”, a afirmat Neeson. „Când nedreptatea evidentă a unei situații cere ca noi să facem acest lucru. Pentru mine, referendumul viitor privind al optulea amendament este unul dintre aceste momente. A sosit timpul să luăm atitudine. Un moment în care oamenii trebuie să stea de partea femeilor. ”

Pe 25 mai, Irlanda urmează să voteze dacă va păstra al optulea amendament, care protejează dreptul la viață al bebelușilor nenăscuți. Activistii pro-avort, sustinut de unii dintre cei mai bogati oameni din lume, imping tarile pro-viata pentru a legaliza avortul la cerere.

Activiştii pro-viaţă estimează că al optulea amendament a salvat aproximativ 100.000 de copii nenăscuți din avort.

Dar Neeson a afirmat că problema avortului se referă la „drepturile femeilor”. El nu a menționat niciodată copiii în scrisoarea sa – cu excepția, ironic, să se laude pentru a fi un Ambasador al Bunăvoinței Unicef ​​pentru „drepturile copilului”.

El a presupus că toate femeile sprijină avortul și că bărbații trebuie, de asemenea, chiar dacă nu înțeleg pe deplin sau nu sunt de acord.

„Nu este nimic rău să nu știi tot ce trebuie să știi despre avort”, a scris el, îndemnându-i să susțină avortul oricum.

Ulterior, Neeson a afirmat că legile pro-life ale Irlandei rănesc femeile – o revendicare refuzată de mai multe ori de către medici din întreaga țară.

„Da, au trecut zilele în care țara noastră a fost nevoită să abandoneze femeile însărcinate și fetele la porțile instituțiilor care le-au ascuns în spatele zidurilor înalte”, a scris Neeson. „Totuși, ne-am lăsat prietenele, soțiile, fiicele, surorile și mamele noastre la porțile de plecare de la aeroportul din Dublin, forțându-le să călătorească în alte țări pentru a accesa serviciile de asistență medicală de bază și a le refuza îngrijirea necesară după întoarcerea lor”.

Nu este adevarat. La începutul primăverii, dr. Eamon McGuinness, fost președinte al Institutului de Obstetrici și Ginecologi din Irlanda, a scris o coloană pentru Irish Times, care a respins aceste afirmații.

Dacă legile ar aduce cu adevărat femeile în pericol, McGuiness a spus că „ar conduce la eliminarea lor din Constituție. O restricție constituțională asupra abilității mele sau a capacității oricăruia dintre colegii mei de a salva viața unei femei însărcinate ar fi într-adevăr inacceptabilă „.

Din 1983, când Irlanda a adoptat al optulea amendament pentru a proteja dreptul la viață al bebelușilor nenăscuți, McGuinness a declarat că țara a devenit una dintre cele mai sigure locuri din lume pentru mamele însărcinate.

Susţinătorii Pro-Life au făcut eforturi intense împotriva unei mass media părtinitoare, a unor celebrități precum Neeson și U2 și a donațiilor imense și ilegale de la oameni de afaceri americani bogați, care intenționează să împingă Irlanda să adopte avortul la cerere. Voluntarii pro-viaţă au manifestat în toată Irlanda pentru a salva al optulea amendament și mii de vieți ale copiilor nenăscuți.

Multe din eforturile lor de a avea acces au fost întâmpinate cu ostilitate și vandalism de către activiștii în avort . Saptamana trecuta, un activist de avort ar fi agresat un pro-lifer in Galway in timp ce incerca sa monteze un poster.

Două sondaje din această primăvară arată că militanții pro-avort pierd teren. Totuși, sprijinul pentru avort este mai mare decât opoziția. În luna aprilie, Business Insider a raportat că 47% dintre alegătorii irlandezi declară acum că vor vota pentru abrogarea al al optului amendament pro-viață, în scădere cu 9 puncte față de un sondaj anterior. Potrivit sondajului, 28 la suta vor vota pentru a mentine amendamentul pro-life, iar 20 la suta sunt indecisi.

NOTĂ OrtodoxINFO:
Reclame
Tagged with: , ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. octavpelin said, on mai 9, 2018 at 10:10 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 2. C said, on mai 9, 2018 at 11:15 am

  Dreptul femeii este sa dea viata, nu sa o ia, Dumnezeu are primul drept de a da si de a lua, nu altul, ce perfid e pusa problema, stil c…va.

  Apreciază

 3. C said, on mai 9, 2018 at 11:22 am

  Vedeti la ce duce desfraul promovat in media, daca s-ar abtine de la relatii sexuale tinerii inaintea casatoriei, multe avorturi nu s-ar fi facut, am fi avut azi numerele de partea noastra, tiganii fac copii pe banda rulanta, ceilalti nu prea, sa nu ne miram ca vor fi majoritari.

  Apreciază

 4. Tribas said, on mai 9, 2018 at 12:41 pm

  Dr. Judy Wood 9/11 Presentation, Breakthrough Energy Movement (Directed Energy Technology)

  Apreciază

 5. clement said, on mai 10, 2018 at 12:46 am

  Poate ca individul activeaza in cadrul unui cult satanic si promoveaza cu mijloacele specifice artei sale, sacrificarea pruncilor… Nu vad alta explicatie .
  Ar putea face campanie pentru practicarea vasectomiei, interventie usoara, ieftina si reversibila, dar acesta metoda nu presupune uciderea prin mutilare a inocentului absolut.
  Lui Neeson si stapanilor sai nu le pasa nici de trauma practicarii avortului si nici de patologiile grele cauzate de contraceptivele hormonale.
  Feministele sunt oare totalmente spalate pe creer?

  Apreciază

  • C said, on mai 10, 2018 at 7:46 am

   Intrebare, acelea mai au creier sau au fost aduse la nivel cognitiv redus, gen maimuta, imi cer scuze daca jignesc maimuta, ca alea macar au grija de puii lor, pe cand astea nu, deci un nivel sub-maimuta???

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: