SACCSIV – blog ortodox

CHEMTRAILS se numesc acum GEOINGINERIE si este folosita pentru blocarea luminii solare. Dar principalul mijloc prin care oamenii obtin vitala VITAMINA D este tocmai soarele. Adica ne vor omori pe toti …

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on mai 9, 2018

Traducerea OrtodoxInfo:

Image: Geoengineering may destroy us all: Hysterical climate change scientists now trying to DIM the sun through planned atmospheric pollution

Vă amintiți când simpla menționare a „chemtrails” în public era imediat atacată de toți oamenii de știință „atotștiutori” ca o nebunească „teorie a conspirației”, fără niciun argument adevărat? Ei bine, chemtrails a primit acum un nume oficial – geoinginerie – și acum chiar mass-media oficială recunoaște în mod deschis. că sunt reale și că sunt folosite pentru a combate „schimbările climatice”.

Oamenii de știință din țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Bangladesh, China, India și Thailanda, studiază în mod activ modul în care chemtrails-ul ar putea fi folosit pentru a „atenua” razele solare, prin amplasarea unui strat de chimicale între ele și pământ. Ei susțin că blocarea artificială a luminii solare naturale de la atingerea suprafeței pământului este preferabilă înfruntării unei presupuse creșteri iminente și dezastruoase a temperaturilor globale – care, în mod ironic, este adevărata teorie a conspirației.

Chiar dacă nu există deloc dovezi credibile care să sugereze că „încălzirea globală” este chiar un lucru real, se cheltuiesc imense sume de bani pentru a descoperi cum să se oprească, prin blocarea luminii solare departe de oameni. Așa-numita „geoinginerie solară” este de fapt ceva acum, iar cercetătorii spălați pe creier din întreaga lume caută să creeze în mod artificial un efect atmosferic similar cu straturile de cenușă care erup dintr-un vulcan mare.

Cu alte cuvinte, prin bombardarea cerului cu tot felul de substanțe chimice menite să blocheze lumina soarelui să ajungă pe pământ, acești presupuși „oameni de știință” cred că pot prelua controlul asupra temperaturilor la nivel global și să oprească a se face prea cald. La rândul său, acest lucru va conduce, aparent, la utopia globală pe care fanaticii schimbărilor climatice o preconizează – însă fără soare.

„Țările în curs de dezvoltare trebuie să preia conducerea în cercetările geo-ingineriei solare”, se arată într-un comentariu scris de 12 așa-numiți „savanți”, publicat recent în revista Nature .

„Ideea în mare (a geo-ingineriei solare) este destul de nebună, dar ea se înrădăcinează treptat în lumea științifică”, a comentat autorul principal, Atiq Rahman, șeful Centrului pentru Studii Avansate din Bangladesh.

Pseudo-cercetătorii nebuni care încearcă să blocheze soarele vor ajunge la uciderea a milioane de oameni prin exacerbarea deficientei de vitamina D

Poate că nu este deloc surprinzător faptul că impulsul din spatele acestei spălări de creier în masă a oamenilor de știință care provin din unele dintre cele mai sărace țări din lume, sunt subvențiile masive de bani Occidentali. Un proiect de cercetare în valoare de 400.000 de dolari, cunoscut sub numele de Inițiativa de Guvernanță în Managementul Radiației Solare, se află în spatele impulsului pentru acest tip de cercetare, la rândul său susținut de proiectul Open Philanthropy Project (Proiectul Public de Filantropie), o fundație condusă de Dustin Moskovitz, unul dintre cofondatorii Facebook.

Potrivit lui Rahman, proiectul implică cercetarea modului în care avioanele ar putea fi folosite pentru a pulveriza nori artificiali care conțin „sulf de reflexie” în atmosferă – ceea ce este exact ceea ce activiștii chemtrails avertizează încă de acum mulți ani.

„Tehnica este controversată și pe bună dreptate”, arată comentariul. „Este prea devreme pentru a ști care ar fi efectele sale: ar putea fi foarte utilă sau foarte dăunătoare”.

Între timp, nici una dintre aceste tehnici pseudoștiințifice nu ia în considerare cum blocarea intenționată a luminii solare naturale va afecta conținutul de vitamina D în grupurile de populație din întreaga lume. Principalul mijloc prin care oamenii obțin vitamina D vitală este de fapt soarele, iar razele ultraviolete B (UVB) care generează această vitamină in pielea umana vor fi un lucru al trecutului, dacă acești oameni nebuni care încearcă sa se joace de-a Dumnezeu sunt eficienți în realizarea viselor lor globale cu chemtrails.

Acest lucru se întâmplă deja, apropo, ca rezultat al păcălelii cremei cu protecție solară.

Adevărul este că chemtrails sunt deja pulverizate ziua și noaptea în întreaga lume, fără știrea a miliarde de oameni. Dar cei aflați în spatele acestei nebunii ajung în cele din urmă să iasă din dulap, admițând în mod deschis ceea ce chibzuiesc – ceea ce înseamnă că este timpul ca indivizii informați de pretutindeni să ia o poziție îndrăzneață în trezirea conștiinței cu privire la nebunia încercării de a elimina soarele din ecuația existenței umane.

Citește Geoengineering.news pentru o mai bună acoperire a chemtrails și alte încercări de geoengineering.

Sursele pentru acest articol includ:

Reuters.com

NaturalNews.com

 

NOTĂ OrtodoxINFO:

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. supravietuireaz said, on mai 9, 2018 at 9:42 pm

  „Țările în curs de dezvoltare trebuie să preia conducerea în cercetările geo-ingineriei solare”

  Apreciază

 2. Fabian said, on mai 9, 2018 at 10:21 pm

  imi cer scuze daca ma repet, problema trebuie cunoscuta de cati mai multi oameni liberi

  TEROAREA ARMELOR CU MICROUNDE

  https://prosistemhaha.wordpress.com/tag/arme-psihotronice/

  Apreciază

 3. geo said, on mai 10, 2018 at 8:56 am

  Apreciază

 4. octavpelin said, on mai 10, 2018 at 10:50 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 5. R.A.C. said, on mai 10, 2018 at 9:31 pm

  frate saccsiv, te rog sa avertizezi pe blogurile tale despre chestia/situatia asta:

  https://www.dantanasa.ro/documentar-in-premiera-un-ultim-semnal-de-alarma-cu-privire-la-pericolul-pierderii-transilvaniei/

  Apreciază

  • R.A.C. said, on mai 11, 2018 at 1:15 am

   O mica completare din partea asociației NEAMUNIT:
   „Bătălia pentru România !

   Dacă vă interesează ce se întâmplă cu România si viitorul ei, vă invităm să vă faceți puțin timp ca să vizionati reportajul ataşat – un reportaj obiectiv, excelent realizat și temeinic documentat.

   Cateva informatii relevante:
   1) Numai intre 2011 si 2016, statul maghiar a investit in comunitatea maghiara din Romania peste 200 milioane de euro.

   2) In ultimii 30 de ani, mii de terenuri si cladiri din Transilvania au fost retrocedate(multe in mod ilegal si abuziv) catre cetateni de etnie maghiara.

   3) Statut maghiar investeste sute de milioane de euro in achizitia de proprietati in Transilvania. De exemplu, terenul de pe malul Lacului Rosu este detinut prin interpusi de catre Primaria din Budapesta!

   4) In ultimii 5 ani, peste 200.000 de etnici unguri din Trasilvania au primit de la Viktor Orban cetatenia maghiara.

   5) Ungaria lui Viktor Orban urmareste cu tenacitate, investind sume imense de bani, proiectul Trianon 100, care urmareste rediscutarea tratatului prin care Transilvania a revenit Romaniei.

   6) Principalul trust mass-media de limba maghiara din Romania a fost cumparat de firme care apartin statului maghiar.

   7) Ungaria lui Viktor Orban a demarat un program de construire a sute de gradinite si scoli in Harghita, Covasna, si alte zone din Transilvania.

   8) Localitatile preponderent maghiare din Harghita, Covasna si Mures sunt vizitate frecvent de politicieni din Ungaria, in timp ce politicienii romani le ignora in mare parte.

   9) In biroul lui Viktor Orban din Budapesta este expusa cu mandrie, la vedere, o harta detaliata a Ungariei Mari, care include si Transilvania.

   Pericolul pierderii Transilvaniei se conturează din ce în ce mai evident. Lipsa de reacţie a clasei politice româneşti crează toate condiţiile pentru ruperea Transilvaniei de România şi alipirea ei in viitor la Ungaria.

   Un material de Carmen Avram.
   Antena 3 In premiera cu Carmen Avram”
   Pe pagina noua a acestora de Facebook, deoarece cea veche a fost cenzurată, blocată pentru 30 de zile daca nu mă înșel pentru o postare legata de homo

   Apreciază

 6. Ioan said, on mai 11, 2018 at 8:11 am

  Tocmai ce am vazut la tv aceasta stire, nu stiu daca e acelasi lucru dar tot folosesc rachete si sisteme pt controlarea vremii. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/foto-o-racheta-antigrindina-a-cazut-intr-o-curte-din-botosani-927515

  Apreciază

 7. costin said, on mai 11, 2018 at 11:35 am

  Eu le vad zilnic cu zecile(rachetele antigrindina). In zona Iasi se trag foarte multe si pot fi recunoscute prin aceea ca lasa o dara intermitenta, au o traiectorie regulata( se trag din zona Strunga, Miroslava, Cotnari) si urma lasata se dilata pana ce acapareaza total lumina soarelui. Ramane o ceata anormala. Apropo: cand ati vazut ultima oara cerul limpede si albastru pentru o zi intreaga in Iasi. Anul trecut au avut un buget de 164 milioane de ron. Suspect este ca nimeni nu are curaj sa vorbeasca despre ele. De unde atatia bani si cata grindina asteptau autoritatile in ianuarie, februarie, martie?

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: