SACCSIV – blog ortodox

COPIII VOȘTRI SUNT AI NOȘTRI: Un cuplu din SUA a fost decăzut din drepturile părintești din cauza „inteligenței scăzute”

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 3, 2017

Iata ce putem citi la Couple lose custody of children due to ‘low intelligence’ de pe Yahoo, traducerea OrtodoxInfo:

Un cuplu din SUA a fost forțat să renunțe la ambii lor copii după ce nu au fost considerați suficient de inteligenți pentru a-i îngriji.

Amy Fabbrini, de 31 de ani, și Eric Ziegler, de 38, din Oregon, au pierdut custodia fiului lor mai mare nu după mult timp după ce s-a născut, și cu cinci luni în urmă statul a preluat cel de-al doilea copil al lor, Hunter.

Ziegler și Fabbrini au fost obligați să participe la un test IQ după ce mai multe acuzații au fost făcute asupra stilului lor parental.

O rudă a cuplului a depus o plângere privind bunăstarea lui Christopher sub supravegherea lor, relatează The Oregonian.

Într-un raport de bunăstare infantilă, se afirma că Ziegler “dormea cu copilul pe podea și aproape că s-a rostogolit pe el”.

Într-o altă plângere făcută de către tatăl lui Fabbrini’s, Raymond, acesta declara că el și soția lui îndeplineau rolul de îngrijitori principali la acel timp deoarece considera că fiicei sale îi lipseau “instinctele materne”.

Ziegler a obținut 66 în testul IQ, Fabbrini 72.

IQ-ul unei persoane obișnuite variază între 90 și 110.

Scorul lui Ziegler îl plasează în raza de “dizabilitate intelectuală” ușoară în timp ce cel al lui Fabbrini o plasează în “raza de inteligență extrem de scăzută către limită”.

Ziegler a beneficiat de ajutoare financiare prin Securitatea Socială și programul Securității Suplimentare de Venit datorită dizabilității mintale cu care a fost diagnosticat.

O petiție Change.org. a fost pornită în numele cuplului de către antrenorul și mentorul lor Sherrene Hagenbach, ce susține că nu există o justificare suficient de puternică pentru a le lua copiii.

 

“În opinia mea profesională, după multiple ședințe observându-i pe Amy și Eric interacționând cu fiul lor în decursul a ore în șir, nu am găsit nici un motiv pentru care ar trebui să-și piardă copilul și să fie plasat în custodia statului”, a declarat Hagenbach, care este de asemenea membru al consiliului Healthy Families of the High Desert.

“Orice lucrător CPS antrenat și educat în mod corespunzător ar fi trebuit să ajungă la aceeași concluzie, precum am documentat în observațiile fiecărei vizite.”

“Cuplul a demonstrat abilități parentale competente cu Cristopher, nu aveau un istoric de abuz sau neglijare, și au exprimat o dorință adâncă de a-l vedea pe Christopher returnat în grija lor pentru a-l crește împreună cu băieții gemeni ai mamei.”

 

Mătușa lui Fabbrini, Lenora Turner, a declarat către the Oregonian că nu consideră decizia ca fiind una corectă.

 

“Nu înțeleg de ce nu-și pot păstra copiii. Merg la magazin și văd alte persoane cu copiii lor. Mă gândesc cum de au dreptul să-și păstreze copiii? Cum decid al cărui copil să îl preia și al cărui copil poate rămâne?”

 

Părinții continuă să ducă o campanie pentru returnarea copiilor lor dar momentan, vor avea dreptul la vizite supraveghiate.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Citiți vă rog și:

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. rr said, on septembrie 3, 2017 at 5:26 pm

    Parintele Cleopa: ” Mai cumplită este mîndria minţii, cînd omul se crede mai capabil, mai bun decît alţii.”

    „Mandria mintii l-a aruncat pe Satan in iad; mandria mintii i-a indepartat pe Adam si Eva de Dumnezeu; mandria mintii i-a impins pe farisei si pe carturari sa-L ucida pe Domnul. Mandria mintii este cel mai mare camp al pacatului pana in ziua de astazi. Daca mintea omului nu ingenuncheaza inaintea lui Hristos, atunci genunchii lui nu se vor pleca.”

    Daca oamenii ar fi prosti sau destepti dupa cum se nasc, iar unii ar fi atat de prosti incat nu ar fi capabili sa inteleaga cuvantul lui Dumnezu, atunci aceia mai prosti ar trebui sa fie mai scutiti de pacat fata de cei care sunt mai destepti.

    Apreciat de 1 persoană

  2. sica said, on septembrie 3, 2017 at 7:49 pm

    https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fthefreethoughtproject.com%2Frothschild-aggressively-moves-assets-out-us%2F&h=ATMdcxAq4wG1W37Hw3QHIYCNGraHILnA3-wiO6-ar1XBlBOrQOd66Y5QS2r1Ng8rY3OciTgtoB85o-4Fq8zxLbdLVx1yK7EJBjakbjomYa04erWm0bdlDZJtSeD9E62UrrStrUHtwA49gUDx3xNjR08um0JpmYFk2-Ef5tj1OXYR17DyngpAmT38RDrgT8bD-Q6NfNqYtDZqt9vjJiYLXlUBH5xYUKy9Lhp7WjB1QrUQjBXZUBU9hO5yi57ba5a8vQFOLLAujBZWx1Xnff4lT1gTUHGv3O9uynhz2vuO4rzgrQ
    na A Anghel a distribuit un link în grupul Comunitatea Suveranilor de pe întreg pămîntul.
    1 septembrie la 02:29 ·

    Incet ,incet nava ia apa si piratii cauta sa se salvaze,tot
    ce este posibil aceste satane peste cativa ani sa fie considerati teroristii lumii si condamnati de toate popoarele !

    Rothschild a scos cantități masive de active americane, trimițând un semnal periculos !

    În ceea ce este un semnal sigur pentru oligarhii din întreaga lume, Lordul Jacob Rothschild, fondator și președinte al RIT Capital Partners, și-a redus substanțial expunerea la ceea ce consideră drept o piață de capital americană riscantă și instabilă. În raportul financiar semestrial pentru RIT Capital Partners , Rothschild a explicat mișcările agresive ale companiei pentru a reduce semnificativ expunerea la activele americane.

    „Nu credem că este un moment potrivit să adăugăm riscuri. Prețurile la acțiuni au crescut, în multe cazuri, la niveluri fără precedent, într-un moment în care creșterea economică nu este în niciun fel asigurată „, a spus Rothschild în raportul său semestrial.

    În plus, Rothschild a declarat că consideră că programele de relaxare cantitativă (QE) folosite de băncile centrale, cum ar fi Banca Federală de Rezervă din SUA, „se vor încheia”.

    Rothschild a fost citat în raport, spunând: „Perioada de cazare monetară se poate apropia de sfârșit”.

    Apreciază

  3. Frentescu Nelu said, on septembrie 3, 2017 at 8:29 pm

    Frate Vasile ai putea te rog să postezi din nou articolul prin care episcopul Neofit a spus la radio că Patriarhul Kiril împreună cu episcopul Maximilian de Lugansk vor participa la întronarea antihristului?
    Pe net la postare ta de acum doi ani apare altceva în articol. Am făcut un screenshot pe care îl găsești pe pagina mea de Facebook
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1579296902093463&id=100000395062295

    Apreciază

  4. Grig said, on septembrie 3, 2017 at 9:36 pm

    Judecând în sensul celălalt, oare părinţii care au un IQ ridicat pot cere să obţină copii de la stat?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.