SACCSIV – blog ortodox

Anunt MAE pentru romanii din diaspora: SEMNELE care indica faptul ca AUTORITATILE urmaresc SA VA IA COPIII / Atentie mare insa: SE VA INTAMPLA SI IN ROMANIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 24, 2017

Iata ce putem citi la FINLANDA BAGĂ SPAIMA ÎN EUROPA, CU CAZUL COPIILOR SMICALĂ- MĂSURI DE PRECAUȚIE ÎN DANEMARCA de pe  tvmneamt:

Finlanda baga spaima in tarile din Europa, dupa ce a dovedit de ce abuzuri este in stare sa faca la nivel institutional, rapind efectiv doi copii de langa mama lor, medicul din Piatra- Neamt, Camelia Smicala. Unul dintre motivele invocate, a fost si acela ca exista o prea mare afectiune intre mama si copii.

In acest context, Ambasada Romaniei la Copenhaga (Danemarca), face un apel la cetatenii romani  care locuiesc in aceasta tara sa fie extrem de precauti si le furnizeaza informatii privitoare la semnele care vestesc faptul ca cineva este cu ochii pe copiii lor si ca acestia sunt in pericol sa fie luati de stat, din te miri ce motive. De asemenea, oamenii sunt instruiti cum sa procedeze daca nu au putut evita o asemenea situatie.

Iata semnalul de alarma postat pe pagina de facebook a ambasadei:

ATENȚIE !!! IMPORTANT!!!!

În contextul înregistrării unei creșteri a cazurilor în care minorii cetățeni români sunt preluați din familie în vederea aplicării unor măsuri de protecție socială de către autoritățile daneze, dorim să vă supunem atenției următoarele:
– dacă sunteți chemați periodic la școală unde vă este comunicat că, minorul nu este “la fel” ca și ceilalți copii ( ex: nu știe să meargă pe bicicletă, nu se joacă cu ceilalți copii, este prea agitat, trebuie să consulte un psiholog etc.) sunt primele semne că autoritățile daneze au în vedere preluarea minorului;
– dacă în familie sunt abuzuri chiar și temporare între soți sau între părinți și copii, raportate de către un membru de familie la poliție, vecini sau chiar de copii la școală, autoritățile pot prelua minorii fără a întreprinde acțiuni prealabile, considerând că mediul în care trăiesc aceștia nu este sigur;
– dacă părinții au datorii la plata chirie, utilități etc. este un alt motiv pentru care minorii pot să fie luați în plasament;
– dacă părinții suferă de diverse boli cu tratament îndelungat, autoritățile daneze consideră de asemenea, că părinții nu au capacitatea și pot aloca suficient timp pentru creșterea și educarea unui minor.

Acestea sunt doar câteva cazuri în care minorii au fost și sunt instituționalizați de către autoritățile daneze în vederea aplicării unor măsuri de protecție socială.

!!! Recomandarea Ambasadei României la Copenhaga este să nu ignorați niciunul dintre semnalele primite din partea autorităților daneze și ca primă măsură preventiv-informativă să contactați urgent misiunea diplomatică (tel: +45 27 35 55 37) pentru a primi asistență consulară. Precizăm că, regulile și cadrul legal daneze privind minorii sunt foarte stricte și, similar cu celelalte state nordice, repatrierea minorilor în România este dificilă, iar în cazul în care există perspective favorabile aceasta se produce după o perioadă îndelungată de timp. Astfel, dorim să vă atenționăm pentru a nu ajunge în astfel de situații.”

Comentariu saccsiv:

E util acest anunt al MAE, atentie mare insa, nu e un sport practicat exclusiv in tarile nordice europene. Un alt exemplu celebru din multele din Marea Britanie:

EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU. Din nou in GREVA FOAMEI, dupa decizia CEDO prin care copiii sai raman definitiv in adoptia CUPLULUI DE HOMOSEXUALI

Si unul care s-a lasat cu o “sinucidere” in SUA:

Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Aceeasi agenda deja a inceput a se aplica si in Romania:

EVZ: Parintii declarati in faliment si-ar putea pierde copiii

Legea 272/2004 este atat de evaziva, incat absolut oricui i se pot lua copiii

AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci

ROMANIA: COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI. Statul vrea sa le ia copiii pe MOTIV ca SE DUC PREA DES LA MANASTIRI. Si iata cum Romania se inregimenteaza si in aceasta privinta. Si nu oricum …

TVR 2, joi, ora 20:10. ROMANIA – doi copii RAPITI DE STAT deoarece parintii sunt … MISTICI. O emisiune cu RAFAEL UDRISTE

Iar in sistem lucreaza cine trebuie:

Cutremurator: VALENTINA EMILIA MILUTINOVICI, sefa la PROTECTIA COPILULUI, vrea ca sistemul nordic sa fie implementat si in Romania. DETALII TERIFIANTE despre CLANUL MILUTINOVICI

Asa ca trebuie sa nu mai dormim pe noi:

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on mai 24, 2017 at 9:39 pm

  Pai da, autoritatile romane se scolarizeaza temeinic de la satanistii norvegieni. Acolo, Dumnezeu a fost inlocuit cu satanismul umanist si multi au simtit pe pielea lor cum e sa traiesti intr-o lume apostata. Departe de casa, cautind un „eldorado” multi romani si-au vindut sufletul pentru un blid de mincare si o masina mai scumpa.
  Tarile nordice sint tarile din Europa unde homosexualitatea este foarte crescuta, si ca atare natalitatea fiind foarte scazuta.
  Se incearca si in Romania, tot dupa model occidental, impunerea cu forta a legii vaccinarii, cadru legal pentru viitoarele legi naziste.

  Apreciat de 1 persoană

  • Radu said, on mai 25, 2017 at 10:10 pm

   Nu mor caii cand vor cainii

   Ortodoxia nu va fi infranta de slugile mizerabile ale lor.
   Asta depinde si de starea in care e poporul cu faptele si sufletele ca altfel permite Domnul daca cadem prea multi

   Apreciat de 1 persoană

 2. Una said, on mai 25, 2017 at 3:20 am

  Doamne! Ce vremuri!! Nu sunt prea departe nici autoritatile romane…Se elaboreaza fel de fel de legi prin care sa ne pierdem toate drepturile,cum ar fi vaccinarea fortata la care se lucreaza intens.

  Apreciază

 3. mircea.v said, on mai 25, 2017 at 10:25 am

  Categoria „pe asta cum o explica evolutionistii ?”

  E foarte instructiv

  Apreciază

 4. Ionut said, on mai 25, 2017 at 10:40 am

  Bravo lor, totusi! Inca e un dram de normalitate la nivelul autoritatilor romane. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi pe astfel de oameni.

  Apreciază

 5. gheorghe said, on mai 25, 2017 at 10:50 am

  Ca sa intelegem mai bine schizofrenia care caracterizeaza lumea de azi, nu doar cea politica…
  Omul este fiinta, adica are viata.
  Statul este un concept reprezentat conventional printr-o organizatie „animata” de oameni.
  Omul „face” copii; statul NU FACE COPII.
  Statul – entitate NE-vie – nu poate si nici nu poate dori sa se ocupe de copii ci doar oamenii pot.
  Statul nu are constiinta pentru ca nu este fiinta cu caracter de persoana cum este Dumnezeu, sint ingerii (inclusiv cei „cazuti”) si oamenii. Prin urmare, in absenta constiintei, fara capacitate si mijloace de gandire si simtire „statul” nu poate „vrea”, „sti, „putea”, „crede”, etc.
  Idiotii care fac legi conform carora statul „are drepturi” si statul „face” si drege… servesc obiectivelor anti-viata care sint satanice prin definitie, ca tot ce se opune vietii.
  Lepadandu-se de Hristos, Apusul – liderii religiosi si militari mai intai – s-a revoltat impotriva Adevarului absolut care este Dumnezeu, Tatal nostru.
  In mintea lor inselata, occidentaliii isi inventeaza „adevaruri” din preaplinul imaginatiei omenesti, imaginatie alimentata de duhurile inselarii; este un Adevar si sint nenumarate minciuni.
  DIntre minciuni, polititicile apusene bazate pe inselarile ultimilor 1000 de ani si in special pe manipularile marxiste disimulate in pesimismul cultural sint cele care caracterizeaza mentalitatile formate de societate prin scoala, mass-media, enrtertainment (muzica, film), arte (de fapt anti-arta, cultul uratului, perversitatii si pornografiei), politici nationale, propaganda la orice nivel.
  Cu acesti inselati nu se poate discuta fiindca in mintea lor este un ocean de dejectii intelectuale cosmetizate si aranjate sistematic pentru dresajul individului in dobitoc ascultator.
  Nu doar in Europa (de Vest)… uitati-va la bolnavii mintali care formeaza majoritatea in campusurile universitare americane (si canadiene) – profesori si studenti, formeaza majoritatea in orasele mari caci se pot „aduna” perversii si „ciudatii” … si fac scandal impotriva libertatii de exprimare, a dreptului la opinie, … cand e vorba de normalitate, de crestinism…
  Cand e vorba de satanism, hinduism-islamism-mozaism (parti ale „demnologiei”, de asemenea), de samanism (re-botezat „naturism”!), sectarism, globalism, homosexualitate/perversiuni sexuale…. orice este OK si „slavit”.

  Apreciază

 6. Lucretia P. said, on mai 25, 2017 at 11:16 am

  Hristos S-a înălţat!

  Hrisovul Vieţii pe veci a fost dat,
  Rostul trăirii ia aripi de Duh;
  Iisus la Cer S-a înălţat
  Şi îngerii trimit mângâieri din văzduh.
  Tot norul ce-L înalţă cu dor e urmărit.
  O, Fire menească deplin transfigurată
  Şi Cale şi Putere spre veşnicul alint!

  Se-ncheie-o misiune şi o răscumpărare
  A omenirii-ntregi dintr-o robie mare!

  Încredinţaţi că vei trimite Duhul Sfânt,
  Noi prăznuim cu bucurie pe pământ.
  Acelaşi eşti acum ca şi atunci,
  La ceas de taină ne vorbeşti, ne-asculţi.
  Tu cauţi ca şi-atunci în inimi un sălaş;
  Ai Tăi suntem şi singuri nu ne laşi.
  Te lăudăm, Veşnică Bucurie, ce bucurii împarţi!

  Apreciat de 1 persoană

 7. elena adriana said, on mai 25, 2017 at 1:14 pm

  HRISTOS S-A INALTAT ….
  Nu puteti..sa ne transmiteti ..macar din cand in cand o SFANTA LITURGHIE ..de undeva de unde nu se pomeneste arhiereul…..ne-ar mai ostoi dorul….sau macar ..o inregistrare …
  La sarbatorile mari ..ca cea de astazi sau cea care va urma …POGORAREA SFANTULUI DUH …
  Cred ca ar fi de mare ajutor …
  ..mai ales pentru cei care sunt departe de tara ..si chiar nu ;pot ajunge la un parinte nepomenitor ….
  STIU …ca nu este acelasi lucru ..cu a participa la o SFANTA LITURGHIE….dar poate ne-ar ajuta …
  sa ne plangem pacatele ….pentru care ..am ajuns …in situatia asta …
  atat de dureroasa …

  Apreciază

 8. Radu said, on mai 25, 2017 at 10:08 pm

  Hristos s-a INALTAT !!!

  Daca copiii sunt nascuti in tarile alea au dreptul legal prin lege jegosii sa fac asta.
  Dar daca sunt nascuti in Romania sunt cetateni romani….sau au ajuns la o asemenea jegosenie sa priveze de libertate un cetatean al unui alt stat membru suveran din E.U ?

  Copiii romanilor din strainatate sa intoarca acasa aici ca e mai bine asa pentru ei si pentru familia lor.
  Ar trebui sa le vina mintea la cap si sa fie anuntati toti astia din strainatate de chestiile astea sa stie amarastenii ca ei habar nu au ce li se pregateste cu a patit Nan, Bodnariu si Barbu

  Doamne ajuta-i si da-le mantuire si intelepciune sa se intoarca in Romania!

  Apreciază

 9. […] Anunt MAE pentru romanii din diaspora: SEMNELE care indica faptul ca AUTORITATILE urmaresc SA VA IA … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: