SACCSIV – blog ortodox

FLORIN BARBU a inceput GREVA FOAMEI in fata Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 19, 2017

Transmite corespondentul OrtodoxInfo:

Este ziua unu de greva foamei pentru Florin Barbu, ai carui copii au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. Cazul este unic din două puncte de vedere: primul, au fost luați doi copii ortodocși și dați în grija unui cuplu de homosexuali si al doilea, copiii au fost dați spre adopție, adică nu plasament. Diferenta e fundamentala. Caci atunci când sînt dați spre adopție, nu îi mai poți vedea decât dup ace acestia au implinit 18 ani, asa ca părinții adoptivi se pot muta cu ei si în Brazilia dacă vor, fără să mai dea socoteală nimănui.

Am vorbit cu Florin la telefon, era frig în Bucuresti și m-a rugat să spun câteva lucruri celor care vor citi acest articol:

  1. Are niște postere pe care vrea să le printeze și nu a găsit unde.
  2. Dacă îl poate ajuta cineva cu un sac de dormit.
  3. Dacă îl poate ajuta cineva cu un izopren.

El se află actualmente în fața ambasadei Angliei de la București. A adaugat că s-ar bucura sa nu fie singur, ci sa mai vina din când în când cineva să i se alăture.

Nu mai are speranta că va primii copiii înapoi dar în schimb și-a pus și el niște întrebări cum ar fi:

 

-Fata mea nu are facebook, de ce nu mi-a scris nimic?

-Dacă nu are facebook măcar colegii ei au facebook?

-De ce nu i-a văzut nimeni pe copiii mei, de ce nu m-a contactat nimeni?

-Nu înteleg democrația asta din Anglia, mi-au luat copiii și acum nu mai știe nimeni nimic de ei. Nici un parlamentar român care a încercat să îi vadă nu a fost  lăsat.

Am primit certificate de naștere românești dar statul englez nu ține cont de cetățenia lor. Nu inteleg nimic, am venit în țara asta la lucru și nu mi-a

fost usor să obțin toate actele, nu am fost primit cu brațele deschise dar nu mă așteptam ca copiii mei să mi se ia așa, definitiv, fără drept de nimic, am crezut că în Anglia sunt civilizați că așa am invățat acasă în România, că acolo în occident este civilizatie. Îmi fac din ce in ce mai mari griji despre existența copiiilor

mei. Imi trec doar gânduri negre prin cap. Vreau să stiu cum sunt, vreau să stiu ceva mai concret decât o scrisoare nesemnată scrisă la calculator.

 

Filmare postata pe youtube, ieri:

Pagina lui Florin de facebook, pentru cine vrea să îl ajute cu problemele de mai sus:

https://www.facebook.com/daryus2uk

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Emil Baciu said, on iunie 19, 2017 at 2:49 pm

    Infiorator, infricosator, de neimaginat prin ce trece Florin Barbu, ca parinte. Nimeni nu-si poate inchipui drama sufleteasca a acestuia, decat cei ca el. Dumezeu sa-i pazeasca pe toti care au copii .de un asemenea dezastru. Aceasta nedreptate cumplia,satanica, intrece limitele soportabilitatii si numai Dumnezeu il mai poate ajuta. Si ce este in inima acelor bieti copii ?! Suntem datori sa-l pomenim la rugaciune, pe Florin, pe mama si copiii lor.
    Doamne, ajuta-i !!

    Apreciază

  2. carmen said, on iunie 19, 2017 at 5:11 pm

    Doamne…cat de cumplita este aceasta atitudine de indiferenta a oficialitatilor in drept din Romania,vis a vis de aceste abuzuri care se fac afara,familiilor cu copii rapiti ! ALO! DLE MELESCANU…Asteptam o reactie din partea dtra fata de aceste situatii DRAMATICE! Sunteti roman si parinte..probabil si bunic…Nu lasati aceste satane sa distruga vieti si destine nevinovate !

    Apreciază

    • marinela said, on iunie 20, 2017 at 12:13 am

      Ti se rupe sufletul cind vezi atita disperare si tristete in sufletul acestui om si a altora ca el,care trec printr-o asemenea nenorocire.E cumplita aceasta situatie creata de acesti criminali cu leafa la stat , ca sa fure copiii altora si sa-i vinda poponarilor,ca adoptie n-o pot numi,ca-i facuta abuziv.Numai Dumnezeu sa mai faca o minune si sa aiba mila de acesti prunci nevinovati ca sa-i salveze din ghearele spurcate ale acestor pederasti.Doamne, scapa-i pe toti copiii furati de la parintii lor si-i reda din nou acestor brate iubitoare ale parintilor!

      Apreciază

  3. Rozalia said, on iunie 19, 2017 at 11:03 pm

    Nu sunt cuvinte, mi-e foarte greu, mi-e rusine si nu stiu ce sa spun! Florin Barbu, Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca in lupta pe care-o duci! Maicuta Domnului fie-Ti mila de acesti copilasi! Sa ne rugam cu totii pentru acesti copii Diana si Andy nemangaiati de parintii lor… Haideti sa ne rugam cu totii pentru ei ZILNIC! Sa putem sa ne amintim de ei in rugaciunile noastre inainte de a ne ruga pentru noi!

    Apreciază

  4. Dario08 said, on iunie 19, 2017 at 11:11 pm

    Un sac de dormit ii pot oferi eu daca nu a gasit inca, chiar si un cort . Le am in Braila si momentan nu sunt in tara dar pot spune cuiva sa le trimita in Bucuresti. Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. Rozalia said, on iunie 19, 2017 at 11:33 pm

    Nu se poate merge in audienta la presedinte? lasand la o parte faptul ca acesti copii au fost dati cui au fost dati… dar macar pentru a pune in discutie faptul ca parintilor li s-a interzis efectiv sa mai stie ceva de ei… E strigator la cer in ce lume traim!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.