SACCSIV – blog ortodox

Pe asta cum o mai explica evolutionistii?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 11, 2017

Maica Ecaterina Fermo ne propune spre vizionare urmatorul clip:

Cred ca ar trebui scoasa Teoria Evolutiei din scoli. E o “stiinta” neghioaba.

Cititi va rog si:

Documentare celebre: „INCREDIBILE CREATURI CE SFIDEAZA EVOLUTIA” (subtitrare in limba romana)

VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce credeti ca ELITELE au promovat DARWINISMUL?

Documentare celebre (subtitrare in limba romana): “DEZLEGAREA MISTERULUI VIETII”. Oameni de stiinta demonstreaza neghiobia EVOLUTIONISMULUI

STIINTA ca RELIGIE. De ce TEORIA EVOLUTIEI nu poate raspunde la o intrebare simpla: CARE ESTE ORIGINEA VIETII? De ce este esential pentru SISTEM acceptarea evolutionismului si darwinismului?

DICTATURA STIINTEI MODERNE: A descoperit oase de DINOZAUR VECHI DE DOAR 4 000 DE ANI, asa ca … a fost concediat de la Universitate

MAREA INSELACIUNE: Despre datarea rocilor si fosilelor

 

Tagged with: ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on mai 11, 2017 at 5:06 pm

    Aaaa, pai o explica f simplu:

    Simtul artistic la om trebuie sa vina si el de undeva pe calea evolutiei. Si iata, acest peste, stramosul omului si el pe scara evolutiei, este stramos si dpdv artistic. Materia prin evolutie duce la arta.

    Dar ce nu pot ei sa explice cum poate mortul sa compuna poezii, adica sa produca informatie.
    Mortul = materia moarta; poezie/info = ADN.

    Trebuie si sa vizualizezi un pic ideea, si s-a terminat.

    Apreciază

  2. dante said, on mai 11, 2017 at 9:32 pm

    Pai daca vorbim de evolutionism as dori sa-mi spuna si mie un mare cercetator cum se face ca speciile care au evoluat in timp de la una la alta si s-au transformat din rima in leu, din peste in elefant , sau din molusca in om, cum se face ca acum acest proces s-a opit? Si cum speciile din care s-a evoluat inca mai exista? De ce mai sint moluste, daca scara evolutiei a continuat si continua permanent? De ce mai sint maimute, daca e plin pamintul de oameni? Din contra, tot acesti specialisti ne spun ca o gramada de specii sint disparute, sau pe cale de disparitie, si nicidecum nici una nu s-a transformat in altceva mai adaptat la mediul inconjurator actual. O fi acest mediu inconjurator din vremurile noastre mai toxic si mai nociv ca asazisele vremuri paleolitice cu vulcani si explozii cosmice? Vorbeam acuma pe teoria lor.
    Ideea e urmatoarea: cine crede ca se trage din maimuta, intr-adevar se trage din maimuta!

    Apreciat de 1 persoană

  3. gymy said, on mai 11, 2017 at 10:19 pm

    Parca sunt mafioti…

    Apreciază

  4. Daniel said, on mai 13, 2017 at 12:20 am

    Iubiți frați!. Bineînțeles ca nu exista nici o evoluție în fond chiar e doar o teorie (si învechită).
    -Toată creația Lui Dumnezeu poate fi descoperita prin iubirea Sa, dar și redescoperita prin iubirea noastră. Toti cei care încă nu au descoperit credinta si calea cea dreapta și ma refer la atei și rataciti, chiar și ei IL pot descoperi pe Dumnezeu Cel Adevarat fie numai prin simpla logica umana.
    – Întrucât nimic nu poate explica pe deplin știință falsa oricât de avansata ar fi decât dacă accepta Adevărul Suprem al existentei Lui Dumnezeu.
    -Oricine vrea sa demonstreze prin oricate ,,metode ”Inexistenta Lui Dumnezeu , – Sfârșește mai devreme sau mai tarziu indubitabil prin a recunoaște existentei Atotputernicului Dumnezeu…

    -Poate inca nu știți, dar mai nou, în ultimii ani știința recunoaște direct sau indirect existenta Lui Dumnezeu
    ( va dau doar un singur exemplu: teoria ID ( adică…mai pe scurt,…se considera ca este imposibil ca viata sa apară fără un Creator!!!,… Dar culmea, ce credeți? Toți cei care au acceptat aceasta explicație,….(DEMONSTATIILE FIE ELE DOAR STIINTIIFICE FIIND FOARTE CLARE SI FARA DUBII CA DUMNEZEU EXISTA SIGUR,…) au fost maziliti și excluși din institutele de cercetare (toți erau oameni cu o pregătire superioara, doar ca acceptau, chiar științific ca EXISTA DUMNEZEU)

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.