SACCSIV – blog ortodox

Nebunie PNL-ista in Parlament: CASATORIA este intre un BARBAT si o FEMEIE, dar FAMILIA poate fi intre HOMOSEXUALI

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 1, 2017

Iata ce putem citi la Amendament PNL la Constitutie: Casatoria este intre un barbat si o femeie, dar familia nu se intemeiaza exclusiv pe casatorie de pe Pro tv:

Liberalii au depus un amendament la initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei, prin care elimina conditia intemeierii familiei pe casatorie, dar pastreaza obligativitatea incheierii casatoriei exclusiv intre un barbat si o femeie.

Potrivit amendamentului depus de PNL, articolul 48 alin (1) din Constitutie se modifica si se completeaza, avand urmatorul cuprins: ”Familia are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului, prin masuri economice si sociale, inclusiv prin incheierea casatoriei. Casatoria este uniunea liber consimtita intre un bărbat și o femeie, avand la baza egalitatea intre soti, dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

„Notiunea de familie are un cuprins mult mai larg din perspectiva juridica decat simpla cuprindere a notiunii de casatorie. Fata de aceste aspecte, am considerat ca este necesara distinctia intre notiunea de «familie» si cea de «casatorie». Practic, dorim ca in Constitutie sa fie precizata ocrotirea notiunii de familie, chestiune care la ora aceasta este reglementata doar intr-un act subsecvent Constitutiei, respectiv in Codul civil”, a explicat, pentru News.ro, deputatul PNL Gabriel Andronache, unul dintre initiatorii amendamentului.

Deputatul liberal a aratat ca amendamentul depus de PNL ar permite legalizarea parteneriatului civil, ceea ce nu ar fi posibil daca legea fundamentala ar fi modificata in sensul strict cerut de Coalitia pentru familie.

„Propunerea initiala ar genera un text constitutional ultraconservator, este evident lucrul acesta, pe cand propunerea noastra permite si o abordare moderna din perspectiva ultimelor generatii de drepturi ale omului. Si la ora aceasta Codul civil ar permite adoptarea unei reglementari in materia parteneriatului civil, care se refera atat la persoane heterosexuale, cat si la eventuale minoritati sexuale. Textul propus de noi nu impiedica adoptarea unor astfel de reglementari subsecvente. Am pastrat intentia initiatorilor proiectului de revizuire a Constitutiei ca institutia casatoriei sa fie uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie”, a mai declarat Gabriel Andronache.

Initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei se afla la Comisia juridica a Camerei Deputatilor si, dupa ce va primi un raport, va fi trimisa in plen. Parlamentarii au decis ca Senatul sa fie camera decizionala in acest caz.

Potrivit initiativei cetatenesti, articolul 48 al legii fundamentale, cel care defineste familia, ar urma sa fie revizuit in sensul statuarii ca ”familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie”.

   Comentariu saccsiv:

Papusarii folosesc homosexualitatea si pentru a-si implini un vis al lor vechi de peste 200 de ani:

DISTRUGEREA FAMILIEI: legalizarea casatoriilor intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia este folosita de catre ELITE pentru bifarea inca unui punct din doctrina viitoarei NOI ORDINI MONDIALE

Si ce face PNL-ul?

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Calator Astral said, on martie 1, 2017 at 10:25 pm

    Medicii care au descoperit enzimele cancerigene in vaccinuri, au fost gasiti morti ! 😡
    Si cand stau si-l ascult pe ministrul Florian Dorel Bodog insistand sa ne vaccineze bebelasii…ma intreb ….Oare toti sunt arme criminale in mana OMS-ului lui Rockefeller ?
    http://www.neonnettle.com/videos/473-doctors-who-discovered-cancer-enzymes-in-vaccines-all-found-murdered

    Apreciat de 1 persoană

  2. Calator Astral said, on martie 1, 2017 at 10:41 pm

    SUA …tara fagaduintelor…?
    Doar intr-un singur an, in jur de 60 de medici rasi de pe fata pamantului… ! Oare de ce … ? 😦

    http://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-series-the-holistic-doctor-deaths/

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghi said, on martie 2, 2017 at 7:35 pm

      Astia cu „holistica’, „integrativa”, „alternativa” nu sint medici ci samani, chiar daca au avut „scoala”.
      Pentru bani dar si inselati in adncul sufletului (si nu ma refer doar la cei botezati, ortodocsii), multi dintre absolventii de Medicina aluneca in pseudo-desoperirile „recente” care se publica fara explicatii si fara a putea fi reproduse insa finantate „circular” cu bani scosi din vanzarea de plante cu „puteri”, ;icori, prafuri, potiuni „vindecatoare”.
      Naturism – naturopati – homeopati – … s.a.m.d. = ŞAMANI.
      Diavolul isi ia rasplata de la toti acestia care – de fapt – il slujesc.

      Apreciază

    • gheorghi said, on martie 2, 2017 at 7:41 pm

      Totusi, https://www.statista.com/topics/1244/physicians/
      Din peste 1 milion de Medici in SUA, in 2013… cam cati crezi ca mor anual?
      Probbil ca la vreo 75 de ani „speranta de viata” raman vreo 40 de activitate (ca trebyuie sa faca vreo 10 de scoli tip „facultate”.
      Asa ca 1 milion impartit la 40 inseaman ca – in medie – „cam” mor vreo 25.000 in fiecare…. 60 chiar nu e nimic deosebit ca 25.000:60 = ceva peste 400 si nu sint atatea specialitati ca sa fie ceva „deosebit”.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Radu said, on martie 2, 2017 at 12:35 am

    O scalda in doua ape ca asa sunt obisnuiti ei in politica.
    Cine e cinstit in politica nu face cariera pe termen lung de aia eu si voi nu o sa pupam niciodata vreun post de parlamentari
    Ca sa ajungi acolo trebuia sa ai o „coloana vertebrala flexibila” ce ai zis ieri azi ai uitat sau te schimbi si tot asa…

    Ei stiu ca stau prost in sondaje si nu au cum sa o dea pe fata cu sustinerea sodomitilor dar nici nu zic ca se impotrivesc lor si sa sustina familia traditionala fireasca lasata de Dumnezeu.

    Asta e un examen pentru societatea romaneasca si pentru alesii nostri.

    Ma rog la Dumnezeu sa se schimbe in bine constitutia noastra si sa avem scris negru pe alb lucrurile astea si sa reuseasca asa se inchide cutia pandorei si pe viitor orice tentativa a lgbt va avea un argument solid cel constitutional !

    Apreciază

    • Roman said, on martie 2, 2017 at 11:53 am

      Nu sunt alesii ,,nostri” ,sunt numitii LOR(strainilor).Nu mai cadea in capcana ca ,,votul tau conteaza”-e fals.Pe ei ii intereseaza doar semnatura ta de pe tabelul unde ai adresa si CNP-ul tau ptr a realiza un CVORUM(un anumit numar, ptr a se atinge un anumit procent de votanti,dresati sau slugi).Votul candidatului si castigatorul il hotaraste un grup restrans de ,,numaratori”(BEC) controlati de ei,de straini.Nu uita un lucru :in viata asta si in aceste timpuri cine are banul,controleaza absolut totul pe planeta,inclusiv oxigenul pe care il respiram.

      Apreciază

      • gheorghi said, on martie 2, 2017 at 7:54 pm

        CONTEAZA.
        Si daca-l „dai” = pentru sau contra, si daca nu-l „dai” dar te prezinti la vot, si daca nu te prezinti la vot.
        Sustinerea filozofica a falsitatii votului este NIHILISM, este baza rebeliunii si „forta” marxismului cultural, ideologia sinuciderii colective prin distrugerea mentalului individual si supunere oarba.
        Atat a gasit omul ca sa se reduca agresivitatea unora impotriva altra, sa fie posibila vietuirea – diferentiat, individual si comunitar.
        Concfuzia cu .. „controleaza absolut totul pe planeta” este chiar tare!!!
        Nu doar ca „banul” este unealta conventionala de schimb/tranzzactie/comercializare si nu tine de foame sau de cald…. dar sa crezi in controlul „absolut'” cand au inceput implantarea de microcipuri si a inceput sa se reduca banii din circulatia FIZICA… este eronat.
        Sa nu spun disperare si idolatrie iar aceste stari nu lasa loc pentru discernere ci pentru atacuri de panica
        –––––-
        Problema lipsei de credibilitate este reala si este sursa impredictibilitatii, neconformarii promisiunii publice…
        Cand cuvintelor le sint date sensuri „inverse” in mod agresiv ori alunecos sint folosite…. pervers (asta e noua „scoala”, politica lui „fifty shades of grey” dar fara distigere intre alb si negru!)… „vorbim impreuna si ne intelegem separat?.

        Apreciază

  4. valentin said, on martie 2, 2017 at 10:41 pm

    behaie nebunia in tara asta si a ajuns la putere sau vrea sa fie recunoscuta si la putere, sa dea Dumnezeu sa nu reuseasca si sa-i trezeasca!

    Apreciază

  5. Adrian said, on martie 10, 2017 at 8:32 pm

    Frate Vasile, oameni buni !

    Ce vă sugerează această reclamă ?… https://www.youtube.com/watch?v=SXPFsYoAvmk

    Apreciat de 1 persoană

    • tvarheolog said, on martie 11, 2017 at 8:10 am

      N-ar fi rău să salveze cine știe reclama „gay”de la Centrum ! Sunt sigur că o să dispară în curând de pe YouTube. Și voturile (aprecierile) sunt negative! Au blocat și comentariile !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.