SACCSIV – blog ortodox

INTREBAREA ZILEI: Credeti ca va fi razboi pe strazi VINERI 20 IANUARIE? Investirea lui DONALD TRUMP va fi SCALDATA IN SANGE?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 17, 2017
Tagged with: , ,

74 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vio said, on ianuarie 17, 2017 at 7:30 pm

    Nu.
    Si chiar daca va fi, Doamne fereste, tot el va fi presedinte.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on ianuarie 18, 2017 at 2:02 pm

      nu va fi razboi pe strazi, ce a incercat soparla aia de soros dupa alegeri a fost tot ce a putut face si s-a terminat; in schimb un nou atentat – false flag e posibil oricand, oriunde

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 18, 2017 at 2:06 pm

        safimvigilenti

        Ai aparut …

        Ti s-a scris pe e-mail, ti s-a scris la comentarii si nimic. Ne mai ajuti la stirile pentru portal?

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on ianuarie 18, 2017 at 10:15 pm

        desigur.
        ajut cu placere.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 18, 2017 at 10:41 pm

        safimvigilenti

        Atunci raspunde te rog la ultimul e-mail de aseara sau ieri.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 19, 2017 at 7:06 pm

        safimvigilenti

        Pana maine vei primi un e-mail, in caz ca pe precedentul l-ai sters din greseala.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 21, 2017 at 12:46 pm

        safimvigilenti

        Vezi te rog e-mail.
        De asta data e de la redactorul sef.

        Apreciază

  2. john said, on ianuarie 17, 2017 at 7:30 pm

    E cred ca da,si mai sper ca Trump sa-i calce’n picioare la propriu.Dar nu asta ma preocupa si ma doare ci ale noastre
    Republica Moldova virează înspre Moscova: Igor Dodon și Vladimir Putin au discutat despre îmbunătățirea relațiilor
    http://www.b1.ro/stiri/externe/republica-moldova-vireaza-inspre-moscova-igor-dodon-si-vladimir-putin-au-discutat-despre-imbunatatirea-relatiilor-video-174080.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 17, 2017 at 7:42 pm

      john

      Stii ce-ar insemna de fapt speranta asta a ta?

      Apreciază

      • Calator Astral said, on ianuarie 17, 2017 at 7:55 pm

        Stiu foarte bine si ma rog pentru ea(intr-un fel) sa se’nplineasca.Adica,TOTI dar absolut Toti(uniti salvam-trupa lui Soros&co)sa fie stransi in teascul maniei lui Dumnezeu sa fie „storsi”fara lacrimi si fara manie,doar in teasc.Am inteles unde bati ,saccsiv!Vechea nwo impotriva NWO(gresesc?)Oricum(ca sa parafrazez pe astia cu limbaj modern)”America,are de platit o grea Karma,pentru toate faradelegile ei,de la origini si pana’n prezent.”

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 17, 2017 at 8:06 pm

        Calator Astral

        Nu stiu ce-ai inteles insa trebuie neaparat sa te lepezi de chestii cu astral si karme, caci sunt de la draci.

        Apreciat de 1 persoană

      • Calator Astral said, on ianuarie 17, 2017 at 8:10 pm

        Pai si, pana acuma cine si ce lume ne’a guvernat,casa zic asa,saccsiv?Nu lumea draceasca a banului si a desfraului mai rau ca pe vremea Sodomei si’a Gomorei?

        Apreciază

      • john said, on ianuarie 17, 2017 at 8:00 pm

        DATORITA PRESEDINTELUI AMERICAN ALES ,DONALD J.TRUMP,TREZITI LA REALITATE SI SPAIMA CARE A CUPRINS FORUMUL ELITELOR DE LA DAVOS!Mai pe romaneste” se kka pe ei de teama @saccsiv 🙂
        https://octavpelin.wordpress.com/2017/01/17/datorita-presedintelui-american-ales-donald-j-trumptreziti-la-realitate-si-spaima-care-a-cuprins-forumul-elitelor-de-la-davos/

        Apreciază

    • unu1 said, on ianuarie 17, 2017 at 8:17 pm

      @john
      SI ti se pare dpdv spiritual ca e mai bine ca Moldova sa fie sub aripa Occidentului (cu tot ateismul si antichrist/ecumesmul) sau a Rusiei?

      Apreciază

      • john said, on ianuarie 17, 2017 at 8:22 pm

        Nu vreau ca Basarabiasa fie sub nici’o tutela.O vreau integrata in Romania de la Nistru pa’n la Tisa.Ai inteles ce vreau?DACIA!

        Apreciază

      • Dorel said, on ianuarie 18, 2017 at 12:37 am

        Basarabia integrata in Romania? Sa stii ca basarabenii n-o duc atat de rau pe cat ar vrea unii sa para ca asa e. Au inca perle economice care apartin natiunii si nu occidentului. Sunt mai putin bombardati cu lozincile occidentului decadent. Si in Basarabia se vorbeste ruseste foarte mult. Nu ca ar fi un lucru rau.

        Basarabia e bine cum e acum. Orice roman care simte romaneste isi doreste o Romanie mare. Dar nu acum!

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on ianuarie 18, 2017 at 5:24 am

        Pai daca Romania a intrat intr-un bordel (UE) si s-a facut curva atunci vrem sa tragem si Moldova dupa noi in mocirla asta? Lasa…le e mai bine sub tutela ruseasca.

        Apreciat de 1 persoană

    • john said, on ianuarie 17, 2017 at 8:20 pm

      Financial Times: Principalele teme ale Forumului Davos sunt ascensiunea Chinei, Brexit, Donald Trump, impactul nefast al populismului-exat ce’tispuneam mai devreme.
      http://www.mediafax.ro/externe/financial-times-principalele-teme-ale-forumului-davos-sunt-ascensiunea-chinei-brexit-donald-trump-impactul-nefast-al-populismului-16074335

      Capitalismul S-A SFARSIT! Urmeaza „O NOUA ERA” Resursele sunt si au fost limitate.Exploatarea salbatica a acestora a dus la „Rascoala de pe Pandora”.Cine are ochi de vazut si urechi de auzit,sa auda,cine nu sa fie sanatos!Realitatea’l va zdrobi,mai devremesau mai tarziu.

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 17, 2017 at 11:42 pm

        john

        Sa vedem daca ne contrazicem real sau aiurea:

        Totul e de fapt orchestrat de realii papusari sau nu?

        Apreciază

      • Dorel said, on ianuarie 18, 2017 at 12:49 am

        @ saccsiv said, on Ianuarie 17, 2017 at 11:42 pm

        Slava Domnului ca nu „totul” e orchestrat de realii papusari. Si nici nu vor putea orchestra TOTUL, nu li se va da voie. Vor orchestra cat sa se aleaga graul de neghina si nimic mai mult.

        Ne trebuie si putin optimism ca avem Aliati Puternici.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 18, 2017 at 1:14 am

        Dorel

        Referitor la tema, ce nu e orchestrat de ei?

        Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on ianuarie 17, 2017 at 8:50 pm

      Popoarele ortodoxe sunt pedepsite de Dumnezeu prin popoarele pagane (eretice) la fel cum era pedepsit si Israel.
      Pe aceste popoare (pagane) le pedepseste Dumnezeu nu neaparat in aceasta viata ci in vesnicie. Crezi ca toti care au trait pana acum pe pamant si nu mai sunt vii nu sunt la locul unde culeg ce au semanat? Karma tine de reincarnare, noi ortodocsii vorbim de pacate.

      Apreciază

    • Cecilia said, on ianuarie 18, 2017 at 1:09 am

      Ma rog ca Trump sa fie instalat in sfarsit presedinte si asta sa se intample in liniste, caci se asteapta manifestanti violenti.

      Apreciază

    • Aurora said, on ianuarie 18, 2017 at 12:29 pm

      Si unde ai vrea sa vireze ? Spre NATO ? Spre UE ? Crezi ca e mai cumsecade licuriciul de la Washington ?

      Apreciază

  3. Mihai said, on ianuarie 17, 2017 at 7:37 pm

    Oricum lumea sta pe un butoi cu pulbere, ori cum și trumph tot omul păpușarilor este, este suficient sa vezi in ce fel de cercuri se învârte, numai 2 exemple, gineri-su consilier pe probleme de Orientul mijlociu, și ambasador al SUA. în Israel tot din tagma perciunatilor, și atenție gineri-su tot jidov, pe numele lui jared kushner care se trage din evrei proveniți din Belarus

    Apreciază

  4. Roman said, on ianuarie 17, 2017 at 8:42 pm

    Posibil ,dar sunt mici grupuri de cateva sute sau mii (la populatia lor de 300 si de mil.) de GAY,transsexuali si alte creaturi ,gen fanilor si depravatilor masochisti – U.S.R si ROMANIA CURATA(ITA) ,PRO TV,REALITATEA TV SAU VIRTUALTA, DIGI TV …bre!! …s.a de pe la noi.Sunt nesemnificativi! SUA e SUA (e singurul imperiu de astazi ,restul sunt pretendenti) si in nici un caz nu e vreo tara din Africa sau chiar Europa.Eu cred ca lumea este impinsa iarasi spre nationalism (Ungaria,Polonia,Turcia,Rusia etc) si urmeaza probabil Nemtia mahomedana(hahaha) si Franta.Dar pe langa toate astea, eu mai am impresia ca ,,cineva”,cu perciuni (se prea poate) doreste sa scoata si sa impinga China in locul SUA la interval, bineinteles lasand si Rusia sa se inarmeze din ce in ce mai tare si probabil sa isi aseze strategic armamentul si trupele pe glob si in 2017(ca si in anii trecuti in Crimeea,Siria,Kalinigrad,un sfert de Ucraina etc).Sper sa nu ma injure cineva ca sunt anti sau pro…ceva ,cum ca ,,smeritii ” rusi se apara,dar cu NUKE-uri omorand o juma’ de planeta cu urgiile lor Satan ,Iskander (dar daca e o nucleara ortodoxa,fie ea si ecu-men-ista ,este permis),ca ..blablabla-nu sunt deloc nici ei sfinti ,sunt niste lepre betive si inchinatoare la mediu si copaci sau la tot ce are CIP si NUMAR , cu Kiril(a) ,Putin si Rogozin (debilii lor de altfel) in frunte ,ca si noi ,cautatorii prin pamant de oameni neputreziti ,pe care sa ii declaram SFINTI ,sa ii mediatizam la maxim ptr a se porni PELERINAJUL..bre.. LA MORMANT-UL ( ca la mecca)!!Nu sunt anti nimic sunt doar si numai PRO ROMAN,si eu asta cred, din minusculele informatii pe care le am la dispozitie!!Ei au toti banii din lume,toate armele din lume ,toata materia cenusie satanica din lume ,toate ,,aparatele de hipnoza in masa a PROSTIMII=TELEVIZOARELE ,Hollywood si NASA,ei au creat MATRIX-ul in care ne aflam si noi ,fiindca s-a ajuns ca totul sa fie al lor ,NOI PURTAM C.N.P-UL si toate actele lor ,ca doar ne-au pus un numar=cnp ,peste NUMELE DE BOTEZ ptr a ni se permite sa respiram ,numar al slugoiilor cu perciuni jidovesti care sunt slugoii lui duhul cel prost ,cazut sau mai bine spus alungat din Ceruri de Dumnezeu Cel Atotputernic de acolo unde noi cu totii RAVNIM sau nu… sa avem parte de, doar o FIRMITURA DIN IMPARATIA CERURILOR si ne este de ajuns .Noi sa ne gandim mai mult la cum sa ne MANTUIM si sa ne rugam Imparatului Nostru si Dumnezeului Nostru sa ne ierte de toate debilelile si mandriile noastre atotstiutoare si care dorim sa le IMPUNEM si altora cu forta ,precum aceasta STUPIDITATE numita ECUMENISM ,venita dupa mintea unor mari doxologi ai atotstiutori PICATI.Doamne ajuta !!

    Apreciat de 2 persoane

  5. Riko said, on ianuarie 17, 2017 at 8:54 pm

    Eu cred ca nu o sa se intample nimic, poate vre-o 2 oameni revoltati care o sa faca scandal. Ce se intampla dupa?, probabil ca asta:
    [video src="http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBwMX4Q_460sv.mp4" /]
    scuze nu ma pot abtine :))

    Apreciază

  6. ffazzbear said, on ianuarie 17, 2017 at 8:57 pm

    Buna intrebare, dar cei „botezati” la/de catolici, daca nu gasesc preot ortodox si anti-ecumenist, ce vor face?

    Apreciază

  7. mihay2016 said, on ianuarie 17, 2017 at 9:00 pm

    Va spun de acuma ca romania va fi divizata am ziso de demult asta sper sa ma insel dar vremurile ne arata ca acolo vom ajunge! http://www.gandul.info/stiri/dodon-are-o-alta-harta-a-romaniei-o-parte-din-romania-e-ungaria-alta-e-moldova-16077388

    Apreciază

    • Mihai said, on ianuarie 18, 2017 at 7:50 am

      Nu mihay2016, granițele vor dispărea și se va instaura n.w.o, lumea va ajunge la un numitor comun din punct de vedete politic.militar și religios, asta cu trasari de frontiere este cu totul altceva

      Apreciază

  8. pamaio said, on ianuarie 17, 2017 at 9:22 pm

    Lista telefoanelor care au NFC :
    https://www.nfcworld.com/nfc-phones-list/

    Apreciat de 1 persoană

  9. Fra said, on ianuarie 17, 2017 at 9:51 pm

    Cum vrea Dumnezeu. Sigur e doar faptul ca papusarii vor face tot posibilul sa iasa razboi.

    Apreciază

  10. Alexandru said, on ianuarie 17, 2017 at 10:42 pm

    Noroc (moloh) cu televizorul! Sigur va fi mare revolutie… la TV.

    Piatra nesocotita de zidari va sta in capul unghiului. Cine are ochi si urechi…

    Apreciază

    • Metatron said, on ianuarie 18, 2017 at 10:29 pm

      Asta ultima nu ai nimerito Alexandru, piatra aia de care zici tu este Hristos, zidari sunt masoni, de asta nu e luata in seama, ca masoni urasc pe Hristos, ai inteles tu ceva dar pe dos.

      Apreciază

  11. Mhai Marian said, on ianuarie 17, 2017 at 10:51 pm

    dar pana la urma de ce trump e asa de binevoitor in toate?

    Apreciază

  12. sorin said, on ianuarie 17, 2017 at 10:53 pm

    Apreciază

  13. stef said, on ianuarie 17, 2017 at 11:44 pm

    Intr-un film din anii 1950 „Trackdown” este prezentat un personaj pe nume Walter Trump, care a pretinde că va construi un zid pentru a proteja un oraș de sfârșitul lumii…. Personajul sfarseste impuscat.

    http://www.snopes.com/trackdown-trump-character-wall/

    Apreciază

  14. Alex said, on ianuarie 17, 2017 at 11:55 pm

    Cine îl controlează pe Donald Trump ?

    https://thezog.info/who-controls-donald-trump/

    Apreciază

  15. Radu Humor said, on ianuarie 18, 2017 at 12:14 am

    Urmăriţi cu atenţie filmul din 2005 şi veţi găsi un posibil răspuns la întrebarea din titlu !https://youtu.be/SMR5XsiSsfs

    Apreciază

    • Alexandru said, on ianuarie 18, 2017 at 12:49 am

      daca citesti si comentariile ramai socat. ce poate sa debiteze un evreu… isi zice petre adam si a umplut rubrica de comentarii la acest clip

      „Dupa toate semnele istorice ,POPORUL EVREU ESTE NEMURITOR ca a supravietit la toti dusmanii lui deacuma 2000 de ani si asta nu este putin. Mai mult ca sigur ca o sa mai ingropam si cateva state europene care vor devenii cu timpul TZIGANLAND .”

      Apreciază

  16. Alexandru said, on ianuarie 18, 2017 at 12:25 am

    https://primitivetechnology.wordpress.com
    foarte interesant de stiut. asta e viitorul. cred ca ar trebui sa faci un articol separat.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  17. augustin said, on ianuarie 18, 2017 at 12:52 am

    ………….
    Si miroase-a oxid
    Până-n ceruri
    Şi la modă
    E muzica – za,
    În cătuşe
    Se pun adevăruri
    Şi-nvăţăm,
    Umiliţi, a tăcea.
    Românie,
    Cu oasele frânte,
    Românie,
    Cu oameni de terci,
    Surdomuţii
    Învaţă să cânte,
    Cultivăm
    Pe morminte ciuperci.
    Bal mascat,
    În dezordinea tristă,
    Într-o ţară, mai strâmtă ca ieri,
    Niciun semn
    Pozitiv nu există
    Şi femeile
    Nasc temniceri.
    Democratic
    Purtăm tirania,
    Ca pe-o haină
    La modă, prin târg,
    Struguri putrezi
    Acoperă via
    Şi oţetul
    Transpiră cu sârg.
    Dar mai mult
    Şi mai rău decât toate,
    Noi,
    Ca bieţi cerşetori importanţi,
    Mirosim
    A cătuşe-ncarnate,
    Mirosim
    A rugină de lanţ.

    (Adrian Păunescu)

    Apreciat de 2 persoane

    • safimvigilenti said, on ianuarie 18, 2017 at 2:12 pm

      daca nu ar fi trist, as spune ca e minunata poezia, razbate din ea un crampei de geniu

      Apreciază

  18. Iones said, on ianuarie 18, 2017 at 12:54 am

    Off-topic
    Săptămâna de rugăciune pentru unitate creștină, la Sibiu

    Din partea comunității ortodoxe din Sibiu vor participa la serile de rugăciune doi slujitori ai Catedralei mitropolitane, pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel, prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șa­guna” și pr. Gheorghe Streza. Cei doi reprezentanți vor rosti cuvinte de meditație în serile găzduite de alte confesiuni din oraș și vor transmite mesajul de pace și de chemare la bună-înțelegere și colaborare din partea comunității ortodoxe din Sibiu.

    „Și în acest an vom participa la programul din cadrul «Săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștină» împreună cu CREDINCIOSII care vor dori să vină la aceste seri. În Catedrala mitropolitană va fi oficiată slujba Vecerniei de un sobor de preoți format din slujitorii locașului de cult, după care un reprezentant al COMUNITATII EVANGHELICE va rosti un cuvânt de meditație pe marginea temei din acest an”, ne-a spus pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel.

    http://ziarullumina.ro/saptamana-de-rugaciune-pentru-unitate-crestina-la-sibiu-119114.html

    Arad: Programul săptămânii de rugăciune
    http://ziarullumina.ro/programul-saptamanii-de-rugaciune-in-municipiul-arad-119109.html

    Apreciază

  19. RomeoB said, on ianuarie 18, 2017 at 8:23 am

    Mutand ambasada SUA la Ierusalim, si afirmand faptul ca Ierusalimul este parte componenta a statului evreu, Trump (probabil fara sa vrea) a impins lumea spre imparatia lui antihrist.
    O gresala imensa din punct de vedere teologic; evreii talmudisti nu mai pot de fericire.
    Nu au nici un motiv sa ii puna bete in roate !

    De la anexarea Ierusalimului de est dupa razboiul din 1967, acesta este cel mai mare succes al talmudistilor: SI CU MULT MAI MARE ! In mai putin de 50 de ani.

    Din acest moment Muntele Templului, APARTINE ADMINISTRATIV DE STATUL EVREU !
    Darmarea moscheii lui Omar nu mai e decat o chestiune de scenariu si de moment oportun !

    PS: Un filmulet pe internet arata faptul ca dupa ce se va curata Muntele Templului de actualele cladiri, cel de-al III lea Templu se ca reconstrui in 3 zile ! La propriu. Totul e pregatit.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on ianuarie 18, 2017 at 2:21 pm

      o dovada ca trump e omul evreilor
      stiu un pastor celebru in SUA care merge frecvent in israel si a afirmat de zeci de ori ca TOTUL este pregatit pt ridicarea templului, a vazut cu ochii lui , toaate materialele, sunt gata, obiectele de cult, totul e pre-montat si asteapta sa iasa la lumina cand vine momentul

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on ianuarie 18, 2017 at 9:30 pm

        Insusi Hristos a spus ca va scurta vremurile pentru cei alesi. Cei alesi care nu accepta biometricele si ecumenismul sunt deja prigoniti in timp ce restul nu duce nici o lipsa: se bucura de viata, conduc masinile, la medic nu au probleme, la biserica merg, la ei este totul roz.

        Apreciază

  20. ioansor said, on ianuarie 18, 2017 at 8:53 am

    trump, soros, acelasi lucru. Trump si-a pus ginerele inalt consilier (tot din partea Portii) dupa ce in prealabil i-a trimis pe Vlad Tepes si pe Radu cel Frumos (adica pe Ivanka) ostateci la Poarta. Uitati-va cine se ocupa de averea lui Trump : Misu Popescu, tot din partea Portii. E batator la ochi de simplu.

    Apreciază

  21. isa said, on ianuarie 18, 2017 at 9:40 am

    Cred ca ar trebui sa ne rugam pentru neamul nostru, pentru Romania Mare / Dacia strabuna. Dumnezeu va tocmi lucrurile pentru noi asa cum trebuie. Ar trebui sa (re)citim cartea lui Iov, si indiferent ce urmeaza, sa ii urmam exemplul. „Gol am ieşit din pântecele mamei mele şi gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!”

    Apreciază

  22. Giovanni Onika said, on ianuarie 18, 2017 at 9:47 am

    Trump e un mare fas. Lucrurile decurg dupa un plan bine definit de foarte ..foarte mult timp. Satana lucreaza, slugile sunt pregatite, ei isi fac treaba. Problema e la noi, norodul, ca am intors fata de la Dumnezeu, ca de am fi fost in El cu El..nimic din tot ce fac „ei” nu ar fi avut sort de izbanda. Treaba e cam asa…dracul lucreaza la „moara-NOM”, a facut moara si noi ii dam apa la moara, prin viata dusa in pacat,.. marea parte a lumii este oarba spiritual si nu vede lucrarea. Asta e parera mea.

    Cu Hristos inainte !

    Apreciază

  23. cel pacatos said, on ianuarie 18, 2017 at 10:37 am

    off topic

    Apreciază

  24. Pąʍvo said, on ianuarie 18, 2017 at 12:25 pm

    Nu va fi niciun răzbel pe străzi… Trump se va conforma în cele din urmă cerinţelor ocultei.

    Apreciază

    • Coprie said, on ianuarie 18, 2017 at 3:20 pm

      Eu nici nu cred că e împotriva ocultei, ci slujește unor planuri mai viclene… Nu am auzit de draci care să fie dezbinați, dar de draci care fac circ pentru ochii oamenilor orbi am auzit.

      Apreciază

  25. X said, on ianuarie 18, 2017 at 4:27 pm

    off-topic dar propunere de postare:

    Activenews: Italia, 3 cutremure de peste 5 grade într-o singură zi
    http://www.activenews.ro/externe/Italia-3-cutremure-de-peste-5-grade-intr-o-singura-zi-140183

    Apreciază

  26. viorel said, on ianuarie 18, 2017 at 4:38 pm

    Stie cineva ceva despre faptul ca icoanele nu mai pot fii puse in sali le de clasa , ceva de genul de langa drapelul Ro e ue numai trebuie sa fie nimic .

    Apreciază

  27. Fratele Mihail said, on ianuarie 18, 2017 at 6:03 pm

    Ieromonahul Petru Pruteanu lovește din nou

    http://www.teologie.net/2016/10/01/sf-isaac-sirianul-despre-zelotii-care-nu-si-pomenesc-ierarhii/

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on ianuarie 18, 2017 at 9:38 pm

      Teologia e frumoasa asa ca poveste. Peste 15500 de preoti predicau si predica frumos. Problema a aparut in momentul in care ceea ce predicau ei duminica de duminica a trebuit pus in practica si pauza, au mai ramas putin peste 10 preoti.

      Cand povesteam unora acum cativa ani de actele biometrice, cand erau oarecum departe, spuneau ca le refuza, acum au pasaport biometric si probabil vor luat tot inclusiv cipul implanatat. Bineinteles eu sunt cel cu probleme.
      Acum toti spun ca refuza cipul implantat pentru ca este doar o discutie dar in momentul in care va trebui sa dovedesti credinta ta in Hristos preferand sa te lasi in mana lui Dumnezeu chiar daca trebuie sa mori pentru asta atunci aproape toti cu putine exceptii il vor lua si acestia vor fi cei mai mari prigonitori ai nostrii. Nu poti rabda pana la sfarsit daca nu te intareste Dumnezeu.

      Apreciat de 1 persoană

  28. Calator said, on ianuarie 18, 2017 at 6:31 pm

    Cred ca Trump e deja omul ocultei si ca, atat cat le va fi permis de Dumnezeu, se va intampla ceva semnificativ doar daca lor le foloseste acum un razboi civil in America.

    De ce spun ca Trump este omul lor? In afara nenumaratelor gesturi oculte pe care le face in aparitiile din media…:

    – Ascensiunea lui spectaculoasa in afaceri si politica nu ar fi fost posibile fara acordul si sustinerea lor.

    – Oamenii cu care s-a inconjurat – un ghiveci de personalitati si interese care poate da dureri de cap oricui vrea sa inteleaga cu mintea proprie ce urmeaza sa faca Trump si face foarte dificila anticiparea si blocarea miscarilor ocultei.

    – Tot ce s-a intamplat in campania electorala in urma careia a castigat, care a fost o farsa de proportii epice (o mostra de-o asemenea „virtuozitate” in manipularea perceptiei la nivel global nu am mai vazut pana acum in vreo campanie electorala ). Cand ma gandesc cat de multi au fost inselati de discursul lui „anti-sistem”, un discurs in care nu spunea de fapt nimic important, util, doar generalitati pe care multi le intuiau oricum si care au creat doar impresia de opozitie autentica…

    – Felul in care a fost si e tratat de catre mass-media (care nu ii e deloc ostila, desi uneori incearca sa creeze impresia asta).

    – Declaratiile si actiunile lui de dupa alegeri, din zona relatiilor externe (cu Israel, Rusia, China), zona in care a fost foarte activ, nu sunt deloc linistitoare si pacifiste (asa cum incerca sa para in campanie, ca sa-si atraga simpatia populatiei).

    As vrea sa cred, la fel ca toti cei care si-au pus false sperante in alegerea lui, ca Trump e inca oarecum independent. Dar nu gasesc nici un argument care sa stea in picioare. Grav e ca aceste false sperante, care reduc temporar frustrarea celor care vor schimbarea si ii tin intr-o stare de pasivitate si de optimism nesanatos, dar si tensiunile artificiale pe care le-au creat in randul alegatorilor si observatorilor, le dau inca un ragaz si instrumentele necesare sa continue implementarea agendei lor.

    Apreciază

  29. X said, on ianuarie 18, 2017 at 7:54 pm

    A mai fost pe aici o postare despre asta dar a dispărut… Se pare că ăştia nu se potolesc! Evident, mişcarea respectivă este a USR şi Soros!…

    http://www.b365.ro/miscarea-coruptia-ucide-organizeaza-proteste-in-bucuresti-si-alte-orase-impotriva-legii-gratierii_256016.html#n

    Apreciază

  30. Iulian said, on ianuarie 18, 2017 at 8:33 pm

    Petitie https://www.petitieonline.com/credinta_ortodoxa_romana

    Apreciază

  31. cel pacatos said, on ianuarie 18, 2017 at 9:35 pm

    Intrebare: Cum v-ati simtit aseara, intre orele19,00-21,00? In special in Bucuresti…

    Apreciază

  32. George said, on ianuarie 19, 2017 at 4:25 am

    Doamne ajuta! Spre ajutorul celor ce cauta sa si indrepte viata, e necesar un articol…cu Manastirile ce au ramas in picioare impotriva tuturor ereziilor! Sunt multe suflete nemangaiate care nu si mai cunosc drumul in viata, care nu mai au puterea de a se ridica! E nevoie sa stim cu totii unde gasim duhovnici drepti si marturisitori, pentru ca asta intareste inimile celor ce cauta lacrimand, nestiind ce se petrece acuma! Hai sa fim mai mult uniti si sa ne gandim ce facem cu noi si neamul nostru! Ma doare prea tare…

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 19, 2017 at 6:14 am

      George

      Doamne ajuta!
      Ti s-a scris de cateva ori pe e-mail sau la rubrica de comentarii dar n-ai dat nici un semn. Mai vrei sa ne ajuti cu portalul?

      Apreciază

      • Ana said, on ianuarie 19, 2017 at 10:34 pm

        Tu ce ai simțit în seara protestelor? Semnele unei influențe?

        Saccsiv, ai un articol despre ispitele post sinod. În prima fază sunt certuri, ispite clare, pe față. La ele creștinul face fata mai bine, se simte prigonit, însingurat, și astfel de apropie de Dumnezeu. Dar ups, nu asta voia drăcușorul… Și schimba tactica…. Sa fie pace, adormire, lene… Ispite așa de mici și de fine căci nici nu se simt. Cat sa ti strice starea de spirit prin orice nimic. Aici apare problema… Cum rezistam la ceva fin? Cum să păstrăm trezvia? Caci oamenii au capacitatea sa de învețe cu orice problema și după o vreme să o perceapă că pe o normalitate.Cum e cu rugăciunea permanentă și cum să o câștigăm? Cum să simțim ispitele cele mărunte? Cum să luptăm cu ele? Dar cu gândurile? Cum să scăpăm de gânduri care dau navala cu orele după cinci secunde de rugăciune?

        Apreciat de 1 persoană

  33. Spaceman said, on ianuarie 19, 2017 at 10:09 am

    Probabilitatea este foarte mare să se ajungă la violenţe în stradă la ceremonia oficială de investire a lui Donald Trump ca președinte al S.U.A. Un grup de femei multiculturale organizează deja pe feisbuc proteste la Washington de o amploare cum nu s-a mai văzut la investirea oficială a unui președinte american.

    Women’s March on Washington (marșul femeilor la Washington)

    COME PLAY WITH US – you’ll regret it forever and ever –
    HAI JUCAȚI-VĂ CU NOI – veți regreta veșnic –

    DUMP TRUMP (poop) – SCĂPAȚI DE TRUMP (rahatul)

    The Donald Trump effect…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.