SACCSIV – blog ortodox

Ati auzit de “Cercetasii Romaniei”?

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 21, 2016

Iata comentariul cititorului adrian t. postat la PROFETIA Sfantului Ioan de Kronstadt despre “bisericile” impunatoare ale celor LIPSITI DE HARUL LUI DUMNEZEU, despre SEMNUL FIAREI si despre ANTIHRIST …:

Copiii sînt educați în spirit ecumenist. „În data de 10 decembrie, o delegaţie alcătuită din 35 membri ai Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României” (ONCR) a participat la Ceremonia Ecumenică de la Viena, cu ocazia împărțirii Luminii Păcii de la Betleem celor 1500 de cercetaşi şi ghizi din peste 20 țări din Europa, SUA, Africa şi Asia de Vest.”
„Împărțirea Luminii semnifică angajamentul de a promova Dialogul între confesiuni și PACEA ca modalitate de a relaționa cu ceilalți, fie că vorbim de relația cu cei din jur, de relații între țări sau între confesiuni.”
http://scout.ro/blog/2016/12/13/cercetasii-aduc-lumina-pacii-in-romania/

„Organizația cercetașilor este cel de-al doilea predecesor al ecumenismului (dupa YMCA împreună cu YWCA).
Lordul mason Baden Powell înfiițează în 1908, în Anglia, organizația mondială a cercetașilor. Secretarul ei general, Martin – evreu și mason -, a dat în 1917 acestei organizații internaționale un conținut eminamente masonic.” Ecumenismul fără mască – Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

O carte exceptionala: ECUMENISMUL FARA MASCA

http://scout.ro/despre-noi/istoric/

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on decembrie 21, 2016 at 10:00 am

    Cercetasii, Consiliul elevilor (incepand inca din gimnaziu !!!), diverse organizatii de voluntariat ale elevilor si altele asemenea … sunt finantate de cine ?!

    Apreciază

  2. Ionut said, on decembrie 21, 2016 at 10:43 am

    Off-topic

    Mai aflam si noi ceva despre felul in care a fost dirijata Romania:

    http://m.capital.ro/am-discutat-cu-colegii-din-psd-sa-incheie-povestea-cu-ajutorul-de-stat-acordat-in-exclusivitate-firmelor.html

    Apreciază

  3. acelas said, on decembrie 21, 2016 at 11:44 am

    deplorabil, catastrofal. dupa un presedinte sas, un prim ministru musulman al Romaniei? (mai grav decat ceea ce face iohannis, acest dragnea socialist)

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20175910-oficial-sevil-shhaideh-apropiata-lui-dragnea-constantinescu-propusa-ministru-dezvoltarii-depunerea-juramantului-ora-16-30.htm

    .

    Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 21, 2016 at 2:28 pm

      Consider ca am fost tampit ca l-am votat pe Iohannis. Nu era obligatoriu sa aleg raul care parea cel mai mic dintre doua rele, puteam sa nu votez deloc.
      Dar daca spun de astia ca sunt mai TAMPITI decat mine, se considera insulta?
      N-am nici o antipatie fata de turci si tatari, dar pentru romanii get-beget si buni crestini (ortodocsi) nu mai e loc in primele functii ale statului roman?
      Tariceanu, desi e 75% roman, se declara grec si catolic si o sa fie, probabil, presedinte al Senatului.
      Hai sa mai punem niste udemeristi in functiile de ministri si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor si am rezolvat problema. Mai punem si alte etnii in functile cheie, mai ales in alea cu puternica „incarcatura” financiara, ca tot le place zornaitul banilor. A, mai raman de schimbat numele tarii, steagul si limba oficiala. Adoptam steagul UE, franceza, germana si maghiara ca limbi oficiale (eventual si romana, da’ mai la coada) si am terminat „reforma”.

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 21, 2016 at 8:10 pm

        Si boborul aplauda si se bucura, hip, hip, uraaaaa!!!!!!!!!!!!!

        Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 22, 2016 at 9:25 am

        In Liban, unde populatia crestina reprezinta 40%, restul fiind musulmani, daca presedintele e musulman, premierul e crestin si viceversa. La noi se poate ORICE (in sens negativ).
        Nu numai ca numirea respectiva este discriminatoare fata de populatia majoritara, dar e si IMPOTRIVA democratiei de partid si a democratiei in general.
        Smecherasul Dragnea a cerut sustinere in alb de la cei in masura sa decida numele viitorului premier si a pus pe cine au vrut muschii lui. Nu s-a facut nici macar o selectie transparenta pe baza competentelor si experientei.
        Incepe sa-mi fie dor de Ciolos.

        Apreciază

  4. adrian t. said, on decembrie 21, 2016 at 12:01 pm

    ” Plecând chiar de la scopurile ce le are în program, apare evident faptul că cercetașii sprijină planurile ecumenismului și a pregătit calea acestuia prin procesul de descreștinare al tineretului.” Ecumenismul fără mască | pag 35

    „ROTARY este antecamera masoneriei, fiind condusă de aceleași puteri malefice ca și ea. Peste tot în lume, cât și în țara noastră (Grecia), Rotary se găsește în mâinile lojei masonice. Conducătorii și membrii ei de încredere sînt masoni. Rotary sprijină mult organizația cercetașilor, care este curat masonică. Ea a înființat în SUA din proprie inițiativă 2000 de unități de cercetași, cheltuind 3 milioane de dolari. Rotary a venit în Grecia în 1928 din înițiativa masoneriei” (Vezi Puterile întunericului sub lumina creștinismului, Nicolae Psarudaki). Organizația cercetașilor, YMCA și YWCA descreștinează pe tineri, împlinind atent planurile ecumenismului, cât și pe cele ale masoneriei a cărei progenituri iubite și sînt.” pag 37

    Apreciat de 1 persoană

  5. adrian t. said, on decembrie 21, 2016 at 12:02 pm

    „Scopurile anticreștine ale cercetașilor se văd din faptul că a reușit cu măiestsrie să-i scoată pe tineri din Biserică, organizând în timpul Sfintei Liturghii excursii și tot felul de adunări.” pag 36

    Apreciat de 1 persoană

  6. acelas said, on decembrie 21, 2016 at 1:15 pm

    acum ne rugam de sas sa nu aprobe numirea musulmancei. Bineinteles ca sasul, tocmai acum cand trebuie sa respinga si sa-si intre in rol, nu va respinge propunerea cu musulmanca, normal, ca nu-i roman, o va imbratisa cu brio. Asa-i trebuie poporului roman pt ce-a ales.

    .

    Apreciat de 1 persoană

  7. Iones said, on decembrie 21, 2016 at 1:20 pm

    In filialele Cercetasii Romaniei sunt atat ortodocsi cat mai ales catolici. A fost chiar un scandal cand reprezentanta ONCR a declarat sustinerea Organizatiei pentru obligativitatea educatiei sexuale in scoli, numeroase filiale majoritare romano-catolice refuzand asocierea.
    Detalii aici:
    http://www.ziaristionline.ro/2015/09/30/scandalul-de-la-cercetasii-gay-ai-romaniei-se-amplifica-consiliul-national-al-scoutului-catolic-se-dezice-de-propaganda-pentru-educatie-sexuala-promovata-de-mihaela-girleanu-de-la-once-partenera/

    Apreciază

  8. Iones said, on decembrie 21, 2016 at 1:28 pm

    Ecumenismul se explica avand in vedere ca sunt cercetasi romani, germani si maghiari si atunci catolicii vor sa faca dupa datina lor.

    Apreciază

  9. Raluca said, on decembrie 21, 2016 at 7:07 pm

    Ecumenismul fără mască de Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos
    Despre cercetașii din Grecia

    Mişcarea ecumenică pe care o putem vedea astăzi în lume a trecut prin mai multe faze. Pentru ca ecumenismul să-şi atingă scopurile infernale a înfiinţat pe parcurs câteva organizaţii internaţionale sau a reuşit să le infiltreze pe altele deja existente, care cu timpul au început şi acestea să servească interesele sale.
    Astfel de organizaţii sunt: YMCA, YWCA, cercetaşii, WCC (Consiliul mondial al Bisericilor), şamd.

    Organizaţia cercetaşilor poate fi numită cel de-a al doilea părinte al ecumenismului. Lordul mason Bauden Paul înfiinţează în 1908, în Anglia, organizaţia mondială a cercetaşilor. Secretarul ei general, Martin – evreu şi mason –, a dat în 1917 acestei organizaţii internaţionale un conţinut eminamente masonic. N-a trecut mult şi după 2 ani, în 1910, a fost înfiinţată şi în Grecia. Această organizaţie, atât de cunoscută astăzi, are ca obiectiv educarea tineretului într-un spirit defensiv, sub idealul unei dispoziţii binevoitoare generale de tip umanitar şi a frăţietăţii mondiale.
    Plecând chiar de la scopurile ce le are în program, apare evident faptul că cercetaşii sprijină planurile ecumenismului şi că a pregătit calea acestuia prin procesul de dezcreştinare al tineretului pe care a înfăptuit-o de-a lungul vremii.

    Cartea se poate descărca de pe internet.

    Apreciază

    • SAVONAROLA said, on august 26, 2017 at 11:44 am

      Și totuși, din rândurile cercetașilor s-au ridicat oameni extraordinari.Eroina României, Ecaterina Teodoroiu s-a înscris în anul 1913 în mișcarea cercetășească de la noi. Ea este un exemplu relevant, cred. Dumnezeu s-o odihnească în pace, alaturi de toți eroii neamului românesc!

      Apreciază

  10. fratele said, on decembrie 21, 2016 at 7:48 pm

    Tillerson președintele cercetașilor din america în 2012 și 2013, ridică interdicția membrilor homosexuali.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Ionut said, on decembrie 22, 2016 at 12:33 pm

    Off-topic

    Angajatii romani ai unui lant de supermarket-uri vor avea, pentru prima data liber de Craciun, pe 25 si 26, iar un retailer german de bricolaj intrerupe colaborarea cu Schweighopfer.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.