SACCSIV – blog ortodox

PROFETIA Sfantului Ioan de Kronstadt despre “bisericile” impunatoare ale celor LIPSITI DE HARUL LUI DUMNEZEU, despre SEMNUL FIAREI si despre ANTIHRIST …

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 20, 2016

“Descoperire cereasca aratata în vis. Eu, mult pacatosul Ioan din Kronstadt, scriu aceasta descoperire cereasca vazuta de mine si va spun adevarul, tot ce-am auzit si am vazut într-o vedenie ce mi s-a aratat într-o noapte de ianuarie, în 1901.

[…]

Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!

Am privit înapoi. Staretul se uita la ceva, m-am uitat si eu. „Parinte, spune-mi, ce este cu aceasta înfricosatoare biserica?” – «Acestia-s „cetatenii cosmosului”, ereticii, cei ce au parasit sfânta si soborniceasca Biserica si au primit inovatiile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; în astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te împartasesti!»

[…]

Deodata Staretul a facut un semn cu crucea în sus de trei ori si am vazut o gramada de cadavre zacând în sânge omenesc, iar pe deasupra zburau îngerii, luând sufletele celor ucisi pentru cuvântul lui Dumnezeu si cântând: „Aliluia!” Ma uitam si plângeam amarnic. Staretul m-a luat de mâna, poruncindu-mi sa nu plâng:

„Voia lui Dumnezeu! Domnul nostru Iisus Hristos a patimit, varsându-si preacuratul Sau sânge pentru noi. Asa si cei ce nu vor primi pecetea antihristului – toti îsi vor varsa sângele, dobândind mucenicia si luând cununa cereasca!“.

Staretul s-a rugat mai apoi pentru robii lui Dumnezeu si a aratat spre rasarit. Se împlinira cuvintele Proorocului Daniel despre „urâciunea pustiirii“. Si iata, am vazut deslusit cupola templului de la Ierusalim.era înfipta steaua. Sus, pe cupola, În interiorul templului se înghesuiau milioane de noroade, si înca altii mai încercau sa patrunda înauntru. Am vrut sa-mi fac semnul crucii, dar Staretul m-a oprit, zicând: „Aici este urâciunea pustiirii!“.

Cititi va rog mai multe la:

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …

Cititi va rog si:

20 decembrie: Pomenirea Sfantului IOAN DE KRONSTADT. Sa ne amintim si de PROFETIA SA

 

Reclame

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • Mirela said, on decembrie 20, 2016 at 5:41 pm

   Lumina luciferică vrea acum să ne convingă că adunătura din Creta şi cea de la Bucureşti au lucrat în duhul Sfinţilor Părinţi de la primele două sinoade ecumenice şi că, prin „diortosire”, erezia devine învăţătură ortodoxă. Alt nor narcotic menit să-i liniştească/adoarmă pe cei cu neliniştea bună, care-şi pun întrebări despre Creta. Deci, aşteptaţi „diortosirea” ereziilor, că asta e practică patristică!
   Neruşinarea apostaţilor e tot mai penibilă!

   Apreciat de 1 persoană

 1. Templier said, on decembrie 20, 2016 at 2:46 pm

  La cum evolueaza lucrurile,nu o sa mai dureze prea mult.Poate chiar mai curand decat se asteapta unii sau altii.

  Apreciat de 1 persoană

  • Angela said, on decembrie 20, 2016 at 5:47 pm

   @Templier

   Si parerea ta care este? Sunt sau nu ACUM acele vremuri?

   Apreciază

   • Templier said, on decembrie 20, 2016 at 9:27 pm

    Parerea mea,este a mea. A ta care este?

    Apreciază

  • Riko said, on decembrie 20, 2016 at 8:22 pm

   Vreo 2 ani pana la obligativitatea buletinului cu cip? Inca un an juma pana la cipuri obligatorii (in Romania) si tot cam pe atunci inceperea razboiului mondial? Poate cam asa. Eu asa estimez.
   Oricum se termina cu binele odata cu buletinele electronice obligatori cu un cod numeric (nu cnp) ce include datele biometrice (facial, iris, amprenta, sange si altele) + numarul fiarei.
   Viata mea nu e chiar implinita, deci nici nu as face mare sacrificiu sa o las deoparte, dar faptul ca va trebui sa renunt la unii din membrii familiei mele e prea greu. Ar trebui sa nu-i mai iau cu usorul cu subiectele astea, si sa le zic mai direct si hotarat…, doar sa nu creada ca am inebunit de tot.

   Apreciat de 2 persoane

   • carla said, on decembrie 22, 2016 at 9:54 am

    Riko, a cam trecut vremea cand te considerau paranoic daca spuneai lucrurilor pe nume. Acum, deja, e pe fata. Nici macar nu se mai ascund. Daca te uiti in jur, vezi ca deja toti STIU. Chiar si copii stiu (daca tot sunt cu youtube si cu facebook la purtator). Am ajuns sa auzim unele lucruri chiar si la televiziunile vandute.
    Singura intrebare nu e „daca” ci „in cat timp?”.

    Apreciază

 2. sky said, on decembrie 20, 2016 at 3:13 pm

  Papa ereticul declara ca evolutionismul si teoria Big Bang sunt compatibile cu teologia catolica (desigur ca sunt) si ca Dumnezeu nu este un magician.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-declares-evolution-and-big-bang-theory-are-right-and-god-isnt-a-magician-with-a-magic-9822514.html
  Cate putin, si „ortodocsii” iubitor de papica au sa-i accepte „Bulele”. Totul are un inceput…

  Apreciat de 1 persoană

 3. adrian t. said, on decembrie 20, 2016 at 5:27 pm

  Copiii sînt educați în spirit ecumenist. „În data de 10 decembrie, o delegaţie alcătuită din 35 membri ai Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României” (ONCR) a participat la Ceremonia Ecumenică de la Viena, cu ocazia împărțirii Luminii Păcii de la Betleem celor 1500 de cercetaşi şi ghizi din peste 20 țări din Europa, SUA, Africa şi Asia de Vest.”
  „Împărțirea Luminii semnifică angajamentul de a promova Dialogul între confesiuni și PACEA ca modalitate de a relaționa cu ceilalți, fie că vorbim de relația cu cei din jur, de relații între țări sau între confesiuni.”
  http://scout.ro/blog/2016/12/13/cercetasii-aduc-lumina-pacii-in-romania/

  Apreciază

 4. adrian t. said, on decembrie 20, 2016 at 5:34 pm

  „Organizația cercetașilor este cel de-al doilea predecesor al ecumenismului (dupa YMCA împreună cu YWCA).
  Lordul maso Baden Powell înfiițează în 1908, în Anglia, organizația mondială a cercetașilor. Secretarul ei general, Martin – evreu și mason -, a dat în 1917 acestei organizații internaționale un conținut eminamente masonic.” Ecumenismul fără mască – Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos

  Apreciază

 5. i said, on decembrie 20, 2016 at 6:30 pm

  Spunea cineva zilele trecute la biserica ca pe 25 decembrie o sa fie si o sarbatoare a ,,luminilor” a evreilor si ca anul 2017 se zvoneste ca va fi greu, poate sa se nasca antihrist… Poate sa fie asa? eu nu cred inca lumea s-o intinda 33 ani, din cite am mai citit pe la unii stareti se zice ca deja e nascut. Poate sa fie asa?

  Apreciat de 2 persoane

  • Mihai said, on decembrie 20, 2016 at 7:36 pm

   Da este hanuka, în care și o serie de ierarhi ,,ortodocși” semnau condica, de pildă irineu de la Craiova

   Apreciat de 1 persoană

   • Raluca said, on decembrie 20, 2016 at 8:59 pm

    După politicieni, autorităţi civile, înalţi prelaţi catolici, a venit rândul Patriarhului Irineu al Serbiei să aprindă o lumânare în sfeşnicul evreiesc.
    Pe 8 decembrie 2010, însoţit de Episcopul Irineu de Backa, patriarhul sârb (foto) a vizitat sinagoga Sukat Shalom din Belgrad, pentru a participa la ceremonia de aprindere a menorei. Alături de cei doi ierarhi ortodocşi au mai aprins lumânări Boris Tadic, preşedintele Republicii Serbia, Haji Efendi Jusufpahic, muftiul Serbiei, Orlando Antonini, nunţiul apostolic în Serbia, dr. Bogoljub Sijakovic, ministrul Cultelor, Danijel Bogunovic, preşedintele tineretului evreu din Serbia şi Aca Singer, preşedintele de onoare al Asociaţiei Comunităţilor Evreieşti din Serbia. În schimb, preşedintele ucrainean Victor Ianukovici a refuzat să meargă la sinagogă să aprindă o lumânare în menora, cu toate că rabinul-şef al Ucrainei şi-a exprimat nădejdea că preşedintele va face acest pas.

    https://i1.wp.com/www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2010/12/irineu_hanuka2.jpg?fit=600%2C417

    Patriarhul Irineu al Serbiei nu este primul ierarh ortodox ecumenist care merge la sinagogă pentru a aprinde o lumânare în menora de hanuka, înaintemergător fiindu-i Patriarhul Ilia al II-lea al Georgiei în 2005. În alte circumstanţe, la sinagogă au fost şi alţi întâistătători şi ierarhi ortodocşi, un exemplu răsunător fiind Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului. El a fost de mai multe ori la sinagogă, declarând că unul dintre ţelurile sale este intensificarea dialogului interreligios, îndeosebi a celui cu evreii.
    Potrivit învăţăturii Sfinţilor Părinţi ai Bisericii, gestul patriarhului Irineu echivalează cu lepădarea de Hristos, de crucea şi patimile mântuitoare pe care El le-a îndurat pentru mântuirea noastră şi de botezul creştin. Gestul său este cu atât mai grav cu cât nu este al unui credincios oarecare, ci al întâistătătorului unei Biserici Ortodoxe vechi, care a dat o pleiadă de sfinţi mucenici şi mărturisitori ai dreptei credinţe în Dumnezeu.
    Însă acest lucru nu s-a petrecut pe neaşteptate, uimind o lume întreagă. Patriarhul sârb nu a ajuns dintr-o dată în sinagogă, lepădându-se de Dumnezeu, ci a coborât treaptă cu treaptă scara apostaziei. De ani de zile susţine dialogul ecumenist cu un zel nemăsurat, face declaraţii unioniste grave, promovează ierarhi compromişi şi îi prigoneşte pe cei care încearcă să spună adevărul, acoperă păcate peste fire ale clericilor … Ce mai lipsea oare din această biografie impresionantă ?

    Sursa: http://www.catacombeleortodoxiei.ro/index.php/133-arhiva-revistei/cuprins/205-stiri-nr-82

    Apreciază

 6. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on decembrie 20, 2016 at 6:49 pm

  Apreciază

 7. neb184 said, on decembrie 20, 2016 at 9:00 pm

  SFÂRŞITUL OMULUI
  CULES DIN SFINTELE SCRIPTURI
  de Smeritul între monahi ZOSIMA PASCAL din Sfânta Mănăstire Neamţu, la 1905

  http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfarsitul-omului.htm

  Apreciază

 8. neb184 said, on decembrie 20, 2016 at 9:05 pm

  Cartea Vedere duhovniceasca, despre rugaciunea lui Iisus si treptele ei. Recomandata de un pustnic al zilelor noastre. Doamne ajuta!

  http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/Vedere-duhovniceasca.pdf

  Apreciază

 9. * said, on decembrie 20, 2016 at 10:33 pm

  Am pornit mai departe, si Staretul mergea asa de repede, încât de-abia reuseam sa ma tin dupa el. „Vino si vezi!” – a spus Staretul. Si am vazut o masa mare de oameni, gonita din urma de niste draci urâciosi, care-i bateau cu pari, cu furci si cu cangi. L-am întrebat pe Staret: „Acestia cine sunt?”.

  Staretul a raspuns: „Acestia-s cei ce s-au lepadat de sfânta credinta si de Biserica Apostoleasca si Soborniceasca si au schimbat credinta“. Erau acolo preoti, monahi si monahii, mireni, care au nesocotit Taina cununiei, betivi, hulitori de Dumnezeu, clevetitori. Fetele lor erau strasnice, iar din gura iesea o duhoare respingatoare. Lovindu-i fara mila, demonii îi mânau într-o prapastie îngrozitoare, din care izbucneau flacari sulfuroase cu miros greu. M-am înspaimântat foarte si mi-am facut semnul crucii: „Izbaveste-ne, Doamne, de o asa soarta!”.

  Apreciază

 10. […] Iata comentariul cititorului adrian t. postat la PROFETIA Sfantului Ioan de Kronstadt despre “bisericile” impunatoare ale celor LIPSITI DE HARUL …: […]

  Apreciază

 11. Timiana said, on decembrie 21, 2016 at 8:34 am

  Vreau sa rog pe cei mai cunoscatori cum se talcuieste acest verset din Intaia Epistola a lui Pavel catre Corinteni, cap. 15 v. 29. „Fiindcă ce vor face cei care se botează pentru morţi? Dacă morţii nu înviază nicidecum, pentru ce se mai botează pentru ei?”

  Adica, ce se intampla atunci, cei vii se botezau cu numele mortilor lor, ale neamurilor lor pentru a-i primi Iisus Hristos in imparatia cerurilor?
  Si atunci cum, o persoana se boteza de mai multe ori pentru fiecare neam al sau pe care voia sa-l scoata din iad?
  Iertati.

  Apreciază

  • * said, on decembrie 21, 2016 at 7:48 pm

   La inceputul creștinismului, erau unii care se botezau in numele celor morți care muriseră nebotezați. Dar botezul acela nu avea nicio valoare, pentru că, așa cum explică Apostolul „morții (adică cei care muriseră și cu trupul și cu sufletul) nu inviază nicidecum. Atunci pentru ce se mai botează pentru ei?”

   Apreciază

   • Timiana said, on decembrie 21, 2016 at 11:33 pm

    Nu cred ca-i asa, tocmai ca in context se vorbeste de invierea mortilor, pentru interpretare trebuie citite si versetele precedente.

    Apreciază

 12. Paul said, on iulie 8, 2017 at 7:53 pm

  Salut. Bunul meu prieten Saccsiv asa cum iti spunea luptătorul nostru pentru neam si ortodoxie Mugur Vasiliu.
  În legătură cu pentagrama si crucea părintelui Calistrat. Hai să incercam să nu zmintim si sa nu facem dezbinare. Nu țin palama nimănui însă există posibilitatea ca despre ambele situații să fie inconstient. Se poate intampla oricui. Poate a primit epitrafirul cadou si nu a băgat de seamă. Poate nu. Însă chestia asta trimite la a judeca. Nu sunt impotriva Adevărului însa uneori punem paie pe foc fară să fie cazul. Numai bine.

  Apreciat de 1 persoană

 13. […] PROFETIA Sfantului Ioan de Kronstadt despre “bisericile” impunatoare ale celor LIPSITI DE HARUL … […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: