SACCSIV – blog ortodox

ACADEMIA CATAVENCU despre VACCINAREA OBLIGATORIE

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 21, 2016

Fratele Vlad Herman ne atrage atentia asupra articolului Academia Catavencu: Ministerul Sănătății ia pojarul la trântă de pe Academia Catavencu:

Profesioniștii sănătății în frunte cu baronul Streinu Cercel au crăpat cu mâna pe sirenă precum Vasile Roaită trăgând alarma și anunțând că ne omoară porcina, noul ministru Vlad Voiculescu și-a pus în cap să ne scape de o altă epidemie sinistră. Atât de sinistră că te umflă râsul dacă te uiți dincolo de cifrele trâmbițate alarmant în mass media de trust înhămată la căruța multinaționalelor din industria farmaceutică. Este vorba despre epidemia de pojar care ucide în masă și pentru care există, bineînțeles, un vaccin minune. Utilizând niște decese survenite prin diverse județe ministrul Voiculescu declară ferm că așa nu se mai poate și că va urgenta legea care va obliga tot geto-dacul să se înțepe în venă cu microbi morți, aluminiu, mercur și alte câteva otrăvuri benefice în scopul prezervării vieții pe plaiul mioritic. Cât despre costuri, nu vă faceți griji, să plătește de la buget că oricum plătiți taxe ca sclavii iar companiile farmaceutice au stocuri numai bune de plasat fraierilor contra unor comisioane plătite șmecherilor.

Propaganda oficială a Ministerului Sănătății a alertat populația cu privire la epidemia de pojar care ucide la drumul mare. Ultimele cifre aruncate pe piață sunt alarmante de-a binelea. 935 de cazuri. Edificator este decesul unei tinere de 27 de ani care, ce să vezi, a murit de pojar deși se afla de câțiva ani de zile sub tratament pentru HIV! Adică avea sistemul imunitar făcut praștie. Ministerul trâmbițează că o rată de vaccinare de peste 95% ar opri epidemia și anunță că la minister s-au adus suficiente doze ca să ieșim pe interval și să oprim pojarul administrându-i un cap în gură.

Înainte să ne încolonăm la porțile spitalelor și să ne injectăm cu nițel coctail toxic ar fi bine să aruncăm un ochi asupra unor cifre care circulă pe internet și care sunt culese din statisticile oficiale ale Ministerului Sănătății, dar pe care propaganda oficială refuză să le comenteze. Nepotul Voiculescu zice că în 2015 în țărișoară au existat 7 cazuri confirmate de pojar iar în 2016 am atins 935 de cazuri. Am avut deci o creștere de 133,57 de ori a numărului de bolnavi iar asta înseamnă epidemie. Dacă acceptăm această gogoașă a MS atunci cum ar trebui să interpretăm datele statistice din perioada 2011-2012 care spun cam așa: 2011- 4784 cazuri, 2012-7450 de cazuri! Aud? Dacă acum avem epidemie, în intervalul 2011-2012 ce am avut? Și deși am avut de 5 ori mai multe cazuri în 2011 și de 7,9 ori în 2012, MS n-a tras sirena și n-a răspândit panica în populație cum o face acum invocând inclusiv decese ale unor oameni măcinați de HIV. Partea și mai frumoasă este aceea că în anii în care am avut cele mai multe cazuri de pojar procentul de vaccinare era de 94,7% în 2011 și 95% în 2012. Cu alte cuvinte, în ciuda vaccinării în masă pe pojar l-a durut în bascheți de vaccin și și-a făcut de cap în patria noastră. Scopul declarat al acestei campanii de isterizare a populației este acela de a facilita introducerea de către guvern a unei legi odioase care să oblige populația să se vaccineze. Legea de sorginte nazistă are drept scop nu ocrotirea sănătății populației, ci creșterea vânzărilor pentru companiile farmaceutice.

Mafia politică din jurul campaniilor naționale de vaccinare. Până acum mafia care avea de profitat de pe urma vânzării vaccinurilor acționa secvențial. Așa s-a întâmplat în cazurile pandemiilor inexistente de gripă aviară, gripă porcină sau în cazul campaniei pentru prevenirea cancerului de col uterin. Această din urmă farsă a beneficiat de implicarea unor personaje din vârful statului, respectiv președintele Băsescu și prim ministru de atunci Tăriceanu  În mai 2008, la București a sosit într-o vizită fulger fostul Secretar de Stat al SUA Madeleine Albright. Angajată a unei firme de lobby, Albright s-a întâlnit și cu Băsescu și cu Tăriceanu. Tema a fost una singură: declanșarea unei campanii naționale de vaccinare anti HPV. Urmarea a fost aceea că Tăriceanu a cumpărat în noiembrie 2008 vaccin anti HPV în valoare de 25,8 milioane de euro. Beneficiari au fost companiile GSK și MSD, ultima de sorginte americană. Gunoiul vândut statului român expira în martie iar Băsescu, altfel un înfocat apărător al statului și al interesului public tace ca porcul în păpușoi. Asta pentru că bunăvoința Unchiului SAM costă. Recapitulare: contractele ilegale sunt parafate de Nicolaescu pe vremea guvernării PNL, GSK finanțează clanul Geoană prin fundația Renașterea iar Băsescu și ai lui girează prin tăcere. Mai mult, guvernul Boc prin Videanu și Cercel, plasează încă 2,7 milioane de euro companiei GSK pentru vaccinul antigripal. Porcin de-a dreptul!

Riscurile vaccinării la oală. Iată ce spunea Dr. Rares Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie despre vaccinuri: “Pentru producerea vaccinurilor se utilizează medii de cultură cu embrioni de pui de găina (din oua) sau cu celule provenite de la animale (de exemplu, creier de maimuță!). Tocmai aceste medii de cultură reprezintă un risc, pentru că celulele respective nu se pot steriliza întotdeauna și, pe lângă vaccin, se poate introduce în organism un microb potențial dăunător pentru om. După unii cercetători, chiar aceasta este originea bolii secolului – SIDA! Sa ne oprim puțin și asupra principalelor contraindicații ale vaccinării, recomandate chiar de către producători: sensibilizarea sau alergia la unul dintre componentele vaccinului sau la mediul pe care a fost creat. O alta contraindicație este reprezentată de o afecțiune acută, mai ales febrilă, pe care pacientul o are in momentul vaccinării. Aceasta stare nu este întotdeauna luata în seamă și poate fi una dintre cauzele reacțiilor postvaccinale. În acest sens fiecare pacient ar trebui examinat foarte bine înainte de vaccinare, ceea ce nu este posibil atunci când se fac vaccinări pe bandă rulantă“.

Și ca să punem capacul trebuie să exemplificăm. Companiile farmaceutice au realizat numai în urma vânzării de vaccin împotriva gripei porcine spre exemplu, o cifră de afaceri de-a dreptul porcească: 18 miliarde de dolari! Cam asta este miza operațiunilor propagandistice de tip nazist ale Ministerului Sănătății. Este vorba despre bani. Foarte mulți bani. Restul sunt detalii.

Articol apărut în Academia Caţavencu, nr. 16 (1215) – 6-20 noiembrie 2016

   Comentariu saccsiv:

Articolul este scris de acelasi Mihai Enciu :

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

Cititi va rog si:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

Reclame

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Eulescu said, on decembrie 21, 2016 at 11:56 am

  Este adevărată știrea ca dragnea a propus o musulmană pt poziția de prim ministru? Nu ști să i scriu numele. Sevil sahed ? ce bătaie de joc suntem ortodocși doar pe net !!! Rușine nație romana!!!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. guti flo said, on decembrie 21, 2016 at 12:50 pm

  Sper sa inteleaga tot romanul odata pt totdeauna despre cum sta treaba cu vaccinurile! Nu trebuie decat sa ne punem mintea la contributie…pt asta ne-a lasat Dumnezeu minte, sa gandim noi insine, nu altcineva, precum statul! Cel care nu intelege sau mai bine zis, nu vrea sa inteleaga, cu parere de rau o spun, dar eu cred ca isi merita soarta!

  Apreciat de 1 persoană

 3. vasile said, on decembrie 21, 2016 at 1:33 pm

  Da, este adevărat , Romania un experiment tot mai sinistru

  Apreciat de 1 persoană

  • Ionut said, on decembrie 22, 2016 at 8:40 am

   Ne miram? Doar stim ca in Romania se fac teste cu medicamente si alimente chimizate.

   Apreciază

   • tataia said, on decembrie 22, 2016 at 3:33 pm

    In Romania se fac cele mai groaznice experimente cu chimicale imprastiate in aer….ce mai conteaza medicamentele si alimentele?

    Apreciază

 4. Gilbert said, on decembrie 21, 2016 at 2:29 pm

  Sevil Shhaideh propusa pentru functia de premier. Daca Iohannis va accepta, aceasta va depune juramantul cu mana pe coran in parlamentul Romaniei.

  Apreciază

 5. Timiana said, on decembrie 21, 2016 at 3:06 pm

  off topic
  Revin cu intrebarea:
  Vreau sa rog pe fratii cei mai cunoscatori, cum se talcuieste acest verset din Intaia Epistola a lui Pavel catre Corinteni, cap. 15 v. 29. „Fiindcă ce vor face cei care se botează pentru morţi? Dacă morţii nu înviază nicidecum, pentru ce se mai botează pentru ei?”

  Adica, ce se intampla atunci, cei vii se botezau cu numele mortilor lor, ale neamurilor lor pentru a-i primi Iisus Hristos in imparatia cerurilor?
  Si atunci cum, o persoana se boteza de mai multe ori pentru fiecare neam al sau pe care voia sa-l scoata din iad?
  Iertati.

  Apreciază

 6. Tm said, on decembrie 21, 2016 at 3:54 pm

  cine este Sevil Shhaideh ? este nimeni alta decat nepoata lui Kemal Karpat, un adept al sectei Nur, secta condusa de Fethullah Gulen, secta creata de CIA cu scopul de a crea un sistem paralel in Turcia. Kemal Karpat a fost si consultant la White House. Cine l-a asasinat pe ambasadorul Rusiei in Turcia? un adept al sectei Nur, pentru a provoca Rusia si pentru a evidentia rolul negativ al Rusiei in Siria, presedintele Turciei este in lupe acerbe cu acest sistem paralel care a incalecat Turcia, sistem paralel care a organizat protestele Gezi Park din 2013 si lovitura de stat din iulie 2016, acum se doreste si incalecarea Romaniei si inscaunarea a cat mai multor persoane in locuri cheie, persoane care sa constituie un sistem paralel care sa fie foarte controlat de imperialistii occidentali. Aceasta Sevil Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea si a lui Nicusor Constantinescu (fost presedinte la Consiliul Judetean Constanta), acestia au cununat-o pentru a avea niste usi deschise la Washington prin Kemal Karpat, Iohannis nu era comfortabil cu un premier PSD, acum e mai mult decat confrotabil stiind ca madama Sevil are si girul CIA-ului.

  Apreciat de 2 persoane

 7. neb184 said, on decembrie 21, 2016 at 3:57 pm

  Primele sute de emigranti musulmani ce vor ajunge in Romania la inceputul lui 2017.

  http://www.obiectivtulcea.ro/din-prima-parte-a-anului-2017-judetul-tulcea-se-pregateste-pentru-a-primi-primele-sute-de-imigranti/

  Apreciază

 8. Metatron said, on decembrie 21, 2016 at 6:36 pm

  Pai poate nu iasa ea, e doar propunere,si la tura 2 nu iasa nici urmatorul si la a 3 propunere vine dragnea si numai poate refuza Iohanis si ajunge Dragnea premier.

  Apreciază

  • Nume( said, on decembrie 21, 2016 at 10:24 pm

   Ba istetule! si dac’ajunge VC-Laus sa zica; Asta e Guvernul meu si primul ministrul pe care-l doream???Ce mai faci cu rationamentul tau?????

   Apreciază

 9. sv said, on decembrie 21, 2016 at 9:07 pm

  Apreciază

 10. Ioana said, on decembrie 21, 2016 at 9:07 pm

  De la Cercetare Medicala Romaneasca:

  INFORMARE DESPRE INEFICIENTA SI PERICOLELE VACCINARII IN MASA

  Poliomielita eradicata datorita masurilor de igiena .
  CAMPANIA DE VACCINARE A DUS LA REAPARITIA EPIDEMIEI datorita vaccinarilor in masa

  „In Albania, poliomielita disparuse datorita masurilor de igiena. In ciuda acestui fapt, in anul 1998, guvernul si autoritatile medicale au impus o „campanie de preventie anti-polio”. Vaccinul cultivat pe rinichi de maimuta a fost administrat la un numar mare de copii sub 5 ani. Rezultatul: poliomielita a reaparut in Albania. Multi copii au facut forme grave de boala, iar unii au murit.”
  Sursa: Prof. Dr Louis de Brouwer, Vaccinarea: eroarea medicala a secolului.Pericole si consecinte, Ed. Excalibur, p.226

  „In 1992, vaccinul trivalent rujeola-oreion-rubeola a provocat cazuri de meningita post-vaccinala. Alt vaccin impotriva rujeolei, in lumea a treia a cauzat moartea a 20% dintre copiii vaccinati”.
  Prof Dr Louis de Brouwer, Vaccinarea: eroarea medicala a secolului.Pericole si consecinte, Ed Excalibur, pp.324-325

  Vaccinul DTP (diftero-tetano-pertusis)- se administreaza la 2, 4, 6, 12 luni cu un rapel la 2 ani si 6 luni. Dupa statistici, 2/3 din decesele prin moarte subita la sugari au fost ca urmare a vaccinarii cu DTP”
  Surse: Dr James Howenstine, Dr Torch, Dr Gavriil Mihailescu, Ce nu stim despre vaccinuri..Patologia societatii vaccinate, in revista Atitudini, nr. 10, martie 2010, p 39

  Genocidul prin vaccinul impotriva gripei porcine:

  Japonia, 10 decembrie 2009.
  Potrivit unui raport al ziarului japonez Mainichi, 64 de oameni au murit dupa ce au fost vaccinati impotriva gripei porcine. Un adolescent a murit imediat dupa injectie.Un alt barbat a fost gasit mort in casa sa la 4 zile de la vaccinare.

  Olanda, 6 noiembrie 2009.
  Situl dutch-news.nl informeaza ca Institutul Olandez de Sanatate RIVM a oprit distributia unei serii de vaccinuri pentru copii Pfizer Prevnar impotriva virusului gripei porcine in urma decesului a 3 copii la scurt timp dupa ce au fost vaccinati.

  Marea Britanie, 18 decembrie 2009
  Agentia guvernamentala responsabila cu siguranta produselor farmaceutice din Marea Britanie (MHRA) a declarat ca 8 decese si 8 pierderi de sarcina au fost raportate dupa vaccinarea cu Pandemrix. MHRA a declarat si existenta unui caz de sindrom Guillain Barre. S-au mai raportat deasemenea 64 de cazuri cu reactii adverse la vaccin la femei insarcinate.

  Taiwan, 22 decembrie 2009
  Potrivit TaiwanNews un medic ginecolog a dat in judecata Centrul pentru Controlul Bolilor din Taiwan ca urmare a faptului ca fiul sau de numai 7 ani a murit dupa ce a fost vaccinat impotriva gripei porcine. Centrul a negat ca ar putea fi vreo legatura intre moartea copilului si vaccinarea lui, dar acesta nu fusese niciodata inregistrat cu boli grave, fiind perfect sanatos inainte de vaccinare.
  Sursa :
  http://maps.google.com/maps/ms ?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=1131 77039868951276280.000479226ef9 ed7def612&ll=44.590467,4.57031 3&spn=140.768745,360&z=2&mid=1 259167969.
  Portugalia, 19 noiembrie 2009
  Trei femei au pierdut sarcinile la scurta vreme dupa ce au fost vaccinate cu Pandemrix-vaccinul produs de compania britanica Glaxo-Smith-Kline impotriva gripei porcine.

  Romania, 9 ianuarie 2010
  Medicul rezident de la dispensarul din comuna clujeana Alunis, Mihai Constantin, in varsta de 34 ani, a fost gasit mort de catre mama sa. Cu o zi inainte isi administrase singur vaccinul impotriva virusului AH1N1 desi era sanatos.
  Conform NapocaNews.ro

  Romania, 12 ianuarie 2010
  O femeie din localitatea prahoveana Pleasa a intrat in coma profunda dupa administrarea vaccinului contra gripei porcine si a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. S-a deschis o ancheta pentru a lamuri lucrurile. Conform Stiriprahova.ro.

  Romania 13 ianuarie 2010
  Educatoarea din Alunis, jud. Cluj, moare subit la 36 ani la cateva zile dupa vaccinare. Educatoarea impreuna cu copiii de la gradinita din sat fusesera vaccinati la „comanda” de catre medicul care ulterior a decedat si el. Patru copiii au prezentat reactii adverse severe dupa vaccinare. In aceasta comuna izolata s-a instaurat panica, toti localnicii refuzand in cor vaccinarea. Cand moare cineva gripat se spune de catre Streinu-Cercel ca a fost infestat de virusul AH1N1, dar daca moare vaccinat pacientul, se spune ca a murit de „boli ascunse”. Ciudat, nu? Senatorul Iulian Orban a refuzat public sa se vaccineze in Parlament in ciuda insistentelor
  lui Mircea Geoana si a Robertei Anastase. De maine se incearca vaccinarea copiilor in scoli. Ce s-ar intampla Doamne-fereste, sa moara un copil in urma administrarii ” vaccinului ucigas”… Eu oricum am anuntat conducerea scolii unde invata fetita mea ca nu sunt de acord sa i se administreze vaccinul”
  Sursa: http://www.napocanews.ro/2010/01/va ccinul-ah1n1-o-afacere-mortala .html

  Romania, 14 ianuarie 2010
  Un tanar din Prundu Bargaului, Bistrita, Calin Oltean in varsta de 29 ani moare subit la locul de munca. Cu o zi inzinte, tatal sau ii daduse o fiola de vaccin impotriva AH1N1 pentru a o folosi. Directia de Sanatate Publica Bistrita Nasaud a deschis o ancheta pentru a se stabili daca acesta isi facuse vaccinul sau nu. »
  Sursa : Bistritaonline.ro

  Romania, 14 ianuarie 2010
  O eleva ce fusese vaccinata cu o zi inainte impotriva gripei porcine a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta « Sf . Ioan cel Nou » din Suceava dupa ce a acuzat o paralizie usoara a mainii stangi.
  Sursa : Ziarul Gandul , http://www.Gandul.info

  In anul 2009 Sistemul Oficial a creat o panica si isterie a vaccinarii prin declararea „pandemiei de gripa porcina”. Se cunoaste ca acest agent patogen, virusul AH1N1, este o creatie de laborator, iar gripa este de gravitate medie, multe cazuri vindecandu-se spontan. Gripa porcina a fost un pretext pentru vaccinarea obligatorie a populatiei. Fondurile de care au beneficiat producatorii de vaccinuri au fost de 3000 miliarde de euro.

  Video-Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda :
  „Bilderberg a cerut reducerea populatiei in Europa prin vaccinare”
  Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea. (Video) Doamna Ministru Rauni Kilde
  https://www.youtube.com/watch? v=YEWGHhuTa7w

  Apreciază

 11. parastaki_dany said, on decembrie 21, 2016 at 9:19 pm

  un popor blestemat care se alege praful de el merita din plin urgia domnului .acum va veni .doamne nu mai intarzia pedeapsa si adu-o mai repede ca sa se trezeasca mortul asta care umbla.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ionut said, on decembrie 22, 2016 at 8:49 am

   Usurel, ca nu e chiar asa. De-aia se si duce razboiul asta furibund si ocult impotriva Romaniei.

   Apreciază

 12. sv said, on decembrie 21, 2016 at 9:58 pm

  Apreciază

 13. Manuel Transmission said, on decembrie 21, 2016 at 11:48 pm

  – Afaceri porcești la umbra vaccinării obligatorii!
  http://www.academiacatavencu.info/actualitate/afaceri-porcesti-la-umbra-vaccinarii-obligatorii–38564

  Sevil Shhaideh

  Numai un prost are impresia ca poate schimba ceva cu votul lui.
  Mersul la vot este ca cersitul de flegme intre ochi. Stau si ma intreb: oare cate flegme vor mai accepta si indura acesti prosti masochisti si fara pic de respect fata de sine?
  Cat de prost sa fii sa nu intelegi niste lucruri elementare ca acestea:
  – Ce reprezinta Votul ?
  https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

  – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
  https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

  Am ajuns sa traim sub dictatura minoritatilor. Buni, rai, cum or fi, dar minoritari sa fie si musai sa conduca majoritatea. Inclusiv tiganii au ajuns specie protejata. Cum boratii autohtoni nu sunt suficienti, in mod evident ca vom mai aduce mai multi de prin toate gropile de gunoi ale lumii. Super-mega-bonus daca sunt musulmani, salbatici, analfabeti si cat mai inchisi la culoare.

  Alegerea unei musulmance torco-tataroaica casatorita cu un „refugiat” musulman sirian nu este intamplatoare. Pe langa faptul ca in curand va incepe constructia mega-moscheii la Bucuresti se pregatesc intens pentru asta:
  – Din prima parte a anului 2017, Judeţul Tulcea se pregăteşte pentru a primi primele sute de imigranţi
  http://www.obiectivtulcea.ro/din-prima-parte-a-anului-2017-judetul-tulcea-se-pregateste-pentru-a-primi-primele-sute-de-imigranti/

  Apreciat de 1 persoană

 14. tataia said, on decembrie 23, 2016 at 7:00 pm

  Destul de indraznet articolul….chiar ma mir. Nu credeam sa apara un astfel de articol, cel putin nu in media oficiala. E drept ca pina la a vorbi despre chemtrails mai trebuie sa curga apa multa pe Dunare…dar cel putin astia au facut primul pas. Este si asta ceva…

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: