SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Stiati ca in FRANTA functioneaza ACORDUL PREZUMAT? Adica daca nu specifici tu in niste formulare ca nu vrei, se cheama ca esti din oficiu DONATOR DE ORGANE in caz ca ai “DECEDAT” / Credeti ca un astfel de “donator” poate suferi un “accident”?

Posted in acordul prezumat, TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on noiembrie 26, 2016

Iata si transcriptul in romana:

”Un donator, o donatoare. Un donator negru, un donator alb. Un donator roz, o donatoare gurmanda. Un donator sub apa, o donatoare in stele. Hei, donator! 15 donatoare locale (gazde) ,15 donatoare in deplasare. Toti suntem donatori de organe (prin acord prezumat)! Asa este legea. Putem fi impotriva, bineinteles, dar in acest caz trebuie sa se afle acest lucru.”

Apoi dau site-ul unde trebuie intrat pt mai multe detalii.

Iata si comentariul cititorului Adi postat la ROG RASPANDITI. Video (cu transcript in romana): “WARNING RFID FOR EVERYONE” / Atentie mare insa, LIPSESTE ESENTIALUL / Vezi care e de fapt INTREGUL TABLOU:

Din ”intelepciunea” statului(comunist) francez:

Se aude de ceva timp pe la radiourile din Franta un anunt care spune cam asa: TOTI francezii (nota mea – de la bebelusi in sus, probabil) sunt donatori de organe DIN OFICIU !! Cica asta ar fi LEGEA..
Cine refuza insa acest lucru, se poate inscrie intr-un <> , ori poate face o hartie de mana semnata si data unei cunostinte cum ca dupa deces nu e de acord sa i se preleveze organele .
SINISTRU, nu credeti..?
Deci trebuie sa umbli tu, sa cauti, sa completezi formulare, ca de nu … dupa ce mori te diseca astia exact ca pe broaste! Am intrat si eu de curiozitate in registrul mentionat mai sus, se poate descarca / imprima ABIA DIN IANUARIE 2017 !!! ha ha ha
Concluzie: de esti francez, tre’ sa faci cumva sa nu mori pana la anu’, ca de nu … e de rau! … plus ca spotul la radio va fi difuzat doar timp de 15 zile, asta asa, ca sa nu afle chiar toti (probabil)!

Doamne ajuta!

   Comentariu saccsiv:

O precizare esentiala: ei nu pot lua un organ de la un om mort.

Cititi va rog mai multe la:

DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Daca e real, e cumplit: Cei in “MOARTE CEREBRALA” PLANG cand SUNT TAIATI si li se SCOT ORGANELE …

Pentru ca nu puteau lua un organ viu de la un om mort, au schimbat definitia … mortii. UN NOU CAZ TERIFIANT

Referitor la acordul prezumat din Franta, sa ne amintim si de:

Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier

Care ar fi legatura?

Acord prezumat inseamna ca toti cetatenii devin depozite ambulante de organe.

Acel gigantic fisier inseamna ca niste stapani stiu totul despre fiecare cetatean, deci si date medicale esentiale despre organele respectivilor cetateni, caci la transplant e importanta treaba cu compatibilitatea, grupe sanguine, istoricul bolilor, chestii din astea.

Acum, daca un stapan are nevoie de un organ rar, credeti ca i-ar putea trece prin cap sa-si gaseasca “donatorul” in baza de date? Care stapan, trebuie sa intelegem ca are o putere uriasa. E posibil ca “donatorul” sa sufere la un moment dat un “accident”?

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pcmouse said, on noiembrie 26, 2016 at 1:37 pm

    offtopic
    exista marea moarta bai remus..unde a ars sodoma si gomora !

    Apreciază

  2. geo said, on noiembrie 26, 2016 at 2:07 pm

    Un comentariu:

    O informatie, cel putin tulburatoare oferita de ministrul Vlad Voiculescu: in spitalul judetean din Resita, autorizat sa faca cel putin prelevari de organe, nu exista nici macar un aparat medical pt detectarea activitatii cerebrale!!!
    Cu alte cuvinte, medicii de acolo sunt in pericol de a preleva organe in vederea efectuarii de transplanturi, de la persoane potential vii si cu activitate cerebrala, dar pe care ei le considera moarte.

    PS. Mai e ceva de adaugat ?

    http://www.hotnews.ro/cauta/Vlad%20Voiculescu/1

    Apreciat de 2 persoane

  3. energein7 said, on noiembrie 26, 2016 at 4:31 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Gheorghe si Ion asupriti de straini said, on noiembrie 26, 2016 at 5:48 pm

    Asa zisul dosar electronic de sanatate, card de sanatate, privatizarea serviciilor in sanatate, duce la vanzarea organelor ca pe o marfa oarecare, de catre indivizii care au pus la punct acest sistem : iudeomasonii, bogatii, occidentalii…………………
    Adica…..da! Cu siguranta asa se va intampla, intr-o lume fara morala fara constiinta fara Dumnezeu, indivizii care au accea la acest sistem nelegiuit la baza de date, adica iudeomasonii bogatii occidentalii….pot vedea ce amarat de……goim,poate fi compatibil cu un individ iudeomason bogat occidental, si poate avea „intamplator” un accident….
    Trebuie sa fim constienti ca acesti indivizi, mai marii zilei, „valorile occidentului”….care acum decid si planifica pas cu pas, punct cu punct soarta si viitorul omenirii, sant in stare de asemenea grozavii……..

    Apreciază

  5. ionut said, on noiembrie 26, 2016 at 5:51 pm

    Poate fi trimis prin posta, in plic, pana la 1 ianuarie. Si poate fi descarcat in format PDF deja.

    Apreciază

  6. cca70 said, on noiembrie 26, 2016 at 5:55 pm

    Si la noi ce prevede ” legea” ?
    Nu cumva acest acord prezumat ” functioneaza” si la noi si noi nu avem habar?

    Te loveste cineva cu buna stiinta pe trecerea de pietoni, iti rupe un picior, vine ambulanta…te ia…

    apoi se afla ca ai decedat fiindca , chipurile ai avut o lovitura grava la cap….si toate organele tale si inclusiv sangele ( o marfa f pretioasa sangele- mai alex pentru jidani care fac jertfe cu sange de crestin)

    au fost ” donate” in scopuri nobile.

    Acest scenariu nu este SF….

    Intrebare:

    Din punct de vedere legal , cum poti bloca orice tentativa a lor de a te asasina ” medica”( adica cica esti in mort si le trebuiesc organele tale) ?

    Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on noiembrie 26, 2016 at 9:56 pm

      @ cca70

      Sunt atat de diabolici incat chiar daca ar exista parghii legale de a opune rezistenta intr-o directie sau alta, nu ai castig de cauza. Risti la un moment dat, asa tot opunand rezistenta legal, sa te trezesti intr-un amalgam de litigii care sa dureze o viata si in final sa pierzi, sau sa castigi nimic.

      Un exemplu: copii rapiti de Bavernevet in Norvegia. Legal, ai sanse aproape 100% sa pierzi. Nelegal – platesti oameni specializati sa-ti recupereze copii. Sanse aproape 100% de reusita.

      Alt exemplu: conform carei legi, suntem obligati sa platim taxe si impozite, a caror cuantumuri valorice nu le stabilim noi, care se modifica de la an la an fara consultarea noastra si trebuie platite indiferent daca ne permitem sau nu? Nu exista o lege in acest sens. Daca mergi in instanta ai sanse aproape 100% sa pierzi. Nelegal – exista diverse portite de eschivare, dar nu prea li se face publicitate.

      Scenariul insinuat de fratele Vasile, nu este altceva decat descrierea unei posibilitati. Odata creata posibilitatea, cu siguranta cine va sti de existenta ei, va face si uz de ea in mod cert. E un fapt arhicunoscut.

      E grav ce se petrece, si cu atat mai grav ca se fac chestii pe ascuns, fara sa dea cineva socoteala sau sa fie consultata opinia publica.

      Apreciază

  7. Aurora said, on noiembrie 26, 2016 at 9:27 pm

    Da, Saccsiv, stiam de la o prietena stabilita de multi ani in Franta ca acolo acordul pt. prelevare de organe este prezumat. Ea este trecuta de 60 de ani si i-a spus fiului ei ca daca se intampla sa se imbolnaveasca sa n-o duca la spital, caci stie ca nu va mai iesi vie de acolo. Prefera sa moara acasa in patul ei, decat sa ajunga pe masa de transplant a hacuitorilor. Cand mi-a spus asta acum vreun an mi s-a parut usor exagerata relatarea ei, dar acum imi dau seama cat de avansate sunt lucruile.
    As vrea sa relatez doua cazuri de la noi, poate vedeti legatura.1. Acum 4 ani a murit un fin al meu. Era de multa vreme imobilizat in urma unui AVC cauzat de un accident auto foarte grav. A stat cam 3 ani intr-o stare semi-vegetativa, cu pareza pe o parte si retard mintal sever. Sotia lui, fina noastra l-a ingrijit cu mult devotament, dar pana la urma i s-a apropiat sfarsitul. Era internat la spit. Floreasca pt. niste complicatii digestive. Pana atunci doctorii nu prea si-au dat intereseul, pe de o oarte pt. ca vedeau ca orice i-ai face nu se mai vindeca, dar si pt. faptul ca fina nu a avut bani sa dea in stanga/in dreapta cum se obisnuieste in spital. Dar in ajunul mortii, ce credeti, o echipa de doctori s-a aratat brusc interesata de soarta lui si a intrebat-o pe sotie daca doreste sa-l vegheze ea in ultima noapte sau sa mai incerce ei niste ”proceduri” ca sa-l mai revigoreze, in sensul ca poate ii vor mai prelungi un pic viata. Eu eram de fata si stiam dupa semnele lui clinice ca se stinge, insa fina, cam naiva de fel, s-a lasat in baza lor si li l-a incredintat, crezand ca vor face tot ce le sta in putinta sa-l salveze. A fost singura noapte si ultima cand ea nu l-a vegheat, ci a plecat acasa sa doarma linistita. A doua zi,la ora 8 dimineata au sunat-o de la spital s-o anunte ca a murit. Eu cred ca ”baietii” „binevoitori”au jupuit de pe bietul meu fin tot ce se mai putea lua ca sa-si mai puna si ei un ban deoparte pt. o vacanta la Ibiza. Voi ce parere aveti ?
    2. Un preot i-a povestit unei prietene de-a mea cum i-a fost prelevat un rinichi pt. a i-l dona fiicei, aflata pe dializa. Se facusera toate analizele, testele si para-testele privind compatibilitatea tata-fiica si nu s-au gasit obiectii. A venit si ziua cea mare. S-a efectuat prelevarea rinichiului de la parinte, iar fiica era si ea pregatita pt. a-l primi. Numai ca dupa operatie, ce credeti ? A venit chirurgul principal la capataiul preotului si a inceput sa-l ia cu binisorul, cu zaharelul adica, „Sa vedeti, Parinte ca organismul fiicei dv. a dat reject si a trebuit s-o inchidem la loc, deci am trecut-o din nou pe dializa… Bine, dar cu rinichiul meu ce ati facut ? Pai sa vedeti ca l-am dat altcuiva care a fost compatibil. Dar sa fiti linistit, l-am dat unei persoane importante, e cineva mare, mare de tot…. ati facut o fapta buna…”. Deci ce parere aveti ? Eu cred ca in ambele cazuri e vorba de jaf.

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 27, 2016 at 8:15 am

      Da Aurora, aici se mizează pe prostia si naivitatea prostimii, care prostime să lăsat și se lasă dusa de nas ca un dobitoc

      Apreciază

  8. Mihail said, on noiembrie 26, 2016 at 10:10 pm

    „Credeti ca un astfel de “donator” poate suferi un “accident”?”

    Mai degraba o „sinucidere”.

    Apreciază

  9. Anda said, on noiembrie 27, 2016 at 1:17 am

    La fel si in Olanda

    Apreciază

  10. Cristian said, on noiembrie 27, 2016 at 1:18 am

    propunere de postare:

    ISUS HRISTOS a fost DECLARAT oficial REGELE Poloniei

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/11/25/isus-hristos-a-fost-declarat-oficial-regele-poloniei/

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 27, 2016 at 7:37 pm

      Cristian

      sunt papistasi !
      NU se inchina lui Hristos si il HULESC cata vreme primesc pe ca papa pe INLOCUITORUL Lui Hristos pe pamant !

      Apreciază

  11. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on noiembrie 27, 2016 at 11:33 am

    DESPRE asta vorbesc si eu aici, sa nu uitam ca noul permis auto (probabil cu cip) va insera multe date medicale.

    Apreciază

  12. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:16 pm

    […] VIDEO: Stiati ca in FRANTA functioneaza ACORDUL PREZUMAT? Adica daca nu specifici tu in niste formul… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.