SACCSIV – blog ortodox

Va amintiti de Familia Nan? DUMITRU NAN a fost ARESTAT

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 23, 2016

Iata ce ne spune George Alexander:

   Iata si ce putem citi la DUMITRU NAN A FOST ARESTAT!!! – AR TREBUI DECLARAT RĂZBOI DIPLOMATIC NORVEGIEI de pe blogul fratelui Daniel Vla:

Dacă vă amintiți, familia Nan, care avea doi copii confiscați de autoritățile norvegiene (Barnevernet). De curând, câștigaseră un recurs în instanță în urma căruia și-au recuperat copiii.

FAMILIA NAN se va reîntregi în curând. Au câștigat recursul la un tribunal norvegian

Dar iată ce aflăm:

Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii români din Tromso a fost reținut de poliție!

dumitru-si-mihaela-nan

Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii români din Tromso preluați de Barnevernet la începutul anului, a fost reținut de poliție!

Copiii familiei Nan au revenit acasă în urmă cu trei săptămâni, după ce un tribunal din Norvegia a hotărât reintregirea familiei, la un an de când autoritatea de protectie a copilului, Barnevernet, a decis preluarea fortata a celor doi copii (octombrie 2015).

Ca şi în cazul familiei Bodnariu, familiei Nan i se deschisese şi dosar penal în paralel cu dosarul deschis de Barnevernet.
Soții Nan au fost în instanță săptămâna trecută, iar pe data de 2 decembrie 2016 urma să fie dată sentința şi în dosarul penal.

Acum câteva zile, Mihaela Nan a plecat cu copiii în România pentru a-şi vizita familia din țară. Tatăl copiilor, Dumitru, a rămas în Norvegia la lucru.

Familia Nan nu avea interdicție de părăsire a Norvegiei şi Mihaela Nan intenționa să se reîntoarcă în Norvegia cu copiii pe data de 30 noiembrie.

În după-amiaza zilei de luni, 21 noiembrie, poliția norvegiană a descins la adresa familiei Nan din Tromso și l-au reținut pe Dumitru Nan, pentru ca acesta să nu părăsească Norvegia până la pronunțarea sentinței pe 2 decembrie.Jurnal de Nord

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. evtodiev said, on noiembrie 23, 2016 at 10:16 am

  off topic:
  Parintele Pavel Gumerov – Regulile vieții de familie

  Apreciază

 2. ion hodor, said, on noiembrie 23, 2016 at 10:20 am

  Prea Feeericite,d-le Santa Klaussss va mai pasa de bietele oi pe care l-e ;pastoriti; mai reusiti sa mai vedeti dincolo de bunastarea in care traiti si frica si deznadejdea celor singuri si pribegi???!!! Inca mai credem!!!!

  Apreciază

 3. Ioana said, on noiembrie 23, 2016 at 10:33 am

  DUMITRU NAN A FOST ELIBERAT!
  de George Alexander
  Dumitru Nan a fost eliberat!
  Nu mai întrebăm acum de ce a fost, totuşi, arestat?! Poate, poliția norvegiană a vrut să preîntâmpine vreun atac terorist!… Poate, ceva ascuns în tenebrele ei, au făcut-o să dea buzna în casa unui om nevinovat!…
  Umilit, înjosit – la fel ca milioanele de români!- fără niciun drept, fără nicio libertate de om liber!, numai cu sufletul sfărâmat, numai cu cătuşele pe mâini, a ieşit într-un ceas din arestul poliției… Dumitru Nan a rezistat presiunilor, iar eu nu ştiu dacă trebuie să fiu mândru de el sau doar îngrozit…
  A observat cineva vreo reacție cât de mică din partea autorităților române? Eu, nu!
  Suntem egali cu alții în drepturi, în Europa noastră iubită, dar alții sunt cu mult mai egali ca noi! Suntem numai nişte piese de şah în jocul puterii, nimic mai mult, doar nişte bieți pioni…
  Dumitru Nan a ieşit din arestul poliției. Mihaela Nan îşi va lăsa copiii aici, – în țara ei!- şi se va întoarce singură în Norvegia, să fie solidară cu soțul ei, să aştepte, încă o dată!, sentința, să vadă dacă va muri sau va trăi… Pe 2 decembrie, instanța norvegiană va hotărâ – dacă nu deja a hotărât! Altfel, cum se explică logic acțiunea poliției, care a privat un Om Liber de Libertatea lui?!- va hotărâ, deci, dacă îi va lăsa pe aceşti oameni, familia Nan, să trăiască sau, dimpotrivă, îi va arunca după gratii…
  Autorități române, politicieni! Ce faceți???… Bine, merçi!, nu-i aşa? Sunteți în campanie electorală, voi…
  Şi această familie şi alte zeci şi sute!, şi alte milioane de români! rămân numai nişte bieți pioni, fără apărare…
  Ceea ce faceți voi, politicieni români, prin tăcerea voastră laşă, complice, este doar să mai lăsați încă unul din noi, sângerând pe câmpul de luptă…

  Apreciază

  • pcmouse said, on noiembrie 23, 2016 at 1:41 pm

   ce sa te mai duci ce sa mai astepti .fugi cat mai poti….

   Apreciază

 4. Habacuc said, on noiembrie 23, 2016 at 10:42 am

  Adrian Davidoiu – Ambasadorul României în Regatul Norvegiei
  Adresati-va cu incredere tovarasului ambasador care:,,A urmat cursuri de pregătire profesională în domeniul diplomaţiei, relaţiilor internaţionale, afacerilor europene şi politicii de securitate la Templeton College, Oxford; Diplomatische Akademie, Viena; Geneva Centre for Security Policy, Geneva; Institut des hautes études de défense nationale, Paris; NATO Defense College, Roma.
  A exercitat mai multe funcţii diplomatice, inclusiv de Sherpa al României pentru Summit-ul Securităţii Nucleare şi reprezentant al României în High Level Task Force al NATO.”
  Si totusi poate o face si el ceva macar pentru copii avand in vedere ca si el are doi si de, cine stie cum o cade capra si pe el.
  Deci: Ambasada Romaniei in Norvegia ,,bombardata” cu scrisori, telefoane, articole in Media si alte asemenea!

  Apreciază

 5. Mihai said, on noiembrie 23, 2016 at 11:08 am

  Bun si dece au mai rămas în Norvegia?! De regulă când te arzi cu ciorba sufli si in iaurt, in telegem ca trebuie sa ați câștigi existența și că în România sunt salariile care sunt, dar din când în când te mai gândești și la consecinte

  Apreciază

 6. sorin said, on noiembrie 23, 2016 at 11:27 am

  te mai gandesti ca trebuie sa te inveti cu p[utin. Se poate si in Romania sa stai. Numai sa vrei. Toti plectai in strainatate nu au plecat pentru o bucata de paine ci pentru lacomia banului. Pana in prezent nu a murit nimeni de foame in Romania din cei care muncesc. Daca era destept imediat venea in Romania indiferent cate procese avea acolo. Si in primul rand trebuie sa o ia cu adevarat pe calea lui Hristos. De aceea Hristos ingaduie sa aiba necazurile astea fiindca nu ii pasa de biserica.

  Apreciază

  • pcmouse said, on noiembrie 23, 2016 at 1:45 pm

   ee.. lacomia banului.tu nu vezi ce foame e aici?

   Apreciază

  • betfalva said, on noiembrie 23, 2016 at 3:58 pm

   Singurul comentariu adevarat din cele de aici, Sorin! E o mare inselare si amagire aceasta „plecare la munca” in strainatate. Avem o tara bogata si vie, dar asta nu se poate vedea limpede decat de pe calea catre Hristos.

   Apreciază

  • mihai said, on noiembrie 23, 2016 at 4:04 pm

   Singurul comentariu adevarat din cele de aici, Sorin! E o mare inselare si amagire aceasta „plecare la munca” in strainatate. Avem o tara bogata si vie, dar asta nu se poate vedea limpede decat de pe calea catre Hristos.

   Apreciază

 7. Rozalia said, on noiembrie 23, 2016 at 4:17 pm

  dar de Florin Barbu mai stie cineva ceva?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: