SACCSIV – blog ortodox

“JURNALISM”. Site-ul SPY NEWS foloseste o fotografie din 2008, ca DOVADA RECENTA pentru un articol din 2016, pentru a demonstra ca Patriarhia nu s-a tinut de cuvant dupa un scandal din 2009 si ca in continuare un PREOT HOMOSEXUAL participa la ceremonii religioase alaturi de Patriarhul Daniel

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 28, 2016

Iata ce putem citi in titlul pompos Scandal gay la Patriarhie! Daniel, preafericit cu un homosexual la dreapta sa! de pe SPY NEWS:

Preafericitul Daniel are mână bună la oameni. Recent, s-a afişat în public având la dreapta sa un personaj extrem de controversat, devenit celebru după ce s-a aflat faptul că organiza orgii gay la Patriarhie.
„Persoana în cauză, victima a unor persoane interesate de câştig, a solicitat încă din luna august 2009 retragerea din rândul monahilor, solicitare care a fost atunci aprobată, în baza libertăţii de conştiinţă” – aşa suna un fragment dintr-un comunicat de presă emis de Patriarhia Română în urmă cu şapte ani, referitor la părintele Teoctist Nichitean, care a fost filmat în timp ce făcea sex cu un bărbat şi era supus la perversiuni de partenerul gay, chiar într-o chilie a Patriarhiei. Iar lumea a uitat toată povestea, având convingerea că înalţii prelaţi nu şi-ar permite să mintă şi că, într-adevăr, duhovnicul a fost trimis să defileze la Marşul Diversităţii, să fluture steagul ROGVAIV, nu să îi pupe enoriaşii mâna, ca pe moaşte.
Reporterii SPYNEWS au descoperit, însă, că Teoctist Nichitean nu a fost niciodată dat afară. El a continuat să slujească în biserică şi doar a stat o perioadă „sub radar”, pentru a nu isca un nou scandal. Recent, însă, el a participat la o ceremonie religioasă condusă chiar de patriarhul Daniel, semn că Preafericitul nu este prea deranjat de faptul că tânărul cu alte orientări sexuale slujeşte sub aceeaşi cupolă cu el.

Teoctist Nichitean a fost, în 2009, protagonistul unui scandal de proporţii, după ce au fost mediatizate filmări realizate în cuibuşorul lui de nebunii de pe Dealul Mitropoliei. Duhovnicul apărea făcând sex cu un bărbat, care a dezvăluit presei care erau fanteziile sexuale ale slujitorului Domnului şi cum organizau adevărate orgii în chilia acestuia.

Comentariu saccsiv:

   Am scris si eu despre mizeria aia la vremea respectiva:

COMUNICATUL PATRIARHIEI in legatura cu difuzarea in LIBERTATEA a filmarii actulului homosexual al lui Teoctist

Nu stiu ce a mai facut Teoctist Nichitean intre timp, insa cert e ca fotografia de mai sus nu este vreo dovada. Ea aparea inainte de scandal, adica in 2008 pe site-ul Patriarhiei:

Foto: http://patriarhia.ro/parastasul-vrednicului-de-pomenire-patriarh-teoctist-26-iulie-2008–1662.html

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihail said, on octombrie 28, 2016 at 9:24 am

    Am mai spus si o repet. Au inceput atacurile furibunde asupra preotilor. Vorbim aici de pacate personale, caz in care acesti preoti trebuie aparati. Nu vorbesc de acest sarman „homosexual”, caci mai mult ca sigur a fost victima a vreunui santaj. Si culmea, mi se pare suspect ca era si monah. Nu va suparati – pentru limbajul meu – dar pute de la o posta. Eu ma refer la toti preotii. Incetul cu incetul vor trece toti prin aceasta lupta cu locotenentii iadului. Si de nu vor avea nici o buba, nici o problema. Li se vor fabrica oricum pe banda rulanta tot felul de dosare mizerabile. Cu asta s-au ocupat dintotdeauna legiunile iadului.

    Apreciază

    • Ioan said, on octombrie 28, 2016 at 11:15 am

      Nu e un caz singular de homosexualitate la ecumenisti. Sunt convins ca se stia totul acolo la patriarhie despre acele intalniri sodomite. Exista si vorba aceea: „casa preotului are peretii de sticla”.

      Lumea nu cunoaste multe mizerii si ar fi bine sa ramana nestiutoare in aceasta privinta. Nu doresc sa spun ceva mai mult despre acest subiect rusinos. Erezia aduce dupa ea pierderea harului si caderea in pacate de moarte. Nu va mai amagiti ca sunt puri ereticii ecumenisti.

      Sa nu mai amestecam lucrurile.

      Deja acum vorbim de ei si de noi. Ei sunt ecumenistii care sunt luptatori contra Duhului Sfant si noi suntem cei care am ramas credinciosi Bisericii Ortodoxe. Noi, chiar daca suntem plini de pacate trebuie sa urmam turma Sfintilor.

      Pentru mine Daniel si alti ierarhi sau popi ecumenisti sunt vrajmasi.

      Sfantul Prooroc David spune:

      „Pe cei ce Te urăsc pe Tine, Doamne, i-am urât, şi asupra vrăjmaşilor Tăi m-am mâhnit. Cu ură desăvârşită i-am urât pe ei şi mi s-au făcut duşmani“ (Psalm 138, 21-22).

      Acest cuvant se refera la eretici, iar ecumenistii sunt eretici. Si nu ma refer ca ii urasc in asa fel incat sa le fac ceva rau fizic ci pur si simplu ma departez de ei si nu am nici o partasie cu dansii.

      Oamenii simpli au o foarte mare vina pentru ca intretin acest sistem bolnav ecumenist prin prezenta la slujbe, pomelnice si bani. Oamenii dezinteresati, nepasatori, plini de frici interioare si care merg la biserica doar pentru a-si odihni constiinta incarcata intretin aceasta stare de fapt.

      Slava Domnului, acum sunt foarte multe traduceri ale Sfintilor. Este atat de greu sa citesti? Nu trebuie sa le cumperi, trebuie doar sa le imprumuti sau sa le citesti prin librarii. In cateva minute poti afla adevarul deschizand o carte buna. Iar pentru tineri e mult mai usor sa se informeze datorita internetului.

      Dar in cea mai mare parte nu se vrea, aceasta e clar.

      Daniel si gasca lui putea sa incerce sa faca orice, dar fara sprijinul maselor nu ar fi reusit nimic. S-ar fi intalnit cu opozitia clara a credinciosilor in caz contrar.

      Aceasta gasca de tradatori sunt produsul unui popor bolnav, imbatranit in pacate de moarte.

      Acestea sunt gandurile mele.

      Apreciat de 2 persoane

    • Mirela said, on octombrie 28, 2016 at 8:04 pm

      De acord cu @Ioan. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea să nu ne uităm la păcatele preoţilor, dar numai dacă ei propovăduiesc drept cuvântul adevărului. Este cazul acestui preot acuzat de homosexualitate? Iar dacă preoţii sunt eretici şi îl trădează pe Hristos, ce ne trebuie nouă să-i apărăm? Să-i apere dumnezeul pe care şi l-au ales!
      Înţeleg să-i apărăm pe preoţii nepomenitori şi care învaţă drept, dar nu pe eretici.
      Cât despre ajutarea materială a preoţilor nepomenitori, oare nu comunitatea îi susţine şi acum pe toţi preoţii? Oare nu vrem slujbe făcute de nepomenitori, dar foarte greu găsim sau nu găsim? S-ar duce cineva la preot să îi ceară servicii şi n-ar plăti? La pomenitori de eretici se plăteşte, dar la nepomenitor nu se plăteşte?

      Apreciază

  2. scortisoara said, on octombrie 28, 2016 at 10:42 am

    Am inteles atacul directionat catre BOR :poza nu e de actualitate . Din nefericire , oficialii bisericii , prin comportamentul lor in alte situatii , dau drepturi unora sa atace biserica . E necesara o cernere a preotilor/ierarhilor dar nu de catre dusmanii bisericii …pentru ca ne vor desfiinta cu totul . Plus de asta am vazut ca au aparut „biserici private” cu preoti dubiosi . Nu asta e solutia .

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 28, 2016 at 8:12 pm

      „E necesara o cernere a preotilor/ierarhilor dar nu de catre dusmanii bisericii …”

      Oare nu clerul apostat aşa-zis ortodox este cel mai eficient duşman al Bisericii lui Hristos? Oare nu acest cler s-a pus în slujba antihristului, sprijinind/răspândind erezia, luptând împotriva antiecumeniştilor, acceptând şi chiar promovând actele biometrice?

      Apreciază

  3. Fratele Mihail said, on octombrie 28, 2016 at 11:57 am

    Probabil că sunt adevărate cele prezentate în reportajul de la Antena 3, de Carmen Avram, dar acolo se face propagandă mai mult sau mai puțin pe față sectei necanonice a lui Gherasim Bratu !

    Apreciază

  4. Radu said, on octombrie 28, 2016 at 2:09 pm

    Trucuri vechi imi aduc aminte de prostia aia de stire cu tiganii din tramvai din Bucuresti ca faceau scandal si de fapt nu avea nicio legatura erau subiecte diferite din ani diferiti.

    Apreciază

  5. Sarbu Alexandra said, on octombrie 28, 2016 at 4:17 pm

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Vi 28 oct. 2016 la 1:01 AM, Saccsiv – Weblog a scris: | saccsiv a publicat:”Iata ce putem citi in titlul pompos Scandal gay la Patriarhie! Daniel, preafericit cu un homosexual la dreapta sa! de pe SPY NEWS:Preafericitul Daniel are mână bună la oameni. Recent, s-a afişat în public având la dreapta sa un personaj extrem de cont” | |

    Apreciază

  6. parastaki_dany said, on octombrie 28, 2016 at 4:22 pm

    Ce cloaca a devenit si patriarhia BOR si mai au si tupeul sa cateriseasca preoti adevarati luptatori ai lui HRISTOS si la ei e Sodoma si Gomora in realitate.

    Apreciază

  7. acelas said, on octombrie 28, 2016 at 6:51 pm

    fac experimente de cobai pe spinarea si teritoriul nostru. Dar pana la urma, se pregateste ceva?

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ordin-socant-un-sistem-patriot-mutat-din-germania-in-romania-cu-trenul-166284.html

    .

    Apreciază

  8. parastaki_dany said, on octombrie 28, 2016 at 7:02 pm

    Jocurile ocultei sa ne bage paravan la rusi ne da de vii la aia cam asa sta treaba oricum trebui sa testeze si rusii ceva ca sa vada americanii cat de tare e bomba lor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.