SACCSIV – blog ortodox

Video: Inofensiv pui de urs executat prin impuscare in mijlocul Sibiului

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 13, 2016
Tagged with: , , , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on octombrie 13, 2016 at 10:26 pm

    OFF-TOPIC
    Uluitor: Legea Big Brother este CONSTITUTIONALA
    http://m.ziare.com/politica/legea-big-brother-este-constitutionala-1439678

    Apreciază

  2. VioletaB said, on octombrie 13, 2016 at 11:30 pm

    Am vz stirea ieri dar nu avut inima sa ma uit la imagini… puteau sa-i faca o injectie cu tranchilizant de la distanta nu sa-l omoare… cruzimea fara de animale precede cruzimea fata de oameni…

    Apreciază

  3. Apa trece, pietrele raman said, on octombrie 14, 2016 at 10:09 am

    Nu mi se pare o fapta criminala. Cei care mananca carne de porc trebuie sa stie ca porcul acela a murit pentru ca ei sa se poata hrani. Nu iau apararea nimanui. Insa stiu foarte bine ca ursii pot fi periculosi. Nu toti cei care iau apararea ursului au auzit de oameni sfasiati de urs. Eu cunosc doua astfel de cazuri. Asa ca, intre urs si om, aleg omul. Astept ripostele.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2016 at 11:05 am

      Apa trece, pietrele raman

      Subiectul propozitiei este UN PUI DE URS.

      Apreciat de 2 persoane

    • el said, on octombrie 14, 2016 at 1:22 pm

      apa de ploaie

      PLOZII tembelilor astora si ai cretinasilor „evlaviosi” de azi fac INFINIT MAI MULT RAU decat urseuletul acela nevinovat si flamand care putea fi USOR prins si dus intr-o rezervatie cu un minim efort( ca de miloacele necesare NU duceau lipsa).

      iar o sleahta mare de IMBECILI dotati cu TOATE mijloacele NU au fost in stare sa prinda si sa puna in siguranta viata acelui mic animal , s-au temut MINCINOS pentru vietile lor SPURCATE si AU UCIS din EGOISM si URA.

      asa vor sfrasi si ei, in ziua in care alti IMBECILI ca ei vor decide intr-o secunda ca „ar putea fi periculosi” pentru ceva …. MACELUL va ucide o parte din ei, restul se vor MACELARI INTRE EI !

      Apreciază

    • scortisoara said, on octombrie 14, 2016 at 10:02 pm

      Bre, @ apa …chioara
      Stii ce i-a spus Maica Domnului Parintelui Gherontie Puiu cand statea ascuns prin paduri in munti si se temea de ursi ? I-a spus asa : ” Sa te temi mai de graba de oameni decat de animalele salbatice „.
      Maica Domnului a spus asta . A stat (parintele) 10 ani in ascuns in padure si nici un animal nu s-a atins de el .

      Anul trecut pe vremea asta a aparut la mine la bloc un catelus simpatic , foarte energic pentru cat de micut era. Nu l-am bagat in seama prea mult la inceput . A fost o perioada in care l-am observat doar . Insa intr-o zi , cand am iesit pe balcon sa scutur ceva am vazut ca erau locatari adunati in jurul catelului care statea intins pe iarba. Am intrebat ce s-a intamplat . Mi s-a spus ca era ranit la picior. Am coborat ,l-am luat in brate si l-am adus in casa . Un vecin plecase la veterinar sa-i cumpere medicamente si feshe sterile. Catelul era ranit urat de tot la unul din picioarele din spate . Avea piciorul sfisiat pe interior de la testicule pana la laba , ca si cum un alt animal l-a muscat .
      A venit vecinul la mine acasa, l-a bandajat ,i-a cumparat si mancare . Si-a revenit rapid . Dar o saptamana l-am ingrijit : in fiecare dimineata intre orele 2 si 3 faceam pe dadaca si-l duceam in brate afara sa-si faca necesitatile . In timpul zilei statea pe afara si al bagam seara in casa . Stau la etajul 3. Ma epuizase sportul asta nocturn cu plimbatul catelului afara . El nu stia sa coboare scari. Rasa lui era Labrador Retriver negru.
      Au fost multe peripetii cu el . In acea saptamana i-am facut cusca din scanduri cu izolatie , perne din fulgi etc… A iesit o cabana . Am montat-o in gradina blocului si statea acolo. Ne pazea pe toti. Se plimba cu noi , mergea cu noi la biserica , statea cu noi la slujba si ne pazea mai rau decat jandarmii. Cainele era foarte simpatizat de majoritatetea pentru ca era simpatic , pozans si jucaus . L-am deparazitat si l-am hranit foarte bine ca sa reziste afara . Ne jucam mult impreuna pe afara . Era Labrador iar joaca e ca oxigenul pentru un asemenea caine . Nu-i placea sa port pantaloni si ai sfasia , odata m-a lasat fara sacul de la carutul de piata , am avut bafta ca era eram langa bloc altfel ramaneam cu cumparaturile in strada …. Numai traznai …. Tatal meu al iubea foarte mult . A fost o terapie fericita pentru noi ….
      Numai ca aveam in bloc un tortionar de animale iar la blocul vecin un altul. Asta de la mine din bloc mi-a rapit cainele in cateva randuri , al batea de fiecare data cand se ducea sa arunce gunoiul la tomberon . Scopul era sa inraiasca cainele si sa-l faca sa atace oamenii iar acestia sa reclame . De ziua Bunevestiri am avut programare al dentist pe la ora pranzului , dimineata cainele era la bloc . Cabinetul unde merg sa-mi intretin dantura este situat la capatul celalalt al orasului Ploiesti , adica departe . Schimb doua autobuze pana acolo. Dupa nici 10 minute de cand am iesit de la cabinet imi intalnesc cainele pe strada .Eu nu l-am recunoscut pentru ca nu mi-as fi putut imagina ca pot da de el pe acolo.M-a recunoscut el pe mine. Era batut , ai tremurau labutele , avea pielea crestata pe picioare . Mai si ploua afara . Vroia sa treaca strada pe zebra cand m-a vazut si a sarit la mine de bucurie ca m-a intalnit . Am fost uluita si am reactionat zgomotos . Se uita lumea la mine cum strangeam cainele in brate . Mpa facut tot una de noroi dar nu-mi pasa . Mi-am dat seama ca numai Maica Domnului l-a ocrotit pentru mine . Era ziua Buneivestiri. Am mers amandoi acasa pe jos prin tot orasul… Cainele acum se afla la o familie cu doi copii , undeva la tara . A fost dus la veterinar ,tratat si acum locuieste intr-o curte ca animal de companie . Am facut tot ce am putut sa-l salvez de oameni satanici. De ziua Sfintei Treimi am fost contactata de familia care ulterior l-a adoptat. Asa cum te comporti cu un animal asa te comporti si cu omul .
      Treaba aia cu „intre animal si om aleg omul ” nu e valabila. E IPOCRIZIE !

      La filmutelul cu puiul de urs nu ma uit ca o sa incep sa vorbesc ca …. „el”. Am acumulat multa furie impotriva celor care mi-au chinuit catelul si nici acum nu-i salut. Pentru mine nu mai sunt oameni. De fapt ma urau pe mine si gaseau sa-mi aratate asta chinuindu-mi cainele . Si acum ne e dor de catel dar asta e ….. Am gresit ca l-am crescut afara ca si cum as fi avut curte . Nu l-am invatat cu lesa si nu suporta nici zgarda , nimic…. Era liber si asta i s-a intors impotriva asa ca a trebuit sa-l dau dar nu oricui . Am consolarea ca e bine . Mama copiilor mi-a spus ca ai apara pe copii , se joaca frumos cu ei si dupa ce va fi dresat al vor lua cu ei in concedii. Mi-a mai spus ca sotul ei are in acest caine un prieten cum n-a avut niciodata . E o poveste cu happyend .

      Apreciază

  4. el said, on octombrie 14, 2016 at 1:16 pm

    niste TEMBELI BLESTEMATI !
    Le urez CALDUROS : asa SA CRAPE si PLOZII lor facuti in curvie si crescuti in duh anticrístic !

    semnez si ASUM urarea !

    Apreciază

  5. gheorghi said, on octombrie 14, 2016 at 1:59 pm

    Pe cat de frumoasa este limba noastra, pe-atat de subtil se face folosita!
    Fara suparare,
    – simpla si libera prezenta a unui astfel de animal („mare” in comunitatea umana este „ofensa”, adica ameninta siguranta „omului”; poate ca se speria de un adult dar nu de un copil, stiind ca animalul se fereste de alt animal care are umbra mai mare, este mai inalt…
    – nu putea fi „executat” fiindca acest termen este folosit prescurtandu-se formul „executarea sentintei” ceea ce nu este cazul, sentinta se da in urma judecarii faptelor unui om;
    – de asemenea…. nu putea fi „omorat” fiindca acest cuvant are legatura cu „omul”, nu cu animalul.
    A fost impuscat mortal. Se afla intr-un loc nepotrivit, indiferent de moment si de „iubirea de animale”.
    Un cercetator care a trait efectiv printre ursi multi ani, in zona polara .. a fost omorat de o ursoaica pe care o crescuse cu biberonul in cabana si care mai si dormea in aceeasi incapere cateodata.
    Ursul nu distinge actiunile „celuilalt”, nu discedrne intre „bine” si „rau” si actioneaza conform firii, chiar daca aparent mai „cedeaza” prin obisnuinta si dresare instinctuala.
    ==================
    Un pui de cimpanzeu are putere in brate cat ni are un halterofil de la „grea”; desigur nu vorbim de un pui „neintarcat”.
    Ursul are si gheare care taie ca sabia cand misca laba.
    Nu au avut mijloace mai „miloase” – dar nici ursul nu stie ce e „mila”…
    Nu stiu prea multi oameni ce e „mila”, de altfel.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2016 at 4:23 pm

      gheorghi

      Iar printre cei nemilosi esti si tu cu demonstratia ta.

      Vorbim despre un pui de urs, deci povestea ta cu ursoaica e neinteresanta.
      Un pui de cimpanzeu nu e asa puternic cum zici, un “adolescent” e comparabil cu un halterofil.
      Evident ca puiul unui animal mare e si el mare, dar e … pui. Asta nu vrei sa intelegi.

      Iata cum trebuia gestionata toata treaba:

      In exemplificarea de mai sus, vorbim in primul rand despre un urs cu mult mai mare. Observa te rog ca civilii n-au inceput sa urle ca toate alea si n-a cerut nimeni din public: “impuscati-l, impuscati-l”. Autoritatile erau pregatite cu arme letale pentru orice eventualitate, dar tot timpul au cautat o solutie pentru capturarea sa. Iar solutia a venit printr-un … caine, care l-a facut pe urs sa se urce in copac. Acolo l-au tranchilizat si povestea s-a incheiat frumos.

      Cum au procedat sibienii? Multi din public se isterizau de parca in oras intrase Godzilla. Iar unii, cu la fel de multa ura ca si tine, isi exprimau dorinta pe cand ursuletul era pe acoperis: “Acum ar trebui impuscat”. Forte de interventie au existat, dar spre deosebire de situatia din Canada, erau echipati in disperare, de parca plecau sa cucereasca califatul ISIS:

      Pana la urma puiul a ajuns intr-o curte de unde nu mai putea fugi. DE CE L-AU IMPUSCAT? Nu aveau tranchilizante? De ce nu aveau? Si chiar daca nu aveau, de ce nu au gandit cu mintea lor de oameni cum sa procedeze sa-l captureze viu? Taberele “combatante” erau: un pui de urs si o gramada de militarizati inarmati pana in dinti. Pui de animale, ba chiar si animale adulte care mai de care mai fioroase, se tot captureaza de cand e omul pe Pamant, inca de pe vremea cand nu existau nici tranchilizante, nici automate, nici telefoane mobile. Oare aia cum procedau? Astia din ziua de azi de ce n-au fost in stare de atata lucru? Simplu, a actionat ura din ei, ca si in cazul tau.
      Inca o data, caci s-ar putea sa nu pricepi, deoarece ura iti intuneca mintea. Aveam asa: oameni super inarmati pe de o parte iar de cealalta parte un pui de urs intr-o curte din care nu putea iesi. De dragul teoriei, daca ursuletul ii ataca, puteau sa-l tot ciuruiasca. Pana atunci insa, trebuiau sa se gandeasca la ceva sa-l prinda viu: o husa de masina, o foaie de cort, un lat, asteptarea unui nene de la vreo gradina zoologica, ca doar n-or fi disparut toate tranchilizantele din tara asta. De asemenea, sa nu se mai urle in disperare, sa i se arunce ceva de mancare, eventual cu somnifer in ea. Asta asa, ce mi-a trecut in cap in 30 de secunde.

      Apreciază

  6. ion hodor, said, on octombrie 14, 2016 at 6:07 pm

    Ironia soartei a fost prezenta;POLITIA CRIMINALISTICA,CRIMINALI SECURISTI INCOMPETENTI……asta-i Romania!!

    Apreciază

  7. […] Video: Inofensiv pui de urs executat prin impuscare in mijlocul Sibiului […]

    Apreciază

  8. OARECARE said, on octombrie 15, 2016 at 1:54 pm

    Ce mediatizat a fost ursul asta taman in timpul celor 3 zile cand sistemul de emitere a retetelor a fost cazut, nu s-au putut emite deloc retete compensate. Chiar cum de nu ai scris nimic despre asta pe blog, de marti pana joi sistemul a picat fara sa existe un termen fix de remediere (de pe o zi pe alta).

    In aceesi tara in care https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/30/ordin-de-ministru-starpiti-pufoseniile/ mediatizarea ursului a fost putin cam exagerata.

    Puiul era destul de mare dar trebuie sa fi fost si alte metode de prindere cu plase sau ceva de felul acesta decat sa il omoare…

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 15, 2016 at 1:59 pm

      OARECARE

      Un pui de animal mare nu poate fi decat mare.

      Apreciază

    • el said, on octombrie 15, 2016 at 2:55 pm

      OARECARE

      si si ce daca a cazut 3 zile CACASTOAREA lor elctronica? ce relevanta are? CINE mai e azi ORB si NU pricepe lagarul electronic implementat si up-date- at zilinic in care traieste …. si care va culmina RAPID cu pecetea lui anticrist?
      cine „are evlavie” la cip are evlavie la anticrist !
      aia ca NU VAD de fapt NU VOR sa vada/priceapa si atunci e INUTIL sa-i silesti sa scoata capul de sub gramada de ( „justificari” caldicele la TOATA CADEREA si APOSTAZIA adoptata de ei „evlaviosii” ) sub care s-au ascuns de buna voie iar restul DEJA SE FERESC de asa ceva si cu ajutorul Lui Dumnezeu NU VOR AVEA NEVOIE de medicalizarea lor criminala.

      a cazut sistemul 3 zile, paguba in ciuperci… il remediaza si continua glorios pe calea anticristica pe care sunt DE BUNA VOIE !

      mediatizarea UCIDERII unui INOFENSIV pui d eur flamand si ratacit s-a facut cu ALT SCOP ! = „justificarea” deciziilor de la ministerul naturii/mediului care porunceste UCIDEREA IN MASA a tuturor vietatilor care NU SUPUAR pe om ca jertfa diavolului care i-a urcat pe ei cu curul pe scaunele pierzarii neamului !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.