SACCSIV – blog ortodox

CA SA NE VADA MAI BINE: SpaceNet

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 27, 2016

   Iata ce putem citi la SPIONAJ INTERNAŢIONAL HD. America pregăteşte SpaceNet, PROIECTUL CIA care va dezvălui CE FAC PÂNĂ ŞI FURNICILE de pe EVZ:

Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) pregăteşte un proiect de amploare care îi va permite să monitorizeze tot ce se întâmplă pe planetă, cu ajutorul unor imagini la rezoluţie foarte înaltă.
Conform dailymail.co.uk, proiectul se numeşte SpaceNet şi se va baza pe o reţea de sateliţi de ultimă generaţie, care vor livra imagini HD despre punctele de interes ale celor de la CIA.

Din primele informaţii obţinute de jurnaliştii britanici, reiese că vor fi prelucrate 60.000.000 de imagini cu ajutorul acestei tehnologii care va capta imagini până şi cu muşuroaiele de furnici.

În proiect au mai fost implicate CosmiQ Works, o divizie a CIA,  Amazon, DigitalGlobe şi Nvidia, care va livra un chip ce va ordona algoritmii pe care îi va folosi Spacenet.

Primele imagini de probă au fost realizate cu momente din timpul Jocurilor Olimpice de la Rio.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog mai multe la:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3758850/CIA-reveals-Spacenet-AI-sky-constantly-monitor-activity-Earth-high-resolution-satellites.html

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. bogdan said, on august 27, 2016 at 11:30 am

    Pregatesc terenul lui antihrist….

    Apreciază

  2. Cristian said, on august 27, 2016 at 11:33 am

    articolul complet:
    http://www.activenews.ro/stiri-social/Rectorul-cele-mai-mari-Universitati-din-tara-vorbeste-despre-„forte-mai-puternice-decat-ne-putem-inchipui-care-promoveaza-ignoranta-si-violenta-pentru-crearea-de-„marionete-usor-de-manipulat-.-Generatia-facebook-controlata-de-„o-elita-malefica-136052

    Rectorul cele mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”. Generația facebook, controlată de „o elită malefică”

    Rectorul UBB afirmă că trendul contemporan este unul de ignorare a trecutului, iar acest lucru este cauzat de forțe care promovează ideea că memoria este inutilă.

    „Din păcate, trendul contemporan este de ignorare a trecutului omenirii, a experienței de viață a comunităților, mai ales a celor naționale. Motivele sunt multe, de la graba planetei de a se autodistruge prin poluare, dezechilibre, catastrofe naturale etc. până globalizarea prost înțeleasă și de la ideea că memoria este inutilă până la superficialitate, ignoranță, trivialitate, violență, toate cultivate de forțe mult mai puternice decât ne putem noi închipui. Astăzi de tinde înlocuirea din sistemul de educație primară și secundară a disciplinelor școlare consacrate și care și-au dat măsura valorii lor în societate (istorie, geografie, botanică, zoologie, anatomie, limbi clasice etc.) prin conținuturi (necesare, fără îndoială) botezate „discipline școlare” („educație pentru drepturile copilului”, „educație antreprenorială”, „educație sexuală”, „educație rutieră”, „educație juridică” etc.). Toate aceste teme din a doua categorie sunt subiecte de cunoaștere de neînlocuit în lumea contemporană, dar ele nu sunt discipline care să trebuiască apreciate de sine stătător și finalizate prin medii școlare”, a susținut istoricul.

    Ioan Aurel Pop afirmă că rezultatul superficializării și politicilor care promovează ignoranța este apariția de mecanisme umane, de oameni lipsiți de cultură generală și de orizont, care alcătuiesc așa-numita generație facebook.

    „Rezultatul acestor demersuri insistente din ultima vreme este crearea de mecanisme umane, de roboți, de marionete ușor de manipulat, prin vot ori prin alte mijloace. Oamenii lipsiți de cultură generală și de orizont artistic, oamenii capabili să rezolve doar probleme limitate, oamenii care nu mai au capacitatea să compare și să ia decizii în cunoștință de cauză alcătuiesc generația „Google”, generația „Facebook”, generația „SMS” sau toate la un loc! Sunt oameni, în general, inteligenți, dar cu inteligența canalizată spre scopuri controlate de o elită malefică. Elita clasică a acestei lumi pare abulică, amețită, adormită, fără nerv și fără voință. Aici nu este vorba despre conflictul dintre generații, nici despre mitul vârstei de aur, nici despre nostalgia tinereții, ci de realism. Am fost avertizați demult că „somnul rațiunii naște monștri”. Nu demult, am văzut ciocane distrugând statui mesopotamiene sau bombe nimicind Palmyra! Ar fi bine să veghem cu toții ca toate admirabilele descoperiri și invenții ale lumii contemporane să servească omului creativ și creator, omului cercetător și omului moral, nu omului-robot, distorsionat și manipulat”, a continuat profesorul universitar.

    Apreciat de 1 persoană

    • emilia said, on august 27, 2016 at 5:15 pm

      Este bine de mentionat ca materialul video este din 2011 distribuit pe youtube….

      Apreciază

    • marinela said, on august 27, 2016 at 6:00 pm

      Si-asa sintem urmariti constant cu fel si fel de mijloace tehnologice(satelit,telefonie fixa/mobila,internet ,gps-uri,iar mai nou si cu televizorul plasma)ca nu mai ai loc nIci in gaura de sarpe de acesti spioni cibernetici,ca te cauta si te gasesc oriunde,doar noi ne iluzionam ca avem intimitatea noastra privata;poti s-o uiti,sintem ca soarecii in cusca,iar ei se distreaza cu noi,creindu-ne iluzia de libertate de miscare.Vai de noi ,prizonierii ciberneticii.

      Apreciază

  3. ioan said, on august 27, 2016 at 3:39 pm

    bunicut.o, de ce ai ochii asa de mari? pt. ca sa te vad mai bine. bunicut.o, dar de cand ti.au crescut asa de mari? e … draga bunicii. mai demult, dar tu abia acum ii vezi. morala …pe planeta asta, daca nu esti lup (deghizat in bunicuta), esti scufită rosie proasta cu scufia trasa pe ochi. p.s. aviz celor ce se cred bunicute … nu va amagiti singuri. nu exista decat o singura bunicuta.

    Apreciază

  4. Cristian said, on august 27, 2016 at 5:49 pm

    Presupun ca „masinaria” va avea aplicatii militare si eventual de spionaj, adica nu vor folosi satelitii chiar pentru orice individ gen hot de buzunare de prin Ferentari! 🙂 Pentru indivizi au ei alte metode: telefoane „cool” cu GPS (toti alearga dupa telefoane cat mai performante dar fara sa se intrebe cine beneficiaza de fapt de performante – evident „big brother”), site-uri „sociale” gen facebook (toate revoltele se planuiesc acolo – degi „big brother” stie inaintea oricui!!), joculete gen Pokemon Go (desi asta cred ca nu este pentru supraveghere ci pentru a crea diversiune, pentru a da fraierului de rand de lucru – sa alerge dupa cai verzi pe pereti, in timp ce elitele isi vad de planuri) si multe altele similare!

    Ar fi chiar putin ciudat sa alerge satelitii prin spatiu, eventual lovindu-se „cap in cap” (un satelit de altul), incercand sa dea zoom dupa Dorel din Ferentari, sa vada cat a furat din RATB! 🙂 Ar fi necesari prea multi sateliti, prea multe resurse… si apoi, de ce sa plateasca sistemul pentru atatia sateliti cand pot plati chiar oamenii de rand (doar singuri isi cumpara telefoane cat mai performante, se si imprumuta pe la banci sau isi vand lucruri de prin casa, doar pentru a avea ceva cat mai „cool”, adica GPS + microfon la purtator + cititor de amprente etc.).

    Apreciază

    • acelas said, on august 28, 2016 at 12:38 am

      pokemon go cred ca pe fraieri invata si obisnuieste cu „existenta” unor entitati suprapuse peste realitatea inconjuratoare, vizibila, ii obisnuieste cu raul la nivel de duh, care bantuie in viata noastra, pe de alta parte cred ca ii introduce si mai adanc in conceptul „internetul obiectelor”..

      .

      Apreciat de 1 persoană

  5. Cristian said, on august 27, 2016 at 5:57 pm

    Noul tip de serviciu militar, cu durata de trei luni, intră în vigoare în România de la 1 ianuarie
    http://www.activenews.ro/stiri-social/Noul-tip-de-serviciu-militar-cu-durata-de-trei-luni-intra-in-vigoare-in-Romania-de-la-1-ianuarie-136063

    Apreciază

  6. Mirela said, on august 27, 2016 at 6:15 pm

    Imnul Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din Europa – Cluj-Napoca 4-7 septembrie 2015, adică noua „ortodoxie” integrată în valorile UE. Versurile şi muzica spun multe: „Suntem ai Europei viitori creştini”. Cei vechi, antiecumenism şi antisinod, nu-şi mai au locul:

    Muzica psaltică a expirat, racordaţi-vă la noua muzică „ortodoxă” de factură protestantă/New Age: Imnul Întâlnirii Tinerilor Ortodocşi din toată lumea 2016

    Mai rămăne să ne fie prezentat noul hristos, al noii „ortodoxii”.

    Apreciază

    • mihai said, on august 27, 2016 at 7:33 pm

      Mirela acest congres al tinerilor „ortodocsi” va. avealoc la bucuresti si probabil dupa. cum ai observat sa adoptat modelul sectarilor, probabil ca si la cluj andreicut nu se va lasa mai prejos

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on august 28, 2016 at 6:23 am

      Mirela

      sora mea esti femeie daruita cu har de la Dumnezeu si mintea nu iti lipseste cata LIPSESTE MULTOR barbati degeaba, INVATA LIMBA RUSA, vei putea cu ajutorul lui Dumnezeu ! va fi spre ajutorul si mantuirea ta !

      si GRABESTE-TE ! ca e vremea lui „scapa cine poate”, nu te cramapona de cei din jurul tau(poricine ar fi ei) ca sa nu te traga indarat! mantuirea e PERSONALA nu mai merge la gramada ( familie, neam, etc)
      Maica Domnului sa-ti inmulteasca mintea si sa te ajute , sa te calauzeasca sa te manuiesti !

      Apreciat de 1 persoană

      • Mirela said, on august 29, 2016 at 3:53 pm

        frate el,

        Mulţumesc pentru grija şi gândurile bune, dar încă nădăjduiesc că şi aici e posibilitate de mântuire. Mă călăuzesc după cuvintele lui Hristos: „iar când veţi vedea urâciunea pustiirii…. să fugă în munţi”, dar şi după sfatul Părintelui Justin Pârvu şi al altor sfinţi şi oameni duhovniceşti de a ne retrage în mici comunităţi (fără să pomenească de emigrare). Şi mai sper că jertfa atâtor mucenici, care zeci de ani au pătimit din iubire pentru Hristos şi pentru acest neam, ne va câştiga bunăvoinţa lui Hristos de a ne lumina minţile şi a ne călăuzi paşii pe o cărare salvatoare şi aici, în România.
        Ştiu că mântuirea nu e la grămadă, văd în jur că prin casnici îţi poate veni pierzarea (mai des decât mântuirea) şi ştiu că trebuie să fim pregătiţi să renunţăm la tot/toţi. În rest, aştept mila, călăuzirea şi luminarea lui Dumnezeu, ca o netrebnică ce sunt, căci nu am darurile şi virtuţile duhovniceşti pe care mi le atribui tu.
        Să ne ajute Dumnezeu să căutăm cu sinceritate mântuirea şi să punem acest ţel mai presus de orice şi de oricine!

        Apreciază

    • el said, on august 28, 2016 at 6:24 am

      Mirela

      …si NU MERGE/te impratasi la slujbele APOSTATILOR ca OSANDA este !

      Apreciază

      • Mirela said, on august 29, 2016 at 4:02 pm

        Da, slavă lui Dumnezeu că mai sunt oameni duhovniceşti şi scrierile sfinţilor, care să ne lumineze în aceste vremuri de mistificare totală şi de vindere a lui Hristos şi a turmei Lui de către cei puşi să o păzească!

        Apreciază

  7. […] Iata si comentariul sorei Mirela postat la articolul CA SA NE VADA MAI BINE: SpaceNet: […]

    Apreciază

  8. Veaceslav said, on august 27, 2016 at 8:33 pm

    daca ne aducem aminte de parintele Elpidie care spunea ca cei de la putere pulverizeaza nano particulele alea pentru a fi in orice fiinta cu scopul de a ne localiza atunci cu aceste tehnologii spacenet ne vor putea monitoriza oriunde, nu uitati deci deasa impartasanie care anihileaza orice „vraja” stiintifica.

    Apreciază

    • el said, on august 27, 2016 at 11:21 pm

      Veaceslav

      deasa Impaatasanie, …dar UNDE ?
      la ERETICII ecumenisti? aceea e OTRAVA mai stricatoare a orice nanoparticula!

      de acum Impartasanie DOAR DE LA cei ORTDOCSI care NU AU PARTASIE cu ERETICII ECUMENISTI !
      ai auzit ca pana si la Prodromu se alfa in COMUNIUNE DEPLINA cu ERETICUL bartolomeu? in Romania pitoreasca ce crezi tu ca se petrece in 99% cazuri?

      asadar acum sunt vremurile de pe urma, imparatsanie dar de la OAMENII LUI DUMNEZEU , nu de la slugile diavoului OTRAVA pentru MOARTE vesnica !

      Apreciază

      • VioletaB said, on august 28, 2016 at 1:53 pm

        Frate el, am citit in alta postare ca recomanzi bisericile din Alexandria pt o liturghie curată. Am intrat pe pagina Catedralei Sf. Alexandru din Alexandria si cu tTristețe am văzut ca acum 2 saptamâni ii făceau slujbe de parastas eretici asa zise regine Ana… Pai cum asa? 😦 deci sint sau nu sunt si aceste biserici in duh ecumenism?
        Ieri seara am fost la mănăstirea Radu Vodă si am văzut ca il pomenesc si pe Patriarhul Daniel si pe Varsanufie, parca. Am plâns de supărare acolo lângă Moaștele Sf. Nectarie si ale Sf. Efrem cel Nou. Apoi am fost la biserica Bunei Vestiri din centrul vechi, unde sunt multe icoane cu Sf. Antonie cel mare, pentru prima data. In biserica se oficia p cununie si la puțin timp după ce am intrat preoții l-au pomenit pe patriarhul Daniel. In plus, e o fresca mare pictata in biserica cu Iisus pe tron, Dumnezeul Tatal ca un bătrân Si Sfântul Duh ca un porumbel punând o coroana pe capul Maicii Domnului. Știu ca nu e canonica aceasta reprezentare a Sfintei Treimi, deși am văzut-o in multe biserici, si la Iancului in sectorul 2.
        Mai este oare vreo biserica in Bucuresti unde sa nu fie pomenit patriarhul?
        De asemenea, frate el, te-am întrebat la un alt articol, dar poate nu ai văzut: dacă la Buzau la catedrala e pomenit IPS Ciprian, e curată liturghia? AM foat acum 3sapt si slujea si IPS Ciprian, preoții l-au pomenit pe el si el pe patriarh, deci acea slujba nu a fost Ok. Dar dacă slujesc doar preoții si il pomenesc doar pe Ips Ciprian, e valida slujba? Am citit ca trebuia sa mearga in creta Ips Ciprian dar a fost dat la o parte pe ultima suta de metri… Si nu a semnat „sinodul”. Am vz si pe blog ca are apucături ecumeniste si ca a făcut unele fapte necuvenite, dar măcar nu a semnat.
        Aștept răspunsul tău, si sa nu îmi iei in nume de rău aceste întrebări.

        Apreciază

      • el said, on august 28, 2016 at 6:46 pm

        VioletaB

        iarta-a ca am omis sa iti raspund !
        daca cirian e ecumenist si ESTE noi sti de la Sfinti ca NU e valabila slujba la care sunt poeminti ca „intaistatatori” episcopi eretici.

        despre Alexandria am recomanadta EPISCOPUL care NU e ecumenist, desi poate il pomeneste pe daniel.
        preotii lui PS Galaction desi POMENESC un episcop NEERETIC, poate sunt ERETICI ei insisi , NU din cauza episcopului ci ca ei sunt TAMPITI in dreptul lor, ceea ce poate fi cazul popilor de la Alexandria care erau JALNICI inainte sa se faca acolo Episcopie.

        asadar ca sa fim clari mergem DOAR la preot care NU POMENESTE vreun episcop ERETIC, dar DOAR ada si el insusi preotul NU a primit erezia.
        adica sunt preoti care sunt ecumenisti si li se pare ca sunt ok, acestia INDIFERENT pe cine pomenesc ca „intaistator” al lor NU sunt frecventabili caci sut ERETICI din convingere.
        si sunt preoti care desi NU primesc EREZIA ecumenista, de frica POMENESC episcop ERETIC ca „intainastatorul” lor, NICI ACESTIA in ciuda bunei lo credinte NU sunt frecventabili cac INDIFERENT ce cred ei peste EREZIE ( ca o primesc sau nu) prin pomenire se face ERETICI prin COMUNIUNEA cu episcopul eretic.

        deci mergi la Alexandria dar nu te repezi ca daca e epsicpul NEecumenist gata sunt si popii lui la fel. NU !
        Si cauti sa discuti cu preotul , chiar si al spovedanie( nu e gresit sa mergi la spovedanie la un preot oarecare daca nu stii dinainte ca ar fi ERETIC ecumenist) si IL INTREBI dupa modelul recomandat de Parintele Zisis : ce crede despre CMB, ce crede despre papa , daca crede ca papistasii sau protestanti au „taine” ,etc.
        Daca spune PROSTII ERETICE te feresti de el, chiar daca are episcop bun si acuti altul, nu s epoate sa nu existe in toata eparhia aia un preot macar la tara care sa NU fie drept credincios !

        eu asa am recomandat, si am zis de Alexandria ca fiind resedinta lui PS Galaction, din pacate nici eu NU conuosc preotii de acolo ca sa iti recomand pe cineva in privat.

        la celelalte eparhii unde sunt episcopi ERETICI indiferent cum sunt preotii DACA il pomenesc pe epicopul lor ERETIC NU e de mers, decat DACA NU il pomenesc pe eretic !

        am fost acum mai clar?

        Apreciază

  9. Paul said, on august 28, 2016 at 5:29 pm

    Orice descoperire impinsa in extremis,se transforma in contrariul ei.Altfel spus,orice nas isi gaseste nasul.Oricat de negru este dracul,pana la urma il ia alt drac.

    Apreciază

    • el said, on august 28, 2016 at 6:47 pm

      Paul

      …. dracul sef al tehnologiei ? 🙂

      Apreciază

      • VioletaB said, on august 28, 2016 at 8:05 pm

        Multumesc pentru raspuns, frate el. Am inteles mai bine acum.
        Eu am un duhovnic de multi ani in Bucuresti la biserica de langa mine si la ultima spovedanie i-am spus ca ma indoiesc de validitatea slujbelor dupa „sinodul” din Creta pe care il consider eretic, dar mai mult nu am apucat sa vb cu parintele si nici el nu m-a intrebat de ce. Judecand dupa ce vad, tare ma tem ca e in trendul ecumenist 😦 desi nu l-am intrebat deschis. Voi incerca sa il abordez, dar cum ai zis si tu, degeaba e preotul anti ecumenist daca pomeneste un ierarh eretic la liturghie.
        Lumineaza-na, Doamne, mintile si inimile sa ne gasim pastori buni si sa ramanem tari in credinta.
        Doamne ajuta si mantuire tuturor!

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.