SACCSIV – blog ortodox

De ce SLOBODAN MILOSEVICI a fost ACHITAT de acuzatia de genocid? Deoarece AL TREILEA RAZBOI MONDIAL are nevoie de NATIONALISM

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 3, 2016

milosevici

Foto: http://www.contrasens.com/2016/07/25/milosevici-turcia-si-securitatea-romaniei.html

   Iata ce putem citi la Palmă dată Occidentului! Fostul lider sârb Slobodan Miloșevici a fost ACHITAT de acuzația de genocid! de pe Reporter NTV:

Fostul lider sârb Slobodan Miloşevici a fost achitat. Tribunalul ONU pentru Crime de Război de la Haga a concluzionat că acesta nu a fost responsabil pentru crimele de război comise în Bosnia. Jurnaliştii consideră că anunţul făcut este o palmă dată Occidentului, care l-a acuzat pe nedrept.

Judecătorii Tribunalului ONU pentru Crime de Război de la Haga au stabilit că Slobodan Miloșevici nu a făcut parte dintr-o acțiune criminală comună care a provocat victime în rândul musulmanilor bosniaci și al croaților, în timpul războiului ce a avut loc între anii 1992-1995, în Bosnia.

Decizia a fost luată în unanimitate de judecătorii Tribunalului Internațional pentru Fosta Iugoslavie. Slobodan Miloșevici a fost președinte al Serbiei și al Republicii Federale Iugoslavia. El a fost judecat pentru genocid, crime de război și crime împotriva umanității din cauza rolului său în conflictele care au provocat destrămarea fostei Iugoslavii.

Slobodan Miloșevici a murit, însă, în martie 2006, înainte de încheierea procesului, după cinci ani petrecuți după gratii. Multe persoane au spus că moartea sa a fost provocată în mod deliberat.

Iata si cateva fragmente din articolul Câinii războiului de pe Bucovina Profunda:

sursa: trenduri.blogspot.ro

24 martie 1999. NATO începe bombardarea Serbiei. Se vorbeşte despre atrocităţi inimaginabile. Agenţiile de presă transmit reportaje incredibile despre gropi comune, centre de tortură,s.a.m.d. Toate acestea pentru a justifica atacul NATO. În mijlocul scandalului se afla „diavolul” Slobodan Milošević şi membri ai cercului său de putere. Toţi erau acuzaţi de crime împotriva umanităţii.

În 21 martie 2003 începea Războiul din Irak. Dacă atacarea Serbiei reprezintă semnul incipient al unei noi politici, atacarea Irakului va reprezenta evenimentul care va schimba radical lumea. Privind retrospectiv, putem lesne ajunge la concluzia că cele două evenimente sunt rădăcina actualei ordini mondiale. Ele ne-au condus în logica actuală, iar iniţiatorii lor au ştiut bine ce fac.

O ştire seacă venită săptămâna trecută de la Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie ne anunţă că Slobodan Milošević nu se face vinovat pentru crime împotriva umanităţii. Ghinion! Slobodan Milošević a fost găsit mort în condiţii suspecte în celula sa de la Haga în 11 martie 2006. Stătuse cinci ani în puşcărie şi, dacă n-ar fi fost omorât, probabil ar fi murit natural până când „tribunalul nimănui” l-ar fi declarat nevinovat. Curat democratic!

Achitarea lui Slobodan Milošević vine după ce, în luna martie a acestui an, acelaşi tribunal l-a achitat pe ultranaţionalistul sârb Vojislav Seselj, cel care a fost vicepremier pe vremea evenimentelor din fosta Iugoslavie. Achitarea lui Vojislav Seselj vine după nu mai puţin de 12 ani petrecuţi în detenţie, ordonată de acelaţi tribunal. Cine-i mai dă acestui om anii înapoi?

Treptat, după demontarea acuzaţiilor făcute de procurorii lor, constatăm că tot ceea ce a fost în fosta Iugoslavie nu reprezintă decât un caz clasic de maniupulare. N-o spun eu, o spune un fost agent CIA, pe numele său Robert Baer în cartea sa „Secretele Casei Albe”. Acolo se dau detaliile halucinante despre cum s-au inventat grupări care n-au existat niciodată(„Serbia Supremă”), despre geamantanele cu bani folosiţi pentru mituirea politicienilor şi multe alte lucruri murdare.

Citind îţi dai seama că toată nebunia a fost doar o imensă manipulare orchestrată de către SUA prin serviciile sale secrete. Fără „ajutorul lor de nepreţuit” probabil n-am fi avut niciun război în această zonă a Europei. Şi, ca o ironie a istoriei, cei care-au făcut puşcărie până acum au fost victimele. Nimeni nu s-a gândit să se atingă de vreun fir de păr din capul lui Bill Clinton, probabil principalul vinovat pentru atrocităţile comise.

[…]

Şi, înainte de final, poate că ar fi interesant de remarcat o chestiune suspectă: toate aceste războaie inutile care se lasă cu victime se petrec în luna martie, cu o anume periodicitate. Nu e ciudat? Hai să vedem mai clar. Serbia e bombardată în 24 martie 1999. Patru ani mai târziu, pe 20 martie 2003 începe Războiul din Irak. După alţi patru ani, Bush suplimentează trupele din Irak cu încă 20 000 de soldaţi. În 19-20 martie 2011 începe bombardarea Libiei. În paralel, pe 15 martie 2011, începe războiul civil din Siria. 2015 pare a fi singurul an în care nu avem evenimente sângeroase în jurul datei de 20 martie. Desigur, asta dacă ignorăm atrocităţile comise de ISIS în acea perioadă.

Nu e ciudat? Ba da, iar răspunsul e de-a dreptul jenant! În 21-22 martie diversele culturi oculte care împânzesc zonele puterii sărbătoresc o zeitate păgână, zeiţa Ostara(cunoscută şi ca Eostre, Ishtar, Semiramis, etc.). Nu-i aşa că informaţia pare cusută cu aţă albă, că pare imposibil ca aşa ceva să fie real? Desigur, om normal fiind, vei spune că delirez! Poate că la fel de incredibilă poate părea şi existenţa Bohemian Grove. Probabil e prima dată când auzi acest nume, motiv pentru care îţi voi spune, pe scurt că, e vorba de un club exclusivist din care, începând cu anul 1923, n-a lipsit niciun preşedinte american. Membrii clubului participă în fiecare an, în iulie, la un ritual păgân desfăşurat pe o proprietate privată păzită de agenţi particulari alături de membri ai serviciilor secrete americane. Informaţia este deja publică, existând chiar şi filmări de la ciudatele manifestări de-acolo.

Nu ai nevoie de cercetări laborioase pentru a realiza că, de multe ori, evenimente tragice din istoria umanităţii sunt generate de prostia sau ticăloşia sau frustrarea celor aflaţi la vârf. A începe un război doar pentru a marca sărbătoarea unei zeiţe suspecte(care, în conformitate cu „tradiţia”, cere sacrificii umane) denotă unei prostii delirante. Ştiu, e de-a dreptul penibil, dar asta e realitatea: lumea e condusă de nişte prostovani demenţi care se joacă de-a războiul precum copiii din faţa consolelor de jocuri. Sau, dacă vi se pare mai convenabil, de nişte unii cu puţe mici care, în frustrarea lor, îşi închipuie că stăpânesc puterea zeilor pe care-i invocă. Numai că jocul prostovanilor căţăraţi la vârful puterii planetare face zeci de mii, sute de mii sau chiar milioane de victime anual. Şi toate acestea pentru ce?

Trăiesc cu speranţa că, până la urmă, oamenii vor găsi resursele necesare adevăratei iluminări, că va exista un moment zero în care vor putea face diferenţa dintre prostie, ticăloşie, nebunie şi normalitate. Începând cu Războiul din Iugoslavia(poate chiar ceva mai devreme) am intrat într-o epocă a anormalităţii, a exploziei iraţionalului şi a demonstrării că „se poate şi mai rău, se poate şi mai aiurea”. Mai mult ca oricând e nevoie de luciditate, de un recurs al normalităţii. Iar toată această operaţiune nu poate porni de sus, de unde câinii ticăloşi ai războiului ghidează planeta în nebunie, ci de jos, de la cei care, fără s-o ştie, deţin adevărata putere.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

VIDEO: Sa nu uitam de BOMBARDAREA SERBIEI de catre NATO in 1999 …

Personalitati si organizatii: BOHEMIAN GROVE (lista participanti)

VIDEO: Despre BOHEMIAN GROVE intr-o emisiune de stiri din … 1981

DINTR-ALE LICURICIULUI: Comparatie Ucraina – Serbia, Libia, Siria …

   Si sa nu uitam nici de marile razboaie mai vechi:

PAPUSARII RAZBOAIELOR (partea 1): Al doilea razboi mondial – de ce l-au declansat si cum de stiau ca-l vor castiga?

Referitor la ultimul fragment din articol, rezolvarea nu va mai veni de la vreo revolutie, caci au grija papusarii ca revolutiile sa fie tot de oamenii lor conduse:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

De ce credeti ca Milosevici a fost achitat? Si eu cred ca a fost nevinovat, dar nu cred ca Haga s-a apucat sa faca dreptate. Atunci? Raspunsul e simplu: exista un curent nationalist in Europa iar papusarii … au nevoie de el. Si au nevoie de el pentru ca au nevoie de un ultim razboi mondial:

PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST

Dar intr-un razboi urias, europeanul pentru ce sa lupte? Care sunt valorile Europei pentru care un cetatean ar lupta vitejeste? Ca nu-i de ajuns sa-l iei cu arcanul. Ce motivatii ar folosi propaganda? Ce valori sa apere soldatul? Multiculturalismul? Casatoriile intre homosexuali? Conchita Wurst? Astea sunt bune de facebook.

Doar nationalismul e de natura sa mane in raboi plebea. Dar musai un nationalism ghidonat de intrusii lor. Ca in Romania:

Primul partid nationalist iesit oficial din mare: FORTA NATIONALA / Presedinte: LAURENTIU REBEGA / Nas: Marine Le Pen / Umbrela: Miscarea pentru o Europa a Natiunilor si a Libertatilor (MENL)

MARIAN MUNTEANU lanseaza PARTID cu 100 000 de membri dupa alegerile locale

Iar dupa razboi, portavocile papusarilor vor zice: “Vedeti unde duce nationalismul? Trebuie sa fie pace. Iata si salvatorul. Sa ne unim si sa fie iubire pe pamant”.

Pentru cei ce nu cred, iata si una dintre multele profetii:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

   O soră l-a întrebat pe Părintele:

   Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

“În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial. Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Si atunci, sa renuntam la nationalism? Evident ca nu. Dar cum sa fim nationalisti fara a deveni tocmai masa lor de manevra? Asta-i o tema grea pe care o voi aborda intr-un viitor articol.

 

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel said, on august 3, 2016 at 12:13 pm

    Se promoveaza „nationalismul” lui Calin Georgescu, care pe zi ce trece inghite tot mai multi oameni, unii din ei naivi, altii cu roluri bine definite. Ati vazut si cu monumentul „Aripi” ce s-a intamplat, acea capiste idoleasca de la capatul lui 41. Evenimentul a fost promovat de mass-media, au fost invitati demnitari, jidani, papistasi, s-a facut o mega pomenire pe rit ecumenist a „victimelor” comunismului. Deci ei nu mai sunt sfinti, cei care au patimit in inchisorile comuniste, ci sunt niste „victime”. Presedintele eretic ne-a vorbit si el frumos despre victimele comunismului, insa au „omis” ce era mai important. CRUCEA.

    Eu cred ca in razboiul ce va veni, vor fi bagati in linia intai nationalistii naivi, care vor crede ca lupta pentru tara cu dusmanul de la rasarit bineinteles, inrolat in armata lui antihrist, NATO. Cunosc cativa baieti, nationalisti, unii prin fratii, sau organizatii din astea care se pretind legionare, care mi-au spus de nenumarate ori ca ei se vor duce la lupta impotriva rusilor, ca uite ce ne-au facut rusii, ne-au adus comunismul in tara….bla bla.

    Intrebata cum vede o posibila regrupare a suflului nationalist, sub ce forma, doamna Aspazia a raspuns ca acum trebuie aparata BISERICA!

    Apreciază

  2. emanuel1979 said, on august 3, 2016 at 12:22 pm

    Ca sa poata insela daca se poate, si pe cei alesi : p Calciu Dumitreasa, a spus de cateva ori ca papistasii au har in Taine :

    Anul 1999 – ” Toate bisericile care s-au rupt de trunchiul catolic si ortodox nu au acest har. S-au rupt, n-au episcopi, Harul Lui Hristos nu s-a oprit asupra lor ………. Numai noi (ortodocsii) si catolicii avem acest har neintrerupt, dela Iisus Hristos si pana astazi. Acest har care traieste in credinta noastra de la Toma si pana astazi, si pana la sfarsitul veacurilor.” (pr. Calciu-Dumitreasa, predica 18.04.1999)

    Anul 2000 – ” Acest har, aceste brate ale Lui Dumnezeu, care s-a dat primilor Apostoli, a trecut de la apostoli la episcopi, de la episcopi la episcop, de la episcop la preot, pana in ziua de azi, neintrerupt, niciodata nu s-a intrerupt in Biserica Ortodoxa ca si in cea Catolica dealtfel, curgerea Harului…… Singurii care au pierdut Harul sunt protestantii, pentru ca ei au iesit fara episcop ……..” (pr. Calciu-Dumitreasa, predica 05.2000)

    Ce mai puteti spune ? Si eu, am avut un moment de indoiala, cand am ascultat aceasta inregistrare, in care m-am intrebat daca nu cumva ar fi posibil ca papistasii si alte secte cu ierarhie, sa aiba har si in zilele noastre, in ciuda ereziilor si despartirii de Biserica. Doamne miluieste. P Calciu era un vazator al Luminii nezidite ( cel putin in puscariile comuniste a avut vedenii ), si cica si cu un an inainte de a muri, prin 2005 ar fi zis :
    Anul 2005 – ” Nu sunt un ecumenist. Niciodata nu as face o rugaciune cu protestantii, niciodata nu as impartasi un protestant sau un catolic. La un catolic mai merge, dar un protestant nu l-as impartasi in biserica mea.” (pr. Calciu-Dumitreasa, predica 13-11-2005)
    Auzi, cica el pana la urma ar mai fi impartasit chiar si un catolic. Deci parintele considera ca papistasii ar avea sf Taine, si ca impartasirea catolicilor ar fi posibila. Ecumenism in cel mai avansat grad. Dar, in ciuda acestor lucruri, el afirma ca nu este un ecumenist.
    Ce mai poti spune ? Suntem noi in inselare ? Pana acum am descoperit trei parinti care au fost considerati cu har, de catre multi, si care pana la urma s-au dovedit a fi ecumenisti : p Arsenie Boca, p Teofil Paraian si acum p Calciu. La acesta din urma nu m-as fi asteptat. El adica considera ca orice secta, schisma sau erezie, care are o ierarhie, are si har ( de exemplu anglicanii ).
    Totusi, eu consider ca papistasii nu pot avea har in Taine. Problema este ca de la a avea vedeniii si pana la a fi un sfant, e distanta ca de la pamant la cer. Eu am cunoscut oameni care au avut vedenii reale, cu Hristos si alti sfinti, si care dupa ce le-au avut au ramas sau au cazut in cele mai grele pacate. De exemplu p Sofronie spunea despre un scriitor rus ateu, Gogol, ca ar fi avut o vedenie reala. Si a ramas ateu si dupa aia. Mai cunosc un catolic care a fost vindecat de sf Nectarie, care i s-a si aratat, dar acel om a ramas catolic, chiar daca are evlavie si la sf Nectarie.
    Dar, odata cu canonizarea acestor ” sfinti ” care credeau in Tainele ereticilor, chiar daca ei nu se considerau ecumenisti, ecumenistii vor avea si ei ” sfintii ” lor ortodocsi, care le sustin erezia ecumenista. Caci daca crezi in Tainele ereticilor, atunci esti un ecumenist chiar daca nu te consideri.

    Apreciază

  3. Gabriel said, on august 3, 2016 at 12:46 pm

    Nici o zi fara SRI… ar trebui sa ma simt flatat? 🙂 Cum sa stai pe glasulstramosesc.ro de la ora 9:20 pana la 12:06 ? Nici eu nu stau atat… 🙂

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/nici_o_zi_fara_sri/2016-08-02-127

    Apreciază

    • Mel said, on august 3, 2016 at 3:21 pm

      Bine-ar fi sa si învețe ceva de acolo dacă își bagă nasul așa des! Neștiute sunt căile Domnului! Nu știm dacă pana la urma nu se poate mântui cineva si din SRI citind atâtea bloguri ortodoxe!

      Apreciază

  4. AKRITAS said, on august 3, 2016 at 12:51 pm

    corect. nelegiuitii au nevoie de nationalism si de religie. curentele nationaliste sant provocate si condamnate, fanatismul mahomedan este provocat si condamnat. religia este provocata si condamnata. Asadar, vinovatii sant nationalistii, rusii in primul rand, iar ortodocsii vor fi condamnati ca sant fundamentalisti….

    Apreciază

  5. Adi said, on august 3, 2016 at 2:47 pm

    Cine era Samson , acel om puternic?
    Ce stiti despre el, ca nu ss vrea sa ma uit pe google , deoarece nush nimic de el?

    Apreciază

    • Mel said, on august 3, 2016 at 5:11 pm

      Ce știu eu din copilaria mea era un om cu o forța fizica extraordinara! Era un dar de la Dumnezeu acea putere care ii stătea in parul lung, mai exact in perciuni! El a căzut in păcat si a mărturisit unei femei secretul puterii lui, astfel a fost prins si i-a fost tăiat parul, rămânând slab, fără puteri! Mai știu ca evreii poarta perciunii lungi după exemplul lui Samson! Mai multe găsești in Vechiul Testament in Biblie!

      Apreciază

      • Adi said, on august 3, 2016 at 7:14 pm

        Asta cu parul lung imi suna a superstitie , stii ceva de moartea lui?

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2016 at 11:19 pm

        Adi

        povestea jidanilor cu perciunii e o „prelucrare ” …. talmudica
        Povestea lui Samson NU e o inventie o gasesti in Sf Scriptura Vechiul Testament, de ex. cartea Judecatorilor cap 16 :

        http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=46&cap=16

        Apreciază

      • el said, on august 3, 2016 at 11:21 pm

        Adi

        ps: nu te supara pe mine , dar mai citeste si tu Sf Scriptura ca aceste CACASTORI google, wikipedia si internetul NU sunt „izvoarele” crestinului ortodox. 🙂

        Doamne ajuta !

        Apreciază

  6. timiana said, on august 3, 2016 at 2:59 pm

    Am si eu in intrebare celor mai cunoscatori. Ati auzit despre cazuri de repetare a botezului ortodox pentru crestini ortodocsi care au fost botezati in copilarie, dar cum in general prin Ardeal nu se punea atata accent pe scufundarea de trei ori, completa a corpului, inclusiv a capului si nici pe citirea lepadarilor de sapte ori si a crezului de trei ori dupa fiecare lepadare. Nici unul din noi nu stie cum a fost botezat, daca a fost corect sau nu, dar am auzit ca sunt unele biserici unde se repeta botezul de data aceasta integral dupa canoane.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ștefan said, on august 3, 2016 at 4:48 pm

      Botezul este valabil chiar dacă preotul care l-a săvârșit nu a respectat toată rânduiala. El va da răspuns pentru cele făcute. Dar botezul nu trebuie repetat.

      Apreciat de 1 persoană

    • cosminmatiu said, on august 3, 2016 at 7:28 pm

      Daca nu esti sigura ca ai fost botezat de loc si nimeni din familie sau de unde stai nu iti poate spune te poti boteza, dar botezul ortodox nu se repeta. In pidalion scrie ca cei care nu boteaza prin trei afundari sa se cateriseasca. Se geseste pe net pidalionul in format pdf si scrie acolo de botez.

      Apreciază

  7. Gabriel said, on august 3, 2016 at 4:05 pm

    Doamne ajuta! Ati observat ca de la sinod incoace nu se mai da cu chemtrails? Ce sa fie oare, au trecut la alta tehnologie mai distrugatoare, sau tradarea ierarhilor nostri ne-a vatamat atat de tare incat dracii nu se mai ostenesc sa ne stropeasca….?

    Apreciat de 1 persoană

    • ultimul mohican said, on august 3, 2016 at 6:52 pm

      Nu e tocmai asa, s-a dat cu spray la greu duminica 31 iulie 2016 in zona Ardealului, judetele Alba, Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, m-am gandit sa fac poze dar am renuntat ca m-am gandit, din propria experienta, ca nu e de mare folos …

      Apreciază

    • marinela said, on august 3, 2016 at 7:02 pm

      Poate acolo in Romania nu se mai da cu chemtrails,dar aici in Germania se da la greu,nu rateaza odiosii astia ,nici o zi insorita fara spray.

      Apreciază

    • curelusa said, on august 3, 2016 at 10:00 pm

      in sudul Doljului am remarcat cerul clar, cu nori frumosi de ceva vreme

      Apreciază

      • el said, on august 3, 2016 at 11:28 pm

        curelusa

        te pomenesc cum ai cerut, ai facut „ceva”? 🙂

        Apreciază

      • curelusa said, on septembrie 20, 2016 at 6:02 pm

        as vrea sa iti multumesc, dar nu am cuvinte pe masura… acum un an mi s-a pus un diagnostic urat (in afara de problemele cronice de sanatate) si trebuia sa fac o operatie riscanta, nu am facut-o dar nici nu am mai avut problemele de atunci, nici investigatii suplimentare nu am facut… gandul ca baiatul mi-ar putea ramane orfan asa de fraged ma topea…

        ma gandesc in fiecare zi cu ingrijorare la tine vazand ca in ultima vreme lipsesti de pe forum

        Apreciază

      • curelusa said, on noiembrie 5, 2016 at 11:04 am

        iubit frate, revin cu noutati, am fost la un control si o parte din afectiuni s-a vindecat de la sine; doctorita spune ca e sigura ca si diagnosticul urat care necesita operatia nu mai poate fi valabil deoarece el nu ar fi permis vindecarea celeilalte afectiuni, insa urmeaza sa fac investigatii in saptamanile urmatoare… mila lui Dumnezeu este mai presus de cuvinte

        Apreciază

      • curelusa said, on septembrie 12, 2017 at 9:47 am

        iubite fratior, am pierdut de cateva zile un sufletel drag pe care cred ca Dumnezeu l-a adus in familia noastra, un catelus care timp de trei ani ne-a imbunat si ne-a facut pe toti sa invatam ce inseamna dragostea si netinerea de minte a raului; a avut multe suferinte in trupusorul lui de doua kile jumate, insa totdeauna si-a facut datoria fata de „oamenii lui, ne-a pazit si ne-a ingrijit si ne-a dus dorul in mod desavarsit; nu stiu multe despre invatatura ortodoxa privitoare la sufletul animalelor, poti te rog sa imi spui concluziile la care ai ajuns ïn aceasta privinta? sau unde pot citi mai multe despre subiect? am gasit cate ceva pe net, inclusiv pe saccsiv, insa as vrea parerea ta

        Apreciază

  8. Andrei said, on august 3, 2016 at 5:42 pm

    Era normal ca iudeo-masoneria să-l pedepsească pentru că și-a iubit patria și, deși nu a fost un ortodox practicant a respectat tradiția pravoslavnică a fraților sârbi…

    Apreciază

  9. NIMENI said, on august 3, 2016 at 7:25 pm


    Apreciază

  10. gheorghi said, on august 3, 2016 at 8:57 pm

    https://www.sott.net/article/324180-Milosevic-vindicated-ICTY-exonerates-assassinated-leader-for-war-crimes-says-he-wanted-peace-no-news-media-covering-the-story

    http://inserbia.info/today/2016/07/icty-exonerates-slobodan-milosevic-for-war-crimes/

    Milosevic vindicated: ICTY exonerates assassinated leader for war crimes, says he wanted peace – no news media covering the story …
    ….
    „Slobodan Milosevic was vilified by the entire western press corps and virtually every politician in every NATO country.
    They called him “the Butcher of the Balkans.”
    They compared him to Hitler and accused him of genocide.
    They demonized him and made him out to be a bloodthirsty monster, and they used that false image to justify not only economic sanctions against Serbia, but also the 1999 NATO bombing of Serbia and the Kosovo war.”

    ” … Slobodan Milosevic died under a very suspicious set of circumstances.
    He died of a heart attack just two weeks after the Tribunal denied his request to undergo heart surgery in Russia. He was found dead in his cell less than 72 hours after his attorney delivered a letter to the Russian Ministry of Foreign Affairs in which he said that he feared he was being poisoned.
    The Tribunal’s official report on the inquiry into his death confirmed that, “Rifampicin had been found in a blood sample taken from Mr. Milosevic on 12 January 2006.”
    …….
    „At a minimum financial compensation should now be paid to his widow and his children, and reparations should be paid to Serbia by the western governments who sought to punish Serbia in order to hold Milosevic “accountable” for crimes that their own Tribunal now admits he wasn’t responsible for, and was in fact trying to stop.”
    ==============================
    Conspicuously silent since March, 2016 and The Hague verdict are The New York Times, The Washington Post, The Los Angeles Times, CNN and The Times of London to name a few of the Partisan journalists who participated in “Advocacy” journalism to the detriment of Slobodan Milosevic and his right to “Equal Justice Under the Law” as etched over the doorway of the U.S. Supreme Court.

    Where are the voices of Christiane Amanpour of CNN, Roy Gutman and John Burns who received a Pulitzer for their lies and deceptions in Bosnia?
    Where is Nicholas Burns and Amanpour’s husband James Rubin who was a regular on CNN spewing lies against Milosevic “guilt” for 8 years?
    Where is Carla Del Ponte when you need her?
    Where is Joan Phillips and Charles Lane who advanced their careers by promoting their own brand of propaganda?
    Where is James Harf of Ruder/Finn PR who made millions promoting known lies and fabrications for the Croat and Muslim governments?
    Where is Chris Hedges, Charlene Hunter Galt, media charlatans like Maggie O’Kane who broke the “camp story” in the British press…
    Do any of these hypocrites have a conscience to confess that they were part of a media conspiracy to destroy Serbia to assist the real “Criminal Enterprise” of Madeleine Albright’s State Department and Hillary Clinton’s desire to move Monica Lowinsky off of the front pages as she encouraged President Clinton to violate the UN Charter, the Helsinki Final Act, the Geneva Conventions and the NATO Treaty to bomb the Serbs then lie about entering Bosnia under “Sniper Fire”?
    Where is Tom Post who wrote the infamous front page article in Newsweek about “50,000 Bosnian Muslim Rapes”?
    Where is Sylvia Poggioli who skillfully wrote disinformation in the Neiman Report at Harvard, a piece of disinformation crap?
    Where is John Pomfret of the Washington Post who claimed he saw “4,000 men and boys from Srebrenica who made their way to safety in Tuzla”, his silence appears as though the media has gone into hiding as they continue to screw the Serbian people who are owed an explanation why the media used their power to distort the crisis to sell newspapers that helped to murder the Serbian president.
    Where is David Rohde whose books and articles demonized the Serbian people with great cunning?
    And where is Carol Williams of the Los Angeles Times who wrote more hateful journalism, anti-Orthodox and pro-Catholic dogma in one year than most journalists could get away with in a decade?
    And finally, where are creatures like Minna Schrag, Senior American prosecutor who was on loan to The Hague Tribunal from a New York law firm and who told international law scholars, “It was a novel experience to be deciding precedent on rules of evidence and procedure during impromptu conversations in the hallways at the Yugoslav Tribunal”?
    If the media and the legal system is this corrupt and Serbians run for cover from the truth, then they deserve the contempt of a world that was hell bent to conspire against them—a world that deliberately manipulated the facts to demonize Serbs with collective guilt, unseen in Europe since Hitler, these are the monsters who made the word “Serb” synonymous with evil, an ugly process being used even today as they all congratulated themselves and give each other awards for being clever and deceitful as they cynically conspired to pull off media crimes against Serbia in violation of human rights that they professed to be defending.
    May they all rot in hell for this hideous stage managed legal charade. Albright, the stage manager, should be standing in the dock at The Hague along with General Wesley Clark and William Jefferson Clinton.”
    (William Dorich – author of six books on Balkan history”

    Apreciază

  11. dante said, on august 3, 2016 at 9:21 pm

    Pai si daca Milosevici nu a fost vinovat de genocid, atunci cine plateste pentru moartea lui? Nu de alta, dar liderul sirb nu a murit pe plaja din dalmatia ci in ditamai puscaria moderna de la Haga. L-au sinucis cu medicamente, pe care Milosevici le cumparase in timp ce se plimba linistit pe aleile puscariei, admirind democratia ieuropeana.

    Apreciază

    • el said, on august 3, 2016 at 11:30 pm

      cand era viu l-au asasinat, mort se folosesc de el ! CINIC nu?

      Apreciază

      • el said, on august 4, 2016 at 6:48 pm

        pardon sa nunatez: inati s-au asigurat ca NU le mai poate dauna cu nimic si l-au asassinat, apoi se folosesc de el …si MORT cu mai MULT succes !

        cine mai crede ca acestia NU Sunt condusi DIRECT DE DIAVOL in perversiunie lor rataceste si va cadea in cursele lor !!

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.