SACCSIV – blog ortodox

FLORIN BARBU a pierdut inca o batalie. COPIII DATI SPRE ADOPTIE HOMOSEXUALILOR. S-au implicat si Ambasada Romaniei si senatorul Ben Oni Ardelean. RAZBOIUL CONTINUA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 20, 2016

Procesul a durat mai multe ore.

S-au implicat si autoritatile romane prin Ambasada Romaniei.

De asemenea senatorul Ben Oni Ardelean, care pe contul sau de facebook scria la https://www.facebook.com/ArdeleanBenOni/ pe 18 iunie:

Un nou caz pentru care opinia publica trebuie sa se mobilezeze: copiii lui Florin Barbu – Londra, Marea Britanie – 20 iunie 2016. Cazul Bodnariu a declansat la nivel de opinie publica emotie si actiune, iar succesul acestuia a fost o mare victorie pentru toti cei care timp de mai multe luni de zile au manifestat roces pentru respectarea drepturilor copilului. Luni o sa merg in fata autorităților britanice, atât in fata judecătorului, cat si la seviciile sociale londoneze, pentru a face demersuri in vederea preluării cazului copiilor lui Florin Barbu in Romania, asa cum prevad legile rocessveal. Andy (5 ani) si Diana (8 ani) sunt deja in custodia unui cuplu de homosexuali, iar rocess se afla in fata unei decizii finale pentru a rocessve aceasta adoptie. Sustinut de autoritatile romane, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa reusim sa stopam definitivarea adopției si sa dam posibilitatea celor doi copii sa crească alături de familia extinsa, respectandu-le identitatea culturala si libertatea religioasa. Chiar daca prin diverse canale mi s-a transmis ca nu mi se va permite sa asist la proces voi fi luni la Londra si nu cred ca autoritățile unui stat care se pretinde de drept îmi poate refuza acest lucru si nu vor face dreptate acestor copilasi.

   Comentariu saccsiv:

Senatorul a intrat dar n-a avut voie sa vorbeasca.

Ca principiu, copiii au fost dati spre adoptie cuplului de homosexuali.

Voi reveni cu amanunte despre motivatia instantei si caile de atac impotriva acestei hotarari.

Razboiul continua.

Doamne ajuta!

UPDATE

Iata si ce putem citi la

COPIII unei familii de ROMÂNI din Marea Britanie, ADOPTAȚI de le un CUPLU DE HOMOSEXUALI. Decizia este DEFINITIVĂ de pe EVZ:

[…]

La proces a asistat și Ben Oni Ardelean, senatorul PNL care s-a implicat și în cazul Bodnariu. Inițial, lui nu i s-a permis accesul în sala de judecată, dar ulterior autoritățile din Marea Britanie au acceptat ca el să fie prezent în fața judecătorilor, însă cu o condiție: să nu ia cuvântul.

Totuși, Ardelean avea mandat din partea Camerei Senatorilor să ia cuvântul în fața tribunalului.

Totodată, reprezentanților Ambasadei României și senatorulului li s-au interzis să ofere orife informații din timpul procesului și li s-au șters fotografiile făcute în fața clădirii tribulnalului.

Senatorul Ardelean a precizat că că este aberantă decizia instanței londoneze, deoarece cei doi copii sunt cetățeni români, iar membrii Protecției Copilului din România trebuiau să decidă în privința lor. ”Statul român are obligația constituțională să își apere cetățenii”, a spus parlamentarul pentru sursa citată.

Ben Oni Ardelean a subliniat că împreună cu familia și reprezentanții Ambasadei României studiază căile extraordinare de atac în acest moment. Ei se gândesc chiar să apeleze la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO).

https://www.facebook.com/ArdeleanBenOni/?fref=photo, contul de facebook al senatorului Ben Oni Ardelean:

Londra, UK – am participat la procesul de la Central Family Court, judecat de Hughes QC, Sala 26, proces de incredintare spre adoptie a copiilor lui Florin Barbu si Racolta. Andy (5 ani) si Diana ( 8 ani) au fost preluati in custodie acum doi ani, iar de un an se afla in plasament la un cuplu de acelasi sex. NU am fost lasat sa zic nimic in fata instantei, chiar daca mama si avocatul tatalui au pledat pentru asta. Dupa lungi deliberari abia am fost lasat in sala. Totusi, dupa alte deliberari intense, instanta a permis sefei sectiei consulare sa vorbeasca, avand o pledoarie excelenta si foarte profesionista. Practic, dupa alti doi ani, statul Roman cerea acelasi lucru: stramutarea cauzei in Romania si oferirea posibilitatii ca autoritatile romane competente sa preia cazul. Pronuntarea de la ora 15 a fost una negativa, inacceptabila din punctul meu de vedere. Cum sa dai copiii cetateni doar romani in adoptie unor straini, stiind ca adoptia internationala este interzisa in Romania, iar mai mult si unui cuplu de homosexuali din Anglia? Identitatea religioasa (copiii fiiind botezati ortodocsi), limba si cultura, sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrara a „binelui superior al copilului”. Cazul trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tudor said, on iunie 20, 2016 at 7:48 pm

    Nu ne dam batuti. Rugam toti preotii si crestinii ortodocsi, ca la fiecare slujba sa pomeneasca pe copiii Andy si Diana si pe tatal lor Florin Barbu. La fel si in rugaciunea lor. Cu mai multa ravna catre Maica Domnului ! De asemenea, acei care vor sa ii desparta pe copii de parinti cu rea credinta, sa nu aiba liniste pana nu ii aduc inapoi! Ceea ce la oameni nu este cu putinta, la Dumnezeu este cu putinta !

    Apreciat de 1 persoană

  2. Gabriel M. said, on iunie 20, 2016 at 8:05 pm

    Asta ar trebui sa fie prima stire pe toate posturile tv. Dar cui ii pasa

    Apreciază

  3. Adi said, on iunie 20, 2016 at 8:31 pm


    Filmul Baltagul:

    Femeia se duce la popa care mai bea,
    Apoi se duce la vrajitoare, Maica Domnului in biserica e pictata ca o fantoma.
    In icoane apare daca va uitati atent intr-una din icoane steaua cu 6 colturi.

    Ce trebuie sa invat eu pentru bac, si mai era si la Ion de Liviu Rebreanu

    Apreciază

    • isa said, on iunie 21, 2016 at 9:22 am

      Poate o solutie ar fi sa nu te uiti la film, ci sa citesti cartea … Cei care acum avem peste 40 de ani asa procedam, insa faceam lucrurile acestea din timp. Intr-un an de zile scolar ai tot timpul necesar sa citesti toate cartile din bibliografia obligatorie si inca o data pe atat. Si sa mai si inveti la restul …

      Apreciază

      • Adi said, on iulie 2, 2016 at 10:53 pm

        Sa schimbat.mult sistemul educational.
        Acum zice de evolutionist , omu e din mainuta , crede in noroc , horoscop, nu se mai preda istoria, chiar vroiau abu trecut sa scoata religia din scoli.

        Apreciază

  4. el said, on iunie 20, 2016 at 8:35 pm

    CEDO le va spune ca sunt colonie si ca legile m(ue) PREVALEAZA fata de legislatile locale ale tarilor membre!
    bine ati venit in lagar!

    Apreciază

    • Paul222 said, on iunie 20, 2016 at 10:45 pm

      Exista drepturi la nivel european care i-ar da castig de cauza, care garanteaza autoritatea parintilor si dreptul lor la educatie. Ele nu sunt respectate de autoritatile britanice. Dar cu masonii conduc peste tot … nu stiu ce sa zic.

      Apreciază

  5. Radu-Cristian said, on iunie 20, 2016 at 8:53 pm

    Da, nu ne dam batuti.

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  6. geo said, on iunie 20, 2016 at 9:05 pm

    „Ajuns la ce-a dea 12 editie, Bucharest PRIDE se desfasoara sub semnul familiei. Familia pe care 3 milioane de romani incearca sa o redefineasca, limitandu-i sensul. Familia pe care ei vor sa ne-o interzica.

    Dreptul la viata intima, privata si de familie e garantat de Constitutie si de toate tratatele internationale si europene la care Romania e parte. La fel si dreptul la nediscriminare. Cu toate acestea, ultimele sase luni au insemnat pentru persoanele din comunitate o confruntare zilnica cu ura si intoleranta celor care strangeau semnaturi ;impotriva homosexualilor’, nicidecum pentru prezervarea familiei traditionale.

    Semnaturile au fost stranse fara consideratie sau respect pentru demnitatea persoanele LGBT, care sunt deseori vecinii, colegii de munca si scoala, enoriasii sau chiar prietenii celor implicati. Demersul i-a afectat si pe heterosexualii ce nu se incadreaza in tiparul promovat de Coalitia pentru Familie, carora li s-a spus iar si iar ca relatiile si afectiunea ce ii leaga nu merita recunoastere si protectie.

    Singurul rezultat al acestui demers antidemocratic, care vizeaza limitarea drepturilor unei minoritati, a fost marginalizarea persoanelor LGBT si instigarea la ura impotriva acestora, sub pretextul unui asa-zis civism”

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21094440-luni-incepe-festivalul-bucharest-pride-2016-care-incheia-sambata-marsul-diversitatii.htm

    …no comment…

    Apreciază

  7. ines said, on iunie 20, 2016 at 9:10 pm

    Saccsiv.

    DE URGENTA-ULTIMUL APEL-SEMNATI IMPOTRIVA ORELOR DE EDUCATIE SEXUALA IN SCOLI

    Marti intra Legea INOCENTEI COPILARIEI la Vot!

    Ca sa poata citi adresantii (politicienii si autoritatile) Scrisoarea Deschisa, Luni cel tarziu, trebuie sa aiba pe birou DEMERSUL NOSTRU !

    Asadar, trimitem catre ei materialul

    complet, insotit de Liste de sustinere pt Legea „INOCENTA COPILARIEI”.

    2 persoane atee si anticrestine (REMUS CERNEA si MOISE) au tinut in sah o tara intreaga de 21 de milioane de crestini, iar efectele inca se propaga !

    IAR NOI INCA MAI STAM SI COMENTAM PE LA COLTURI DACA ESTE OPORTUN?! DR.ACU VREA SA NE INTRE IN CASE, IAR NOI INCA MAI VORBIM CORECT POLITIC, CA SA NU DERANJAM, SA NU NE EXPUNEM, SA NU FIM CATALOGATI ANTI-DR.ACU ?!?!!!!!
    SA NU FIE !

    AZI SAU NICIODATA !

    Trimiteti declaratiile de sustinere (vezi modelele atasate) in numele organizatiilor voastre, sau vorbiti cu cei care sunt sefii ONG-urilor cunoscute, sa trimita azi neaparat!

    Faceti mici Liste, cu Colegii vostri (dar, SEMNATE DE CATRE EI !!!) si le trimiteti rapid, orice functie ar fi……, chiar: parinte, invatator, taran etc.

    Completati Formularul sau Lista in nume propriu (cu profesia sau functia – pentru a completa lista de Personalitati).

    –––- Forwarded message –––-
    From: Leo Van

    Va rugam sa sprijiniti rapid acest demers!

    Pana Duminica 19 Iunie, trebuie stranse adeziuni la aceasta INITIATIVA LEGISLATIVA: „Legea pentru Inocenta Copilariei” introdusa in PARLAMENT de Deputatul Ninel Peia (Ilfov-Bucuresti), cu care am intrat in relatie de sustinere reciproca. Am vazut cu totii ce munca si jertfa este necesara pt a introduce cetatenii de rand in Legislativ o Initiativa de Modificare a Legii, de aceea trebuie sa ii acordam importanta si atentia cuvenite.

    http://www.activenews.ro/stiri/Un-deputat-a-depus-in-Parlament-„Legea-pentru-inocenta-copilariei-menita-sa-protejeze-elevii-prescolari-de-orele-de-educatie-sexuala-Sub-acest-pretext-in-scolile-noastre-se-introduc-pe-ascuns-pornografia-si-prozelitismul-LGBT-133416

    http://aliantaparintilor.ro/2016/05/deputat-ninel-peia-legea-pentru-inocenta-copilariei/

    Este necesar sa adunam 100 (una suta) ONG uri si 100 (una suta) Vectori de imagine – Personalitati locale sau centrale (pot fi medici, profesori, juristi, scriitori, actori, sociologi, psihologi, intelectuali in speţă, fosti detinuti politici, invatatori, ingineri etc.)

    ONG-urile vor sustine cu:

    – Semnatura, stampila, tel. Presedintelui Asociatiei / Fundatiei voastre sau a celor din cercul vostru. Este de dorit in special ONG-uri laice din orice domeniu, asociatii sau comitete de parinti de la scoli-licee, dar si cele pe care ne bazam – religioase.

    Vectorii de imagine vor sustine cu:

    – Semnatura, localitatea, locul de activitate, tel.

    – la „Vectori de imagine” poate semna fiecare din noi, cu numele complet, functia (profesia) pentru a completa numarul celor 100.

    Semnaturile / stampilele trebuie scanate si trimise repede via email pe adresa:

    Aceste date minimale sunt doar pentru a evita situatiile de fals, date neconcordante sau nereale si de a da greutate initiativei: Scrisoare Deschisa catre Parlament, Senat, Curtea Constitutionala, Ministere, Presedintie, CNCD, Partide, etc

    Apreciază

  8. Adi said, on iunie 20, 2016 at 9:57 pm

    http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3720874

    CANONIZAREA RATACITULUI BOCA
    Boca si cu Ilarion Argatu doi rataciti

    Apreciază

  9. gabi said, on iunie 20, 2016 at 10:05 pm

    Legea exista in Suedia, acum a fost promulgata si in Danemarca- preotii sunt obligati sa cunune homosexuali.
    http://m.evz.ro/nici-stalin-nu-a-fost-atat-de-diabolic-statul-ii-arunca-pe-crestini-inapoi-in-catacombe.html

    Apreciază

  10. NIMENI said, on iunie 20, 2016 at 10:06 pm

    Iarta-ne Florine ca nu am fost capabili sa facem mai mult …!!!!!

    Apreciază

    • rozalia said, on iunie 21, 2016 at 12:41 am

      Nu stiu ce sa spun, nu sunt cuvinte, mi-e rusine pentru neputinta mea. Imi pare rau ca nu se implica mult mai multi dar cred ca acest lucru se va intampla. Florine, trebuie sa ingrijesti de tine si sa fii tare pentru a-ti salva copiii! Sper ca senatorul Ardelean sa contribuie la rezolvarea acestui caz dramatic. Oameni buni, am ajuns zile grele sa asistam la asa un proces in care niste adulti hotarasc sa distruga soarta unor copilasi, facandu-i prada homosexualilor. E peste orice putere de intelegere. Maicuta Domnului ajuta-i pe acesti copilasi! Mare e mila lui Dumnezeu si cu gandul asta mergem mai departe!

      Apreciază

  11. Paul222 said, on iunie 20, 2016 at 11:41 pm

    Daca aveti facebook puteti da share la aceasta imagine cu sodomiti care s-au luptat , a se citi au dat mega spaca, ca sa aiba acesti copiii! Spurcatii pamantului! https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1760834480866852%26id%3D100008209502621&width=500

    Apreciază

    • marinela said, on iunie 22, 2016 at 1:58 pm

      Paul222
      Doua fete autentice de poponauti scirbosi in aceste foto,cu privirea aia perfida si rea de persoane absconse si mizerabile ce sint.Brrr…ce oroare!Mi-e mila de acei copilasi care trebuie sa traiasca in preajma acestor bestii perverse cu chip uman.

      Apreciază

  12. marian said, on iunie 21, 2016 at 1:11 am

    Problematic: SUA intreprinde actiuni pentru a merge mai departe cu planurile de a ataca președintele sirian Assad și forțele sale; Rusia spune că va „angaja și distruge” pe oricine incearca! SuperStation95
    Statia radio ruseasca de emitere pe 4625 MHz pare ca nu emite normal, semn ca e un posibil semn de alerta. Buzzer-ul ar avea un dublaj ca un sunet in oglinda ceea ce nu e obisnuit, potrivit unui comentator anonim de pe GLP. Am inregistrat de la radio si au semnal fff slab. E prima data cand ii ascult. Daca emiterea buzzer in eter e clara constanta ar fi totul normal. Sunt doar presupuneri ale vesticilor fata de rusi.
    Scapa-ne Doamne de uraciune!

    Apreciază

  13. Ionut said, on iunie 21, 2016 at 9:00 am

    Heil, British gay Gestapo!
    E o vorba din batrani: „praful si pulberea…”.

    Apreciază

  14. Adi said, on iunie 21, 2016 at 10:58 am

    http://www.protv.ro//stiri/cupoane-de-reduceri-pentru-iertarea-pacatelor-inainte-de-apocalipsa-unde-se-intampla-asta-si-care-este.html

    CUPOANE DE REDUCERI PENTRU IERTAREA PACATELOR BISERICA CATOLICA .

    Apreciază

  15. […] FLORIN BARBU a pierdut inca o batalie. COPIII DATI SPRE ADOPTIE HOMOSEXUALILOR. S-au implicat si Amb… […]

    Apreciază

  16. ultimul mohican said, on iunie 21, 2016 at 12:10 pm

    Stiu ca nu suntem vrednici sa cerem ceva, insa Doamne ajuta-l ! Iarta-ne, nu cerem pentru noi, ci pentru aproapele nostru care are mare necaz. In marea ta milostivire fie-ti mila de el si ajuta-i pe copiii lui sa aiba o soarta mai buna ! Ma cam buseste si pe mlne plansul cand zic asta, dar …

    Apreciază

  17. unu1 said, on iunie 21, 2016 at 12:11 pm

    Foarte NASOL.

    Dar poate ar fi trebuit ca NOI pe langa BANII DONATI sa ne fi si RUGAT lui DUMNEZEU pt Florin.
    Dand bani (am facut o „fapta buna”-de fapt datoria de crestin), dar cumva ne-am pus nadejdea (INDIRECT) tot in ceva lumesc (in ban), nu in DUMNEZEU. (Vorbesc in primul rand in numele meu)

    Deci hai sa zicem si un „DOAMNE MILUIESTE-NE PE NOI SI PE FLORIN SI FAMILIA LUI”

    Apreciază

  18. Radu said, on iunie 21, 2016 at 12:32 pm

    In ca o dovada ca homosexualii sunt persoane bolnave ,fara simtul responsabilitatii ,sa ia copii pe care nu au in mod natural cum sa-i nasca de la parintii biologici!

    Apreciază

    • anonim said, on iunie 22, 2016 at 10:52 am

      Pai si daca instanta comuta din adoptie in plasament si ii lua un cuplu hetero nu era tot problema de baza ca nu se puteau intoarce la florin? Se bate apa in piua cu sexualitatea cuplului cand de fapt rapirea ‘legala’ a copiilor e priblema.

      Apreciază

  19. ayeaye20 said, on iunie 27, 2016 at 12:09 am

    Apreciază

  20. Radu-Cristian said, on iunie 27, 2016 at 10:33 pm

    Salutare,

    Ne rugam pentru tine Florin. Dumnezeu sa ne ocroteasca.

    Doamne ajuta-ne !

    Daca vreti sa vedeti cum promoveaza pustiu varanului modernizarea sistemului big brother…sinteza zilei.

    cca70 daca mi-ai scris sa stii ca n-am primit nimic.( adresa e in msg unde mi-ai cerut )o

    Apreciază

  21. […] FLORIN BARBU a pierdut inca o batalie. COPIII DATI SPRE ADOPTIE HOMOSEXUALILOR. S-au implicat si Amb… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.