SACCSIV – blog ortodox

Caricaturi, ca maine sunt alegeri

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 4, 2016

2r432

Foto: http://www.35-33.com/voteman-cartoon-commercial-by-danish-parliament-against-those-who-dont-vote/

 

Si una de la americani, dar merge si la noi:

7362

Foto: http://i.eatliver.com/2011/7362.jpg

De fapt peste tot despre asta e vorba:

Cititi va rog si:

CONSTANTIN TANASE: „Iarasi am votat ca prostii / Si cu asta ce-am facut?”. Un critic al demonocratiei dar si al bolsevismului. Cine l-a ucis?

De vazut cand sunt alegeri: “OUR BRAND IS CRISIS”. Un film cu SANDRA BULLOCK ce sta sub semnul frazei “Daca alegerile chiar ar conta, atunci sigur le-ar interzice”

 

Tagged with: ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on iunie 4, 2016 at 3:39 pm

    Nu este pt cine se nimereste si pt cine se nimereste

    Apreciază

    • ManolescuBD said, on iunie 4, 2016 at 9:31 pm

      Democraţii ţin prelegeri / Şi te cheamă la alegeri
      Ca să alegi, vrei, nu vrei / Tot pe cei aleşi de ei

      Pardon, vroiam să scriu „comuniştii” mai sus. 😛

      George Carlin – aceste alegeri sunt o şaradă!

      Apreciază

  2. evtodiev said, on iunie 4, 2016 at 4:12 pm

    off topic: un frumos documentar despre Sfantul Munte –
    Athosul. Urcusul:

    Apreciază

  3. mishuleu said, on iunie 4, 2016 at 4:12 pm

    Pentru cei care inca mai cred in sistemul de votare, partide, abureli de genul.

    In campanie minti ca sa te voteze electoratul, dupa care nu-ti mai pasa. Gura pacatosului adevar graieste.

    Apreciază

  4. Gabriel M. said, on iunie 4, 2016 at 5:20 pm

    O sa imi fac timp intr-o zi si o sa extrag din videoclipurile vechi (de care zicem noi ca erau cat de cat mai curate ) mesaje subliminale si mesaje anti crestine pe care ni le-au bagat in cap inca de prin anii 90.

    De exemplu chiar acum am mai descoperit o secventa in celebra melodie „coco jambo”. O sa va convingeti de cat de spurcate si viclene erau si atunci intentiile in clipuri si desene animate.

    In coco jambo la minutul 2:53 am gasit un mesaj vizual de scurta durata (cei din domeniu stiu ce spun) prin care se induce ideea „Biserica Crestina nu conteaza.. nu are importanta.. suntem liberi si trebuie sa ne facem de cap.”
    Mai exact in spatele oamenilor care se distreaza este o biserica crestina care pare chiar Ortodoxa iar timp de cateva fractiuni de secunda peste acea biserica este suprapusa o mana care gesticuleaza indiferenta si nepasare. Ca atunci cand vrei sa gesticulezi cu mana cuiva ca ai aruncat la gunoi ceva. Intelegeti ideea. Am extras framurile din videoclip pentru voi aici:

    Clipul original aici: https://www.youtube.com/watch?v=izy8iafKJ8s
    Mai toate clipurile vechi sunt pline de asemenea mesaje chiar daca suntfacute mai neprofesionist si nu atat de subtil precum cele de azi. Poate imi fac timp intr-o zi si mai scot cateva.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iunie 4, 2016 at 5:57 pm

      Gabriel M.

      Toate au inceput de cand cu revolutiile new age, cea sexuala, cea flower power, rock, pop, adica in forta de prin anii 60.

      Apreciază

      • nikodim said, on iunie 5, 2016 at 4:13 pm

        Printr-o anume imprejurare a trebuit sa fac parte dintr-o comisie electorala. Sunt la sectia de votare. Din toata lumea venita pana acum, doar o singura voce a salutat cu „Hristos a inviat!” si nu i-a raspuns decat tot o persoana. Restul…zambete si figuri ironice si comentarii in genul ” de aia am ajuns in halul asta, din cauza unor imbecili bisericosi care ne trag inapoi”… Toti dau aprobatori din cap, iar o figura „marcanta” din comisie aminteste de „minunatii tineri din colectiv” care s-au sacrificat pentru „binele nostru”. Toata adunarea sunt oameni maturi si in varsta… „Responsabili”!!! Asta este lumea noastra si nu mai am cuvinte. Nu ne mai facem bine.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2016 at 6:20 pm

        nikodim

        Am vazut la tv:

        Ce sunt alea in care iti baga buletinul?

        Apreciază

      • nikodim said, on iunie 5, 2016 at 7:35 pm

        Saccsiv,
        Dispozitive oarecum similare cititoarelor de carduri. Nu ma pricep prea la tehnologia IT. Scaneaza cnp-ul cartilor de identitate( cele din plastic) verificand si inregistrand votul intr-o baza de date centralizata, zic ei, pentru prevenirea garantata a posibilitatii de a vota cu repetitie, fraudulos.Cui are buletine clasice sau carti de identitate deteriorate/ deformate care nu se pot scana la aparat li se tasteaza manual cnp-ul in aparat si este acelasi lucru.
        Bineinteles ca viitor se va „simplifica” procedura de „inregistrare si control”…odata cu „progresul stiintific”.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on iunie 5, 2016 at 8:39 pm

        Se scaneaza buletinul iar softul respectiv identifica din imaginea scanata cnp-ul si alte detalii in format text. Pe care mai apoi le indexeaza intr-o baza de date pentru a identifica voturile repetate/duplicate in timp real.

        Apreciază

      • mircea.v said, on iunie 6, 2016 at 12:04 am

        nikodim,

        pai tu credeai ca ne mai facem bine?:)
        0,5% au refuzat cardul de sanatate si folosesc adeverinta. Cam pe aici ne miscam.

        Apreciază

  5. Radu said, on iunie 4, 2016 at 5:21 pm

    Si johannis a sarit cu gura zilele astea in felul lui idiot si monoton si „robotic” sa incurajeze lumea sa mearga la vot ca e drept lor ca una ca alta… garaieli propagandistice sa nu iasa la iveala cumva sarada lor si iluzia asta ca e democratie ca lumea alege si decide.

    NU MERGETI LA VOT !
    STATI ACASA SI VOTATI PETRE TUTEA !

    https://www.google.ro/search?q=stati+acasa+si+votati+petre+tutea&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiG3efuyI7NAhXH6RQKHYMSBaYQ_AUIBygB&biw=1366&bih=669#imgrc=W60-PQMXlFjz3M%3A

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2016 at 2:25 pm

      Radu

      HRISTOS A INVIAT!

      Iertare, ai mai facut ceva cu traducerea aceea?

      Apreciază

      • Radu said, on iunie 21, 2016 at 9:46 pm

        Vina mea stiu am avut cateva probleme cu calculatorul in ultima perioada si am fost cu el la reparat service.

        Da m-am apucat de ea si e gata.
        Postez aici sau trimit pe mail?

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 21, 2016 at 9:55 pm

        Radu

        Multumesc mult. Poti s-o postezi aici.

        Apreciază

  6. ines said, on iunie 4, 2016 at 10:01 pm

    De ce sa NU te duci la vot. O spune chiar Constitutia Romaniei

    https://ceicunoi.wordpress.com/2016/06/03/alegeri-de-ce-sa-nu-te-duci-la-vot/

    CONSTITUTIA ROMANIEI prevede ca la alegeri, romanii sa isi aleaga tiranii care sa le distruga viata lor, a copiilor lor, a Poporului Roman. De ce am face-o?

    (preluare FB A.G.)

    Constitutia Romaniei asigura organizarea unor alegeri anti-romanesti
    CONSTITUTIA ROMANIEI art 2, alin (1) statueaza “Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.”

    Scrie negru pe alb ca Poporul Roman nu are nici o putere in Statul Roman. Puterea reala o au “organele reprezentative”. Periodic, Poporul Roman stabileste cine va avea puterea in Statul Roman prin alegeri.

    Intre alegeri, cei alesi fac ce vor ei cu toata forta statului, fara ca poporul sa se poata opune.

    Si ce fac cei alesi? Faptele ne demonstreaza: vreme de 26 de ani si urmare a 25 de runde de alegeri locale, parlamentare si prezidentiale, “organele reprezentative” au aplicat forta si teroarea pentru a jefui tiranic Poporul pe care l-au dus in starea dintre supravietuire precara si saracie crunta, motiv pentru care o mare parte dintre cei mai buni au cautat supravietuirea in afara tarii. Mai grav, alesii au dat averea si munca poporului la straini. Nicaieri nu este statuata obligatia „alesilor” de a urmari interesele Poporului Roman ci doar a respecta legile pe care, tot ei le fac. Alta referinta circulara.

    Li se cere loialitate fata de Stat nu fata de Popor, adica fata de ei insisi. Inca o referinta circulara.

    Li se cere sa nu fie condamnati recent de catre, evident, Stat, adica sa nu fi avut vreun diferend cu ai lor insisi. Alta referinta circulara.

    Nicaieri in Constitutie si legislatie nu se face vreo referinta fata de aspectul de caracter si obligativitate ca acesta sa fie de buna credinta si fata de aspectul de loialitate fata de Poporul Roman al celor care compun „organele reprezerntative”.

    Falsa ”democratie” – teapa alegerilor

    Pai daca acest sistem ar fi acordat putere poporului, adica ar fi “democratic”, ar mai fi putut “organele reprezentative” sa ne jefuiasca si sa ne inrobeasca prin forta? Poporul Roman nu are nici un instrument de putere cu care sa se poata opune fortei pe care “organele reprezentative” le folosesc impotriva poporului.

    Poporul a fost lipsit de orice putere in stat prin prevederile CONSTITUTIEI. Actuala CONSTITUTIE a instaurat un sistem profund antidemocratic, un sistem al dictaturii “organelor reprezentative” de teroare si exploatare genocidala a Poporului Roman.

    Dictatura, tirania, teroarea aplicate de catre o minoritate folosind instrumentele statului in timp ce au eliminat toate mijloacele de putere ale poporului, este un sistem numit “democratie”.

    Problema nu consta in “democratie” in sine ci in faptul ca lipseste in realitate.

    Sistemul in care traim este anti-romanesc
    Sistemul curent nu este al Poporului Roman, nu functioneaza pentru Poporul Roman, dimpotriva este profund antiromanesc.

    Poporul este inselat din toate directiile pentru a crede ca acest sistem ar fi democratic si ca este cel mai bun posibil.

    Mai este inselat ca, chipurile, sistemul ar fi romanesc si se arata ca in functii de regasesc multi romani, dar stim ca cei din functii, inclusiv cei alesi, sunt acei romani infractori de anvergura care iubesc poporul roman tot atat cat iubesc talharii si criminalii pe victimele lor. Desigur, ocazional, la nivel local, sunt si exceptii ceea ce este foarte bine, dar aici ne referim la cazul general al sistemului si precum au spus stramosii „Cu o floare nu se face primavara!”.

    Alegeri electorale – cel mai puternic instrument de inselare
    Alegerile sunt cel mai puternic instrument de inselare. Prin prezentarea la alegeri, adica prin intrarea in sectia de votare, o persoana confirma ca este de acord cu sistemul electoral asa cum este el structurat prin CONSTITUTIE. Odata intrata in sistem, persoana are doua optiuni: stampileaza numele unei persoane sau anuleaza votul – act prin care exprima ca nu este de acord cu nici una din ofertele de pe buletinul de vot.

    Rezultatul votului este stabilit cu mult inainte de campania electorala cu scopul planificarii actiunilor de convingere a Poporului ca sistemul e autentic democratic, liber, ca votarea are efect si deci Poporul are putere reala sa faca schimbari prin votare – cu unicul scop ca sa atraga Poporul in sectiile de votare. Sunt planificate concertat toate programele Mass Media si campania electorala, fiind regizate astfel incat sa aduca cat mai multi din Poporul Roman in sectiile de votare. Rezultatele planificate, bine coordonate cu campania, intaresc convingerea Poporului in sistem si in Mass Media, convingere ce va fi folosita la urmatoarea runda de inselare.

    Cei care participa la alegeri, la sistemul electoral, indiferent ce fac cu buletinul de vot, dovedesc Lumii intregi ca ei sunt de acord cu sistemul de explotare si distrugere a Poporului din prezent.

    Deci la alegeri avem optiunile doar sa participam sau nu. Prin participare sustinem sistemul care ne exploateaza, ne jefuieste, ne minte, ne omoara, ne terorizeaza cu instrumentarul statului, participam la continuitatea tiraniei care ne distruge viata. De ce am face-o?

    Ce ar fi de facut? In primul rand sa oprim procesul de inselarea ce se comite asupra fiecaruia individual. Apoi sa trecem la oprirea procesului de inselarea ce se comite asupra poporului. Adica sa ajungem sa stim adevarul despre terenul de lupta si despre fortele implicate. Apoi, asa cum au prevazut predecesorii, cu romani care pun viitorul Poporului Roman deasupra propriei persoane, vom castiga lupta pentru continuitatea si binele viitor al Poporului Roman.

    Daca considerati util, dati “Share” sa afle si alti romani despre aceste aspecte de esenta de la baza suferintelor Poporului Roman.

    Hristos a inviat! A.G.

    UPDATE: Comentarii la articol:

    Adrian Grigoriu catre Marian Marchidanu:

    Asteptam si nu a intarziat un comentariu care sa afirme ca sistemul democratiei directe este superior celui actual. In fapt democratia directa este diferita de sistemul actual doar prin multiplicarea prezentarilor la vot. Cu ce ar fi superior acest sistem daca ne-am prezenta la vot saptamanal decat ca acum la 4 ani? Statul ar continua sa fie adminstrat de aceeasi grupare compusa de infractori straini si locali.

    (…)

    Am aratat in finalul articolului ca predecesorii ne-au aratat exact ce trebuie sa facem. Dar inamicul are grija nici sa nu aflam ce ni s-a transmis cu limba de moarte. Iti dau un singur indiciu: cu 80 de ani in urma, in Testamentul sau politic, Cornelilu Zelea Codreanu scria, un concentrat a 220 de ani de experienta patriotica a predecesorilor si contemporanilor Miscarii Legionare, intre multe altele: “Poporul Roman n-a cunoscut decat lupta dreapta. In contra noilor arme de lupta si distrugere – viclenia si perfidia – el s-a gasit dezarmat. …………….. Presa aceasta omoara adevarul si slujeste minciuna, cu perseverenta diabolica, intrebuinteaza calomnia ca arma de distrugere a luptatorilor Romani. De aceea un Roman trebuie sa fie atent cand citeste o foaie, stand in garda fata de fiecare cuvant, care nu e la intamplare aruncat, si cautand a descifra planul cu care el a fost scris. Totul se reduce la cunoasterea inamicului si, in momentul in care, noi Romanii, il vom cunoaste, il vom invinge.”

    TOATE ASTEA SI INCA ENORM DE MULTE SUNT INSTRUCTIUNI PENTRU CE AVEM DE FACUT.

    Ca sa ne intimideze si sa ne impiedice sa aflam ce se stie de muuuulti ani ca este de facut, inamicul a scos Legea 217/2015 lege antilegionara, la care Biserica a dat o riposta catastrofala pentru inamic. Biserica are o experienta de 2,000 de ani de lupta cu acest Inamic. Astfel, pe 29-29 octombrie 2015, Sfantul Sinod a emis la propunerea Patriarhului, ordinul ca anul 2017 sa fie anul de comemorare a luptatorilor ortodocsi impotriva comunismului, luptatori care au fost …. Sfintii inchisorilor, adica in majoritate covarsitoare … legionarii. Cu asta incepe si intarirea evlaviei si cale spre sfintire. Inamicul a innebunit pe loc si a cauzat explozia de la Colectiv ca sa cauzeze o stare de emotie sociala in care sa inteteasca atacurile impotriva Patriarhului in particular si a Bisericii in general.

    Vezi acum mai clar ce ar fi de facut? Sa ne luam dupa inamic: ce el ataca noi trebuie sa intarim: Solidaritatea Romaneasca, Credinta autentica, Biserica, adevarul , actiunea concreta … !

    Alte comentarii la aceeasi postare pe FB:

    Scriam într-o postare anterioara: “Să nu participăm la nici un fel de lupte între clase şi instituţii româneşti,” ori lupta politică tocmai asta este: lupta între români, alegerile fiind înrolarea întregului popor în lupta politică.

    Nimic din ce exista nu poate fi folosit pentru Poporul Român. Pentru simplu fapt că suveranitatea nuse impune, ea este recunoscută iar statul român nu o recunoaste iar statul nu are nici o legatura cu poporul român: nu a fost nu e si nu poate fi de partea poporului român pentru ca nu a fost nu e si nu poate fi format din patrioți români. Cand de la începutul existenței Statului Român alegerile au avut un efect util pentru Poporul Român?

    Să facem distincție clară între Popor și Stat. Statul e o entitate fictivă care a fost infiintat și funcționează drept paravan virtual pentru crima organizată internațională. Cum vreodată își poate cineva că ar putea statul român “reprezenta” sau servi interesele Poporului Român?

    Statul român a fost, este și va rămâne instrumentul de exploatare și distrugere împotriva Poporului Român. Cum își poate imagina cineva ca mafia internațională va permite vreun moment ca instrumentul pe care îl folosește împotriva Poporului Român să fie preluat de Poporul Român?

    Toate încercarile de preluare a statului de catre patrioti au fost oprite prin asaainarea celor care au incercat: Ionel IC Bratianu, MIscarea Legionară, Ion Antonescu, echipa lui Emil Bodnăras cu Dej și Ceaușescu și dupa 1989 niște patrioti mia putin cunoscuti.

    ………………..

    Apreciat de 1 persoană

  7. Cristian said, on iunie 5, 2016 at 12:04 am

    Coincidenta? La festivalul ala venereaza satana!… Cica si anul trecut au fost fulgere…
    http://www.activenews.ro/externe/Zeci-de-oameni-au-fost-RANITI-de-fulgere-la-un-festival-rock-din-Germania-133839

    Apreciat de 1 persoană

  8. Orthodox said, on iunie 5, 2016 at 12:22 am

    TATAL LUI CONNECTO-R DESPRE NEW AGE

    Apreciază

  9. botaceala said, on iunie 5, 2016 at 9:10 am

    Doamne ajuta! Da, sunt foarte amuzante caricaturile si reda foarte bn relalitatea😄,ideea e ca, nu ai pe cine alege, indiferent pe cine ai vota!!!😊😄

    Apreciază

  10. AKRITAS said, on iunie 5, 2016 at 3:22 pm

    da caricatura reflecta realitatea. insa cauza problemei este aceasta : pacatul, imoralitatea, faradelegea, impuse ca norma de viata de „civilizatia” occidentului iudeomason, apostat : ue, ussa, nato, fmi…adica desfrau, lacomie, minciuna, viclenie, perversitate, batjocora, umilinta, sclavie….
    adica strainii care au ocupat institutiile statului ca lupii la oi isi bat joc de oi, si…le halesc sistematic, nemteste, ca un lucru bine facut !
    pentru ca lupii au ocupat stana ! strainii (iudeomasonii) au ocupat tara, institutiile statului, au pus monopol pe parghiile de manipulare : paine si…circ(resurse si massmedia), si pe instrumentele de control informatice, card si cip….si „numara” (ca cel care detine „puterea”, ca un lucru bine facut)”voturile” oilor zapacite de atitea „valori” occidentale, in timp ce poporul transformat in populatie zace in ingnoranta, indiferenta, compromis, lasitate, grija zilei de maine….

    Apreciază

  11. Manuel Transmission said, on iunie 5, 2016 at 7:49 pm

    – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
    https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

    – Ce reprezinta Votul ?
    https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

    Apreciază

  12. […] Iata comentariul fratelui nikodim postat la Caricaturi, ca maine sunt alegeri: […]

    Apreciază

  13. Ana Maria said, on iunie 6, 2016 at 3:15 pm

    Asta e noutatea alegerilor din Romania. Nimeni nu a stiut de aceste scanere decat cu o zi inainte, adica cine a apucat sa citeasca stirea: http://ampress.ro/stiri/noutatea-alegerilor-locale-2016-scanarea-buletinului-iata-de-ce-se-intampla-asta-la-intrarea-in-sectia-de-votare/
    Oameni buni, de acum ne vor insela dupa cum au zis si Sfintii parinti. Te pomenesti oricand, oriunde cu cate un scaner si nimeni nu te avertizeaza.
    Am patit-o cu vreo luna in urma, am mers in Bulgaria si la iesirea din Romania, in punctul vamal era o coada de vreo 10-15 masini, dar nu se inainta deloc. Cam in 20-30 min, vine un agent si ne cere buletinele si dispare cu ele inauntru.(altadata verifica pe loc, langa masina daca corespunde persoana din masina cu cea din buletin). Noi asteptam in continuare. S-a intors cu ele cam in 10 min. L-am intrebat de ce dureaza atat? Raspuns: ,,Ne ocupam cu implementarea”. Atat si nimic mai mult. De aici am dedus ca au luat buletinele pt a le baga intr-o baza de date, eventual prin scanare.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.