SACCSIV – blog ortodox

FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT COPIII

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 3, 2016

Iata ce putem citi la Familia Bodnariu și-a recuperat copiii de pe Digi 24:

Municipalitatea din Naustdal, Norvegia, a fost de acord ca toți cei cinci copii ai familiei Bodnariu să fie aduși acasă. Familia se va reîntregi și urmează o perioadă de reacomodare a copiilor în casa părintească.

Familia a făcut acest anunț într-un comunicat:

„Comunicat oficial – Cazul Bodnariu – Familia Bodnariu va fi reîntregită.

Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!

Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu!

Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră!”

Cazul Bodnariu a suscitat intense comentarii, polemici și chiar proteste în întreaga lume, după ce, în urmă cu șapte luni, toți cei cinci copii au fost luați de autoritățile norvegiene în urma unor acuzații că ar fi fost tratați necorespunzător în familie (îndoctrinare religioasă și corecții fizice).

Cazul Bodnariu a ajuns și în atenția autorităților române, care au inițiat discuții cu Norvegia atât la nivel parlamentar, cât și guvernamental și diplomatic.

[…]

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on iunie 3, 2016 at 5:22 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. Aurora said, on iunie 3, 2016 at 5:50 pm

    Slava Domnului ! Mare e Dumnezeu !

    Apreciază

    • ilioara said, on iunie 4, 2016 at 7:18 pm

      E sarbatoare mare la eretici. Le-„a ascultat” Dumnezeu rugaciunile….Degeaba i-au recuperat daca ii duc in iad…Ei au fost uniti si s-au tras sfori acolo unde trebuia…. dar pt bietul om care face greva foamei cine sa intervina?????cine SA AUDA?????Speram ca pt rugaciunile sfintilor inchisorilor si ale tuturor sfintilor dragi sufletelor noastre sa il miluiasca DOMNUL SLAVEI!!!!!!!
      ….si pt familia Bodnariu speram sa gaseasca Calea, Adevarul si Viata!!!!

      Apreciază

  3. Orthodox said, on iunie 3, 2016 at 6:35 pm

    Atunci cand Politia Romana își face treaba nimeni nu vede, noi am vazut …
    Felicitari si va multumim !

    Apreciat de 1 persoană

    • palcauioan66 said, on iunie 4, 2016 at 12:07 am

      daca nu pot respecta Romania ,pot sa se mute in Ungaria,cu steag cu tot,nu e nici o problema…si spun asta nu ca as fi extremist,dar nationalist,da! cine nu intelege asta si nu poate sa inghita bine,sa ma…dar mai bine tac

      Apreciază

  4. Mustafa said, on iunie 3, 2016 at 7:48 pm

    Filmul pentru copii Angry Birds este o alegorie a crizei imigratiei din Europa

    Pasarelele – Europenii
    Marele Vultur – Americanii
    Porcii verzi, condusi de un porc gras cu Barba – Refugiatii , Verdele culoarea Islamului
    Oualele – miile de copii violati in masa din Rotherham, Anglia
    Pasarea mica albastra cu dunga alba care joaca fotbal cu Red la inceputul clipul – Argentina ( Finala cupei mondiale in 2014, Germania castiga in fata Argentinei)
    Red si prietenii sai sunt aranjati in forma steagului Germaniei.
    Red e un artist „ratat” care creeaza sculpturi magnifice – aluzie la Hitler care a fost un pictor foarte talentat insa a fost respins de Academia de Arta din Viena

    Cum a ajuns un film pentru copii sa contina asemenea mesaje?
    Explicatia vine de la Stefan Molyneaux?

    Nu i-a finaintat Hollywood-ul!

    Apreciat de 1 persoană

  5. hilohi bogdan said, on iunie 3, 2016 at 8:32 pm

    Barnervert-ul ,ăsta,a luat vreodată copii dela cupluri de l.g.b.t.-işti ? acolo nu au depistat niciun abuz ? (bineînţeles că retoric întreb)

    Apreciază

  6. Pistolaru said, on iunie 3, 2016 at 8:43 pm

    dupa ce i-a poponarit pe sarmanii copii si le-a aplicat sedinte MK Ultra ca sa le scoata ortodoxia din oase, acuma ii trimite inapoi la familie.. de ispitele diavolului nimeni nu scapa, indiferent de provenienta sau pietate.. acuma vor trebui sa creasca si sa se lupte pana la sfarsitul vietii cu acest virus inoculat.. cine stie cunoaste 😉

    Apreciază

    • el said, on iunie 3, 2016 at 11:11 pm

      sorin

      si din pacate NU e singurul episcop ro care gandeste si actioneaza conform APOSTAZIEI ,macar ca unii se prefac mai bine ca altii ca ar mai sluji pe Hristos si Ortodoxia….

      Apreciază

    • valentindortodox said, on iunie 3, 2016 at 11:54 pm

      sunt eretici cei ca ioachim bacauanu

      Apreciază

    • mihai said, on iunie 4, 2016 at 8:28 am

      Sorin, pe blogul r.i.c astfel de ,,ierarhii” sunt ridicati in slavii

      Apreciază

  7. Aurora said, on iunie 4, 2016 at 12:36 am

    Bacauanul si-a dat toata arama pe fata. Este dusman fatis al Ortodoxiei si al lui Hristos ! Sfanta Cruce pazeste-ne de lupii imbracati in episcopi !

    Apreciază

  8. marian said, on iunie 4, 2016 at 1:34 am

    Am vizionat inregistrarea emisiunii si sunt ingrozit! Nu am incredere in buna intentie a mai nici-unuia dintre vorbitori. Poate domnul profesor? Nu, nici macar in el nu am incredere! De ce? E foarte simplu! Se jeneaza in mod pervers las si dezgustator sa indice adevarul! Acela al caracterului PROFUND SATANIC AL SOCIETATII EUROPENE CU TOT CU CEDO-UL EI CU TOT!!! CE ASTEPTARI AI DE LA SATANA? ESTI NEBUN SA ITI PIERZI JUMA’ DE ORA DIN VIATA CASCAND GURA LA SCANDAL DESPRE O FALSA TEMA. ARFE! AERE! BALOANE DE SAPUN! TEMA E PROST CONCEPUTA SI NU INTAMPLATOR E PROST CONCEPUTA, CI, PT CA ASA VREA JIDANU DIN PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI. ALA CARE ARE OAMENI INCLUSIV IN TABARA ADVERSA. TOCMAI PT A DUCE ACEA TABARA IN NEANT SI IN DERIZORIU IN RIDICOL IN UITARE IN INFRANGERE. CE E ASA GREU DE PRICEPUT? NIMENI NU APARA ORTODOXIA SI NIMENI NU MULTUMESTE Lui Hristos Dumnezeu pentru ca inca respira.
    Trebuie indicat public prin referendum caracterul Creştin Ortodox al acestei țări, România iar cine nu se supune VALORILOR ei e liber sa traiasca in pustie.
    Nu voi respecta vreun popnar mai mult decat pe psihopatul lobotomizat. Azi ei vor familii? Maine vor vrea sa legalizeze sexul cu copii animale iar mai apoi cel cu cadavre mai recente sau mai altfel. Asta e tendinta! Incununarea va fi desfraul in public si blasfemia injuria suprem explicita obligatorie de la cei care vor sa MĂNÂNCE DIN MÂNA SPURCATULUI SATAN.
    Iartă mie Doamne de greşesc şi acum!
    Ce am ajuns Doamne?

    Apreciat de 2 persoane

    • safimvigilenti said, on iunie 5, 2016 at 3:06 pm

      ba sa ai incredere, mariane, in dl profesor Virgiliu Gheorghe si sa te apuci sa il critici doar cand o sa ai si tu la activ cateva carti scrise, doctorat, zeci si sute de interventii tv si conferinte pe temele respective; pana atunci ar trebui sa apreciezi faptul ca dansul a reusit sa intre in barlogul satanei, televiziunile si chiar de acolo sa combata foarte eficient sistemul insusi, ii bate cu armele lor si pt asta e nevoie de multa diplomatie si tact in discursul public, o data ca sa nu ii sperii si sa ii pierzi pe cei nehotarati si oscilanti care inca ar putea fi castigati si in al doilea rand, ca sa patrunzi si sa ai acces la difuzarea mesajului prin massmedia, cea mai eficienta cale de penetrare la populatie, iti trebuie o anumita strategie, altfel te scuipa, te catalogheaza cumva si nu mai pupi vreodata pe sticla; asta e calea pe care merge dansul si e eficienta, a deschis mintea multora, rolul domnului profesor nu e sa strige in gura mare despre satanismul europei, asta o fac altii, bravo lor, ar putea-o face chiar si Biserica , prin capii ei, daca ar mai fi cu Hristos

      Apreciază

  9. Mustafa said, on iunie 4, 2016 at 4:31 am

    Nicusor Dan refuza sa raspunda cu Da sau Nu la intrebarea „Sustineti Familia Crestina?”

    Mare atentie, Nicusor Dan e omul bagat pe gat tinerilor de activistii lui Soros. E omul „anti-sistem” controlat de sistem.

    Apreciază

  10. AKRITAS said, on iunie 4, 2016 at 9:00 am

    daca nu se intorc in tara, dupa cele intamplate in acea locatie satanica, pt ca nu o pot numi tara, inseamna ca nu au invatat nimic !

    Apreciază

    • el said, on iunie 4, 2016 at 10:50 am

      AKRITAS

      sunt sarmanii eretici/sectari, macar in Ro ar avea sansa ca prin vecinatatea cu Ortodoxia sa se lumineze si ei, altfel degeaba traiesc o viata biologica normala si relativ confortabila daca isi pierd sufletele lor.
      dar sa ne bucuram acum ca macar au salvat copii de la spurcarea trupeasca si de la tulburarile psihice induse de separarea brutala de parintii lor biologici.
      acolo vor ramane oricum in vizorul permanent al indracitilor de la barnavernet ….

      Apreciază

    • mircea.v said, on iunie 4, 2016 at 12:12 pm

      la asta ma gandeam si eu

      Apreciază

  11. Sinodul Talharesc said, on iunie 4, 2016 at 10:08 am

    Sinodul din Rusia propune dezbatere din cauza retragerii Bulgariei de la sinodul din Creta
    http://sinodultalharesc.xyz/2016/06/04/sinodul-din-rusia-propune-organizarea-de-urgenta-a-unei-intruniri-ecumenice-presinodale/

    Apreciază

    • el said, on iunie 4, 2016 at 1:32 pm

      ” Biserica Ortodoxa – ea nu-i lasa pe toti sa doarma linistit. Toti catolicii sunt gata pentru orice, ei primesc civilizatia draceasca, “progresul”. Sustinand sionismul, ei spun, de fapt, “da” venirii lui Antihrist.

      Si am vazut eu cate incercari face raul mondial pentru a pata Sfanta Biserica, preacurat Trupul lui Hristos! Intai de toate o vor defaima in toate ziarele, la radio si televiziune. Iudei cu nume slave vor defaima in fel si chip clerul si pe crestini, isi vor bate joc de randuieli, de posturi, de modul de viata, de tot ceea ce a fost intotdeauna baza viabilitatii poporului. Chiar in Biserica, in mediul duhovnicesc vor patrunde mii si mii de distrugatori catoliciti ai Ortodoxiei. Aparent evlaviosi, duhul lor e altul, strain, si poporul va parasi lacasurile lor. Vor sta restaurate si proaspat construite, dar pustii. Unde va straluci luminita adevaratei sfintenii si credinciosiei duhului credintei stramosesti? Dar cine cauta gaseste. Nimeni nu se va putea indreptati spunand: “Doamne, am cautat dar n-am gasit!” In intunericul necredintei si al ateismului, pe tot pamantul ard luminitele adevarului.

      Si vor fi prigonitii si stramtorati dreptii slujitori şi supuşi hulelor de tot felul. Slugile diavolului nu se vor sfii nici să ucidă, dacă va îngădui Dumnezeu unui cuvios să primească cununa mucenicească. Mulţi vor fi ei, drepţii mucenici ai timpului de pe urmă! Dar cei de duh străin îşi vor aştepta conducătorul, pe antihrist. Şi lor însă li se va mai oferi posibilitatea de a se salva, adică să-şi dea seama cine este el, numai că puterea şi banii le vor închide multora ochii. Cumplite vremuri! Dar toate încep de la mărunţişuri. Clerul a încetat să mai poarte hainele cuvenite cinului. De acum şi bărbile rase, după moda catolicilor şi a protestanţilor, nu mai stârnesc mirare.”______ A 2 a Viziune a Stratului Antonie.

      se grabesc INDRACITII sa raspandeasca fara leac in poporul ortodox molima cumplita a APOSTAZIEI de care boesc ei insisi de la inceput !
      de aia nascocesc „sinoade ” si „innoiri” …

      Apreciază

    • el said, on iunie 4, 2016 at 1:39 pm

      …aha, s-au trezit brusc cu curul in balta lor de cacat … la 2 saptamani de mult trambitzatul „Sinod” au observat IUDELE ca n au consens si unitate de vederi in RATACIREA lor si acum sa strofoaca sa „dreaga busuiocul” …. cum ar face ei sa SMINTEASCA INTREAGA PLEORMA… deja au majoritatea, au mai ramas INSA niste „NE-reeducati” rezistenti la „innoririle” lor dracesti. 🙂

      Apreciază

  12. marian said, on iunie 4, 2016 at 1:47 pm

    Până nu se va recunoaste caracterul satanic al societăţii nu va trebui sa ne mire calitatea fructelor crescute din acest pom care este satanismul. Satanismul e din pacate mult mai mult decat un curent in muzica sau vreo moda trecatoare, asa, ca o toana.
    Nu ne place ca se distruge familia? Ei bine, trebuia sa o fi spus de mult, aceea ca RESPINGEM SATANISMUL CA SISTEM POLITIC, SATANISMUL JIDANIMII, AL UNIUNII EUROPENE SI DIN SUA, MAREA BRITANIE SI DE PE TOT PAMANTUL!!! Satanism e cam tot ce vedem si ne inconjoara, de la educatia noastra si a copiilor, trecand prin sistemul de ingrijire a sanatatii impregnat de vaccinuri, de mercur fluor si litiu, argumentat de sapunuri cu un ridicat continut de bacterii, mergand mai departe vedem arhitectura satanica, filme, muzica, maculatura ca literatura, sloganuri de campanie, incurajarea exploziei gunoiului sub toate formele sub pretextul fals al civilizarii.
    Uitam sa spunem ca statul NU ARE VOIE SA FIE DECAT UNUL AL NOSTRU, AL CELOR BOTEZATI ORTODOX, RESTUL FIIND TOLERATI, DAR NUMAI IN CONDITIILE NOASTRE.
    Pana nu iesim sa CEREM REFERENDUM, REVOLUTIE CU IESIREA DIN UE, NIMIC BUN NU VA FI PT ROMANIA. Vom fi fiecare pt sine si impotriva tuturor, exact ceea ce sistemului satanic ii convine de minune.
    Haideti sa taiem din radacina copacul satanismului si sa il aruncam in foc! Sa indraznim, asa cum Mantuitorul nostru drag ne invata, iar de vom pierde, vom sti ca Dumnezeu Tatal, vede in suflete si ne judeca dupa sinceritatea a ceea ce suntem gandim simtim si nu in ultimul rand, facem.
    Dumnezeu iarta inclusiv crima, dar nu blasfemia, nu hula, nu sinuciderea. Ceea ce noi promovam prin pasivitate este suicidul nostru ca Popor Ortodox, placut Lui Dumnezeu. Si cum nu putem servi la doi stapani deodata, atunci cum ne mai numim, crestini sau, nu cumva, opusul.
    Iertare!

    Apreciat de 2 persoane

  13. Mihai Rapcea said, on iunie 4, 2016 at 2:43 pm

    off topic, un articol bine fundamentat pe tema inutilitatii votului
    http://www.anacronic.ro/problema-votului-si-solutia-boicotului-privat/

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on iunie 4, 2016 at 4:18 pm

      Asta e un articol pt din astia, asa, mai „sofisticati”…

      E simplu frate, e pacaleala, e un contract intre 2 parti in care unul semneaza, celalalt doar promite.

      Si iarasi simplu, e ca in jocul de sah. Astia cu politica sant peste medie ca inteligenta, chiar f destepti. Inteligenta votantilor este o medie. Si normal, aia destepti fac ce vor ei/manipuleaza cum vor inteligenta asta medie.
      Ref la jocul de sah, astia cu politicul il aleg pe cel mai destept sa mute, iar poporul voteaza mutarea in mod democratic. Rezultatul e evident, poprul pierde intotdeauna.

      Apreciat de 1 persoană

  14. Paul222 said, on iunie 5, 2016 at 1:29 am

    OFF: Am auzit o „bomba” in seara asta de la o sursa… actuala propunere a Catedralei Manturii e cea cu nr 5 dintr-un grup de 8 si a fost aleasa pentru ca s-a dat o spaga foarte mare… nu ca ar fi fost cea mai reusita!

    Apreciază

  15. Paul222 said, on iunie 5, 2016 at 11:55 pm

    exact la asta ma gandeam si eu. Trebuie neaparat sa paraseasca Norvegia. Nu vor avea linsite acolo cat vor trai, intr-o tara in care si asistentii sociali si politistii, judecatorii, ministrii sunt toti partasi la sistemul satanizat, fara frica de Dumnezeu. In Romania inca e mult mai bine din multe puncte de vedere. Sper sa inteleaga asta. Eu personal o am pe sora lui Marius in lista si i-am transmis sa plece de acolo de urgenta.

    Apreciază

  16. […] FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT COPIII […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.